هدایت شده از 💕 ابر حریف بی رقیب 💕
اهتمام #امام_خامنه_ای به تاریخ نگاری درست در مورد بزرگان
به بهانه ولادت #امام_خامنه_ای و تاریخ دقیق ولادت ایشان ❤️
🌺🍃ابر حریفی شو 👇
🆔 @Iranian_central_cloud
👇👇
هدایت شده از 💕 ابر حریف بی رقیب 💕
#اختصاصی
✅اهتمام #امام_خامنه_ای به تاریخ نگاری درست در مورد بزرگان
به بهانه ولادت #امام_خامنه_ای و تاریخ دقیق ولادت ایشان 🌸🍃
#قسمت_اول
از مدتی پيش روز 24 تيرماه شماری از ارادتمندان رهبر انقلاب فرارسيدن اين روز را به عنوان روز تولد رهبری به يكديگر تبریک می گويند و امسال در تفاوتی با گذشته علاوه بر ارسال شاخه های گل، كارت تبریک، پخش شربت و شیرینی، تهنيت از طريق پيام هاي تلفنی و... برخی از روزنامه ها نيز، ستون و صفحه و يادداشت به اين روز اختصاص دادند.
چند سال پيش وقتی برای اولين بار سبدهای گل و نامه های تبريك ميلاد به ايشان رسيد، در چند كلمه خطاب به یکی از نزديكان خويش نوشته بودند:
🔻«اولاً، مولود اين حقير در تيرماه نيست
🔻 و ثانياً؛ من و روز تولدم ارزش اين محبت ها را نداريم و اينها موجب شرمندگی من است، در عين حال لازم است از همه آنها تشكر شود.»
و اینگونه #رهبری به برگزاری جشنی به مناسبت ميلاد ايشان در یکی از استانها اعتراض کردند و در حاشيه برگهای كه حاوی آن خبر بود نوشتهاند:
«اين كار غلط است، اين تولد و امثال آن هيچ جشنی ندارد، برگزاركنندگان مسئول وقت و عمر و اموالی هستند كه در اين كار صرف و ضايع می شود. من از کسی كه براي تولد من جشن میگیرد به هيچ وجه متشكر نمیشوم و او را مسئول زیانهای اين كار هم میشناسم».
👌اعتراض ایشان به برگزاری جشن بوده است و منعی بر شناخت دقيق #تاريخ_تولدشان ندارد.
چه آنكه #امام_خامنه_ای خود بيانات در ديدار اعضاى #همايش مرحوم حاج آقا نوراللَّه اصفهانى در سال 1384 نسبت به #اهمال در #ثبت_تاريخ شخصیتهای برجسته معترض بودهاند و فرموده بودند :
« ما بايد شخصيتهاى اثرگذار در زندگى #سياسى، زندگى #اجتماعى، زندگى #علمى و زندگى #اقتصادىمان را درست بشناسيم...
من مىبينم اينها در تاريخهايشان دقيق نوشتهاند كه فلانكس در چه تاريخى متولد شد ...
يعنى سعى مىكنند اين شخصيتها را از لابهلاى انبوه چهرههاى شناخته و ناشناختهى تاريخ منضبط بيرون بكشند و آنها را روى سكو بنشانند؛ مشخص كنند، و به آنها افتخار كنند.
البته اين كارها واقعاً هم تأثير دارد؛ يعنى اينطور نيست كه تأثير نداشته باشد؛ اما ما نه؛ ما شخصيتهاى برجستهىمان را البته مىشناسيم،
ولى تاريخ وفات خيلىهايشان را هم حتّى نمىدانيم، چه برسد به تاريخ تولدشان يا تاريخ ازدواجشان با فلان دختر، كه معمولاً غربىها اين چيزها را ذكر مىكنند.
⚠️ اين، نشاندهندهى اين است كه ما به شناسايى و پرداخت چهره #شخصيتهاى_تاريخى خودمان و تحليل اين چهرهها #بها ندادهايم و اين به ضرر ما تمام مىشود.»
ادامه دارد 👇
📌 لطفاً جهت کمک به رشد #مطالب_اختصاصی را با #منبع منتقل نمایید.
