💢 دو فصلنامه؛ علوم اسلامی و انسانی دیجیتال برگزار میکند:
♨️ فراخوان مقاله
⬅️برخی محورهای فراخوان:
●مبادی نظرب علوم اسلامی و انسانی دیجیتال
●استخراج و ردهبندی اطلاعات و موجودیتهای علوم اسلامی و انسانی
●متنکاوی دادهکاوی، تحلیل کلان داده و اطلاعات شبکه ای
●سامانههای مشابه یابی و پیشنهاد دهنده محتوا
📆 مهلت ارسال آثار: ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲
🔗 جهت اطلاع از سایر موضوعات فراخوان کلیک کنید
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
🔵 هوش مصنوعی مولد به web of science میآید!
🔍 کلاریویت در حال توسعه فناوری هوش مصنوعی مولد (Generative AI)، برای بهبود پلتفرم Web of Science برای تحقیقات علمی و دانشگاهی است. دستیار تحقیقاتی Web of Science AI، که برای آزمایش بتا در دسامبر برنامه ریزی شده است، هدف آن ساده سازی فرایندهای تحقیقاتی و کمک به بهبود نتایج است.
🔗 نگرانی هایی در مورد تأثیر بالقوه هوش مصنوعی مولد بر اخلاقیات تحقیق و اعتماد به خروجی علمی وجود دارد. هدف Clarivate از آوردن هوش مصنوعی مولد به Web of Science این است که به محققان کمک کند تا کارآمدتر و موثرتر تحقیق کنند. این می تواند منجر به پیشرفت های سریعتر در علم و فناوری شود.
🟢 سه روش استفاده از هوش مصنوعی مولد در تحقیقات
۱- خودکارسازی مرور ادبیات با استفاده از هوش مصنوعی
۲- خلاصه نویسی مقالات تحقیقاتی با استفاده از هوش مصنوعی
۳- ایجاد ایده های تحقیق جدید با استفاده از هوش مصنوعی
📌مشاهده متن کامل خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 امکان تشخیص صدا با ترکیب سلولهای مغزی و هوش مصنوعی!
🔸 دانشمندان راهی برای ادغام سلولهای زنده مغز انسان در سیستمهای محاسباتی کشف کردند. در این سیستم جدید از ارگانوئیدهای مغز انسان برای تکمیل وظایف پیشرفته هوش مصنوعی استفاده میشود. در واقع سلولهای مغزی که با هوش مصنوعی ترکیب شدهاند، در این وضعیت میتوانند صداها را تشخیص دهند.
📌لینک خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
♨️تدوین یکی از پیشنویسهای نقشه راه هوش مصنوعی کشور
🔹 مدیر مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: بحث توسعه کاربردها نیز در این مرکز دنبال می شود تا به نحوی پلی بین صنعت و دانشگاه باشیم و بتوانیم با شناخت نیازهای بخش خصوصی و بخش حاکمیتی در حوزه هوش مصنوعی، ارتباط میان آنها را فراهم کنیم تا در نهایت کاربردهای حوزه هوش مصنوعی توسعه پیدا کند.
🔸 دکتر محمدهادی بکایی، مدیر مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: تقریبا ۱۰ سال در پژوهشگاه در این حوزه مشغول فعالیت هستیم و شروع کار ما با نقشه راه توسعه هوش مصنوعی بود.
🔻 وی ادامه داد: مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی در آذرماه سال ۱۳۹۹ تاسیس شد، چشم انداز مرکز، مرکزیت هدایت و راهبری نوآوری و توسعه هوش مصنوعی در کشور بود، با توجه به اهمیت حوزه هوش مصنوعی اقدامات مختلفی در دانشگاه ها، شرکت ها، بخش خصوصی و بخش حاکمیتی انجام شده است و وجود نهادی برای جهت دهی و همگرایی اقدامات این حوزه ضروری بود و بدین ترتیب مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی تاسیس شد.
