🌹 ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز. سهم روز صد و شصت و چهارم
┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
📜 #خطبه160: (در شهر کوفه در سال ٣٧ هجری، هنگام حرکت دادن مردم به سوی صفین و جنگ با شامیان، ایراد فرمود.
1⃣ خداشناسی
♦️فرمان خدا قضای حتمی و حکمت و خشنودی او مايه امنيّت و رحمت است؛ از روی علم، حکم می کند و با حلم و بردباری می بخشايد. خدايا! سپاس تو راست بر آنچه می گيری و عطا می فرمايی و شفا می دهی يا مبتلا می سازی. سپاسی که تو را رضايت بخش ترين، محبوب ترين و ممتازترين باشد، سپاسی که آفريدگانت را سرشار سازد و تا آنجا که تو بخواهی تداوم يابد، سپاسی که از تو پوشيده نباشد و از رسيدن به پيشگاهت باز نماند، سپاسی که شمارش آن پايان نپذيرد و تداوم آن از بين نرود. خدايا! حقيقتِ بزرگی تو را نمی دانيم، جز آن که می دانيم تو زنده ای و احتياج به غير نداری، خواب سنگين يا سبک تو را نمی ربايد، هيچ انديشه ای به تو نرسد و هيچ ديده ای تو را ننگرد، اما ديده ها را تو می نگری و اعمال انسان ها را شماره فرمايی و قدم ها و موی پيشانی ها زمام امور همه به دست تو است، خدايا آنچه را که از آفرينش تو می نگريم، واز قدرت تو به شگفت می آييم و بدان بزرگی قدرت تو را می ستاييم، بسی ناچيزتر است در برابر آنچه که از ما پنهان و چشم های ما از ديدن آنها ناتوان و عقل های ما از درک آنها عاجز است و پرده های غيب ميان ما و آنها گسترده می باشد.
2⃣ راههای خداشناسی
♦️ پس آن کس که دل را از همه چيز تهی سازد و فکرش را به کار گيرد تا بداند که چگونه عَرش قدرت خود را برقرار ساخته ای و پديده را چگونه آفريده ای و چگونه آسمان ها و کرات فضايی را در هوا آويخته ای و زمين را چگونه بر روی امواج آب گسترده ای؟ نگاهش حسرت زده و عقلش مات و سرگردان و شنواييش آشفته و انديشه اش حيران می ماند.
3⃣ وصف اميدواری به خدا
♦️به گمان خود ادّعا دارد که به خدا اميدوار است! به خدای بزرگ سوگند! که دروغ می گويد، چه می شود او را که اميدواری در کردارش پيدا نيست؟ پس هر کس به خدا اميدوار باشد بايد، اميد او در کردارش آشکار شود. هر اميدواريی جز اميد به خدای تعالی ناخالص است و هر ترسی جز ترس از خدا نادرست است. گروهی در کارهای بزرگ به خدا اميد بسته و در کارهای کوچک به بندگانِ خدا روی می آورند؛ پس حقِّ بنده را ادا می کنند و حقِّ خدا را بر زمين می گذارند، چرا در حقِّ خدای متعال کوتاهی می شود و کمتر از حقِّ بندگان رعايت می گردد.
آيا می ترسی در اميدی که به خدا داری دروغگو باشی؟ يا او را در خور اميد بستن نمی پنداری؟ اميدوار دروغين اگر از بنده خدا ترسناک باشد، حقِّ او را چنان رعايت کند که حقَّ پروردگار خود را آن گونه رعايت نمی کند، پس ترس خود را از بندگان آماده و ترس از خداوند را وعده ای انجام نشدنی می شمارد و اينگونه است کسی که دنيا در ديده اش بزرگ جلوه کند و ارزش و اعتبار دنيا در دلش فراوان گردد که دنيا را بر خدا مقدّم شمارد و جز دنيا به چيز ديگری نپردازد و بنده دنيا گردد.
