#تا_شهادت_پای_کار_مردم
💠 شهید آیتالله سلیمانی در زمان شهادت با چه کسی صحبت میکردند؟
◽️ شهید آیتالله سلیمانی در همون لحظهی حادثه که در فیلم مشاهده میشه، مشغول مکالمه تلفنی با آقای دکتر نوراللهی مدیرعامل شرکت بیمه تجارت نو پیرامون حل مشکل بنده خدایی از مردم شریف سیستان و بلوچستان بودند که تماس نیمهتمام موند و ناجوانمردانه به شهادت رسید.
🤲روحشون شاد
در این واپسین لحظات غروب پنجشنبه فاتحه ای هدیه کنیم🌱
#مکتب_سلیمانی
|•.📗〇⃟🖊.•|
امام رفت ... اکنون، این ماییم و امانت او.
دست بیعت از آستین اخلاص برآریم و در کف فرزند و برادرش و تلمیذ مدرسهاش بگذاریم که اگر بعد از رحلت رسولالله ظهر حکومت اسلام به غروب خونین شهادت حسین بن علی و «شب بی قمر غیبت » انجامید، این بار امام فرصت یافت تا وثیقه حکومت را به معتمدین خویش بسپارد و این خود نشانهای است بر این بار بشارت که خداوند اراده کرده است تا حزب الله و مستضعفین را به امامت و وراثت زمین برساند.
📚کتاب آغازی بر یک پایان / ص ۱۷، ۱۸
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔@nahjolbalagheiha
🔰 ملاکهاي عزل و نصب مديران...
♨️ بعضا سوال ميشود كه در كنار توانايي و تخصص آيا روحيه جهادي ملاک عزل و نصب میتواند قرار گیرد؟
💢 در جواب بايد گفت: #بله
امیرالمؤمنین علی (علیهالسلام) در سفارش خود به مالک اشتر در نامه معروفش میفرماید:
وَ اجْعَلْ لِرَأْسِ کُلِّ أَمْرٍ مِنْ أُمُورِکَ رَأْساً مِنْهُمْ لَا یَقْهَرُهُ کَبِیرُهَا وَ لَا یَتَشَتَّتُ عَلَیْهِ کَثِیرُهَا (نهجالبلاغه، نامه ۵۳)
برای هر یک از کارهایت، مدیر و رئیسی را تعیین کن، که #بزرگی_کار او را مغلوب نسازد و #زیادی_کار رنجورش نکند.
نیاز امروز کشور به مدیران #توانمند و #خستگیناپذير از هر زمان بيشتر است؛ مديراني كه صحنه عظيم و پيچيده مسائل اقتصادي و امنيتي آنها را به وحشت نینداخته و از پا درنياورد.
مديري كه حوصله حجم كار زياد و پادويي #کار_مردم را ندارد و از #روحيه_جهادي برخوردار نیست، شايسته كلان مسئوليتها نيست.
#مدیریت_اسلامی
#روحیه_جهادی
#ملاکهای_عزل_و_نصب
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔@nahjolbalagheiha
خداراشکر
🗓شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
#اندیشهورزی وآنچه در #قرار_هفتگی گذشت
🔊جلسه ۱۳۶ هفتگی به وقت #چای_نهجالبلاغه
و
🏠 منزل برادرعزیزحاجعلی اکبرعلایی
✅خوانش ومباحثه حکمت۹۳
☘حکمت۹۳نهجالبلاغه:
فردى ازشمانگويد: خداياازفتنه به توپناه مىبرم،زيراكسى نيست كه درفتنهاى نباشد، لكن آنكه مىخواهدبه خداپناه برد،ازآزمايشهاى گمراه كننده پناه ببرد،هماناخداى سبحان مىفرمايد:«بدانيد كه اموال و فرزندان شما فتنه شمايند»معنى اين آيه آن است كه خداانسانهارابااموال وفرزندانشان مىآزمايد، تاآن كس كه ازروزى خودناخشنود،و آنكه خرسنداست، شناخته شوند، گرچه خداوندبه احوالاتشان ازخودشان آگاهتراست،تاكردارى كه استحقاق پاداش ياكيفرداردآشكارنمايد.چه آنكه بعضى مردم فرزندپسررادوست دارندوفرزنددختررانمىپسندندوبعضى ديگرفراوانى اموال رادوست دارندوازكاهش سرمايه نگرانند.
💦 صفرم فتنه عربی درفارسی یعنی آزمایش، حال؛ اولا، فلسفه آزمایشهای خداوندچیه؟ دوما، با چی امتحان میکنه؟ سوما، فایده آزمایشات خداوندبرای انسان چیست؟
🍃مراجعه به بخشهای دیگر نهجالبلاغه
☘خطبه ۱۴۳ نهجالبلاغه:
...خداوندبندگان خودراكه گناهكارند،باكمبودميوههاوجلوگيرى ازنزول بركات وبستن درگنجهاى خيرات،آزمايش مىكند.
