نماز شب را ترک نکنید...
🔸️نماز شب کلید حل #همه_مشکلات زندگی است. مردم خیلی تلاش میکنند، اما نتیجه و مقصود خود را نمی یابند،زیرا کلید را نیافته اند.
🍁ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﺍ
✨ﺩﻭ ﭼﯿـﺰ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﮕیر
🍁ﺧـﻮﺩﻣﺤﻮﺭﯼﻭ ﻏـــــﺮﻭﺭ...
✨ﮐﻪ ﺍﻭﻟﯽ ﺩﺍشتـەﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ
🍁ﺍﺯ ﻣﻦ میگیرﺩ
✨ﻭ ﺩﻭﻣﯽ ﭘﺎﮐﯿـﻢ ﺭﺍ ...
🍁 ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ
✨ﺩﻭ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﺍﺭﺗﻘﺎﺀ ﺑﺒﺨﺶ ؛
🍁ﺍﯾﻤـﺎﻥﻭ صبـر را،
✨ﮐﻪ ﺍﻭﻟﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ
🍁ﺑﯿﺸﺘﺮ میڪند
✨ﻭﺩﻭﻣﯽ ﻧﺪﺍﺷﺘـﻪﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ
🍁ﺑﻪ ﻣﻦﻧﺰﺩیک میڪند ...
🍁ﺧـﺪﺍﯾﺎ
✨ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻦ ﺑﻪ ﺩﻭ ﭼﯿﺰ ﻣﺒﺘﻼ ﻧﮕﺮﺩﻡ ؛
🍁ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﯽ ﻭ ﻧﺎﺳﭙﺎﺳﯽ...
✨ڪە ﺍﻭﻟﯽ ﭘﺎڪے ﺟﺴﻢ ﺭﺍ
🍁ﺍﺯ ﻣﻦ ﻣﻰﮔﻴـﺮﺩ
✨ﻭ ﺩﻭﻣﯽ ﺁﺭﺍمـش را
🍁آمیـــن
#نماز_شب
♨️فواید اخروی نمازشب
🔸در سوره سجده (آیه 17) خداوند میفرماید: «فلا تعلمنفس ما اخفى لهم من قرة اعین».
🔸مردان خدا براى انجام نیایش سحرگاهان و نماز شب، از بستر گرم فاصله مىگیرند و به نماز شب مشغول مىشوند، پاداش آنان، غیر از بهشت و حوریان و ... چیزهایى است که خداوند برایشان ذخیره کرده که موجب روشنى دیدگانشان است.
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
┛
فضیلت نماز شب در احادیث و روایات
خداوند متعال در آیه هفتاد و نهم سوره اسراء فرموده است برخی از شب را بیدار و متهجد باش و نماز شب مخصوص توست. باشد که خدایت به مقام محمود(شفاعت) مبعوث گرداند.
پیامبر اکرم (ص) درباره فضیلت خواندن نماز شب می فرماید :صلاة الّلیلِ سلاحٌ علی ا لأعداءِ : نماز شب سلاحی در برابر دشمنان است. «بحار الانوار، ج87، ص161»
همچنین می فرماید : إِنَّ العَبدَ إِذا تَخَلّی بسیّدِهِ فی جُوفِ الّلیلِ المُظلِمِ و ناجاهُ أَثْبَتَ اللهُ النُّورَ فی قلبِهِ ....:
هرگاه بنده در دل شب تار با سَرور (خدای) خود خلوت کند و با او به راز و نیاز بپردازد، خداوند نوری در دلش قرار می دهد ... سپس به فرشتگانش می گوید:ای فرشتگانم! به بنده ام بنگرید که در دل شب تار که هرزه گران به لهو سرگرمند و غافلان خفته اند، با من خلوت کرده است، گواه باشید که من او را آمرزیدم.«أَمالی صدوق، ص 230»
ما من عبدٍ یُحدِّث نَفْسَهُ بقیام ساعةٍ من اللّیل فینامُ عنْها إلا کانَ نُومُهُ صَدَقَةً تَصَدَّقَ اللهُ بُها علیه...، :
هیچ بنده ای نیست که قصد کند پاسی از شب را برای نماز برخیزد اما خوابش برد، جز این که خوابش صدقه ای باشد که خداوند آن را از طرف او دهد و ثواب نیتی که کرده است، برایش منظور گردد.«میزان الحکمه، ج2، ص1655»
یک خشم فرو خوردن آدم را از هزار رکعت نماز زودتر به خدا می رساند
امام جواد علیه السلام می فرماید:
«القصد الی الله تعالی بالقلوب أبلغ من إتعاب الجوارح بالأعمال»
می فرماید:راه خدا را شروع کردن از قلب رساننده تر است، میانبرتر است از اینکه جوارح را به زحمت بیاندازی. یعنی چی؟ یعنی یک خشم فرو خوردن آدم را از هزار رکعت نماز زودتر به خدا می رساند. خیلی حرفه بزرگی است، من مومنی را می شناختم که آقا انقدر این تلخ بود، که الان یادش می افتم بی اختیار برایش رحمت می فرستم اما باور کنید کامم تلخ می شود، چون می رفت تو مسجد تمام نوافل، تمام مستحبات، سر راهش هر جا یک هیئتی بود یک سری می زد، خانه که می آمد انگار اژدها وارد شده، از دم در فریاد شروع می شد، چرا در این روغن باز است؟، چه قدر به شما بگویم، کی شما آدم می شویر؟! فکر می کرد خودش ملائکه است، وقتی مُرد زن و بچه اش آرام شدند.
اینجوری که آدم به خدا نمی رسد،مگر اسباب بازی است؟ هی هزار رکعت نماز بخوان بعد هم برو داد بزن، نه از اینجا باید شروع کنیم. اینجا را درست کن بعد هزار رکعت نماز خودش می آید، خودت مشتاق می شوی.
می خواهد برود جمکران، حالا با مادرش هم بحثش شده است، دوستانش هم دم در هستند، مادرش همینجوری نگاهش می کند، مادری که اینقدر زحمتش را کشیده است شبها نخوابیده است، حالا این جوان عصبانی شده است، خداحافظی هم نمی کند، خیلی خب این کار را کردی؟ خیلی معذرت می خواهم من را ببخشید، آدم باید خیلی احمق باشد فکر کند از مادر خداحافظی نکند، امام زمان به او نگاه کند، این آدم باید برایش دعا نوشت، دعا هم درستش نمی کند، چون می گوید لكل شيء دواء الا الحماقه. حماقت درمان ندارد، احمق احمق است دیگر، منتهی بعضی احمق ها عمدا احمق می شوند آنها درست نمی شوند، اگر عمدی نباشد درست می شود.
«القصد الی الله تعالی بالقلوب أبلغ من إتعاب الجوارح بالأعمال»
ببین یک خشم فرو خوردن تو را زودتر می رساند تا اینکه هزاز رکعت نماز بخوانی، یک دل شاد کرد تو را خیلی زودتر می رساند، یک مادر خوشحال کردن زودتر می رساند..
این دین، دین ماست و منافاتی هم با بقیه چیزها ندارد، امیرالمومنین علیه السلام امام العارفین است، امام المتقین است، ازهمه بیشتر نماز می خوانده است، عبادت می کرده است، این را که می دانید، و الله العظیم اینها به این معنا نیست که ما زیر آب این چیزها را بزنیم ، اینها به این معنا است که از اینجا باید شروع کنیم، از این باطن کارها را شروع کنیم و پیش برویم
ان شاء الله
🎤آیت الله فاطمی نیا (ره)
🖤🖤🖤
آجرک الله یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
به نیت تسکین قلب داغدار مولا جانمان ۵ صلوات
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
https://eitaa.com/namazshab
المالُ وَآلْبَنُونُ زينَةُ الْحَيوةِ الدُّنْيا وَثَمانُ
رَكَعاتٍ مِنْ آخِرِ اللَّيْلِ وَالْوَتْرُ زينَةُ الآخِرَةِ،
وَقَدْ يَجْمَعُهَا اللّهُ لاَِقْوامٍ.
ثروت و فرزندان، زيور زندگى دنيايند، و
هشت ركعت نماز در آخر شب و يك ركعت
نماز «وتـر» زيور آخرتند، كه گاهى خدا همه آن زيورها را براى عدّه اى جمع مى كند.
#شهادت_امام_جواد
[#امامصادقعلیهالسلام✨]
[بحارالأنوار|ج۸۷/|ص۱۵۰]
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/namazshab