#مهاتهای_پایبندی_فرزندان_به_نماز
برای تشویق کودکان به نماز در خانه چند پیشنهاد داریم:
🌱 می توان حداقل هفته ای چند شب، خانوادگی به مسجد برویم و در نماز جماعت مسجد شرکت کنیم تا هم بچه ها با مسجد مانوس بشوند و هم از نماز خواندن لذت ببرند.
🌱 فضای ثابتی را در خانه به نماز خواندن اختصاص بدهیم، نام آنجا را نمازخانه منزل قرار دهیم. تزیین شده و تمیز و خوشبو باشد.
🌱 در اعیاد، داخل جانمازها گل بگذاریم و فضای اونجارو با هم قشنگ کنیم.
🌱 یک صندوقچه برای جانمازها اختصاص دهیم، نوبتی بچه ها مسوول آوردن و گذاشتن جانمازها بشوند.
🌱 دفترچه ای برای کودک اختصاص دهید تا بتوانند همه نمازهایشان را در آن نوشته تا بعدا بتوانند به طور کامل آمار نمازهای قضای خود را بدانند.
🌱 بچه ها به نوبت در منزل اذن بگویند و مکبر بشوند.
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
📃 امام صادق (ع): هرگاه در کار نماز کوتاهی کردی و از آن بـازمــانــدی (هر چه زودتر به آن رو کن زیرا اگر تو به سوی نماز بروی خداوند به تو رو خواهد کرد و تو را مورد لطـف و عنایت خویش قرار خواهد )داد و اگر از نماز دوری کنی خداوند از تو دوری خواهد کرد.
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#کلام_بزرگان؛ دعای میلیاردی در نماز 🤲
🎙 حجت الاسلام و المسلمین قرائتی
آقا نماز شب ميخواند ميگويد: «اللهم اغفر لسيد حسن نصر الله» يک کلمه اضافه بگو: «و من احبّه» وقتي گفتي: «من احبِّه» صدها ميليون اضافه شد. «اللهم اغفر لفلاني و من احبّه» خدايا ايشان را بيامرز و هرکس هم ايشان را دوست دارد بيامرز. طرفدارانش هم بيامرز. در نماز هم همينطور است، شما نميگويي: «السلام علينا و علي ايرانيها» عباد الله الصالحين! محدوديت ندارد. «سمع الله لحمدي» تو يک نفر هستي حمد خدا را ميکني. بگو: «سمع الله لمن حمده»، «من حمده» ميلياردي شد. چند ميليارد فرشته و جن و انس حمد خدا را ميکنند؟ بگو: «سمع الله لمن حمده» نگو: «اياک اعبد، اياک نعبد» اعبد يکي و نعبد... ما در نيت محدوديت نداريم. الآن درس که ميخوانيم، من درس ميخوانم براي نجات بشريت، نه اينکه مدرک بگيرم و شغلي انتخاب کنم و تشکيل زندگي بدهم. تشکيل زندگي يک نفر هستي ولي نجات بشر، نيت #ميلياردي است. ما در نيت سرمان کلاه ميرود، خيلي وقتها نيتهاي ميلياردي ميتوانيم بکنيم اما غافل هستيم.
☘☘ @namazeavalevahgt
🌿🌸🌸🌸🌸🌸🌿
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#نماز_شب
💠آیت الله حق شناس(ره)
خدا شاهد است من همه اش می خواهم دل شما را توجه بدهم، به استفاده از وقت سحر،
بلند شو! اصلا پرودگار به واسطه این برخاستن، درد را از شما، از بدن شما برطرف می کند. رزق شما توسعه پیدا می کند، دنیا و آخرت شما آباد خواهد شد.
📚مواعظ 2 ص 87
☘☘ @namazeavalevahgt
🌿🌸🌸🌸🌸🌸🌿