💞بسم الله الرحمن الرحیم
💥ولایت عشق
💠مَنْ أَحَبَّنَا أَهْلَ الْبَيْتِ فَلْيَسْتَعِدَّ لِلْفَقْرِ جِلْبَاباً.
💠هر كس ما اهل بيت پيامبر (صلی الله علیه و آله) را دوست بدارد، پس بايد فقر را چونان لباس رويين بپذيرد. (يعنی آماده انواع محروميتها باشد).
🅾 #حکمت112
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
💞بسم الله الرحمن الرحیم
☘هجده اندرز مهم:
💠لاَ مَالَ أَعْوَدُ مِنَ الْعَقْلِ، وَلاَ وَحْدَةَ أَوْحَشُ مِنَ الْعُجْبِ، وَلاَ عَقْلَ كَالتَّدْبِيرِ، وَلاَ كَرَمَ كَالتَّقْوَى، وَلاَ قَرِينَ كَحُسْنِ الْخُلُقِ، وَلاَ مِيرَاثَ كَالاَْدَبِ، وَلاَ قَائِدَ كَالتَّوْفِيقِ، وَلاَ تِجَارَةَ كَالْعَمَلِ الصَّالِحِ، وَلاَ رِبْحَ كَالثَّوَابِ، وَلاَ وَرَعَ كَالْوُقُوفِ عِنْدَ الشُّبْهَةِ، وَلاَ زُهْدَ كَالزُّهْدِ فِي الْحَرَامِ، وَلاَ عِلْمَ كَالتَّفَكُّرِ، وَلاَ عِبَادَةَ كَأَدَاءِ الْفَرَائِضِ، وَلاَ إِيمَانَ كَالْحَيَاءِ وَالصَّبْرِ....
💠سرمایه اى از عقل سودمندتر نیست، و تنهایى ترسناک تر از خودبینی است، و عقلى چون دوراندیشى، و بزرگوارى چون تقوا، و همنشینى چون اخلاق خوش، و میراثى چون ادب و رهبرى چون توفیق الهى، و تجارتى چون عمل صالح، و سودى چون پاداش الهى، و پارسائى چون پرهیز از شبهات، و زهدى چون بى اعتنایى به دنیاى حرام، و دانشى چون اندیشیدن، و عبادتى چون انجام واجبات، و ایمانى چون حیاء و صبر، و خویشاوندى چون فروتنى، و شرافتى چون دانش، و عزّتى چون بردبارى، و پشتیبانى مطمئن تر از مشورت کردن نیست.
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🅾 #حکمت113
#نهج_البلاغه
🌾شرح و بسط
☘عمل صالح
♻️ امام(علیه السلام) در این سخن پربار و حکمت آمیز به اهمیت عمل صالح و نیک در سرنوشت انسان اشاره دارد و تلویحاً کسانى را که بر نسب خود تکیه مى کنند در خطا مى شمرد.
♻️قرآن مجید و روایات اسلامى در جاى جاى خود بر فرهنگ عمل تکیه کرده است و آن را مقدم بر هر چیز مى شمرد و این آیه شریفه قرآنى که به صورت شعار براى مسلمانان در آمده شاهد این گفتار است: (إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللّهِ أَتْقاکُم).
♻️البته درست است که نسب عالى یکى از مزایاى اجتماعى افراد محسوب مى شود ولى در واقع جنبه تشریفاتى دارد; آنچه به حقیقت و واقعیت مقرون است اعمال خود انسان است و بسیار دیده ایم افرادى که از خانواده هاى پایین بودند به سبب جد و جهد و تلاش و کوشش به مقامات عالى رسیده اند در حالى که افراد دیگرى با نسب هاى عالى بر اثر سستى و تنبلى خوار و بى مقدار شدند.
♻️از آنچه گفتیم روشن مى شود که عمل در اینجا به معناى عبادت نیست بلکه هرگونه عمل مثبت معنوى و مادى را شامل مى شود.
