✍مظلوم پيروز
🎙سخني از مقام معظم رهبري پيرامون شخصيت امام هادي(عليه السلام)
این سخنان در سیام مردادماه سال ۱۳۸۳ و پس از مراسم روضهخوانی به مناسبت شهادت حضرت امام علی النقی علیهالسلام بیان شده است.
بالاخره در نبرد بين امام هادى (عليهالسّلام) و خلفايى كه در زمان ايشان بودند، آن كس كه ظاهراً و باطناً پيروز شد، حضرت هادى (عليهالسّلام) بود؛ اين بايد در همهى بيانات و اظهارات ما مورد نظر باشد.
در زمان امامت آن بزرگوار شش خليفه، يكى پس از ديگرى، آمدند و به درك واصل شدند. آخرين نفر آنها، «معتز» بود كه حضرت را شهيد كرد و خودش هم به فاصلهى كوتاهى مُرد. اين خلفا غالباً با ذلت مردند؛ يكى بهدست پسرش كشته شد، ديگرى به دست برادرزادهاش و به همين ترتيب بنىعباس تارومار شدند؛ به عكسِ شيعه. شيعه در دوران حضرت هادى و حضرت عسگرى (عليهماالسّلام) و در آن شدت عمل روزبهروز وسعت پيدا كرد؛ قوىتر شد.
حضرت هادى (عليهالسّلام) چهل و دو سال عمر كردند كه بيست سالش را در سامرا بودند؛ آنجا مزرعه داشتند و در آن شهر كار و زندگى مىكردند. سامرا در واقع مثل يك پادگان بود و آن را معتصم ساخت تا غلامان تركِ نزديك به خود را - با تركهاى خودمان؛ تركهاى آذربايجان و ساير نقاط اشتباه نشود - كه از تركستان و سمرقند و از همين منطقهى مغولستان و آسياى شرقى آورده بود، در سامرا نگه دارد. اين عده چون تازه اسلام آورده بودند، ائمه و مؤمنان را نمىشناختند و از اسلام سر در نمىآوردند. به همين دليل، مزاحم مردم مىشدند و با عربها - مردم بغداد - اختلاف پيدا كردند. در همين شهر سامرا عدهى قابل توجهى از بزرگان شيعه در زمان امام هادى (عليهالسّلام) جمع شدند و حضرت توانست آنها را اداره كند و به وسيلهى آنها پيام امامت را به سرتاسر دنياى اسلام - با نامهنگارى و... - برساند.
اين شبكههاى شيعه در قم، خراسان، رى، مدينه، يمن و در مناطق دوردست و در همهى اقطار دنيا را همين عده توانستند رواج بدهند و روزبهروز تعداد افرادى را كه مؤمن به اين مكتب هستند، زيادتر كنند. امام هادى همهى اين كارها را در زير برق شمشير تيز و خونريز همان شش خليفه و علىرغم آنها انجام داده است. حديث معروفى دربارهى وفات حضرت هادى (عليهالسّلام) هست كه از عبارت آن معلوم مىشود كه عدهى قابل توجهى از شيعيان در سامرا جمع شده بودند؛ بهگونهاى كه دستگاه خلافت هم آنها را نمىشناخت؛ چون اگر مىشناخت، همهشان را تارومار مىكرد؛ اما اين عده چون شبكهى قوىاى بهوجود آورده بودند، دستگاه خلافت نمىتوانست به آنها دسترسى پيدا كند.
يك روزِ مجاهدت اين بزرگوارها - ائمه (عليهمالسّلام) - به قدر سالها اثر مىگذاشت؛ يك روز از زندگى مبارك اينها مثل جماعتى كه سالها كار كنند، در جامعه اثر مىگذاشت. اين بزرگواران دين را همينطور حفظ كردند، والّا دينى كه در رأسش متوكل و معتز و معتصم و مأمون باشد و علمايش اشخاصى باشند مثل يحيىبناكثم كه با آنكه عالم دستگاه بودند، خودشان از فساق و فجار درجه يكِ علنى بودند، اصلاً نبايد بماند؛ بايد همان روزها بكل كلكِ آن كنده مىشد؛ تمام مىشد. اين مجاهدت و تلاش ائمه (عليهمالسّلام) نه فقط تشيع بلكه قرآن، اسلام و معارف دينى را حفظ كرد؛ اين است خاصيت بندگان خالص و مخلص و اولياى خدا. اگر اسلام انسانهاى كمربسته نداشت، نمىتوانست بعد از هزار و دويست، سيصد سال تازه زنده شود و بيدارى اسلامى بهوجود بيايد؛ بايد يواش يواش از بين مىرفت.