🌺🍃ابر حریفی شو 👇
🆔 @Iranian_Central_Cloud
دو وظیفه #منتظرِ
امام زمان عج🌸🌸
💠من سرّه ان یکون من اصحاب القائم، فلینتظر ولیعمل بالورع و محاسن الاخلاق، و هو منتظر
💖امام صادق ع : هر کس شادمان می گردد از این که از یاران حضرت مهدی (عج) باشد، باید منتظر باشد و به
🔶🔹پرهیزکاری(تقوا)
🔶🔹و اخلاق نیکو
رفتار نماید و او منتظر واقعی است.
📚 غیبت نعمانی، ص 200،ح 16
#امام_زمان
┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
هدایت شده از عمار نیوز ... 📢
رئیس دستگاه قضا در جلسه با اعضای کمیسیون قضایی مجلس اعلام کرد که کار تدوین آییننامه قانون رسیدگی به اموال مسئولان(از کجا آوردهای؟) در حال انجام است و تدوین آن به زودی به پایان خواهد رسید و ابلاغ خواهد شد. انشالله به زودی شاهد تصمیم گیری های مهمی از این سید بزرگوار در راستای مبارزه با فساد باشیم
#رئیسی #قوه_قضائیه #فساد #ابراهیم_بت_شکن_بت_فساد_رو_بشکن
✅ #عمار_نیوز
🆔 @ammar_newsir
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان مستقیم یک سردار که تا کمر تو آب داره کمک میکنه خطاب به رئیس جمهور
🆘 @Roshangari_ir
نهج البلاغه
۳۹۸- وَ قَالَ ( عليه السلام ) : ضَعْ فَخْرَكَ وَ احْطُطْ كِبْرَكَ وَ اذْكُرْ قَبْرَكَ .
نهج البلاغه
و درود خدا بر او فرمود: فخرفروشي را كنار بگذار، تكبر و خود بزرگ بيني را رها كن، به ياد مرگ باش.
نهج البلاغه
Amir al-Mu'minin, peace be upon him, said : put off boasting , give up
self-conceit and remember your grave.
شرح و تفسير
رداى فخر و تكبر را بيفكن!
جمعى از شارحان نهج البلاغه در اين جا به شرح اين كلام نورانى نپرداخته اند و جمع ديگرى اصلاً آن را ذكر نكرده اند شايد به اين دليل كه عين اين كلام در لابه لاى خطبه 153 آمده و به شرحى كه در آن جا داده اند قناعت كرده اند و مى دانيم مرحوم سيد رضى گاهى جمله هايى را از خطبه هاى مفصل برمى گزيده و به عنوان كلمات قصار مى آورده است.
به هر حال امام(عليه السلام) در اين گفتار حكيمانه سه دستور مهم مى دهد كه هركس به آن ها عمل كند رستگار خواهد بود.
نخست مى فرمايد: «فخرفروشى خود را كنار بگذار»; (ضَعْ فَخْرَكَ).
ممكن است انسان امتيازاتى داشته باشد كه مايه افتخار است چه ازنظر علم و دانش و چه ازنظر موقعيت اجتماعى و حسن ظاهر و صفات برجسته اخلاقى. اين ها واقعيت است ولى آنچه نكوهيده است اين است كه انسان افتخارات خود را ذكر كرده و به آن ها افتخار كند و خود را به اين وسيله از ديگران برتر بشمارد.
از آيات قرآن مجيد و روايات اسلامى به خوبى استفاده مى شود كه اين كار يكى از زشت ترين كارهاست. در قرآن مجيد در ضمن نصايح لقمان مى خوانيم: «(وَلاَ تُصَعِّرْ خَدَّكَ لِلنَّاسِ وَلاَ تَمْشِ فِى الاَْرْضِ مَرَحاً إِنَّ اللهَ لاَ يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَال فَخُور); (پسرم!) با بى اعتنايى از مردم روى مگردان، و مغرورانه بر زمين راه مرو كه خداوند هيچ متكبر مغرورِ خيال پردازى را دوست ندارد».
اين موضوع به قدرى اهميت دارد كه اميرمؤمنان على(عليه السلام) در حديثى كه مرحوم صدوق در كتاب خصال از آن حضرت نقل كرده، مى فرمايد: «أَهْلَكَ النَّاسَ اثْنَانِ خَوْفُ الْفَقْرِ وَ طَلَبُ الْفَخْرِ; مردم را دو چيز هلاك كرده است: ترس از فقر (كه موجب دست زدن به كارهاى خلاف مى شود) و فخرفروشى».