#حکمت23
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
7-Khotbeh3. j3.b1.mp3
5.19M
🔷 #شرح_خطبه ٣
جلسه ٣_بخش اوّل
🔹شرح استاد دكتر محمدعلى انصارى:
🌸حَتَّى إِذَا مَضَى لِسَبِيلِهِ
تا آنگاه که در راه مرگ خویش گام نهاد؛
جَعَلَهَا فِي جَمَاعَةٍ زَعَمَ أَنِّي أَحَدُهُمْ فَيَا لَلَّهِ وَ لِلشُّورَى
خلافت را در گروهی نهاد که میپنداشت من یکی از آنانم؛ پناه بر خدا! چه شورایی!
مَتَى اعْتَرَضَ الرَّيْبُ فِيَّ مَعَ الْأَوَّلِ مِنْهُمْ حَتَّى صِرْتُ أُقْرَنُ إِلَى هَذِهِ النَّظَائِرِ
چه زمان در (برتریِ) من نسبت به اولینشان تردیدی بوده که اینک همنشین چنین همانندهایی باشم؟
#شرح_خطبه
#خطبه3
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
شرح حکمت ۲۳ نهج البلاغه.mp3
6.79M
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت23
🔺کُندی در عمل
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹شرح #حکمت23
🔹 کندی در عمل
🔻امیرالمؤمنین (علیه السلام) در حکمت ۲۳، پیرامون کُندی در عمل سخنی دارند که توسط سیّد رضی، به اشتباه عیناً در حکمت ۳۸۹ تکرار شده است. لذا با توضیح حکمت ۲۳ از شرح حکمت ۳۸۹ هم بی نیاز خواهیم شد.
🔻عبارت عربی حکمت ۲۳ چنین است : «مَنْ أَبْطَأَ بِهِ عَمَلُهُ لَمْ يُسْرِعْ بِهِ نَسَبُهُ» ؛ ترجمه مرحوم دشتی کمی احتیاج به اصلاح دارد! ، لذا بنده ترجمه دقیق تر را خدمت شما عرض میکنم : "کسی که عملش او را کُند کند، افتخارات خاندانش به او سرعت نخواهد داد".
🔰 توضیح مطلب از این قرار است: خداوند متعال در قرآن کریم دنیا را میدان مسابقه معرفی فرموده است، لذا دو صفت را مهمترین صفت برای پیروزی و موفقیّت بیان فرموده است :
1⃣ صفت سرعت
2⃣ وصف سبقت
🔻 درباره سرعت در قرآن می خوانیم: «سَارِعُوا إِلَىٰ مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّمَاوَاتُ وَالْأَرْضُ» ( آل عمران/۱۳۳) سرعت بگیرید به سوی مغفرت و آمرزشی از پروردگارتان و به سمت بهشتی که عرض آن به اندازه همه زمینها و آسمانها است.
🔺 و درباره سبقت هم فرمود: «سابِقوا الی الخیرات» به سوی خوبیها از همدیگر سبقت بگیرید. " با این نگاه مولا علی (علیه السلام)، راه سریعتر رسیدن به نتیجه و ثمره، یعنی بهشت را سرعت در عمل صالح می دانند.
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🔻 نفس امّاره همچنان که "أمّارَةٌ بالسّوء" هست؛ اگر رهایش بکنیم، میکند، از آن طرف خیلی هم در اطاعت اوامر الهی کُندی می کند.
🔻حضرت در خطبه ۱۱۴ اینگونه می فرمایند: «وَ نَسْتَعِينُهُ عَلَى هَذِهِ النُّفُوسِ الْبِطَاءِ عَمَّا أُمِرَتْ بِهِ السِّرَاعِ إِلَى مَا نُهِيَتْ عَنْهُ» ما از خداوند یاری می خواهیم علیه نفسهای امّاره ای که در مقابل آنچه که امر شده اند کُندی میکنند، اما به سمت چیزهایی که از آنها نهی شده اند سرعت می گیرند. یعنی خدا اوامر و دستوراتی دارد، نفس امّاره خیلی کُندی می کند در اطاعت از آن اوامر؛ برعکس خداوند چیزهایی را نهی کرده اما نفس امّاره به سمت آنها شتاب دارد. پس کُندی کردن یکی از صفات نفس امّاره است در مقابل عمل صالح.