اگر اسلام كسانى را نداشت كه بعد از پيغمبر اين معارف عظيم را در ذهن تاريخ بشرى و در تاريخ اسلامى نهادينه كنند، بايد از بين مىرفت؛ تمام مىشد و اصلاً هيچ چيزش نمىماند؛ اگر هم مىماند، از معارف چيزى باقى نمىماند؛ مثل مسيحيت و يهوديتى كه حالا از معارف اصلىشان تقريباً هيچچيز باقى نمانده است. اينكه قرآن سالم بماند، حديث نبوى بماند، اين همه احكام و معارف بماند و معارف اسلامى بعد از هزار سال بتواند در رأس معارف بشرى خودش را نشان دهد، كار طبيعى نبود؛ كار غيرطبيعى بود كه با مجاهدت انجام گرفت. البته در راه اين كار بزرگ، كتكخوردن، زندانرفتن و كشتهشدن هم هست، كه اينها براى اين بزرگوارها چيزى نبود.
ائمهى ما در طول اين دويستوپنجاه سال امامت - از روز رحلت نبى مكرم اسلام (صلّىاللَهعليهوآله) تا روز وفات حضرت عسكرى، دويستوپنجاه سال است - خيلى زجر كشيدند، كشته شدند، مظلوم واقع شدند و جا هم دارد برايشان گريه كنيم؛ مظلوميتشان دلها و عواطف را به خود متوجه كرده است؛ اما اين مظلومها غلبه كردند؛ هم مقطعى غلبه كردند، هم در مجموع و در طول زمان.
والسّلام عليكم و رحمةالله بركاته
Ⓜ️ eitaa.com/namazii_313
#مُبـلغ_مَجازی
🔻 دیروز :
🔸صدام: خوزستان را میگیرم.
🔹رجوی: تهران را فتح میکنم.
🔸داعش: مشهد را ویران میکنیم.
🔹بنسلمان: جنگ را به ایران میکشانم.
🔸بولتون: کریسمس را در تهران جشن میگیرم.
🔸ترامپ: ۵۲ نقطه از ایران را هدف قرار میدهیم.
🔹روحالله زم: صدا و سیما رو میگیرم.
🔻امروز :
🔸صدام: به دار آویخته شد.
🔹رجوی: فرار کرد و گم و گور شد؛ به احتمال زیاد به درک رفته.
🔸منافقین: از کمپهای خود در منطقه فرار و به اروپا پناهنده شدهاند، بی آبرو شدن.
🔹داعش: تار و مار شد.
🔸بنسلمان: به غلط کردن افتاده.
🔹عربستان: در باتلاق جنگ یمن فرو رفت.
🔸بولتون: برکنار شده.
🔹ترامپ: با حقارت رفت.
🔸روحالله زم: به دار مجازات آویخته شد.
"ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم"
13991129_40559_128k.mp3
11.97M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی، در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز. ۱۳۹۹/۱۰/۲۹
💻 @Khamenei_ir
#لیله_الرغایب
کیفیت نماز🌙 لیله الرغائب 🌙🔻
ما بین نماز مغرب و عشاءدوازده ركعت نماز اقامه شود كه:
🔸 هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود
در هر ركعت:
🔸یك مرتبه سوره حمد
🔸 سه مرتبه سوره قدر
🔸 دوازده مرتبه سوره توحید
🔸 و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد مرتبه ذكر
" اللهم صل علی محمد
النبی الامی وعلی آله"
🔸 پس از آن در سجده هفتاد ذكر ˝سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ˝
🔸 پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر
" رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّكَ أَنْتَ الْعَلِيُّ الْأَعْظَم"
🔸 در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد...
#اولین_شب_جمعه_ماه_رجب
#لیلة_الرغائب
@namazii_313
#مُبـلغ_مَجازی
✨🌸✨
مومن به توفیق خدا و داشتن پندگویی درونی و خوی نصیحت پذیری از کسی که او را نصیحت می کند نیاز دارد.
الْمُؤْمِنُ يَحْتَاجُ إِلَى تَوْفِيقٍ مِنَ اَللَّهِ وَ وَاعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ وَ قَبُولٍ مِمَّنْ يَنْصَحُهُ
📚 تحف العقول صفحه ۴۵۷
آسمان معرفت، گنج سخا، دریای جود
شهر فضل و دانش و بخشش بیاید در وجود
در شب میلاد مسعود شه خوبان جواد
حق به روی عالم و آدم در رحمت گشود
💐 میلادامام جواد علیه السلام مبارک 💐
➥ Ⓜ️ eitaa.com/namazii_313
#مُبـلغ_مَجازی
🏴گوشه ای ازمناقب وفضائل حضرت زینب کبری سلام الله علیها....
◾️ عالمه غیرمعلمه
امام سجاد (علیه السلام) خطاب به عقیله بنی هاشم،زینب کبری (سلام الله علیها) می فرمایند:
«یا عَمَّةِ ...أنتِ بِحَمدِ اللهِ عالمةٌ غیرُ مُعلَّمَةٍ،وفَهِمَةٌ غیرُ مُفَهَّمَةٍ».
عمه جان،تو عالمی هستی بدون اینکه معلم داشته باشی، و فهمیده ای هستی بی آن که کسی مطالب رابه تو فهمانده باشد.
◾️حضرت زینب محدثه بود..
از سخنان فاضل دربندی(متوفی به سال 1286 هجری)وجز اواز عالمان دیگر - رحمهم الله - ظاهر و هویدا است که آن خاتون دو سرا حضرت زینب کبری (س) علم منایا و بلایا (مرگها و پیشامدهای سخت) رامی دانسته، و فرمایش امام سجاد (ع) به او که: «یا عمة انت بحمد الله عالمة غیر معلمة، و فهمة غیر مفهمة؛ ای خواهر پدرم! خدای را شکر و سپاس، تو دانایی هستی که کسی به تو نیاموخته، و فهمیده و درک کننده ای هستی که کسی به تو نفهمانده است»، دلیل و راهنما است به این که زینب دختر امیرالمؤمنین (س) محدثه بوده، یعنی همه چیز به او الهام می شده و در دلش آشکار می گشته است.
همچنین علم و دانش او از علوم لَدُنّیة (علومی که از استاد فرا نگرفته، بلکه از جانب خدای عزوجل) بوده است.
◾️عقیله بنی هاشم
در برخی روایات است که او را مجلس علمی بود و زنان به قصد آموختن احکام دین نزد او میرفتند. این صفات برجسته که برای هیچ یک از زنان معاصر او فراهم نشده است، زینب را از دیگران ممتاز ساخت؛ چنان که او را عقیله ی بنی هاشم می گفتند و از وی حدیث فرا می گرفتند.
ابن عباس از او حدیث کند و گوید: عقیله ی ما، زینب دختر علی (ع) حدیث کرد... ؛ و این لقب بر او ماند؛ چنان که به عقیله معروف گشت و فرزندان وی را بنی عقیله گفتند.
◾️فصاحت و بلاغت حضرت زینب ..
شیخ جعفر نقدی (ره) می نویسد:
ابن حذلم بن کثیر از فصحاء و سخنوران و نیکو گفتاران عرب است که از فصاحت و زبان آوری و نیکو گفتاری و از بلاغت و رسایی سخن حضرت زینب تعجب نموده و به شگفت آمده، و از براعت و برتری فضل و کمال و علم و دانش و شجاعت ادبیه و دلاوری پسندیده آن مخدّره، حیرت و سرگردانی او را فرا گرفته، به طوری که نتواسته او را (به کسی) تشبیه و مانند نماید، مگر به پدرش سید و مهتر هر بلیغ و فصیحی. پس گفته:کانّها تفرّع عن لسان امیرالمؤمنین؛ یعنی گویا حضرت زینب (س)سخنانش را(در کوفه) از زبان امیرالمؤمنین (ع) قصد و آهنگ می نمود، و هر که درباره کربلا و در احوال و سرگذشتهای حسین (ع) کتابی نوشته، این خطبه و سخنرانی را نقل نموده است. و جاحظ در کتاب خود البیان و التبیین آن را از خزیمة الاسدی روایت نموده که خزیمه گفته: دیدم زنان کوفه را در آن روز به پا ایستاده (برکشته شدگان در کربلا) گریه و زاری و شیون می نمودند، در حالی که گریبانها (شان را) می دریدند.
◾️مفسر قرآن
فاضل گرامی سید نورالدین جزایری در کتاب خود «خصایص الزینبیه» چنین نقل می کند:
روزگاری که امیرالمؤمنین (ع) در کوفه بود، زینب (س) در خانه اش مجلسی داشت که برای زنها قرآن را تفسیر و معنی آن را آشکار می کرد. روزی «کهیعص» (سوره مریم، آیه 1) را تفسیر می نمود که ناگاه امیرالمؤمنین (ع) به خانه او آمد و فرمود: ای نور و روشنی دو چشمانم! شنیدم برای زنها «کهیعص» را تفسیر مینمایی؟
زینب (س) گفت: آری. امیرالمؤمنین (ع) فرمود: این رمز و نشانه ای است برای مصیبت و اندوهی که به شما عترت و فرزندان رسول خدا(ص) روی می آورد. پس از آن مصایب و اندوهها را شرح داد و آشکار ساخت.پس آن گاه زینب گریه کرد.
◾️گفتن مسائل شرعی
شیخ صدوق می گوید: حضرت زینب (س) نیابت خاصی از طرف امام حسین (ع) داشت و مردم در مسائل حلال و حرام به او مراجعه کرده از او می پرسیدند، تا اینکه حضرت سجاد (ع) بهبود یافت.
شیخ طبرسی (ره) گوید: حضرت زینب (س) روایات بسیاری را از قول مادرش حضرت زهرا (س) روایت کرده است.
از عماد المحدثین روایت شده است که: حضرت زینب (س) از مادر و پدر و برادرانش و از ام سلمه و ام هانی و دیگر زنان روایت نقل می کرد و از جمله کسانی که از او روایت کرده اند، ابن عباس و امام سجاد (ع) و عبدالله بن جعفر و فاطمه صغری دختر امام حسین (ع) و دیگرانند.
◾️آینه تمام نمای مقام رسالت و امامت
محمد غالب شافعی، یکی از نویسندگان مصری گفته است:
یکی از بزرگترین زنان اهل بیت از نظر حسب و نسب و از بهترین بانوان طاهر، که دارای روحی بزرگ و مقام تقوا و آیینه تمام نمای مقام رسالت و ولایت بوده، حضرت سیده زینب، دختر علی بن ابی طالب است که به نحو کامل او را تربیت کرده بودند و از علم ودانش خاندان نبوت سیراب گشته بود،به حدی که در فصاحت و بلاغت یکی از آیات بزرگ الهی گردید و درحلم وکرم و بینایی و بصیرت در تدبیر کارها در میان خاندان بنی هاشم و بلکه عرب مشهور شد و میان جمال و جلال و سیرت وصورت و اخلاق وفضیلت جمع کرده بود.
Ⓜ️ eitaa.com/namazii_313
#مُبـلغ_مَجازی
▪️سرشارترین شعر خدایی ، زینب
▪️اسطوره ی طاقت و حیایی ، زینب
▪️تو زینت نقطه های بسم الله و
▪️تفسیر فصیح کربلایی ، زینب
▪️سر قافله شام بلایی زینب
▪️تو شیر زن کرب و بلایی زینب
🏴 سالروز وفات حضرت زینب کبری (سلاماللهعلیها) تسلیت و تعزیت باد.
Ⓜ️ eitaa.com/namazii_313
#مُبـلغ_مَجازی
🔴 با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه
⭕ آغاز حرکت🐪
حرکت امام عاشورا از مدینه به مکه و از مکه تا کربلا به سمت کوفه و تغییر مسیر از منزل شراف(اشرف) به سوی کربلا، سرشار از درس ها، آموزه ها، و ظرافت هایی است که تنها با مطالعه ی دقیق و پی گرفتن راه و حوادث آن آشکار می شود.
طول سفر، از مدینه تا مکه و از مکه تا کربلا و شهادت در عاشورا، حدود صد و شصت روز است.
⚜️ امام در ۲۷ رجب یعنی دوازده روز پس از مرگ معاویه، هجرت را از مدینه به مکه آغاز کرده و در روز سوم شعبان به پایگاه وحی، مکه قدم گذاشته است.
ماه های شعبان، رمضان، شوال و ذی القعده تا هشتم ذی الحجع الحرام(یوم الترویه) یعنی حدود صد و سی روز امام در جوار کعبه درنگ داشته و سپس سفر شکوهمند و حماسی خود را برای رقم زدن عظیم ترین انقلاب تاریخ آغاز کرده است.....
📚 آیینه داران آفتاب، جلد۱، ص ۱۳۵
🔰🔰🔰
#مُـبـَـلغِ_مَـجـٰازۍ
http://eitaa.com/namazii_313
📢 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
🔻 تأکید رهبرانقلاب بر مقابله با جنگ نرم دشمن در فضای مجازی
👈 جوانان امید آفرینی کنند
💻 @Khamenei_ir
#مُـبـَلِـغ_مَـجـٰازی
🆔 eitaa.com/namazii_313
🦋عزیزان من!
بدانید یکی از نقاط اصلی تهاجم دشمنانِ این کشور و دشمنان این انقلاب ، کم رنگ کردن همین نقطه های برجسته است؛ روی این تکیه دارند که[اینهارا] به فراموشی بسپارند ، فراموش بشود.
شما می بینید که یک شهید در فلان کشور غربی و اروپایی _ که حالا[کاری نداریم] چه جوری بوده که به شهادت رسیده ؛ کشته شده در راه یک انگیزه ای_ وجود دارد ، نمی گذارند اسمش از کتابها پاک شود ،نمی گذارند از خاطره ها محو بشوند.
🎙بیانات در دیدار مردم اصفهان ۱۳۹۵/۸/۲۶
📕کتاب یادواره تراز صفحه ۲۲۴
🆔 http://eitaa.com/namazii_313
#مُـبَـلِـغ_مَـجـٰازی
#مدافع_امام و #انقلاب
🔴 قسمتی از وصیتنامه حاج سید احمد خمینی: "به حسن و برادرانش این توصیه را مینمایم که همیشه سعی کنند در خطّ رهبری حرکت کنند و از آن منحرف نشوند که خیر دنیا و آخرت در آن است و بدانند که ایشان موفقیّت اسلام و نظام و کشور را میخواهند. هرگز گرفتار تحلیلهای گوناگون نشوند که دشمن در کمین است "
📚پرتال موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س)
▪️بمناسبت سالروز رحلت حاج احمد آقای خمینی
🆔 http://eitaa.com/namazii_313
#مُـبَـلِـغ_مَـجـٰازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 #مُـبَـلِـغ_مَـجـٰازی | سوالی که رهبر عزیز انقلاب از امام خمینی(ره) درباره اینکه «شما کدام دعا را بیشتر دلبستهی آن هستید؟» پرسیدند
🌸 توصیههای رهبرانقلاب درباره استفاده از ماه شعبان در طلیعه ی این ماه فرخنده👆
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 http://eitaa.com/namazii_313
#کلام_امام
#امام_خامنهای :
از #ماه_شعبان نباید غفلت کرد. ماه شعبان از اوّل تا آخرش عید است، مثل ماه رمضان. ماه رمضان هم از اوّل تا آخرش عید است، عیدِ اولیاءالله. هر روزی که در آن موقعیّتی وجود داشته باشد که انسان بتواند به صفای نفسِ خود، به نورانیّتِ دلِ خود بپردازد، آن روز، روزِ مغتنم و روزِ عید است. ماه شعبان، ماهِ همین فرصتها است، از روز اوّل تا روز آخر. استغفارِ در این ماه، دعای در این ماه، زیارتِ در این ماه، تضرّعِ در این ماه، قرآن خواندنِ در این ماه، نماز خواندنِ در این ماه، اینها همه فرصت است. ما برای آبادیِ دنیا همهی تلاشمان را باید به کار ببریم و در این تردیدی نیست امّا برای آبادیِ دل هم باید تلاش کنیم؛ دلمان را باید آباد کنیم. با دلِ آباد است که میتوان دنیای خوب آفرید؛ دل اگر آباد نبود، دل اگر چرکین بود، دل اگر سیاه و گنهکار بود، تکنولوژی را ممکن است جلو ببرد، و فنّاوری به وضعی که امروز رسیده و بالاتر از آن برسد، امّا دنیا، دنیای شیرینی نیست؛ دنیا، دنیای تلخ است، دنیا، دنیای بیعدالتی است؛ دنیای شیرین آنوقتی [محقّق] میشود که تصمیمگیرندگان، اقدامکنندگان، حرکتکنندگان، و اگر بشود عامّهی مردم، دلهایشان آباد باشد، دلهایشان روشن باشد. از ماه شعبان غفلت نکنید.
۱۳۹۷/۰۲/۱۰
🇮🇷 کانال #مُـبَـلِـغ_مَـجـٰازی
🆔 http://eitaa.com/namazii_313
💠خداوند حسین بن علی(ع) را برانگیخت،تا جان خود و عزیزانش رافدای عقیدت خویش و امت معظم پیامبر اکرم نماید،تادر امتداد تاریخ،خون پاک او بجوشد و دین خدا را آبیاری فرماید.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ،جلد ١۴،صفحه ٢٣۵
#مُـبَـلِـغ_مَـجـٰازی
🆔 http://eitaa.com/namazii_313
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداوند، مراقب انسان
«عَمِيَتْ عَيْنٌ لاَ تَرَاكَ عَلَيْهَا رَقِيباً».
امام حسين (ع) فرمود: «چشمى كه تو را مراقب خويش نبيند، كور است».
📗بحار الانوار، ج ۹۵ ص ۲۲۶ حدیث۳
🆔 http://eitaa.com/namazii_313
#مُـبَـلِـغ_مَـجـٰازی
📌پیام فرمانده کل قوا به مناسبت روز پاسدار: #سپاه با قدرت به فعالیتهای شایسته خود ادامه دهد
🔸حضرت آیتالله #خامنهای، فرمانده معظم کل قوا به مناسبت میلاد امام حسین علیهالسلام و روز پاسدار، پیامی خطاب به فرمانده کل سپاه صادر کردند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمه تعالی
سلام مرا به همه پاسداران برسانید، انشاءالله موفق باشید؛ با قدرت به فعالیتهای شایسته خود ادامه دهید.
#ماه_شعبان
#امام_حسین
#روز_پاسدار
#حاج_قاسم
#انتخابات
#به_مدد_الهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
🔴 به کانال #مُـبَـلِـغ_مَـجـٰازی بپیوندید👇
http://eitaa.com/namazii_313
🔶 چهار عمل مکروهی که رزق و روزی انسان را کم میکند...
🔻 امام سجّاد علیه السلام فرمودند:
🔶 مکروهاتی که روزی را از انسان دفع میکنند:
① اظهار فقر و نداری کردن در حضور مردم
② خواب دیرهنگام شب و بعد از نماز صبح
③ تحقیر و کمارزش شمردن نعمت های خدا
④ شکوِه و گلایه داشتن از خداوند متعال
معانی الاخبار ص ۲۷۱
http://eitaa.com/namazii_313
#مُـبَـلِـغ_مَـجـٰازی
انتظار به معنای این است که ما باید خود را برای سربازی امام زمان عج آماده کنیم.
سربازی امام زمان عج کار آسانی نیست.
سربازی منجی بزرگی که میخواهد با تمام مراکز قدرت و فساد بین المللی مبارزه کند، احتیاج به خودسازی و آگاهی و روشن بینی دارد.
رهبر معظم انقلاب ۱۳۸۱/۰۷/۳۰
#انتظار
#منجی
#سرباز_امام_زمان_عج
#خودسازی
🌼مُبلغ مجازی🌼
https://eitaa.com/namazii_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببینید| شرح حدیث اخلاق از #حضرت_سجاد توسط رهبر انقلاب
💐آثار دنيوی و اخروی سخن نیکو:
🔸افزايش رزق
🔹تأخير در اجل انسان
🔸محبوبيت درميان خانواده
🔹ورود به بهشت
#مُـبَـلِـغ_مَـجـٰازی
https://eitaa.com/namazii_313