در حديث ديگرى از امام زين العابدين(عليه السلام) مى خوانيم كه در ضمن دعاى مكارم الاخلاق از خداوند چنين تقاضا مى كند: «وَهَبْ لِى مَعَالِى الاَْخْلاَقِ، وَاعْصِمْنِى مِنَ الْفَخْرِ; خداوندا! اخلاق برجسته را به من ارزانى كن و از فخرفروشى مرا مصون دار».
سپس امام(عليه السلام) در دومين دستور مى فرمايد: «كبر خود را فرو ريز»; (وَاحْطُطْ كِبْرَكَ).
ممكن است كسى فخرفروشى نكند و سخنى از امتيازات واقعى يا خيالى خود به زبان نياورد ولى برخورد او با مردم متكبرانه و حتى راه رفتن و ساير حركاتش آميخته با كبر و غرور باشد زيرا حقيقت كبر آن است كه انسان براى خود برترى خاصى نسبت به ديگران قائل باشد خواه اين برترى واقعى باشد يا پندارى و خيالى، معنوى باشد يا مادى، اين چيزى است كه اسلام و تمام مكاتب اخلاقى آن را نمى پذيرند و در قرآن مجيد علاوه بر آنچه در سوره لقمان ضمن نصايح آن مرد حكيم آمده است در جاى ديگر مى فرمايد: «(وَلاَ تَمْشِ فِى الاَْرْضِ مَرَحاً إِنَّكَ لَنْ تَخْرِقَ الاَْرْضَ وَلَنْ تَبْلُغَ الْجِبَالَ طُولا); در روى زمين متكبرانه راه مرو زيرا تو نه زمين را مى توانى زير پاى خود پاره كنى و نه قامت خود را به بلنداى كوه ها برسانى».
اين اشاره به حال كسانى است كه متكبرانه راه مى روند گويى به زمين مى گويند: زير پاى ما مباش و به كوه ها مى گويند: ما همسان شما هستيم.
البته اين گونه راه رفتن مسأله ساده اى است، مهم اين است كه از روحيه اى حكايت مى كند كه بسيار خطرناك و زشت و ناپسند است.
واژه «و احطط; فرو بريز» گويا اشاره به اين است كه يك موجود مزاحم اضافى است كه به بدن انسان مى چسبد و انسان بايد آن را از خود دور كند و فرو بريزد تا آسايش پيدا كند.
مرحوم كلينى در كتاب شريف كافى در جلد دوم بابى مشروح و مفصل درباره نكوهش كبر ذكر كرده، ازجمله در روايتى از امام باقر و امام صادق(عليهما السلام)نقل مى كند كه فرمودند: «لاَ يدْخُلُ الْجَنَّةَ مَنْ فِى قَلْبِهِ مِثْقَالُ ذَرَّة مِنْ كِبْر; كسى كه به اندازه سنگينى ذره اى از تكبر در قلب او باشد وارد بهشت نمى شود».
در حديث ديگرى از رسول خدا(صلى الله عليه وآله) نقل مى كند: «ثَلاَثَةٌ لاَ يكَلِّمُهُمُ اللَّهُ
وَ لاَ ينْظُرُ إِلَيهِمْ يوْمَ الْقِيامَةِ وَ لاَ يزَكِّيهِمْ وَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ شَيخٌ زَان وَ مَلِكٌ جَبَّارٌ وَمُقِلٌّ مُخْتَالٌ; سه گروه اند كه خداوند روز قيامت با آن ها سخن نمى گويد و به آنان (با نظر لطفش) نگاه نمى كند و آن ها را پاكيزه نمى سازد و عذاب دردناكى در انتظار آن هاست: پيرمرد زناكار و پادشاه جبار و فقير متكبر».
بى شك تكبر براى همه بد است خواه غنى باشد يا فقير ولى شخص فقيرِ متكبر در عالم خيال بافى براى جبران كمبود خود گرفتار كبر و غرور مى شود و خطر او بيشتر است.