📌متن کامل خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
📣 مدلهای هوش مصنوعی برای خودشان برادر کوچکتر میسازند
🔺 به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از بیزینس اینسایدر، دانشمندان می گویند که مدل های بزرگ هوش مصنوعی اکنون می توانند ابزارهای هوش مصنوعی کوچکتر را بدون دخالت انسان ایجاد کنند و مانند برادر بزرگتر به آنها آموزش دهند.
🔻 در حالی که مدلهای زبان بزرگ مانند چت جی پی تی حدود ۷۰۰ هزار دلار در روز هزینه دارند، مدلهای هوش مصنوعی کوچک میتوانند با هزینه کم اجرا شوند.
🔸 از مدلهای هوش مصنوعی کوچک می توان برای کارهای خاص مانند تشخیص چهره، دستگاه های سمعک و لوازم خانگی استفاده کرد.
تیم دانشمندان دانشگاه های ام آی تی و کالیفرنیا بر روی ایجاد این هوش مصنوعی های کوچک متمرکز شدند، آنها معتقدند که در آینده هوش مصنوعی بزرگ با نوع کوچک همکاری خواهند کرد و یک اکوسیستم کامل هوشمند ایجاد خواهد شد.
🔹 مایکروسافت که با اپن ای آی شرکت سازنده چت جی پی تی، همکاری می کند، اخیراً توجه ها را به مدل های کوچک اما قدرتمند هوش مصنوعی جلب کرده است که به گفته او می تواند رقیب چت جی پی تی باشد.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
💥 گوگل از چتبات اختصاصی خود رونمایی کرد
🔸 این چت بات یک پلتفرم هوش مصنوعی مکالمه است که توسط گوگل توسعه یافته است که از Google Bard، یک مدل زبان مشابه ChatGPT استفاده میکند. این به کاربران کمک میکند تا خلاصهها و ایمیلها را سازماندهی و بنویسند و حتی یادداشتهای جلسه را پس از کنفرانس های ویدئویی ارائه میدهد.در ادامه خلاصهای از ویژگیهای این چتبات اختصاصی گوگل در ترکیب با دیگر ابزارها ارائه میگردد.
۱. اکسل + Duet AI = مدیریت هوشمندتر دادهها
۲. گوگل میت + دوئت ایآی = ارتباطات معنادارتر
۳. اسلایدها + دوئت ایآی = تصویری کردن ارزشها
۴. جیمیل + دوئت ایآی = اینباکس سازمانیافته و ایمیل نوشتن سریع
۵. نرمافزارهای مستندسازی (Word) + دوئت ایآی = مقالاتی به مراتب بهتر
📌مشاهده متن کامل خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
⁉️هوش مصنوعی برای چکهای برگشتی تصمیم میگیرد
💢طبق گفتههای ابوالفضل ابوترابی، طراح قانون چک در مجلس، بانک مرکزی قصد دارد تا با فراهمسازی زیرساختهای نرمافزاری، قضاوت درباره چکهای برگشتی در حوزه چکهای الکترونیک را از طریق هوش مصنوعی انجام دهد. بر اساس اظهارات ابوترابی، زیرساختهای قانونی برای استفاده از هوش مصنوعی در حوزه چکهای برگشتی وجود دارد و پس از فراهم شدن زیرساختهای نرمافزاری، کار در این حوزه آغاز خواهد شد.
🔹طراح قانون جدید چک همچنین از رتبهبندی اعتبار اجتماعی مردم توسط سازمان رتبه بندی ایرانیان خبر داد. طوری که افراد بر اساس اعتبار اجتماعیشان مثل نداشتن پرونده قضایی، برای صدور چک الکترونیک در ۱۵ رده از رنگ سفید برای بالاترین رتبه تا قرمز پررنگ به عنوان پایینترین رتبه، طبقهبندی میشوند. به این ترتیب زمانی که فردی بخواهد چکی را از شخصی قبول کند، میتواند رتبه آن فرد را در سیستم مشاهده کند که فرد مورد نظر برای صدور چک چه رتبهای را از نظر اعتبار اجتماعی داراست.
🔸با وجود تلاشهای مجلس و بانک مرکزی برای کاهش اثرات منفی مبادلات چک، رئیسکل دادگاههای عمومی و انقلاب تهران اخیرا اعلام کرده بود که این قانون تأثیر چندانی در سیستم قضایی ایران با توجه به اهداف قانونگذار نداشته است. حال باید دید که برنامه جدید بانک مرکزی و مجلس برای استفاده از هوش مصنوعی در تصمیمگیریها درباره چکهای برگشتی تا چه میزان عملی است و تا چه میزان میتواند اثرات منفی این چکها را کاهش دهد.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
❄️ میگن زمستان بهار مومنه بخاطر روزهای کوتاه که جون میده برای روزه گرفتن و #شبهای_طولانی که جون میده برای مناجات با خدا
✨ با این حساب یلدا میشه نوروز مومن :)
🌺 شب یلدای شما مبارک!
🤲 ما را هم در مناجاتهای یلدایی خودتون دعا کنید
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
1582020100-9719-21-1.pdf
حجم:
418.3K
🗒 مقاله بررسی توان رقابت هوش مصنوعی با ذهن انسان از منظر قرآن
🔗به نقل از کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
2.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣ایجاد نخستین شبکه خبری با مجریانی از هوش مصنوعی
🔸به گفته منابع رسانهای نخستین شبکه خبری جهان با نام Channel ۱ در سال ۲۰۲۴ راهاندازی میشود که همه مجریهای آن توسط هوش مصنوعی ساخته شدهاند.
🔹️این شبکه خبری اولین تجربه از آینده شبکههای خبری است که انسانها در آن نقشی نخواهند داشت.
📌لینک خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
3.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گوگل از هوش مصنوعی VideoPoet برای ساخت و ویرایش ویدیو رونمایی کرد
🔹 گوگل ابزار هوش مصنوعی جدیدی برای ساخت ویدیو معرفی کرده است که VideoPoet نام دارد و میتواند براساس دستورات متنی کاربران ویدیو تولید کند. با این ابزار جدید میتوانید طیف مختلفی از ویدیوها، مانند فیلمهای کوتاه، موزیک ویدیو یا حتی ویدیوهای توضیحی بسازید.
🔸 ابزار VideoPoet یک مدل زبانی بزرگ است که روی مجموعه عظیمی از دادههای متنی و ویدیویی آموزش داده شده است. درنتیجه این مدل میتواند رابطه بین متن و ویدیوها را درک کند و ویدیوهای جذابی بسازد. یکی از مهمترین ویژگیهای VideoPoet توانایی آن در تولید ویدیوهای طولانی است. درواقع این مدل میتواند با متصلکردن کلیپهای کوتاه به یکدیگر، ویدیوهای چنددقیقهای ایجاد کند. بااینحساب VideoPoet برای ساخت ویدیوهای پیچیده نیز ابزار مناسبی خواهد بود.
👆 گوگل برای معرفی خود، ویدیو 1 دقیقهای زیر را منتشر کرده که توسط VideoPoet ساخته شده است
📌لینک خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
☑️ گوگل بارد حالا از ۱۸ زبان برنامهنویسی پشتیبانی میکند
🔻 گوگل بارد اخیرا تغییرات مهمی را تجربه کرده است. چتبات مبتنیبر هوش مصنوعی گوگل علاوهبر پشتیبانی از زبانهای ژاپنی و کرهای، حالا از زبانهای برنامهنویسی بیشتری پشتیبانی میکند.
🔸 گوگل در اطلاعیهای میگوید با افزایش حضور توسعهدهندگان برای کدنویسی در بارد، زبانهای کدنویسی بیشتری به این چتبات اضافه خواهند شد.
🔹 افزونهی سرویس Replit که پیشازاین به زبان پایتون محدود بود، اکنون طیف متنوعی از زبانهای برنامهنویسی ازجمله C++ ،JavaScript ،Ruby ،PHP SQL ،Dart و Swift را پشتیبانی میکند. ویژگی Export to Replit اکنون درمجموع از ۱۸ زبان پشتیبانی میکند.
📌لینک خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir