4_5767139440614967147.mp3
5.06M
🔴 شرح خطبه ۵۵
⏲زمان 19:56
🎤#استاد_محمدعلی_انصاری
@nahjol_balagheh
🌺 شرح خطبه ۵۵ نهجالبلاغه توسط محمدعلی انصاری
✨امّا قَوْلُكُمْ اَكُلَّ ذلِكَ كَراهِيَةَ الْمَوْتِ؟ فَوَاللّهِ ما اُبالى دَخَلْتُ اِلَى الْمَوْتِ اَوْ خَرَجَ الْمَوْتُ اِلَىَّ. وَ اَمّا قَوْلُكُمْ شَكّاً فى اَهْلِ الشّامِ! فَوَاللّهِ ما دَفَعْتُ الْحَرْبَ يَوْماً اِلاّ وَ اَنَا اَطْمَعُ اَنْ تَلْحَقَ بى طائِفَةٌ فَتَهْتَدِىَ بى وَ تَعْشُوَ اِلى ضَوْئى، و ذلِكَ اَحَبُّ اِلَىَّ مِنْ اَنْ اَقْتُلَها عَلى ضَلالِها وَ اِنْ كـانَـتْ تَـبُـوءُ بِـآثـامِـهـا.
🔹اما اینکه مى گویید که این درنگ به این سبب است که مرگ را ناخوش مى دارم ، به خدا سوگند، باکى ندارم که من به سراغ مرگ روم یا مرگ به سراغ من آید. اما اینکه مى گویید که در پیکار با مردم شام دچار تردید شده ام ، به خدا سوگند، هیچگاه جنگ را حتى یک روز به تاءخیر نینداختم مگر به آن امید که گروهى از مخالفان به من پیوندند و به وسیله من هدایت شوند. و با چشمان کم سوى خود پرتوى از راه مرا بنگرند و به راه آیند. چنین حالى را دوست تر دارم از کشتن ایشان در عین ضلالت ، هر چند، خود گناه خود به گردن گیرند.
#شرح_خطبه_۵۵
@nahjol_balagheh
#تکـــیه_گاه_میانه
💥امیر المومنین علیهالسلام:
نَحْنُ الـنُّمْرُقَةُ الْوُسْطَي
بِهَا يَلْحَقُ الـــــــتَّالِي
وَ إِلَيْهَا يَرْجِعُ الْغَالِي .
💎ما تكيه گاه ميانه ايـم،
عقب ماندگان به ما مي رسند،
و پيش تاختگان بــه مــا بــاز مــي گردنـد.
📘#حکمت_109
@nahjol_balagheh
azamat.mp3
3.19M
#کلیپ_صوتی
💢عظمت علی علیه السلام و زینب کبری سلام الله علیها و ماجرای سقیفه
◽️وَقُلْتَ: إِنِّي کُنْتُ أُقَادُ کَمَا يُقَادُ الْجَمَلُ الْمَخْشُوشُ حَتَّى أُبَايِعَ; وَلَعَمْرُ اللهِ لَقَدْ أَرَدْتَ أَنْ تَذُمَّ فَمَدَحْتَ، وَأَنْ تَفْضَحَ فَافْتَضَحْتَ!
🌖«تو گفته اى که مرا همچون شتر افسار زده اى مى کشيدند تا بيعت کنم به خدا سوگند خواسته اى مذمت کنى ولى (ناخود آگاه) مدح و ثنا گفته اى و خواسته اى رسوا کنى ولى خودت رسوا شده اى»
📘#نامه_28
🎤آیت الله جوادی #آملی
🍃🌾🍃🌾
🦋کانال نهجالبلاغه🦋
@nahjol_balagheh
══💝══════ ✾ ✾ ✾
#معاد_و_آفرینش_دوباره
🌸امیرالمؤمنین علی علیه السلام :
◽️ لَمْ يَتَكَاءَدْهُ صُنْعُ شَيْءٍ مِنْهَا إِذْ صَنَعَهُ وَ لَمْ يَؤُدْهُ مِنْهَا خَلْقُ مَا خَلَقَهُ وَ بَرَأَهُ وَ لَمْ يُكَوِّنْهَا لِتَشْدِيدِ سُلْطَانٍ وَ لَا لِخَوْفٍ مِنْ زَوَالٍ وَ نُقْصَانٍ
💎 آفرینش چیزی برای خدا رنج آور نبوده و در آفرینش موجودات دچار فرسودگی و ناتوانی نشده است، موجودات را برای استحكام حكومتش نیافریده، و برای ترس از كمبود و نقصان پدید نیاورده است.
📚 #خطبه_186
@nahjol_balagheh
#بهترين_روش_براى_كار_كردن
🌷امیرالمومنین علی علیه السلام
💥قَلِيلٌ مَدُومٌ عَلَيْهِ خَيْرٌ مِنْ كَثِير مَملُول مِنْهُ
🌎كار كم اما مستمر (و پرنشاط) از كار بسيار امّا ملالت آور (و زودگذر) بهتر است»
📘#حکمت_444
@nahjol_balagheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴#شرح_نامه_31 نهج البلاغه
💢جلسه چهل وهفتم
🎤#استاد_محمدعلی_انصاری
کانال نهج البلاغه 🌹
@nahjol_balagheh
══ ೋღ🦋ღೋ══
#دنیاشناسی_وآخرت_شناسی
💥امیر المومنین علی علیهالسلام :
◽️أَلَا وَ إِنَّ الْيَوْمَ الْمِضْمَارَ وَ غَداً السِّبَاقَ وَ السَّبَقَةُ الْجَنَّةُ وَ الْغَايَةُ النَّارُ.
💠آگاه باشيد امروز، روز تمرين و آمادگى، و فردا روز مسابقه است، پاداش برندگان، بهشت، و كيفر عقب ماندگان آتش است.
📘#خطبه_28
@nahjol_balagheh
#بزرگترين_حسرت
🌷امیرالمومنین علیه السلام:
💥إِنَّ أَعْظَمَ الْحَسَرَاتِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ حَسْرَةُ رَجُل كَسَبَ مَالاً فِي غَيْرِ طَاعَةِ اللّهِ، فَوَرِثَهُ رَجُلٌ فَأَنْفَقَهُ فِى طَاعَةِ اللّهِ سُبْحَانَهُ، فَدَخَلَ بِهِ الْجَنَّةَ، وَ دَخَلَ الاَْوَّلُ بِهِ النَّارَ
🌎بزرگترين حسرت ها در قيامت حسرت كسى است كه ثروتى را از راه حرام به دست آورده و كسى آن را از او به ارث برده كه در راه خداوند سبحان انفاق نموده است و خداوند به سبب اين مال او را داخل بهشت مى كند و شخص اوّل را به سبب همان مال، وارد جهنم مى گرداند»
📘#حکمت_429
@nahjol_balagheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ_تصویری
💥پشیمانی، اولین مرحله توبه
◽️سَيِّئَةٌ تَسُوءُكَ خَيْرٌ عِنْدَ اللَّهِ مِنْ حَسَنَةٍ تُعْجِبُكَ .
🔴گناهى كه تو را پشيمان كند بهتر از كار نيكى است كه تو را به خود پسندى وا دارد.
📘 #حکمت ۴۶
🌱🍁🌱🍁🌱
🎤حجت الاسلام والمسلمین#فرحزاد
🦋کانال نهجالبلاغه🦋
@nahjol_balagheh
══💝══════ ✾ ✾ ✾
نهج البلاغه 🇮🇷
#شرح_نامه۳۱ نهجالبلاغه 📌قسمت ۱۱۴ ❣امیرالمومنین علیه السلام درششمين توصيه مى فرمايد: ✨وَخُذْ عَل
#شرح_نامه۳۱
نهجالبلاغه
📌قسمت ۱۱۵
❣امیرالمومنین علیه السلام در هفتمين توصيه مى فرمايد:
✨وَإِنْ أَرَدْتَ قَطِيعَةَ أَخِيکَ فَاسْتَبْقِ لَهُ مِنْ نَفْسِکَ بَقِيَّةً يَرْجِعُ إِلَيْهَا إِنْ بَدَا لَهُ ذَلِکَ يَوْماً مَا
💠 «اگر خواستى پيوند برادرى و رفاقت را قطع کنى جايى براى آشتى بگذار که اگر روزى خواست باز گردد بتواند»
🖋اشاره به اينکه هم چنان که انسان در دوستى بايد حد اعتدال را نگه دارد و همه اسرار خويش را نزد دوستش فاش نکند که اگر روزى دوستى مبدل به دشمنى شد گرفتار زيان و خسران نشود، همين گونه اگر انسان پيوند دوستى را بريد نبايد تمام پل هاى پشت سر خود را ويران سازد، زيرا بسيار مى شود که طرف پشيمان مى گردد و مى خواهد به دوستى بر گردد; ولى راهى در برابر او باقى نمانده است.
📝ادامه دارد.....
┏━━━🍃🌹🍃━━━┓
@nahjol_balagheh
┗━━━🍁━━