⭕️ «شهروند»: سلام ضمن خسته نباشید. آزادگان فاز ۳خیابان فرهنگ ۴ کوچه بهشت آیین ۳ را از اول زمستان آسفالت و جوی دفع فاضلاب را کندن که ترمیم کنن.
فقط مقداری جدول کار کردن ولی آسفالت و بقیه کارهانشده و کوچه خیلی خراب است.
ماشینهای ما زیر و بند ندارد دیگه آقای شهردار امیرآباد. لطفا اقدام بفرمایند.
🆔 @najafabadnews_ir
🆔 http://najafabadnews.ir
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ «شهروند»؛ «وضعیت نابسمان بلوار مفتح امیرآباد» @najafabadnews_ir
نجف آباد نیوز
⭕️ «شهروند»؛ «وضعیت نابسمان بلوار مفتح امیرآباد» @najafabadnews_ir
⭕️ «شهروند»: این وضعیت نابسمان بلوار مفتح امیرآباد هستش. واقعا آسیب میرسونه به تمام خودروهایی که از این خیابون در حال تردد هستن.
بنده راننده اتوبوس هستم. هر دو هفته ای یکبار خودم یا همکارامون باید بریم زیر و بند ماشینامونا درست کنیم و خودم در روز بارندگی شاهد افتادن یک موتور سیکلت به داخل گودال های ایجاد شده بودم که زن و شوهر داخل آب بارون خوردند زمین.
همچنین در مواقع بارندگی هر دو طرف خیابون پر از آب میشه و شیب بندی و خروجی کانال های آب مناسب نیستن.
یا متاسفانه برای لکه گیری پیمانکار هایی را انتخاب میکنن که فقط فکر جیب خود هستن نه فکر عموم مردم.
🆔 @najafabadnews_ir
🆔 http://najafabadnews.ir
"مزون دخترانه ی مُروا"
اولین مزون تخصصی دخترانه در نجف آباد🥇
کلی پیراهن های دخترونه ی جذاب از ۱ تا ۱۰ سال😍
حتما به کانالشون یه سر بزنید🕊
ارسال رایگان برای همشریان عزیز🥰
ارسال به سراسر ایران🍃
https://eitaa.com/joinchat/3149070611Caaddb560c5
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تقدیر یک «شهروند» از مسئولان شهرداری منطقه پنج (امیرآباد) بابت اجرای یک طرح و در خواست برای تکمیل پیاده روهای محدوده مدارس شهیدان قاسمی و صالحی. @najafabadnews_ir
⭕️ «شهروند»: باسلام وخسته نباشید. چند وقته آب کوچه حکیم سنایی و شهید مردانی خیابان شهدا تا عصرها و بعضی مواقع تا آخر شب قطع می باشد و آخر شبها وضعیت آب خوبه. میخواستم پیگیر این موضوع باشید. با تشکر.
🆔 @najafabadnews_ir
🆔 http://najafabadnews.ir
⭕️ «شهروند»: با عرض سلام. ببخشید وضع جمع آوری زباله ها، در خیابان مفتح خیابان شهید علی طالب تا آخر محله، وضع خیلی بدی داره. اصلا رو برنامه نمیاند زباله ها رو ببرند. برامون بنر زدند نوشتند تاریخ روزای زوج جمع آوری میشه ولی چند روز یه بار میاند برا جمع آوری.
عکس گرفتم که بزارم تو کانال ولی واقعاً افتضاح بود و این کار رو نکردم. زنگ میزنیم شهرداری امیر آباد برای شکایت میگه که شما تو محدوده نجف آباد هستید.
زنگ میزنیم شهرداری نجف آباد جواب میده شما توی محدوده امیر آباد هستید.
واقعا ما نمیدونیم باید به کی بگیم بیاند رسیدگی کنند.
🆔 @najafabadnews_ir
🆔 http://najafabadnews.ir
هدایت شده از فارس پلاس
▪️آخرین تصویر از آتش نشان شهید #رضا_دارابی قبل از ورود به ساختمان ۱۵۳ خیابان بهار تهران
@Fars_Plus
🔰کارگاه نوجوانِ من، رفیقِ من
👈ویژه والدین و مربیان
♦️با ارائه حجتالاسلام والمسلمین مهدوی ارفع
🔸پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۱، ساعت ۱۴
📌فرهنگسرای خارون، سالن شهروند. «فرهنگ شهر» @najafabadnews_ir
⭕️ پنجمی نجف آباد در هفته اول لیگ شمشیربازی کشور
ورزش و جوانان نجف آباد: در هفته اول از دور رفت رقابت های شمشیربازی لیگ برتر بزرگسالان کشور در اسلحه اپه که به میزبانی استان تهران که طی روزهای اخیر در مجموعه شهر آفتاب برگزار شد، باشگاه پورشاسب نجف آباددر اولین حضور خود در این رقابت ها موفق به کسب مقام پنجم شد.
در این مسابقات ۵۴ شمشیرباز در قالب ۹ تیم از سراسر کشور با هم رقابت کردند که در پایان تیم بتا اردبیل در جایگاه نخست ایستاد. هفته دوم دور رفت و دور برگشت این مسابقات اردیبهشت سال ۱۴۰۲ برگزار می شود.
در تیم پورشاسب پوریا هاشمی، علی عالی مرام، علی باقری، نیما براتی، سجاد مشهدی و آرش تخشا به عنوان بازیکن و مهدی پورانی در جایگاه مدیریت و سمیرا سید حسینی به عنوان سرپرست حضور داشتند.
🆔 @najafabadnews_ir
🆔 http://najafabadnews.ir
⭕️ نوروز در نجف آباد
تبعات جنگهای جهانی اول و دوم به همراه ناامنی توسعه یافته در سطح کشور، کار را به جایی رسانده بود که قوتغالب مردم، نان جو یا گندم به همراه مقدار کمی لبنیات بود. این حداقل غذا هم که با مشقت زیاد تامین میشد، وقتی برقرار بود که سر و کلۀ شرایط خاصی مثل قحطی پیدا نمیشد. امیدِ همه به شبهای عید یا عروسیها بود تا دستشان به بشقاب پُلو برسد؛ پلویی که حداکثر مخلفاتش، ماست یا چیزی در همان حد بود. بر همین اساس، عبارت «این شب عید پلو تا آن شب عید» متداول شده بود. پلو در مجموع غذایی کمیاب و محبوب بود.
دیوانهای مشهور به «فَرَجی» داشتیم که آمار مجالس متوفیات را خیلی خوب میگرفت و کمتر ناهار و شامی را از دست میداد. وقتی از او سوال میکردند «فلانی پلو داد؟»، بعد از ذکر چند فحش آبدار خطاب به روح مرده و خانوادهاش، میگفت: «نه، آبگوشت داشت!»
ریخت و پاشهایی که در عزا و عروسی دچارشان شدهایم، با خاطرات کودکیام فاصلۀ زیادی دارد.
نوروز که میرسید، بازار کشتی، «پِلچُفتَک»، «زِلِهبند»، «گردوبازی»، «اَلَکدولک»، «شاهابولی» و «کفشکفشی» گرم میشد. هر کس اهل این بازیها بود، میتوانست برود به مرکز شهر و محدودۀ زمینهای بایر پشت فرمانداری فعلی یا اگر وسیلهای گیر میآورد، مسافر امامزاده سارهمریم جوزدان میشد. برای کشتی که از بقیه قدیمیتر بود، قوانین و زمین چندان خاصی در نظر گرفته نمیشد و جوانهای مدعی در زمینهای خاکی که فقط از قلوهسنگ خالی شده بود، زورآزمایی میکردند. احمد بیریایی، بدون اینکه جایی آموزش دیده باشد، کشتیگیر قهاری بود و پشت بیشتر گردنکلفتهای شهر را به خاک رسانده بود.
در گردوبازی، یک طرف گردوهایش را با چند متر فاصله روی زمین میکاشت و حریف با گردوی خود آنها را هدف میگرفت. اگر به هدف اصابت میکرد، تمام گردوها به پرتابکننده میرسید و اگر نمیخورد، گردوهایش را به حریف میباخت. پلچفتک همان «الکدولک» است و در زلهبند، دو تیم حرکاتی مانند کَبدی امروز انجام میدادند. در بازی شاهابولی نیز نفرات به یک ستون و در حالتی شبیه به رکوع و با فاصله از هم قرار میگرفتند تا نفر اول ستون، به ترتیب از روی بقیه بپرد. این شخص وقتی به پایان ستون میرسید، حالت بقیه را میگرفت و نفری که حالا به نفر ابتدایی ستون تبدیل شده بود، همین کار را تکرار میکرد.
این بازیهای گروهی گاهی در دیگر ایام تعطیل سال هم برگزار میشد ولی اوج آن در ایام نوروز بود و بخشی از مشتریهای اینگونه برنامهها، قماربازهای حرفهای یا نیمهحرفهای بودند.
📌«ناگفته ها» به روایت «محمد رضا پزشکی» خبرنگار دهه ۴۰ و ۵۰ موسسه اطلاعات در نجف آباد. کاری از «انتشارات مهر زهرا(س)»
🆔 @najafabadnews_ir
🆔 http://najafabadnews.ir