ماه عسل۱۴٠۱_۲.mp3
10.4M
#ماه_عسل_۱۴۰۱
حرفِ دوم؛
➖ تمام مسیرِ زندگیِ انسان، میدان مبارزهایست تن به تن
با " مَـــن " ِ وجودیِ خودمان.
در این مبارزه چه کسی برنده میشود
و چه کسی بازنده؟!
💢در ماه رمضان، از همان روز اول نتیجه این مبارزه سنگین را خواهیم دید و برندهی آن را خواهیم شناخت...
اما چگونه....؟
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
برخی از #اعمال شب اول ماه رمضان
تاکید بر دعای جوشنکبیر، در شب اول رمضان، بیش از شبهای قدر است🌟.
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
🍃#ختم_دسته_جمعی_نهج_البلاغه
🍃#سومین_ختم
#ختم_موضوعی_نهج_البلاغه
☘#توحید_در_نهج_البلاغه
🍁به نیابت از عبدصالح خدا🍁
شهید رحمت بالازاده
تقدیم به ساحت مقدس حضرت
پدر
امام #علی_علیه_السلام
🍁لطفا با حضور در کانال سهم امروز را مطالعه بفرمایید.👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
💞بسم الله الرحمن الرحیم
☘ خدای من
💢الّلهُمَّ دَاحِىَ الْمَدْحُوَّاتِ، وَ دَاعِمَ الْمَسْمُوکَاتِ، وَ جَابِلَ الْقُلُوبِ عَلَى فِطْرَتِهَا: شَقِیِّهَا وَ سَعِیدِهَا
💢بار خدايا! اى گستراننده گسترده ها، و اى نگهدارنده آسمان هاى رفيع، و اى کسى که دلها را با فطرت هاى ويژه آفريدى: هم آنان که سرانجام به بدبختى گراييدند و هم آنان که سعادتمند شدند.
#خطبه_72
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🌾شرح و بسط
🌿اى نگهدارنده آسمانهاى رفیع
🔹 طبق نظریات معروف در میان دانشمندان، جهان هستى و کرات و اجرام آسمانى در آغاز به صورت توده واحدى بوده است که به علل معلوم و نامعلومى از هم جدا شده و گسترش یافته و امروز همچنان رو به گستردگى پیش مى رود.
🍃زمین نیز در آغاز زیر آب فرو رفته بود. آب ها تدریجاً در مناطق عمیق و شکاف هاى زمین قرار گرفتند و خشکى ها پدیدار شدند و با گذشت زمان، گسترش یافتند، تا این که وضع خشکى ها و دریاها تثبیت شد و امروز نیز بر اثر جذب سنگ هاى آسمانى، زمین به آرامى گستردگى بیشترى پیدا مى کند.
🔹قرآن مى فرماید: «وَ السَّمَاءَ بَنَیْنَاهَا بِأَیْد وَ إِنَّا لَمُوسِعُونَ * وَ الاَْرْضَ فَرَشْنَاهَا فَنِعْمَ الْمَاهِدُونَ; و ما آسمان را با قدرت بنا کردیم و همواره آن را وسعت مى بخشیم و زمین را گستردیم و چه خوب گستراننده اى هستیم»
🍃تعبیر به «دَاعِمَ الْمَسْمُوکَاتِ» اشاره به نگهدارى کرات آسمانى اعم از سیّارات و ثوابت و کهکشان ها، بوسیله نیروى جاذبه -که در واقع یک ستون نامریى است- مى باشد; نیرویى که چنان آنها را در جاى خود نگه مى دارد که گاه میلیون ها سال مى گذرد و فواصل موجود بین کرات منظومه شمسى، تغییر پیدا نمى کند.
🍃جمله «وَ جـَابِلَ الْقُلُوبِ...» اشاره به علوم فطرى و الهى و غرائز و تمایلات ثمربخشى است که خداوند در درون جان انسانها قرار داده; علوم و غرایز و امیالى که به منزله ابزارى هستند که انسان در مسیر تکامل و پیمودن طرق پیشرفت مادّى و معنوى و سیر الى اللّه از آن بهره مى گیرد و بدون آنها تلاشها و کوشش هایش یا متوقّف، و یا کم اثر مى شود.
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
•°~🌻✨
مدعیگویدکهبایکگلنمیآیدبهار؛
منگلیدارمکهدنیاراگلستانمیکند..♥️
#السلامعلیڪیابقیةالله..✋🏽
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
📒 لذت مطالعه (خلاصه کتاب)
📖 #منشور_حکومت_علوی
(شرح نهج البلاغه)
آیت الله امام خامنه ای
7⃣1⃣ (قسمت هفدهم) هدف پیامبر صلی الله علیه وآله ؛ نجات مردم از عبادت طاغوت به عبادت خدا (خطبه ۱۴۷)
🔻 فـَبـَعـَثَ اللّهُ مـُحـَمَّداً ( صلی الله علیه وآله ) بـِالْحـَقِّ لِیـُخـرِجَ عـِبـادَهُ مِنْ عِبادَةِ الاَْوْثانِ إلى عِبادَتِهِ ؛
🔹 پیغمبر احکام حق را آورد ، مكتب حق را ارائه داد ؛ برای چه ؟ منظور چه بود ؟ پیغمبر برگزیدهٔ خدا می خواست چه بکند ؟ منظورش این بود که انسانها را از عبادت اوثان ، یعنی از بندگی و بردگی بتها بیرون بیاورد و به بندگی خدا و عبودیت پروردگار عالم بکشاند ؛ این ، جملهٔ اول . اوثان یعنی بتها ؛ آدمهای سادهٔ سفیه خیال می کنند بت همان چیزی است که از چوب و از عقیق می تراشیدند، روی طاقچه میگذاشتند و جلوی آن خم و راست می شدند ولاغیر ؛ بله ، این هم یک جور بت بود اما بت بزرگ تر آن بتی بود که بت به فرمان او و برای خاطر او و به سود او ساخته می شود .
🔴 بزرگ تر از بت ، بتگر است ؛ آن کسی که بت را برای مردم بت می کند ، او بت بزرگ است . در بتخانهٔ فرعون بتها فراوان بودند اما از همهٔ آن بتها بزرگ تر ، آن بتگر بود ، یعنی فرعون .
↩️ ادامه دارد...
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🔻مهمترین چالش ظهور، بُعد سیاسیِ آن است همانطور که مهمترین چالش بعثت هم بُعد سیاسی آن بود
🔻بعد از چهل سال هنوز نمیشود راحت گفت «علت اصلی مخالفت با پیامبر، علت سیاسی بود»
🔴 #تاریخ_بعثت و #عصر_ظهور - جلسه دوم
➖ پیامبر ما قبل از بعثت، بهعنوان یک جوان اخلاقی در شهر مکّه محبوب همه بود، یعنی کسی با اخلاق پیامبر مشکل نداشت، پس چه شد که بعد از بعثت، با پیامبر دشمن شدند؟
➖ مردم مکه بهخاطر عبادت و نماز و حج رفتن هم با پیامبر(ص) مشکل پیدا نکردند، چون قبل از بعثت هم خیلی از این کارها را انجام میدادند(کافی/8/288) پس دعوای آنها با پیامبر سرِ چه بود؟
➖ بنده هنوز در صداوسیمای جمهوری اسلامی بعد از چهل سال، نمیتوانم راحت بگویم که علت اصلی مخالفتکردن با پیامبر، علت سیاسی بوده است؛ چون میگویند «تو دین پیغمبر را خلاصه کردی در سیاست!»
➖ اگر بخواهید سیاست را حذف کنید، اصلاً پیغمبر برای چه با آنها دعوایش شد؟ درحالیکه پیامبر(ص) قبل از بعثت هم بسیار بااخلاق بود و کسی هم با اخلاق و عبادت مخالف نبود.
➖ تاریخ اسلام دارد به ما میگوید «دعوا در آغاز دین سرِ چی بود؟» در قصۀ ظهور هم دعوا سرِ همان خواهد بود. کمااینکه در روایتها، بعثت امامزمان و ظهور حضرت تشبیه شده است به بعثت نبوی.
➖ مهمترین چالشی که بعثت پیامبر در شهر مکّه ایجاد کرد، بُعد سیاسی آن بود. امامزمان(ع) هم آن بُعد سیاسیِ آمدنش مهمترین چالش را ایجاد میکند. پس ما باید خودمان را برای بُعد سیاسیِ ظهور آماده کنیم یعنی باید در عرصۀ سیاست ورزیده بشویم.
👈🏻صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6746
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
خدایا اگر در آن قسمت از ماه شعبان که گذشته ما را نیامرزیده ای...
در این قسمت که از این ماه مانده بیامرزمان☘
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
باب الحرم _ حاج حسن شالبافان.mp3
4.5M
|⇦•دعای وداع با ماه شعبان ..
قرائت #دعای امام صادق علیه السلام در شب آخر ماه شعبان و شب اول ماه مبارک رمضان
حاج حسن شالبافان
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ ↻