❌ ما هيچ نداريم، نه در دم مردن، نه در شب اول قبر و نه در روز حشر.
♥️ آنچه در دفتر ماست، فقط یک كلمه است و آن كلمه، عشق به #سيدالشهدا -علیهالسلام- است.
🎙💐 آیت الله العظمی وحید خراسانی
📆 ۱۵/ اسفند/ ۱۳۸۰
✅«رمز زندگی راحت»!!!
✍️استاد قرائتی: کارمند بانک ، یکبار از مشتری پول می گیرد و یکبار پول می دهد. نه وقتی که پول می گیرد خوشحال است و نه وقتی می پردازد ناراحت است. زیرا می داند امانتداری بیش نیست. قرآن می فرماید : آنگونه باشید که اگر چیزی از دست دادید تأسف نخورید و اگر چیزی به دست آوردید، سرمست نشوید. (حدید/23)
💢 این رمز زندگی راحت است.
┄┅┅❅💠❅┅┅
#آیت_الله_کوهستانی
☘️ اهل «ذکر» بود و از قدر و قیمت ذکرها خبر داشت.
👌 می فرمود : «فردای قیامت مردم دوست دارند به دنیا برگردند و یک " لااله الا الله" بگویند و بمیرند.»
امام جمعه خورزوق در خطبه های نماز جمعه امروز
تقوا اینست که در میدان مین یا زمین پر از خار قدم برداریم اما مراقب باشیم پایمان روی مین و خار نرود.دینداری به اینست که ادمی ایمان وعقیده محکم و رفتار منطبق با ظواهر شرع داشته باشد.
ایشان در خطبه دوم باتبریک میلاد حضرت زهرا و دهه فجر , جهاد تبیینی را شاخصه آن حضرت در برابر هجمه های دشمنان دانستندوازعلما ونخبگان خواستند بدون توهین و به صورت مستدل به تبیین حقایق بپردازند.
ایشان ضمن انتقاد از حقوقهای نامتعارف , حقوق 17برابری مدیران در برابر حقوق کارگرانی که از نیمه شب بازحمت فراوان , درسرما و گرما مشغول فعالیتند را خلاف عدالت اسلامی دانستند.
✅«رمز زندگی راحت»!!!
✍️استاد قرائتی: کارمند بانک ، یکبار از مشتری پول می گیرد و یکبار پول می دهد. نه وقتی که پول می گیرد خوشحال است و نه وقتی می پردازد ناراحت است. زیرا می داند امانتداری بیش نیست. قرآن می فرماید : آنگونه باشید که اگر چیزی از دست دادید تأسف نخورید و اگر چیزی به دست آوردید، سرمست نشوید. (حدید/23)
💢 این رمز زندگی راحت است.
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
🗓 شنبه ١١ بهمن ماه ١٣٩٩
روزهای #شنبه، منتخبی از #اعمال_هفته
(برگرفته از کتاب شریف #اقبال_الاعمال سیدابن طاووس، مورد توصیه حضرت آیت الله بهجت)
🔸 شیخ مفید رحمهالله میفرماید: «این روز (روز ولادت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها) روز شریفی است که شادمانی مؤمنان در آن تجدید میگردد و روزه آن و نیز انجام کارهای خیر مستحبی و پرداخت صدقه به مؤمنان، در آن مستحب است».
📚 اقبالالاعمال، ج٢، ص٧٠٧
🔸 «انسان باید در این روز، در سپاسگزاری از خداوندجلجلاله و مقام بلند رسول او کوشا باشد و به هر اندازه که توان دارد، به طاعات و اعمال نیک بپردازد؛ اگرچه هر قدر انسان با تمام توان تلاش کند، باز نمیتواند حق خداوندجلجلاله و رسول او و خواص او را برآورده سازد».
📚 اقبالالاعمال،ج٢، ص٧١٥
✨﷽✨
🌼تلنگر
✍️مردی از خانه ای که در آن سکونت داشت زیاد راضی نبود، بنابراین نزد دوستش در یک بنگاه املاک رفت و از او خواست کمکش کند تا خانه اش را بفروشد، بعد از دوستش خواست تا برای بازدید خانه مراجعه کند. دوستش به خانه مرد آمد و بر مبنای مشاهداتش، یک آگهی نوشت و آنرا برای صاحبخانه خواند.
خانه ای زیبا که در باغی بزرگ و آرام قرار گرفته، بام سه گوش، تراس بزرگ مشرف به کوهستان، اتاق های دلباز و پذیرایی و ناهار خوری وسیع، کاملا دلخواه برای خانواده های بچه دار.
صاحب خانه گفت دوباره بخوان! مرد اطاعت کرد و متن آگهی را دوباره خواند و صاحب خانه گفت : این خانه فروشی نیست!!! در تمام مدت عمرم میخواستم جایی داشته باشم مثل این خانه ای که تو تعریفش را کردی ، ولی تا وقتی که تو نوشته هایت را نخوانده بودی نمی دانستم که چنین جایی دارم.
خیلی وقت ها نعمت هایی را که در اختیار داریم را نمی بینیم چون به بودن با آنها عادت کرده ایم ، مثل سلامتی، مثل نفس کشیدن، مثل دوست داشتن، مثل پدر، مادر، خواهر و برادر، فرزند، دوستان خوب و خیلی چیزهای دیگه که بهشون عادت کردیم.
💥قدر داشته های خود را بدانیم
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌹 حتما بخوانید
یکی از صالحان دعا میکرد :
پروردگارا در روزی ام برکت ده »
کسی پرسید:چرا نمیگویی روزی ام ده ؟
ڱفت روزی را خدا برای همه ضمانت کرده است.
اما من بـرکت را در رزق طلب میکنم چیزیست
که خدا به هرکس بخواهد میدهد (نه به همگان)
👈اگر در مال بیاید ، زیادش میکند .
👈اگر درفرزند بیاید ،صــالحش میکند .
👈اگر درجسم بیاید ، قوی و سالمش میکند .
👈و اگر درقلب بیاید ،خوشبختش می کند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🗓 یکشنبه ١٢ بهمن ماه ١٣٩٩
🔻 گزیدهای از کتاب #نردبان_سعادت، تلخیص و تحریر کتاب #معراجالسعادة علامه ملا احمد نراقی را در روزهای یکشنبه دنبال کنید:
🔸 غبطه حکم حسد را ندارد. غبطه آن است که کسی نعمتی را که در اختیار دیگری می بیند برای خود بخواهد، بی آن که خواهان سلب آن از وی باشد. امام صادق علیهالسلام فرموده است: مؤمن غبطه میخورد، اما حسد نمیورزد و منافق - بر عکس - حسد می ورزد و غبطه نمی خورد.
📚 نردبان سعادت، ص 382
(تلخیص و تحریر کتاب معراجالسعادة)
🔻مناسبتها:
🔹 بازگشت حضرت امام خمینی قدسسره به ایران؛ ١٣٥٧ش؛ آغاز دهـه مبـارک فجـر انقلاب اسلامی
🗓 دوشنبه ١٣ بهمن ماه ١٣٩٩
#پرسش_و_پاسخ از آیتالله بهجت قدسسره
سؤال: راه خداشناسی چیست ؟ اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید.
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 راه خداشناسی، خودشناسی است. میدانیم خود، خود را نساختهایم (خلق نکردهایم) و دیگری اگر مثل ما است خود را و ما را نساخته و نمیتواند بسازد پس قادر مطلق ما را آفریده و او خداست؛ راه قربش شکر منعم به طاعت اوست و مشقّت آن ابتدایی است چندی نمیگذرد [که] برای طالبین قرب او از هر حلاوتی شیرینتر است.
🔻مناسبتها:
🔹 شهادت قاضی نورالله شوشتری، مؤلف «احقاقالحق»؛ ١٠١٩ق.
🔹 درگذشت فقیه بزرگ، شیخ مرتضی انصاری رحمهالله؛ ١٢٨١ق.
#تلنگر
✍️گاهی برای انداختن یه درخت باید صد ضربه تبر بزنید. از این صد ضربه، نود و نه ضربه اول کارش اینه که شرایط رو برای ضربه صدم آماده کنه. اینکه درخت در طول نود و نه ضربه سر جاشه، دلیل بیهودگی اون ضربات نیست، دلیل دلسردی نیست، دلیل ناامیدی نیست. حالا هر مبارزه ای به همین شکله...