4⃣ سیری در زندگی پیامبران «برای انتخاب الگوهای ساده زیستی»
♦️برای تو کافی است که راه و رسم زندگی پيامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) را اطاعت نمايی تا راهنمای خوبی برای تو در شناخت بدی ها و عيب های دنيا و رسوايی ها و زشتی های آن باشد، چه اينکه دنيا از هر سو بر پيامبر(صلی الله علیه و آله) بازداشته و برای غير او گسترانده شد، از پستان دنيا شير نخورد و از زيورهای آن فاصله گرفت. اگر می خواهی دومی را، موسی(علیه السلام) (کسی که با خدا سخن گفت) و زندگی او را توصيف کنم، آنجا که می گويد: «پروردگارا! هر چه به من از نيکی عطا کنی نيازمندم». به خدا سوگند! موسی(علیه السلام) جز قرص نانی که گرسنگی را برطرف سازد چيز ديگری نخواست، زيرا موسی(علیه السلام) از سبزيجات زمين می خورد، تا آنجا که بر اثر لاغری و آب شدن گوشت بدن، سبزی گياه از پشت پرده ی شکم او آشکار بود و اگر می خواهی سومی را، حضرت داوود(علیه السلام) صاحب نی های نوازنده و خواننده بهشتيان را الگوی خويش سازی، که با هنر دستان خود از ليف خرما زنبيل می بافت و از همنشينان خود می پرسيد: چه کسی از شما اين زنبيل را می فروشد؟ و با بهای آن به خوردن نان جوی قناعت می کرد. و اگر خواهی از عيسی بن مريم(علیه السلام) بگويم که سنگ را بالش خود قرار می داد، لباس پشمی خشن به تن می کرد و نان خشک می خورد، نان خورشت او گرسنگی و چراغش در شب ماه و پناهگاه زمستان او شرق و غرب زمين بود. ميوه و گُلِ او سبزيجاتی بود که زمين برای چهارپايان می روياند. زنی نداشت که او را فريفته خود سازد، فرزندی نداشت تا او را غمگين سازد، مالی نداشت تا او را سرگرم کند و آز و طمعی نداشت تا او را خوار و ذليل نمايد. مرکب سواری او دو پايش و خدمتگزار وی، دست هايش بود.
┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee
ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز 164.mp3
10.37M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز صد و شصت و چهارم خطبه ۱۶۰ بند ۱ تا۴
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee
📌 جلسه ۱۳۹ #چای_نهجالبلاغه
📍 منزل حاج حسین فلاح پدر بزرگوار شهید علی فلاح
🔔چای برای شما هم هست، بفرمایید
🔸 #قرار_هفتگی ؛ با ساعتی همنشینی با امیرالمؤمنین علی علیهالسلام؛ این جلسه حکمت ۹۵ نهجالبلاغه
✅ قوانین جلسه:
1️⃣ میزبان موظف به کمترین پذیرایی(صرفا چای) طبق #حکمت ۴۷۹ نهجالبلاغه
2️⃣ جلسات شنبه های هر هفته طبق حکمت ۲۷۸ #نهج_البلاغه
3️⃣ زمان جلسه(شروع و پایان) طبق حکمت ۴۴۴ #نهجالبلاغه
4️⃣جلسات فعلا ویژه #برادران است.
5️⃣مکان جلسه، اول هر هفته اعلام میشود
🗓 شنبه ۲۳ اردیبهشت ماه۱۴۰۲
⏰ از ساعت ۲۰ الی ۲۱
📍 #بافق ؛
منزل حاج حسین فلاح پدر بزرگوار شهید علی فلاح
روستای مبارکه، کوچه پشت گلزار شهدا، خانههای بنیاد مسکن
📍 https://maps.app.goo.gl/8f4oNV4tGff4UK3s7
http://eitaa.com/Nahjolbalagheiha_bafq
قسمت 1 جلسه اول.mp3
38.55M
.
✅ فایل صوتی آموزش و آشنایی با نهضت جهانی نهجالبلاغه خوانی
📒 قسمت ۱، جلسه اول
رمضان ۱۴۰۲ کرمان
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🚩 ما بر آنیم که این ذکر «امیرالمومنین» جهانی بشود 🌹
📤 @mahdavi_arfae
قسمت 2 جلسه اول.mp3
39.53M
.
✅ فایل صوتی آموزش و آشنایی با نهضت جهانی نهجالبلاغه خوانی
📒 قسمت ۲، جلسه اول
رمضان ۱۴۰۲ کرمان
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🚩 ما بر آنیم که این ذکر «امیرالمومنین» جهانی بشود 🌹
📤 @mahdavi_arfae
قسمت 1 جلسه دوم.mp3
41.5M
.
✅ فایل صوتی آموزش و آشنایی با نهضت جهانی نهجالبلاغه خوانی
📒 قسمت ۱، جلسه دوم
رمضان ۱۴۰۲ کرمان
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🚩 ما بر آنیم که این ذکر «امیرالمومنین» جهانی بشود 🌹
📤 @mahdavi_arfae
قسمت 2 جلسه دوم.mp3
47M
.
