فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نهج_البلاغه
▫️تَزَوَّدُوا فِي الدُّنْيَا مِنَ الدُّنْيَا مَا تَحْرُزُونَ بِهِ أَنْفُسَکُمْ غَداً
🟠همانا، وحشتناك ترين چيزى كه بر شما مى ترسم، هواپرستى، و آرزوهاى دراز است. پس، از اين دنيا توشه برگيريد تا فردا خود را با آن حفظ نماييد.
✍آرى، سفرى طولانى در پيش است و راهى بس دور و دراز. در اينجا، زاد و توشه فراوان به چنگ مى آيد، ولى در نيمه راه، خبرى نيست. عاقل بايد اين هشدار مهم را به گوش جان بشنود و در جمع زاد و توشه، با جدّ تمام، به پا خيزد و پيش از فوت وقت، بار سفر را ببندد و آن اندازه جمع آورى کند که تا پايان سفر او را کافى باشد. از خطراتى که بر سر راهش کمين کرده اند، به شدّت بپرهيزد و از شياطينى که در هر گوشه و کنار، با سخنان و اعمالِ وسوسه انگيزشان، او را به سوى خود مى خوانند برحذر باشد.
📘#خطبه_28
@nahjol_balagheh
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مقام امیرالمومنین علیه السلام در قرآن کریم
________________________
#نهج_البلاغه
▫️أَيُّهَا النَّاسُ، سَلُونِي قَبْلَ أَنْ تَفْقِدُونِي، فَلاََنَا بِطُرُقِ السَّمَاءِ أَعْلَمُ مِنِّي بِطُرُقِ الاَْرْضِ
🔹اى مردم پيش از آن كه مرا نيابيد، آنچه مى خواهيد از من بپرسيد، كه من راههاى آسمان را بهتر از راههاى زمين مى شناسم، بپرسيد
📘#خطبه_189
___________________________
🎙استاد_قرائتی
🎗کانال نهجالبلاغه🎗
@nahjol_balagheh
📌لياقت ها و شايستگي ها قرباني دوستي ها و مسائل خويشاوندي نگردند
#نهج_البلاغه
🔹سپس در امور کارمندانت بينديش و پس از آزمايش، به کارشان بگمار، و با ميل شخصي و بدون مشورت با ديگران، آنان را به کارهاي گوناگون وادار نکن; زيرا اين نوعي ستمگري و خيانت است.
✍بنابراين، احراز وجود شروط، لازم است و اصولي همچون «برائت» و يا اصل «عدم» در انتخاب مديران و کارگزاران کارايي ندارد.
نکته ديگري که در اين فراز از نامه آمده، آن است که مشورت در هر کاري لازم است، بخصوص در گزينش; به خاطر حساسيت موضوع، هرگز نبايد نظرها و سليقه هاي شخصي ملاک قرار گيرند. اصولا انتخاب افراد بر اساس مشورت سه فايده دارد:
الف. اگر انتخاب شخص طبق نظر و صلاحديد چند نفر باشد ضريب صحّت گزينش را بالا مي برد.
ب. گزينش افراد بر اساس مشورت و به صورت شورايي، امکان گزينش افراد فرصت طلب و نفوذي را منتفي مي کند.
ج. در گزينش شورايي همه اعضاي گزينش، لزوماً خود را موظّف به همکاري همه جانبه با فرد گزينش شده مي بينند.
📘#نامه_53
@nahjol_balagheh
12.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی علیه السلام آری ،
علی حتی تنهاست بیمردم ...
🏴«ولی این شبها و غم بزرگ علی علیه السلام»
#تسلیت_یا_صاحب_الزمان_عجل_الله
#فاطمیه
28.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
🟢درک قرب و نزدیکی پروردگار برای چه کسانی میسور است؟
🎙دکتر محمدعلی انصاری
⏲زمان: ۶:۵۸ حجم: ۲۷.۶ MB
🌷کانال نهجالبلاغه🌷
@nahjol_balagheh
┄┅═✧یازهرا❁✧═┅┄
بى اعتنايى به تعريف و تمجيد
#نهج_البلاغه
▫️رُبَّ مَفْتُون بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِيهِ
🟠«بسيارند كسانى كه به سبب تعريف و تمجيد ديگران فريب مى خورند.
✍درست است كه بايد افراد نيكوكار را تشويق كرد و عالمانى را كه علم آن ها سبب پيشرفت جامعه انسانى اسلامى شده مورد تمجيد قرار داد ولى گاه اين تعريف و تمجيدها آفاتى را نيز به دنبال دارد كه بايد از آن پرهيز كرد. نخست اين كه در بسيارى از اوقات سبب كبر و غرور مى شود و شخصِ تمجيد و تعريف شده پيش خود فكر مى كند كه سرآمد افراد جامعه است همه بايد به او احترام بگذارند و دربرابر او سكوت كنند و گوش به فرمانش باشند، و مى دانيم كه غرور و خودبرتربينى يكى از مهلكات است. ديگر اين كه گاه اين تعريف و تمجيدها سبب مى شود كه انسان در مسير تكامل متوقف گردد. شخصِ تعريف و تمجيدشده به خود مى گويد: حال كه همه پذيرفته اند من داراى صفات برجسته و فوق العاده اى هستم چه دليلى دارد كه بيش از اين به خود زحمت دهم؟مشكل ديگرى كه گاه از اين تعريف و تمجيدها ناشى مى شود اين است كه حسادت مخالفان را برمى انگيزد و به عداوت و دشمنى آن ها دامن مى زند و سبب مى شود كه آن شخص را به هر وسيله اى كه ممكن است ضعيف و ناتوان سازند و از اعتبار و حيثيتش بكاهند. به همين دليل بايد در هرچيز ازجمله مدح و ثناى ديگران اعتدال را رعايت كرد و افراد كم ظرفيت و پرظرفيت را به تناسب حالشان مورد مدح و تشويق قرار داد.
📘#حکمت_462
@nahjol_balagheh