☘خطبه ۱۹۲ نهجالبلاغه:
...خداوندمخلوقات خودرابا امورى كه آگاهى ندارندآزمايش مىكند،تابدوخوب تميزداده شود، وتكبّروخودپسندى راازآنها بزدايد،وخودبزرگبينى راازآنان دوركند.
🔹 #نهجالبلاغه
✍️ #چای_نهجالبلاغه بعدی با حضور شما بیشتر میچسبد.
#ما_نهج_البلاغه_میخوانیم
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1587937488Ce24f51d949
📌 جلسه ۱۳۷ #چای_نهجالبلاغه
📍 به میزبانی حسینیه خواجه ها
🔔چای برای شما هم هست، بفرمایید
✅ سومین جلسه نهجالبلاغه خوانی #خانوادگی
🔸 #قرار_هفتگی ؛ با ساعتی همنشینی با امیرالمؤمنین علی علیهالسلام؛ این جلسه حکمت ۹۳ و ۹۴ نهجالبلاغه
✅ قوانین جلسه:
1️⃣ میزبان موظف به کمترین پذیرایی(صرفا چای) طبق #حکمت ۴۷۹ نهجالبلاغه
2️⃣ جلسات شنبه های هر هفته طبق حکمت ۲۷۸ #نهج_البلاغه
3️⃣ زمان جلسه(شروع و پایان) طبق حکمت ۴۴۴ #نهجالبلاغه
4️⃣جلسات فعلا ویژه #برادران است/این هفته خانوادگی
5️⃣مکان جلسه، اول هر هفته اعلام میشود
🗓 شنبه ۹ اردیبهشت ماه۱۴۰۲
⏰ از ساعت ۲۰ الی ۲۱
📍 #بافق ؛
حسینیه خواجه ها
بلوار مهدیه، فرعی شهید محمد حسین کوشکیزاده۳(ک.مسجد حاج حسین) بعد از سه راه دوم سمت راست
http://eitaa.com/Nahjolbalagheiha_bafq
نهضت نهج البلاغه خوانی - بافق
🌳شجره آشوب« قسمت صد و چهل و هشتم » 📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام 🔻آن
🌳شجره آشوب« قسمت صد و چهل و نهم »
📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام
🔻برای نمونه به چند مورد اشاره می کنیم:
1.خوارج بر سر کاسه ای که از آنان گرفته می شد، و تازیانه، علف و گیاهان به سختی می جنگیدند. آیا اگر واقعا این افراد ایمان ظاهری هم داشتند، چنین بر سر دنیا با یکدیگر می جنگیدند. این موضوع نشان میدهد جنگ آن ها بر سر مال و ثروت بود.
🔻2.عبیده بن هلال (که از سران خوارج بود ) از کسانی بود که به شناخت انواع شراب ها و روسپی ها چنان مهارتی داشت که از او در این زمینه سوال می کردند و مشاوره می گرفتند همچنین داستانی از ورود او به خانه یک زن شوهر دارد و ارتباط نامشروع با وی نیز در تاریخ نقل شده است. آیا ارتباط نامشروع با زن شوهر دار دلالت بر ایمان می کند؟!!! جالب اینکه او با طرح نقشه ای با یکی دیگر از خوارج از رسوایی این ماجرا می گریزد.
🔻 نکته دیگر اینکه، سران خوارج مانند نفوذی هایی همچون اشعث، پروژه تقدس زدایی از رهبر جامعه اسلامی را پیش می بردند. این موضوع، مطلوب معاویه بود؛ زیرا با پایین آوردن شأن امام در نزد افکار عمومی جامعه و زیر سوال بردن عصمت ایشان، به آسانی میشد با دستورات حضرت مخالفت کرد و سیاست های ایشان را به بند نقد کشید.
🔻برای مثال، عبدالله بن کوا، هنگام اقامه نماز از سوی امام علی، شروع به خواندن قرآن می کرد تا ضمن اتهام شرک به امام، حرمت امام را از بین ببرد و نماز او را به هم بریزد تا به خوبی پروژه تخریب و تقدس زدایی از امام پیش برود.
📚 کتاب شجره آشوب
💬 نویسندگان: آقایان یوسفی و آقامیری
↩️ ادامه دارد...
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee
🌹ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز. سهم روز صد و پنجاه و یکم
┄┄┅┅✿❀🌿🌸🌿❀✿┅┅┄┄
📜 #خطبه179 : (این خطبه در مسجد کوفه در سال ٣٦ هجری، پس از جنگ جمل ایراد شد. ذعلب یمانی پرسید: « ای امیرمؤمنان! آیا پروردگار خود را دیده ای؟» پاسخ فرمود: «آیا چیزی را که نبینم می پرستم؟» گفت:« چگونه او را می بینی؟» فرمود:)
🔹خداشناسی
🔻ديده ها هرگز او را آشکار نمی بينند، امّا دل ها با ايمان درست او را در می يابند. خدا به همه چيز نزديک است، نه آن که به اشياء چسبيده باشد؛ از همه چيز دور است، نه آن که از آنها بيگانه باشد گوينده است، نه با انديشه و فکر اراده کننده است، نه از روی آرزو و خواهش؛ سازنده است نه با دست و پا لطافت دارد نه آن که پوشيده و مخفی باشد، بزرگ است نه با ستمکاری ، بيناست نه با حواس ظاهری، مهربان است نه با نازک دلی ، سرها و چهره ها در برابر عظمت او به خاک افتاده و دل ها از ترس او بی قرارند.
┄┄┅┅✿❀🌿🌸🌿❀✿┅┅┄┄
📜 #خطبه178: (گفته اند: این خطبه را پس از داوران حکمیت در «دومه الجندل» ایراد فرمود. )
1️⃣ خداشناسی
🔻هيچ کاری خدا را از کار ديگر باز نمی دارد و گذشت زمان در او دگرگونی ايجاد نمی کند و مکانی او را در بر نمی گيرد. هيچ زبانی قدرت وصف او را ندارد و چيزی از خدا مخفی و پنهان نيست، نه تعداد قطرات فراوان آب ها و نه ستارگان انبوه آسمان و نه ذرّات خاک همراه با گِردبادها در هوا و نه حرکات مورچگان بر سنگ های سخت و نه استراحتگاه مورچگان ريز در شب های تار. خدا از مکان ريزش برگ درختان و حرکات مخفيانه چشم ها آگاه است و شهادت می دهم که جز الله، خدايی نيست، همتايی نداشته و شکّ و ترديدی در او راه ندارد. دين او را انکار نمی کنم و به آفريدگاری او اعتقاد دارم، شهادت کسی که نيّت او راست، درون او پاک، يقين او خالص و ميزان عمل او گرانسنگ است و شهادت می دهم که محمّد(صلی الله علیه و آله) بنده و فرستاده و برگزيده او از ميان انسان هاست. پيامبر(صلی الله علیه و آله) برای تشريح حقايق آيين الهی انتخاب و به ارزش های ويژه اخلاقی گرامی داشته شد. او را برای رساندن رسالت های کريمانه اش برگزيد. نشانه های هدايت به وسيله او آشکار و تاريکی های جهل و گمراهی با نور هدايت او از ميان رفت.
2️⃣ روش برخورد با دنيا
🔻ای مردم! دنيا آرزومندان و خواهان خود را فريب می دهد، برای شيفتگان خود ارزشی قائل نيست و آن کس را که بر دنيا پيروز شود مغلوب گرداند. به خدا سوگند! هرگز ملّتی از ناز و نعمت زندگی گرفته نشدند، مگر به کيفر گناهانی که انجام داده اند، زيرا خداوند بر بندگان خود ستم روا نمی دارد. اگر مردم به هنگام نزول بلاها و گرفته شدن نعمت ها، با درستی نيّت در پيشگاه خدا زاری کنند و با قلب های پر از محبّت از خداوند درخواست عفو نمايند، آنچه از دستشان رفته، باز خواهد گشت و هرگونه فسادی اصلاح خواهد شد. من بر شما ترسناکم که در جهالت و غرور فرو رفته باشيد، چه اينکه در گذشته به سويی کشيده شديد که قابل ستايش نبود. امّا اگر در زندگانی خود اصلاحاتی پديد آوريد، سعادتمند خواهيد شد. وظيفه من جز تلاش و کوشش در اصلاح امور شما نيست، اگر می خواستم، بی مهری های شما را بازگو می کردم. خدا آنچه را گذشت ببخشايد.
┄┄┅┅✿❀🌿🌸🌿❀✿┅┅┄┄
📜 #خطبه177 : (درسال ۳۸ هجری پس از خیانت داوران حکمیت "ابوموسی و عمروعاص" فرمود:)
🔹نكوهش از خيانت حكمين
🔻رأی جمعيّت شما در صفّين يکی شد که دو مرد را به داوری برگزينند، (ابوموسی اشعری و عمروعاص) و از آن دو پيمان گرفتيم که در برابر قرآن تسليم باشند و از آن تجاوز نکنند و زبان آن دو با قرآن و قلب هايشان پيرو کتاب خدا باشد. امّا آنها از قرآن روی گردان شدند، حق را آشکارا می ديدند و ترک گفتند، که جور و ستم، خواسته دلشان و کجی و انحراف در روش فکريشان بود. در صورتی که پيش از صدورِ رأی زشت و حُکمِ جائرانه، با آنها شرط کرده بوديم که به عدل حکم کرده و به حق عمل کنند. ما به حقّانيت خود ايمان داريم، در حالی که آن دو از راه حق بيرون رفتند و حکمی بر خلاف حکم خدا صادرکردند.
┄┄┅┅✿❀🌿🌸🌿❀✿┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee
ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز 151.mp3
9.12M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز صد و پنجاه ویکم خطبه ۱۷۹ تا خطبه ۱۷۷
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee
✅ چهار دهه هشتادی روزه اولی که با یک جلد قرآن کریم مراسم شب قدر رو سپری کردند 😊😄
https://eitaa.com/joinchat/2493841647C5de303985b