شك نيست كه كبر سرچشمه مفاسد بسيارى است، كسى كه خود را برتر از ديگران مى داند حاضر نيست به ديگران همچون يك برادر نگاه كند بلكه انتظار دارد همه در برابر او تواضع كنند و به فرمانش گوش فرادهند و چون مردم از چنين روحيه اى متنفرند از او فاصله مى گيرند در نتيجه او كينه مردم را
به دل مى گيرد و آن ها را حق نشناس مى پندارد و گاه همين امر سبب مى شود در حق ديگران ظلم و ستم كند.
كار كبر و غرور گاه به جايى مى رسد كه انسان تسليم حرف حق نمى شود و حتى از اطاعت فرمان خدا سرپيچى مى كند و به دره كفر سقوط مى نمايد همان گونه كه شيطان براثر كبر و غرورش به چنين سرنوشتى گرفتار شد.
اين سخن را با حديثى از امام صادق(عليه السلام) و آيه اى از قرآن مجيد پايان مى دهيم. يكى از ياران امام(عليه السلام) به نام عمر بن يزيد خدمتش عرض كرد: ما غذاى خوب مى خوريم و بوى خوش و عطريات استعمال مى كنيم و سوار بر مركب باارزش مى شويم و گاهى خادم ما نيز به دنبال ما مى آيد آيا اين واقعاً مصداق تجبر و تكبر است كه من همه آن را ترك كنم؟
امام(عليه السلام) مدتى سكوت نمود در حالى كه به زمين نگاه مى كرد. سپس فرمود: «إِنَّمَا الْجَبَّارُ الْمَلْعُونُ مَنْ غَمَصَ النَّاسَ وَجَهِلَ الْحَق; جبار و متكبر ملعون، كسى است كه با مردم «با غمص» برخورد كند و حق را نشناسد».
آن مرد عرض كرد: اما من هرگز حق را انكار نمى كنم ولى نمى دانم غمص چيست؟ امام(عليه السلام)فرمود: «مَنْ حَقَّرَ النَّاسَ وَ تَجَبَّرَ عَلَيهِمْ فَذَلِكَ الْجَبَّارُ; كسى كه مردم را كوچك بشمارد و خود را برتر از آن ها بداند، كه اين شخص جبار است».
قرآن مجيد نيز در تعبير تكان دهنده اى مى فرمايد: «(تِلْكَ الدَّارُ الاْخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لاَ يُرِيدُونَ عُلُوّاً فِى الاَْرْضِ وَلاَ فَسَاداً وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ); آن سراى آخرت را (تنها) براى كسانى قرار مى دهيم كه اراده برترى جويى در زمين و فساد ندارند; و عاقبت نيك براى پرهيزكاران است!».
آنگاه امام(عليه السلام) در سومين جمله مى فرمايد: «به ياد قبرت باش»; (وَاذْكُرْ قَبْرَكَ).
منظور از اين جمله آن است كه انسان بايد به فكر مرگ و پايان زندگى باشد و بداند روزى همه آنچه را از مقام و مال و جاه و قدرت و قوت دارد رها مى سازد و به صورت جسم بى جانى روانه گور مى شود و او را در آن جا دفن مى كنند و همه حتى عزيزترين عزيزانش از وى جدا مى شوند و او مى ماند و اعمالش.
به يقين توجه به اين نكته انسان را از فخرفروشى و تكبر و ظلم و ستم به ديگران و غفلت از خدا بازمى دارد.
در حديثى كه از امام اميرمؤمنان(عليه السلام) در امالى شيخ طوسى آمده است مى خوانيم: «الْمَوْتُ طَالِبٌ وَ مَطْلُوبٌ لاَ يعْجِزُهُ الْمُقِيمُ وَ لاَ يفُوتُهُ الْهَارِبُ فَقَدِّمُوا وَلاَ تَتَّكِلُوا فَإِنَّهُ لَيسَ عَنِ الْمَوْتِ مَحِيصٌ إِنَّكُمْ إِنْ لَمْ تُقْتَلُوا تَمُوتُوا وَ الَّذِى نَفْسُ عَلِى بِيدِهِ لاََلْفُ ضَرْبَة بِالسَّيفِ عَلَى الرَّأْسِ أَهْوَنُ مِنْ مَوْت عَلَى فِرَاش; مرگ، هم طلب كننده است هم مطلوب (براى اولياء الله)، نه كسى كه از آن فرار نكند مى تواند بر آن چيره شود و نه كسى كه فرار مى كند بنابراين براى بعد از مرگ خود چيزى بفرستيد و اعتماد به زندگى نكنيد زيرا هيچ گونه راه فرارى از مرگ نيست شما اگر شهيد نشويد به مرگ طبيعى مى ميريد ولى سوگند به كسى كه جان على به دست اوست هزار ضربه شمشير بر سر، آسان تر است از مردن در بستر».
آرى مردان خدا نه تنها به فكر مرگ بودند بلكه به اين فكر بودند كه پايان زندگان شان شهادت در راه خدا باشد.
#اعمال_نیمه_شعبان
💢دعاي كميل را در شب نيمه شعبان فراموش نكنيم!
بنا بر روايت «كميل» يار وفادار اميرالمؤمنين (ع)، در جلسهاي يكي از ياران حضرت از ايشان درباره اين آيه شريفه سوره دخان «فيها يفرق كل أمر حكيم» سؤال كرد، ايشان نيز در تفسير شب قدر كه امور آدميان در آن مقدر ميشود به بيان اهميت شب نيمه شعبان پرداختند و به خصوص بر خواندن دعاي حضرت خضر (ع) در اين شب(شب نیمه شعبان) تاكيد كردند.
پس از اتمام جلسه و آنگاه كه كميل به منزل خود بازگشت، باز به نزد حضرت مراجعه كرد تا دعاي خضر را از ايشان فرا گيرد.حضرت نيز نخست او را امر به نوشتن كردند و آنگاه دعاي معروف #كميل را براي او خواندند، و سرانجام او را به خواندن اين دعا در شب نيمه شعبان سفارش فرمودند.
📚ابنطاووس، عليّبن موسي، ص 220
روزه گرفتن در روز #نیمه_شعبان بسیار سفارش شده است.
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فکر میکنید عصبانیت آمریکا از سپاه موضوع تازهای هست؟
نظر کارشناسان CIA درباره سپاه رو در دهه ۶۰ ببینید:
🔻اگه خمینی به پاسداران بگه برین مریخ، نمیگن چجوری، میگن کِی بریم😁
🔻به بدنه اجتماعی مردم وصل هستند و به عنوان چشم و گوش انقلاب جهت در هم کوبیدن هر نوع حرکت ضد انقلابی علیه دولت اسلامی وارد میشود.
🔻ناوهای شوروی جرات نمیکنن به ناوهای ما نزدیک بشن، اینا با قایقهاشون میان دور و بر ناوهای ما میگن مرگ بر آمریکا❗️
✅ به کانال افسران @Afsaran_ir بپیوندید.
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حرف های غیر عادی امام خامنه ای در ایام اخیر
✍ اگر میخواهید بدانید منبع اصلی این حرف ها از کجاست و دلیل این همه اطمینان رهبری چیست پاسخش را علامه عظیم شان حسنزاده آملی میدهند: گوشتان به دهان رهبری باشد چون ايشان گوششان به دهان حجتبنالحسن(عج) است. اين جملات وقتي بيشتر معنا پيدا ميكند كه بدانيم صاحب تفسير الميزان، علامه طباطبايي ره درباره علامه حسنزاده فرمودهاند: حسنزاده را كسي نشناخت جز امام زمان(عج)
🆘 @Roshangari_ir
📸 لوح | انقلاب مس را به طلا تبدیل کرد
🔹حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اخیر فرمانده کل و جمعی از فرماندهان نیروی زمینی ارتش، از شهید عباس بابایی و چند شهید شاخص دیگر از ارتش بهعنوان نمونههایی که میتوان آنها را بهعنوان الگو به ملت و امت اسلامی نشان داد، یاد کردند.
🔹ایشان در دیدارها و مناسبتهای مختلف، بارها به ستارههای درخشان ارتش اشاره کرده و پرورش اینگونه استعدادها در ارتش جمهوری اسلامی ایران را یکی از برکات انقلاب اسلامی دانستند که توانست «مس» وجود این استعدادها را به «طلا» تبدیل کند.
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi