يا اَبا عَبْدِاللهِ يا حُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ، اَيُّهَا الشَّهيدُ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ، يا حُجَّةَ اللهِ عَلي خَلْقِهِ، يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا، اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَي اللهِ، وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا، يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ، اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ،
,
https://eitaa.com/nahjemam
🔸برگی از #فضائل_امیرالمؤمنین (ع)🔸
---------------------
💠☘🔶☘💠
💐🔹«رسول اکرم(ص) فرمود:
« همانا حلقۂ درِ بهشت از یاقوتِ سرخ است، بر روی صفحه هائی از طلا. پس هنگامیکه حلقه بر صفحه زده می شود، صدا می دهد و می گوید: "یاعلی"...»
🔸🌼🌼🔸
💐🔹« وقتی بهشتیان واردِ بهشت میشوند کوبۂ در را می کوبند و اصطلاحاً دقّ الباب می کنند؛ زیرا درزدن، خود نوعی رعایتِ ادب برای مهمان است. کسی که به جایی وارد می شود گرچه در بسته نباشد، بهتر است در بزند.
درِ بهشت باز است؛ ولی مؤمنانِ اهل بهشت که وارد می شوند ، در می زنند. وقتی اهلِ بهشت کوبۂ در را می کوبد، این صدا شنیده میشود:
" یاعلی یاعلی "
✅ طنینِ کوبه «یاعلی» است.
🔸🌼🌼🔸
💠 مرحوم علاّمه طباطبایی(ره) در شرحِ این حدیث و این که چرا صدای کوبۂ درِ بهشت "یا علی" است، می فرمود:
☘🔸« مهمان وقتی به خانه ای می رود، صاحبِ خانه را صدا می زند؛ اگر صاحبخانه نامِ معینی داشته باشد، مهمان، همان نامِ معیّن را می بَرد.
✅ صاحبِ بهشت و مهماندارِ بهشت، علی ابن ابیطالب(ع) است؛ از این رو، صدای کوبۂ درِ بهشت هم «یاعلی» است. چون هرکس به بهشت می رود در سایۂ هدایت و رهبریِ این خاندان و مهمانِ این خاندان است.»🔹💐
-------------------
📚 اَمالی شیخ صدوق
مجلس86 حدیث13
https://eitaa.com/nahjemam
هدایت شده از S Pirozfar
🌸 رهمنودهای آیت الله بهجت (ره) برای حل مشکلات :
1⃣ قرآن کوچکی را همیشه همراه داشته باشید.
2⃣ معوذتین را بخوانید و تکرار نمایید.
3⃣ آیت الکرسی را بخوانید و در منزل نصب نمایید.
4⃣ چهار قل را بخوانید و تکرار کنید ، خصوصاً وقت خواب.
5⃣ در موقع اذان با صدای نسبتا بلند ، اذان بگویید.
6⃣ روزی 50 آیه از قرآن کریم با صدای نسبتا بلند بخوانید.
ستايش مخصوص خداوند است، هر چند روزگار، حوادث سنگين و مهم (و دردناکى براى ما) پيش آورده است و گواهى مى دهم که معبودى جز خداوند يگانه نيست، شريکى ندارد و معبودى با او نمى باشد و گواهى مى دهم که محمّد (صلى الله عليه وآله وسلم)بنده (برگزيده) و فرستاده او است.
امّا بعد; نافرمانى از دستور نصيحت کننده مهربانِ داناىِ با تجربه، موجب حسرت و اندوه مى گردد و پشيمانى به بار مى آورد. من، درباره مسأله حکميت، فرمان خود را به شما گفتم و نظر خالص خويش را در اختيار شما گذاردم; اگر به سخنان قصير(۱)، گوش داده مى شد (چه نيکو بود)!
ولى شما مانند مخالفان جفاکار و عصيانگران پيمان شکن (از قبول سخنانم) امتناع کرديد، تا آنجا که گويى نصيحت کننده در پند خويش به ترديد افتاد و از ادامه اندرز خوددارى کرد.
در اين حال مثال من و شما مانند گفتار اخوهوازن (مردى از قبيله بنى هوازن) است که (در يک ماجراى تاريخى) گفت:
ـ من در سرزمين منعرج اللوى، دستور خود را دادم (ولى شما گوش نداديد) و اثر آن را فردا صبح درک کرديد.
من شما را از اين برحذر مى دارم که بدون دليل روشنى از سوى پروردگارتان و با دستى تهى از مدرک، اجساد بى جانتان در کنار اين نهر و در اين گودال بيفتد. دنيا (و دنيا پرستى) شما را در اين پرتگاهِ (بدبختى) پرتاب کرده و افکار نادرستتان شما را گرفتار اين دام خطرناک کرده است.
من شما را از اين حکميت نهى مى کردم، ولى شما با سرسختى مخالفت مى کرديد و فرمان مرا دور افکنديد تا آنجا که ناچار به پذيرش شدم و به دلخواه شما تن در دادم. اينها همه به خاطر آن است که شما گروهى سبک سر هستيد و کوتاه فکر.
خداوند شما را خوار و ذليل کند! من کار خلافى انجام ندادم و نمى خواستم به شما زيانى برسانم (اين شما بوديد که مرا در تنگنا قرار داديد و مجبور به پذيرش حکميّت کرديد).
توضیح اقای مکارم ذیل خطبه 36
اتمام حجّت بر خوارج نهروان
همان گونه که در بالا اشاره شد، این خطبه قبل از شروع جنگ نهروان از سوى امام امیرالمؤمنین (علیه السلام) ایراد شده است و مى دانیم جنگ نهروان یکى از پیامدهاى داستان حکمین است.
گروه نادان و خیره سرى که نتیجه نامطلوب حکمین را مشاهده کردند، در برابر امام (علیه السلام) سر به طغیان برداشته و او را مسؤول جریان حکمیّت و پیامدهاى آن دانستند، حال آن که امام (علیه السلام) هم با اصل مسأله حکمیّت مخالف بود و هم با شخصى که به عنوان حَکَم انتخاب کردند.
این خطبه در واقع اتمام حجّتى است براى کسانى که آگاهى کافى از ماجرا نداشتند و یا مى دانستند و عملا آن را به فراموشى سپرده بودند.
https://eitaa.com/nahjemam☘
امروز ثواب توسلمان به امام زین العابدین را هدیه میکنیم به خواهر عزیزمان ارمینه خانم عزیز موفق باشید
يا اَبَا الْحَسَنِ يا عَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ، يا زَيْنَ الْعابِدينَ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ، ِ، يا حُجَّةَ اللهِ عَلي خَلْقِهِ، يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا، اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَي اللهِ، وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا، يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ، اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ،
,
https://eitaa.com/nahjemam