✅ فایل صوتی آموزش و آشنایی با نهضت جهانی نهجالبلاغه خوانی
📒 قسمت ۲، جلسه دوم
رمضان ۱۴۰۲ کرمان
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🚩 ما بر آنیم که این ذکر «امیرالمومنین» جهانی بشود 🌹
📤 @mahdavi_arfae
📌 جلسه ۲ #چای_نهجالبلاغه
💍حلقه سوم
🖤السلام علیک یا امیرالمومنین علی علیهالسلام🖤
✅ #قرار_هفتگی ویژه خواهران
📍شهرک امام حسین علیه السلام
🔸 یه #قرار_هفتگی منظم؛ ساعتی همنشینی با امیرالمؤمنین علی علیهالسلام
✅ قوانین جلسه:
1️⃣ میزبان موظف به کمترین پذیرایی(صرفا چای) طبق #حکمت ۴۷۹ نهجالبلاغه
2️⃣ جلسات چهارشنبه های هر هفته طبق حکمت ۲۷۸ #نهج_البلاغه
3️⃣ زمان جلسه(شروع و پایان) طبق حکمت ۴۴۴ #نهجالبلاغه
🗓 شنبه ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
⏰ از ساعت ۹ الی ۱۰ صبح
📍 #بافق ؛ شهرک امام حسین علیه السلام ، انتهای کوچه ایثار ۱۰
#نهجالبلاغه
#چای_نهجالبلاغه
#ما_نهج_البلاغه_میخوانیم
#نهضت_نهجالبلاغه_خوانی_بافق
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#نهج_البلاغه_آئین_نامه_انقلاب_اسلامی
❄️به گروه خواهران نهجالبلاغهای بافق بپیوندید
🆔 https://eitaa.com/joinchat/376897869Cd73dc061bc
کانال نهضت نهجالبلاغه خوانی بافق
@Nahjolbalagheiha_bafq
نهضت نهج البلاغه خوانی - بافق
🌳شجره آشوب« قسمت صد و شصت ویکم » 📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام 🔴 شیع
🌳شجره آشوب« قسمت صد و شصت و دوم »
📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام
🔻حال به خوبی می توان فهمید نقشه بنی امیه، درگیر کردن اصحاب امام با دشمنان داخلی است تا از این طریق، به آسودگی حکومت خود را ادامه دهند. بنی امیه، با بیان فضیلت های امام علی به صورت نهانی، مشکلی ندارند؛ چون این کار آگاهی بخشی عمومی ندارد. آن ها از روشنگری و بیدار شدن عمومی با فضایل می ترسیدند. همچنین با این کار، می خواست شیعیان و اصحاب امام را فریب دهد تا حواس آنان را از جبهه کفر یا همان بنی امیه، منحرف کند.
🔻آیا مغیره دلسوز شیعیان بود که اصحاب امام علی را به نبرد با خوارج تشویق می کرد یا اجازه مدح امام علی در محافل خصوصی را می داد؟
🔻آیا عمر بن عبدالعزیر که فدک را به بنی هاشم برگرداند، دلسوز اهل بیت بود؟ اگر واقعا او دلسوز بود، خلافت را به امام باقر علیه السلام بر می گرداند.اگر زیارت امام حسین علیه السلام از سوی مأمون، اجازه داده می شود، درد دین دارد؟ یا اینکه می خواست با دادن امتیاز به شیعیان انها را از قیام های علیه بنی عباس منصرف کند؟ در این راستا، مأمون لباس های سیاه بنی عباس را سبز رنگ می کند
🔻اما متأسفانه شیعیان در طول تاریخ، به سبب نداشتن بصیرت و درک درست از روش های دشمن، نتوانستند اولویت مبارزه خود را تشخیص دهند. این موضوع، باعث شد دشمن بتواند از آگاهی نداشتن شیعیان، بهره برده و آن ها را مشغول کند تا بتواند هرچه بیشتر حکومت ظالمانه خود را ادامه دهد. ثمره این بی بصیرتی، غربت بیشتر امامان بود و از سویی استمرار ظلم.
🔻امروز نیز، دشمنان دین (یهود) با ایجاد خطوط انحرافی در تشیع، مسلمانان را سرگرم درگیری های داخلی میان خود می کنند (جنگ شیعه و سنی )تا اذهان و حواس آنان از استکبار جهانی، پرت شود.
📚 کتاب شجره آشوب
💬 نویسندگان: آقایان یوسفی و آقامیری
↩️ ادامه دارد...
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee