بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم و رحمة الله
پاداش ۱۰ مرتبه یا رب یا رب گفتن
از آقا امام صادق (عليه السلام) روايت شده: «هر كه ده مرتبه: يا رَبِّ يا رَبِّ بگويد، به او گفته مى شود كه: لبّيك، حاجت تو چيست؟».
محمد بن حمران گفت: اسماعيل، پسر حضرت صادق عليه السلام، بيمار شد.
پس حضرت صادق عليه السلام به او فرمود كه: «ده مرتبه يا رَبِّ يا رَبِّ بگو. پس به درستى كه هر كه اين را بگويد، ندا مى شود كه: لبّيك، حاجت تو چيست؟».
امام جعفر صادق عليه السلام روايت كرده است كه فرمود: «هر كه يا رَبِّ يا اللَّهُ يا رَبِّ يا اللَّهُ يا رَبِّ يا اللَّهُ: «اى پروردگار من! اى خداى من! اى پروردگار من! اى خداى من! اى پروردگار من!»، تا آنكه نفسش قطع شود، به او گفته شود كه: لبّيك، حاجت تو چيست؟».
منبع:تحفة الأولياء (ترجمه أصول كافى)، ج۴، ص۴۱۴.
@namazekhob
هدایت شده از کانال بزرگ احکام بانوان
💢اجتماع بزرگ خانوادگی شهرستان کاشان
🇮🇷راهپیمایی بزرگ «مدافعان حریم خانواده» 🇮🇷شنبه ۲۲ تیر ماه ساعت ۱۸:۳۰ میدان ۱۵ خرداد به سمت چهارراه آیةالله کاشانی
همراه با برنامه های فرهنگی
#حضور_بصورت_خانوادگی
#نشرحداکثری
@banevan
بركات نماز
امام رضا علیه آلاف التحیه و الثناء در مورد آثار و بركات نماز به نقل از رسول خدا صلّی الله علیه و آله می فرمايند: "هر كس نماز واجب خود را بجای آورد در نزد پروردگار متعال يك دعای قبول شده دارد."
آن حضرت در مورد ساير فوائد اخروی نماز بیان می فرمایند: "در روز قيامت از سوي خداوند متعال بنده را صدا ميكنند و مورد بازخواست قرار ميدهند. اولين سؤال در مورد نماز است اگر آن را صحيح و كامل بجای آورده باشد آزاد و راحت خواهد بود و اگر نتواند از سوال نماز پاسخ كافی بدهد، بدون هيچ سوال و جوابی راهی دوزخ خواهد شد."
امام رضا علیه آلاف التحیه و الثناء در مورد فلسفه نماز می فرمایند: "نماز خواندن و مداومت ياد خدا در شب و روز، سبب می شود كه انسان مولا و مدبر و خالق خود را از ياد نبرد و روح سركشی و طغيانگری و عجب و غرور وجود او را فرا نگيرد. او در نماز در مقابل مولای عظيم الشأن خويش تواضع و فروتنی نشان داده و پيشانی بر خاك ميسايد، طلب رحمت و بخشش و مغفرت از خطاها و لغزش های خويش می كند اين عمل هر روز تكرار می شود و تداوم آن روح عبوديت و بندگی را در فرد نمازگزار تقويت میكند.
تقديس و تسبيح مداوم جان و دل انسان را با مبدأ مرتبط می سازد و به اين ترتيب به سوی خوبيها و كمال گام برمیدارد و از زشتی ها و ناپاكی ها فاصله میگيرد. افزون بر آن دعاها و خواسته هایی كه در نماز از خدای متعال می خواهد به آرزوهای دينی و دنيوی نائل می شود."