🔻دو زیارت برای #روز_اربعین وارد شده است:
▪️زیارتى است که شیخطوسی در دو کتاب تهذیب و مصباح از صفوان جمّال روایت کرده است. صفوان گفت: مولایم، امام صادق«علیهالسلام»، دربارۀ زیارت اربعین به من فرمودند: هنگامیکه قسمت قابل توجهى از روز برآمده است، بخوان: «السَّلامُ عَلَى وَلِیِّ اللَّهِ وَ حَبِیبِهِ السَّلامُ عَلَى خَلِیلِ اللَّهِ وَ نَجِیبِهِ السَّلامُ عَلَى صَفِیِّ اللَّهِ...»
🔹زیارت جابربنعبداللهانصاری است. عطا، همسفر جابر نقل میکند: در روز بیستم ماه صفر با جابربنعبدالله انصارى بودم، چون به غاضریه رسیدیم، در آب فرات غسل کرد و پیراهن پاکیزهاى را که با خود داشت، پوشید، آنگاه به من گفت: اى عطا، آیا از بوى خوش چیزى با تو هست؟ گفتم: با من سُعد هست، قدرى از آن را گرفت و بر سر و بدن پاشید و #پابرهنه روانه شد تا نزد سر مبارک امام حسین«علیهالسلام» ایستاد و سه مرتبه «اللّه اکبر» گفت، پس افتاد و بیهوش شد، چون به هوش آمد، شنیدم میگفت: «اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ یَا آلَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکُمْ یَا صَفْوَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکُمْ یَا خِیَرَةَ اللَّهِ مِنْ خَلْقِهِ السَّلامُ عَلَیْکُمْ...»
🔸بزرگان میگویند این زیارت، همان زیارت نیمۀ رجب سیدالشهدا«علیهالسلام» با تفاوت چند کلمهای است؛ لذا تلاوت همان زیارت نیمۀ رجب مطلوب است.
✨﷽✨
🏴اعمال روز اربعین 🏴
1⃣ «زیارت امام حسین علیه السلام و زیارت اربعین» در این روز زیارت امام حسین (ع) مستحب است و این زیارت، همانا خواندن زیارت اربعین است که از امام عسکری (ع) روایت شده که فرمود: " علامت مؤمن پنج چیز است،
۱- پنجاه و یک رکعت نماز فریضه و نافله در شب و روز خواندن
۲- و زیارت اربعین کردن
۳- و انگشتر بر دست راست کردن
۴- و جَبین (پیشانی)را در سجده بر خاک گذاشتن
۵- و بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ را بلند گفتن است."
2⃣ «غسل اربعین و توبه»
3⃣بعد از نماز صبح ۱۰۰ مرتبه (لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم)
4⃣ ۷۰ مرتبه تسبیحات اربعه
5⃣ بعد از نماز ظهر سوره والعصر و سپس ۷۰ مرتبه استغفار
6⃣ غروب اربعین ۴۰ مرتبه لا اله الا الله
7⃣ بعد از نماز عشاء سوره یاسین هدیه به سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
📚 وسائل الشیعه جلد ۱۰ صفحه ۳۷۳
»
📜 #حــدیثامـــروز
❤️قال امـام صادق علیه السلام:
همهی مااهل بیت #کشتینجاتیم
اما کشتی جدم حسین وسیعتر و
در عبور از امواج سهمگین دریاها
#ســریعتر است.
📚بحارالانوار جلد ۲۶ ص۳۲۲
👇👇
╭─💕─═✨💜✨═─💕─╮
✍امام صادق عليه السلام:
سه دعاست كه از درگاه خداوند متعال رد نمى شود: دعاى پدر براى فرزندش، هر گاه كه به او نيكى كند، و نفرينش در حقّ او، آن گاه كه از او نافرمانى نمايد؛ نفرين ستم ديده در حقّ كسى كه به او ستم كرده است، و دعايش براى كسى كه انتقام او را از ستمگرى گرفته است؛ و دعاى مرد مؤمن براى برادر مؤمنش كه به خاطر ما به او كمك [مالى] كرده است و نفرينش درباره وى، هر گاه بتواند به او كمك [مالى ]كند و برادرش به آن كمك نياز شديد داشته باشد و وى كمكش نكند...
📚بحارالأنوار
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
✨﷽✨
🌼نعمتهای خداوند را یاد کنیم و شاکر باشیم
✍آیت الله مجتهدی تهرانی: قدیم در کتابی این داستان را خواندم که: سعدی شاعر معروف یه وقتی کفش نداشت، عصبانی بود که من شاعری این مملکت، باشم آن وقت کفش ندارم. مدتی از خدا ناراضی بود که: خدایا، این چه زندگی است که ما کفش نداریم بخریم. شاعر هم هستیم!
تا اینکه یک روز جلوی مسجد میگذشت، یک نفر را توی مسجد دید که از زانوها به پایین پا نداشت، تا او را دید، سرش را بلند کرد و گفت: «خدایا شکرت که اگر من کفش ندارم، پا دارم».تا دیروز از خدا ناراضی بود، اما امروز که دید این شخص پا ندارد، خوشحال شدو گفت: « الحمدالله، اگر من پا نداشتم، چیکار میکردم؟»
خدا می داند واقعا اگر ما پا نداشتیم چیکار میکردیم؟! گاهی نعمت های خدا را یاد کنید. پا نداشتیم، دست نداشتیم، چشم نداشتیم، گوش نداشتیم، چیکار میکردیم؟
📚ڪتاب بدیع الحکمة حکمت ۲۴ از مواعظ آیت الله مجتهدے تهرانی(ره)
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• میخونم هر سحر آروم
• سلام الله علی سیدنا المظلوم
#کربلایی_محمد_حسین_پویانفر
💠 وصیت به محروم کردن از ارث
♻️ امروزه به دلیل پاره ای از ناراحتی ها و اختلافات، برخی اشخاص پسر یا دختر خود را، از ارث محروم می کنند.
✍🏻 در حالی که محروم كردن برخى از ورثه از ارث، در شرع مقدّس اسلام جايز نيست. ولى هر كس مىتواند در حيات خود چيزى از اموال خود را به برخى فرزندان يا افراد ديگر ببخشد و به آن ها تحويل دهد که در اين صورت، مال آن شخص خواهد شد، يا وصيّت كند چيزى از ثلث مالش به او بدهند.
👈نکته هرگاه شخص ببخشد و تحويل ندهد، ملك آن كس نخواهد شد.
#احکام_وصیت
┏━✨🌹✨🌸✨━┓
✨﷽✨
🌼یک داستان واقعی و زیبا
✍ از مرحوم آيةاللهالعظمي حاج شيخ عبدالكريم حايري يزدي(ره)، نقل شده است: اوقاتي كه در سامرا مشغول تحصيل علوم ديني بودم، اهالي سامرا به بيماري وبا و طاعون مبتلا شدند و همه روزه عده اي ميمردند. روزي در منزل استادم، مرحوم سيدمحمد فشاركي، عدهاي از اهل علم جمع بودند. ناگاه مرحوم آقا ميرزا محمدتقي شيرازي تشريف آوردند و صحبت از بيماري وبا شد كه همه در معرض خطر مرگ هستند.
مرحوم ميرزا فرمود: اگر من حكمي بكنم آيا لازم است انجام شود يا نه؟ همه اهل مجلس پاسخ دادند: بلي. فرمود: من حكم ميكنم كه شيعيان سامرا از امروز تا دهروز همه مشغول خواندن زيارت عاشورا شوند و ثواب آن را به روح نرجسخاتون(علیها السلام)، والده ماجده حضرت حجتبنالحسن(علیهما السلام) هديه نمايند تا اين بلا از آنان دور شود.
اهل مجلس اين حكم را به تمام شيعيان رساندند و همه مشغول خواندن زيارت عاشورا شدند. از فرداي آن روز تلفشدن شيعه متوقف شد.
📚داستانهاي شگفت شهید دستغیب