🔻کُندی کردن در مقابل عمل صالح در نهایت دو نتیجه بیشتر ندارد:
1⃣ گاهی انسانی که کُندی می کند، در مجموع به نجات میرسد. مثل رونده ای است که واقعاً می خواهد به راه نجات برود اما آهسته آهسته حرکت میکند. در مورد این گروه حضرت در خطبه ۱۶ فرمودند: «وَ طَالِبٌ بَطِيءٌ رَجَا»؛ کسانی که طالب بهشت هستند، اما یک مقداری کُند می روند امید هست به نجات برسند. اگر چه اینها با «ساعٍ سریع نجا» خیلی فرق میکنند. یعنی کسی که تمام تلاشش و همّتش را جمع کرده و با سرعت دارد حرکت می کند به سمت خدا، که او نجات پیدا میکند. اما به هر حال کسی که با کندی طالب بهشت هست اما ضعیف، او هم امید هست که به بهشت برسد.
2⃣ گاهی وقتها کُندی در عمل مستوجب نفرین امیرالمؤمنین (علیه السلام) می شود.
🔻مثلاً در خطبه ۲۱۲ حضرت شکایت به خدا می برند؛ می فرمایند: خدایا هر کسی از بندگانت که سخنان ما که عین عدالت است و در آن جور و ظلم نیست را شنید، سخن ما را که اصلاح کننده است و افساد کننده در دین و دنیا نیست را شنید،و بعد از شنیدن حرف ما روی برگرداند از یاری تو و کُندی کرد از عزیز کردن دین، خدایا ما تو را شاهد میگیریم علیه آنها و تمام مخلوقاتی را که در زمین و آسمانها ساکن کردی علیه آنها شاهد می گیریم. نمونه کسانی که از نصرت حق روی برگردانند و در راه عزیز کردن دین کُندی می کنند، اهل کوفه هستند که حضرت در خطبه ۹۷ آنها را با شامیان مقایسه می کنند؛ می فرمایند: شامیان به سمت باطل یعنی معاویه سرعت میگیرند؛ در حالیکه شما درباره حقّ منِ علی، که عین حق هستم کُندی می کنید.
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهج_البلاغه
#حکمت23
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
بحث زیبای مادری از عرش که سالهای گذشته در این کانال بارگذاری شده بود به دلیل اهمیت بحث و ارتباط آن با وقایع آخر الزمان در این کانال از امروز بارگذاری شده
وارد لینک شوید و بحث را پیگیرباشید.
https://eitaa.com/quraanalkarim
💠 رسالت فاطمی
▫️ این بیان نورانی وجود مبارک پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) که فرمود: «الْإِسْلَامُ یعْلُو وَ لَا یعْلَی عَلَیه» یعنی چه؟ این جمله خبریه از #مقامات_ملکوتی_اسلام دارد خبر می دهد؟ ▫️ «الْإِسْلَامُ یعْلُو» یعنی بکوشید این را بالا ببرید؛ این دین باید بالاترین دین باشد. «الْإِسْلَامُ یعْلُو» یعنی خود به خود بالا می رود یا به دست شما مسلمین باید بالا برود؟ «الْإِسْلَامُ یعْلُو وَ لَا یعْلَی عَلَیه»؛ هیچ حرفی بالاتر از اسلام نباید باشد. انسان باید طوری عمل بکند و طوری رفتار بکند که جاذبه داشته باشد. ▫️ وجود مبارک مریم (سلام الله علیها) برای همه ما محترم است، اما مریم کجا فاطمه کجا! ما تا توانستیم گریه کردیم، این گریه درست است؛ اما یک گوشه کار است. ما اگر آن عرضه را داشتیم که حضرت #فاطمه را حداقل مثل وجود مبارک #مریم، جهانی بکنیم، گوشه ای از وظیفه را انجام دادیم. اگر کسی توانست خطبه نورانی حضرت را _ خطبه نه خطابه! _ مدلّل کند همان چند سطر اول را مدلَّل کند برهانی کند، این مردِ فهم است. ▫️ در ایام #فاطمیه، گریه، کار اول ماست! مثلاً کسی دارد نمازش را می خواند، خب نماز خواندن وظیفه اولیه ماست؛ اما نافله هایی هم هست. گفتند: «هر که سحر ندارد از خود خبر ندارد» تنها نماز ظهر و عصر که نیست، سحر هم هست. این سیاه پوشیدن و گریه و اینها کار اولی ماست این جزء #وظایف_اولیه همه ماست. #حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #فاطمیه 📚 تاریخ: 1397/11/08 https://eitaa.com/quraanalkarim
#چهارمین_ختم_نهج_البلاغه
💥تقدیم به ساحت مقدس حضرت #فاطمه(سلام الله علیها)
#شروع:۶آبان 1402
طرح ختم دوساله نهج البلاغه
🌷🌷سهم #امروز 🌷🌷
به نیابت از عباد صالح خدا: "شهیدان مدافع حرم حضرت زینب "
👈 #حکمت114تا116
🌹لطفا با حضور در کانال سهم امروز را مطالعه بفرمایید.👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🌾🍃🌾🍃🌾🍃
💞بسم الله الرحمن الرحیم
☘حسن ظن و سوء ظن مردم
💠إِذَا اسْتَوْلَى الصَّلاَحُ عَلَى الزَّمَانِ وَأَهْلِهِ، ثُمَّ أَسَاءَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُلٍ لَمْ تَظْهَرْ مِنْهُ حَوْبَةٌ فَقَدْ ظَلَمَ! وَإِذَا اسْتَوْلَى الْفَسَادُ عَلَى الزَّمَانِ وَأَهْلِهِ، فَأَحْسَنَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُلٍ فَقَدْ غَرَّرَ.
💠هرگاه نيكوكاری بر روزگار و مردم آن غالب آيد، اگر كسی به او گمان بد برد در حالی كه از او عمل زشتی سرنزده، ستمكار است، و اگر بدی بر زمانه و مردم آن غالب شود، و كسی به او خوش گمان باشد، خود را فريب داده است.
(کسی که خود را به جهالت می زند با ظالم در تایید ظلم مساوی هستند زیرا جلو غلبه حق را می گیرند. )
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🅾 #حکمت114
☘ناپایداری دنیا
💢قیلَ لَهُ(عليه السلام) كَيْفَ نَجِدُكَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ؟ كَيْفَ يَكُونُ حَالُ مَنْ يَفْنى بِبَقَائِهِ، وَيَسْقَمُ بِصِحَّتِهِ وَيُؤْتى مِنْ مَأْمَنِهِ؟
💠 (شخصي از امام پرسيد حال شما چگونه است؟ حضرت فرمود:)
💢چگونه خواهد بود حال كسی كه در بقای خود ناپايدار، و در سلامتی بيمار است، و در آنجا كه آسايش دارد مرگ او فرامی رسد!.
🅾 #حکمت115
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
☘امتحان سخت الهی
💠كَمْ مِنْ مُسْتَدْرَج بِالاِْحْسَانِ إِلَيْهِ، وَمَغْرُور بِالسَّتْرِ عَلَيْهِ، وَمَفْتُون بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِيهِ! وَمَا ابْتَلَى اللَّهُ أَحَداً بِمِثْلِ الاِْمْلاَءِ لَهُ.
💠چه بسا كسی كه با نعمتهایی که به او رسيده، به دام افتد، و با پرده پوشی گناه، فريب خورد، و با ستايش شدن، آزمايش گردد، و خدا هيچ كس را همانند مهلت دادن، نيازمود.
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🅾 #حکمت116
🌾🍃🌾🍃🌾🍃
*. حکمت بیست و چهارم
🌾شرح و بسط
☘کفاره گناهان
♻️امام(علیه السلام) در این سخن اشاره به بعضى از کفارات گناهان بزرگ میکند. کفاره ای که میتواند آن گناه را جبران نماید.
♻️«ملهوف» معناى وسیعى دارد که هر فرد مظلوم و بیچاره اى را شامل مى شود; خواه بیمار باشد یا گرفتار طلبکار و یا فقیر نادار و یا زندانى بى گناه.
👈کسى که به کمک این گونه افراد بشتابد مى تواند عفو الهى را در برابر گناهانى که انجام داده به خود متوجه سازد.
♻️«مکروب» به هر شخص غمگین گفته مى شود; خواه غم او در مصیبت عزیزش باشد یا غمِ بیمارى یا فقر یا شکست در امر تجارت و یا هر غم دیگر.
♻️«تنفیس» همان زدودن غم است.
در جایى که ممکن است عامل غم برطرف شود ; مانند زدودن فقر از طریق کمک مالى و آنجا که نمى توان عامل آن را برطرف کرد مى توان از طریق تسلى دادن، غم و اندوه را سبک نمود مانند کسى که عزیزش را از دست داده با تسلیت گفتن و دلدارى دادن به وسیله دوستان، غم و اندوهش کاهش مى یابد یا برطرف مى شود.
👈اینها همه مصداق تنفیس است.
♻️در یک جمله کمک هاى مردمى در اسلام به هر شکل و به هر صورت اهمیت فوق العاده اى دارد; هم موجب برکت در زندگى و هم سبب برطرف شدن بلاها و هم کفاره گناهان است.
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
8-Khotbeh3. j3.b2.mp3
5.01M
🔷 #شرح_خطبه٣
جلسه ٣_ بخش دوّم
🔹شرح استاد دكتر محمدعلى انصارى:
🌸 لَكِنِّي أَسْفَفْتُ إِذْ أَسَفُّوا وَ طِرْتُ إِذْ طَارُوا
اما من هر زمانی که آنان روی به نشیب مینهادند، با آنها همراهی کردم و چون فرامیپریدند، من هم چنان میکردم.
فَصَغَا رَجُلٌ مِنْهُمْ لِضِغْنِهِ وَ مَالَ الْآخَرُ لِصِهْرِهِ مَعَ هَنٍ وَ هَنٍ
مردی از آنان، به خاطر کینهاش (از من) روی برتافت و دیگری به خویشاوندش تمایل یافت و مسائل ناپسند دیگری که بماند و بماند؛
إِلَى أَنْ قَامَ ثَالِثُ الْقَوْمِ نَافِجاً حِضْنَيْهِ بَيْنَ نَثِيلِهِ وَ مُعْتَلَفِهِ وَ قَامَ مَعَهُ بَنُو أَبِيهِ
تا آنکه سومینِ آن جماعت به پا خاست با دو پهلوی برآمده که پیوسته میان سرگین و چراگاه بود و دودمان پدریاش به همراهیِ او برخاستند.
يَخْضَمُونَ مَالَ اللَّهِ خِضْمَةَ الْإِبِلِ نِبْتَةَ الرَّبِيعِ
مال خداوند را چنان حریصانه خوردند که شتر، گیاه بهار را؛
إِلَى أَنِ انْتَكَثَ عَلَيْهِ فَتْلُهُ وَ أَجْهَزَ عَلَيْهِ عَمَلُهُ وَ كَبَتْ بِهِ بِطْنَتُهُ
تا آنگاه که بافتهاش از هم گسیخت و رفتارش کارش را ساخت و شکمبارگیاش بر زمینش زد.
#شرح_خطبه
#خطبه3
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🏴امت مظلوم
▫️ در هنگام دفن #حضرت_صدیقه_کبری (سلام الله علیها) وجود مبارک حضرت امیر (سلام الله علیه) رو به قبر مطهر پیغمبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) کرد و به حضرت عرض کرد: «وَ سَتُنَبِّئُكَ ابْنَتُك بِتَضَافُرِ أُمَّتِكَ عَلَی وَ عَلی هَضْمِهَا حَقَّها؛ فَأَحْفِهَا السُّؤَالَ وَ اسْتَخْبِرْهَا الْحَالَ فَكَمْ مِنْ غَلِیلٍ مُعْتَلِجٍ بِصَدْرِهَا لَمْ تَجِدْ إِلَی بَثِّهِ سَبِیلًا». ▫️ ابراهیم را ذات اقدس الهی #یک_امت معرفی کرد چون به تنهایی خاورمیانه را اصلاح کرد، بعد موسای کلیم آمد به برکت او، عیسای مسیح آمد به برکت او؛ همه اینها جزء انبیای ابراهیمی بودند. اینکه قرآن کریم دارد: ﴿إِنَّ إِبْراهیمَ كانَ أُمَّةً قانِتاً﴾ برای همین است. در بین مردها وجود مبارک ابراهیم خلیل است؛ می خواهم عرض کنم در بین زن ها وجود مبارک #صدیقه_کبری_سلام_الله_علیها به تنهایی #امت است منتها حالا ما آن عُرضه علمی را نداریم که اینها را تبیین کنیم حرف دیگر است! ▫️ آنها که آمدند #مریم_سلام_الله_علیها را جهانی کردند، ما هم معتقدیم _ به هر حال مسیحی ها توانستند مریم را جهانی بکنند، ما هم معتقدیم ما هم تأیید می کنیم ما هم حمایت می کنیم _ اما ما چرا بالاتر از مریم را جهانی نکنیم؟! این حضرت #جهانی است، این جهانی را که آدم در این سیلی زدن خلاصه نمی کند! این جهانی بودن را از کجا استفاده می کنیم؟ از همین بیانات نورانی حضرت امیر (سلام الله علیه). ▫️وقتی حضرت در این خطبه ناله دارد و به حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) عرض می کند که امت جمع شدند که فاطمه را خانه نشین کنند، این برای چیست؟ اگر فاطمه به منزله یک امت نباشد که یک امت به جنگ او نمی آید! اگر او یک فرد عادی باشد چهار نفر برای سنگ زدن درِ خانه اش کافی است، در حالی که تمام مسئولین در درجه اول و همه پیروان اینها در درجه دوم، این #امت_جمع_شد تا فاطمه را خانه نشین کند! تنها سخن از گرفتن #فدک و #سیلی و مانند اینها نیست. خب اگر یک زن عادی باشد یا یک مرد عادی باشد، یک امت جمع می شود که او را خانه نشین کند؟! ▫️ مگر کم افرادی را در صدر اسلام کشتند، مگر کم افرادی را خانه نشین کردند، چرا درباره آنها نمی گویند امت جمع شد تا آنها را هضم کند؟! «وَ سَتُنَبِّئُكَ»؛ دختر شما به شما گزارش می دهد (سلام الله علیهما)، «بِتَضَافُرِ أُمَّتِكَ عَلَی وَ عَلی هَضْمِهَا»؛ اینها اجماع کردند توافق کردند هماهنگی کردند همه شرکت کردند که او را خانه نشین کنند، پس معلوم می شود که #او_یک_امت_است. اگر گفتند امت جمع شد یعنی او به منزله امت است، چون امت در برابر امت جمع می شود، امت در برابر فرد که جمع نمی شود. ▫️ در جریان حضرت ابراهیم هم همین طور بود، لذا نگفتند «حرّقهُ»، بلکه گفتند: ﴿حَرِّقُوهُ﴾. این آیه خطاب به همه است یعنی مردم! جمع بشوید او را بسوزانید: ﴿حَرِّقُوهُ وَ انْصُرُوا آلِهَتَكُمْ﴾؛ تنها حاکم نبود که حاکم خودش دستور بدهد که آتش سوزی کنند. اگر ﴿حَرِّقُوهُ وَ انْصُرُوا آلِهَتَكُمْ﴾، این ﴿حَرِّقُوهُ﴾ در آن ماجرای دَر هم صادق است، این از آن قبیل است؛ «حرّقوه و انصروا سقیفتکم»! #فاطمیه #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی تاریخ: 1397/11/10 http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7