اگه اقداماتی که میکنیم به سرعت جواب نمیده نباید در عزم و اراده ما خللی ایجاد کنه. باید هر کاری میکنیم بذاریم به حساب یکی از همون نود و نه ضربه اول. ضربه صدم بالاخره از راه می رسه و کار خودشو می کنه ...
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
✅تمام کوشش شیطان !
✍️امام خمینی(ره): بپرهیزید از اینکه خدای نخواسته حبّ دنیا و حبّ نفس بتدریج در شما رو به فزونی نهد، و کار به آنجا رسد که شیطان بتواند ایمان شما را بگیرد. گفته میشود تمام کوشش شیطان برای ربودن ایمان است. تمام وسایل و جدّیت های شبانهروزی او برای این است که ایمان انسان را برباید. کسی سند نداده که ایمان شما ثابت بماند. شاید ایمان «مستودع» باشد، و آخر کار شیطان از شما بگیرد، و با عداوت خداوند تبارک و تعالی و اولیای او از دنیا بروید. یک عمر از نعمت های الهی استفاده کرده، سر سفره امام زمان (ع) نشسته، و آخر کار خدای نخواسته بیایمان و با دشمنی با ولی نعمت خود جان بسپرید. بکوشید اگر عُلقه، ارتباط، و محبّتی به دنیا دارید، قطع نمایید.
📚جهاد اکبر ،ص۶۵
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
🌷 امام صادق(علیه السلام) فرمودند :
✍️ کمترین و کوتاه ترین دعائی که کافی است پس از هر نماز واجب بخوانی این است که بگویی :
🤲 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اَللَّهُمَّ إِنّا نَسْأَلُكَ مِنْ كُلِّ خَيْرٍ أَحَاطَ بِهِ عِلْمُكَ وَ نَعُوذُ بِكَ مِنْ كُلِّ شَرٍّ أَحَاطَ بِهِ عِلْمُكَ اَللَّهُمَّ إِنّا نَسْأَلُكَ عَافِيَتَكَ فِي جَمیعِ أُمُورِنا كُلِّهَا وَ نَعُوذُ بِكَ مِنْ خِزْيِ اَلدُّنْيَا وَ عَذَابِ اَلْآخِرَةِ .
📚 من لا یحضره الفقیه ، ج ۱ ، ص۵۰۵
✅بیاحترامی به مادر، باعث سلب همه درجات میشود.
✍️ یکوقت هست که انسان ممکن است خود را اهل درجات و کمالات بداند و یک عملی را مرتکب شود که مادرش از او برنجد. ممکن است خود را هم ذیحق بداند و بگوید من بر حق هستم. تو اگر بر حق هستی که جلوی مادر شأن و مقام مادر را حفظ بکنی چرا عملی انجام دادی که سبب شد این مادر برنجد؟ تمام درجات معنوی انسان را میگیرند. یک قفلی به قلب انسان زده میشود و خدا نکند به آن حد برسد که خداوند بفرماید: «خَتَمَ اللَّهُ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ وَعَلَىٰ سَمْعِهِمْ ۖ وَعَلَىٰ أَبْصَارِهِمْ»(بقره/٧). آنوقت دیگر هیچچیز نمیبیند و هیچچیز نمیفهمد. اینجا میشود که از علم این، بوی تعفّن به هوا بلند میشود.
📔استاد اخلاق، حاج آقا زعفری زاده
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
🗓 پنجشنبه ١۶ بهمن ماه ١٣٩٩
🔻 گزیدهای از روایات #جهاد_با_نفس، مورد توصیه آیتالله بهجت قدسسره
🔸 امام صادق علیهالسلام فرمود: شش صفت در مؤمن نباشد:
۱. سختی (تندخویی)؛
٢. تیرهروزی و کمخیری؛
٣. لجاجت و سرسختی؛
٤. دروغگویی؛
٥. حسدورزی؛
٦. ستمگری.
📚 وسائلالشیعه، ج۱۵، ص۳۴۹
🔻مناسبتها:
🔹 درگذشت آیتالله سید محمدحسن میرجهانی؛ ١٤١٣ق.