تلاش شود غدیر از غربت بیرون آید
🔺جلسه هماهنگی برنامه های دهه امامت و ولایت چهارشنبه شب ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۲۰ با حضور حجت الاسلام زارعی امام جمعه و فعالان فرهنگی بخش آبدان در دفتر امام جمعه برگزار شد
◽️امام جمعه آبدان ضمن تشکر از آقای کرمی دبیر بین المللی غدیر در بخش آبدان و همه کسانی که در سال گذشته برنامه های دهه امامت و ولایت به نحو مطلوب برگزار کردند بیان داشت: همین فعالیت های شما باعث شد آبدان در بین مناطق استان اول شود این افتخاری برای بخش است که سردار کارگر آبدان را بخش علوی توصیف می کند.
◽️حجت الاسلام زارعی به غربت غدیر در بین شیعیان گریزی زد و افزود: غدیر هم چنان بین ما شیعیان غریب است هدف ما این است که دست به دست هم بدهیم غدیر را از غربت بیرون بیاوریم.
◽️ ایشان غدیر را عید مظلومان، مستضعفان،عدالت گستران و عیدالله اکبر دانست و بیان کرد: باید به عید غدیر توجه ویژه بشود غدیر عید آمدن امام زمان (عج) است و این مقدمه ظهور هست باید فرهنگ غدیر در جامعه نهادینه شود تا مقدمه ساز ظهور آقا امام زمان(عج) بشود.
◽️ وی یکی از راهکارهای برون رفت از غربت غدیر کارهای دانست که فعالان فرهنگی در سال های گذشته انجام داده اند و امسال انجام می دهند اما این مخصوص دهه ولایت است ما باید در طول سال برای غدیر برنامه داشته باشیم که روش و شیوه و منش امام علی علیه السلام در جامعه زنده بکنیم یکی راه ها نهج البلاغه خوانی است اهمیت ویژه ای که نهج البلاغه خوانی در مساجد دارد هفته یک جلسه نهج البلاغه خوانی بگذارید تا غدیر در زندگی مردم جاری شود.
♻️روابط عمومی ستاد نماز جمعه آبدان
┄┅═══✼🌟✼═══┅┄
📲پایگاه های مجازی نماز جمعه بخش آبدان
https://zil.ink/namazejome_abdan
📸گزارش تصویری/ جلسه هماهنگی برنامه های دهه امامت و ولایت بخش آبدان
♻️روابط عمومی ستاد نماز جمعه آبدان
┄┅═══✼🌟✼═══┅┄
📲پایگاه های مجازی نماز جمعه بخش آبدان
https://zil.ink/namazejome_abdan
ویژه برنامه #مهد_آدینه به مناسبت شهادت #امام_جواد(۴) #ساعت ۹:۳۰ صبح جمعه ۱۸ خرداد ماه ویژه #کودکان ۴ الی ۱۰ سال در مصلی نماز جمعه #آبدان برگزار می شود.
♻️روابط عمومی ستاد نماز جمعه آبدان
┄┅═══✼🌟✼═══┅┄
📲پایگاه های مجازی نماز جمعه بخش آبدان
https://zil.ink/namazejome_abdan
✍️ رهبر انقلاب: #رژیم_صهیونیستی دارد تمام میشود، مردم دنیا دارند میبینند
🕋 با سلام و عرض ادب؛ ضمن تسلیت شهادت امام جواد علیه السلام، به اطلاع می رساند فریضه عبادی سیاسی جمعه مورخه ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۳ توسط حجت الاسلام #امین_زارعی امام جمعه ولایی و انقلابی به یاد شهید والا مقام #حسن_منصوری در مصلی جمعه شهر آبدان اقـــامه می گردد.
🌼مجــری: آقای مصطفی کرمی
🌼قــاری: نوجوان سید علی حسینی
🌼 مؤذن: نوجوان مجتبی کرمی
🌼مکبر: نوجوان سید علی حسینی
🌺اذان ظهر به افق شهر آبـــدان ساعت: ۱۲:۰۲
🌺مهد آدینه ویژه کودکان و نوجوانان( ۴ تا ۱۰ سال) ساعت ۹:۳۰ صبح در مصلی برگزار می گردد
♻️روابط عمومی ستاد نماز جمعه آبدان
┄┅═══✼🌟✼═══┅┄
📲پایگاه های مجازی نماز جمعه بخش آبدان
https://zil.ink/namazejome_abdan