eitaa logo
نقش پراکنده
103 دنبال‌کننده
117 عکس
17 ویدیو
0 فایل
بناست این جا جمع نقشهای پراکنده‌ای باشد که می‌بینم، می‌شنوم و می‌خوانم. مدیر: محمدکاظم حقانی فضل @mkhaghanifazl
مشاهده در ایتا
دانلود
حاصل خرید مجازی از نمایشگاه کتاب امسال ۱۴۰۳. سه کتاب درباره استعاره. که مثلا میخوام درباره‌اش مطالعه کنم یک کتاب درباره تاریخ فقه یک کتاب هم از دوست گرامی جناب محمدباقر ملکیان درباره روش نقد حدیث. کانال نقش پراکنده در ایتا .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای فلسطین دلیر بر جوانانت سلام در سپید جامه‌هاتان خوش بخسبید ای یلان سرخ پنجه‌هاتان سبز خواهد شد و مسلسل‌هایتان تقدیر را تصویر خواهد کرد (عبدالکریم سروش) کانال نقش پراکنده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی شیطان؛ از دعوت به کبیره تا سرگرم کردن انسان با مستحبات و واجبات معمولی. در کلام آیت‌الله جوادی آملی کانال نقش پراکنده در ایتا
میگن: رأی نمیدهم چون....؟ ولی آیا این حرفها کسی رو قانع می‌کنه؟ کانال نقش پراکنده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فيلم ژاپنى بدون کلمه‌ای دیالوگ برنده ٢٧ جايزه بين‌المللى شده است. مهم‌تر از جوایز روایت زیبای این فیلم کوتاه‌ است. از کانال تلگرامی فرهیختگان کانال نقش پراکنده در ایتا
1. خدا را همواره حاضر و ناظر بشناسید 2. لطیفه انسانیت را که دل است در کار آورید 3. فرصت نگه دارید و بر پیش‌آمد اعتماد نکنید 4. از شنیدن اندرز ننگ مدارید 5. نیک‌خوئی و خوش‌رویی را ترک مکنید 6. پیوسته در طلب زیادت باشید دست‌خط استاد فروزانفر، به‌تاریخِ ۲۵ اسفند ۱۳۲۰ پندهای شش‌گانهٔ ایشان، که در دفترچهٔ دکتر سیدمحمد دبیرسیاقی مرقوم داشته‌اند. کانال تلگرامی فرهیختگان کانال نقش پراکنده در ایتا
هدایت شده از گاه‌نگاشت‌ها
از حسین بن علی به شیعیانش: «ایهَاالنَّاسُ مَنْ جادَ سادَ وَ مَنْ بَخِلَ رَذِلَ وَ إنَّ أجْوَدَ النَّاسِ مَنْ أعْطی مَنْ لایرجُوا»؛ ای مردمان بدانید هر آن کس که جُود ورزد و ببخشد، سروری و بزرگی می‌یابد. و هر که بُخل ورزد، دون‌پایه و پست گردد. و بخشنده‌ترین مردمان آنان‌اند که به کسانی نیکی‌ می‌کنند که از او هیچ انتظاری ندارند. ۱ محرم ۱۴۴۶ق گاه‌نگاشت‌‌های محمدکاظم حقانی‌فضل .
هدایت شده از گاه‌نگاشت‌ها
از حسین بن علی به شیعیانش: «لا تَقُولَنَّ فی أخیکَ الْمُؤمِنِ إذا تَواری عَنْکَ إلاّ مِثْلَ ما تُحِبُّ أنْ یَقُولَ فیکَ إذا تَوارَیْتَ عَنْهُ.» وقتى كه برادر دينى‏ات از تو جدا شد، درباره او همان‌گونه سخن بگو که دوست داری او پس از جدا شدن از تو، درباره‌ات بگوید! ۲ محرم ۱۴۴۶ق گاه‌نگاشت‌‌های محمدکاظم حقانی‌فضل .
هدایت شده از گاه‌نگاشت‌ها
از حسین بن علی به شیعیانش: «إيّاكَ أنْ تكونَ مِمَّن يَخافُ على العِبادِ مِن ذُنوبِهِم و يَأْمَنُ العُقوبةَ مِن ذَنبهِ» مبادا از کسانی باشید که نگران گناهان دیگر‌بندگان خدا هستند، ولی خود را از عقوبت گناهانشان در امان می‌پندارند. ۳ محرم ۱۴۴۶ق گاه‌نگاشت‌‌های محمدکاظم حقانی‌فضل .
هدایت شده از گاه‌نگاشت‌ها
از حسین‌ بن علی به شیعیانش: «إنَّ شيعَتَنا مَنْ سَلِمَتْ قُلوبُهُمْ مِنْ كُلِّ غِشٍّ وَ غِلٍّ وَ دَغَلٍ» بى‌گمان شیعیان ما، آنان‌اند که دل‌هاشان از هر گونه خیانت، کینه، و فريبکارى پاک است. ۴ محرم ۱۴۴۶ق گاه‌نگاشت‌‌های محمدکاظم حقانی‌فضل .
هدایت شده از گاه‌نگاشت‌ها
از حسین بن علی به شیعیانش «أشرفُ النّاسِ... مَن اتَّعَظَ قَبلَ أنْ یُوعَظَ، واستیْقَظَ قبلَ أن یُوقَظَ» شریف‌ترین انسان‌ها، آن است که پند گیرد، پیش از آنکه موعظه‌اش کنند، و بیدار شود، پیش از آن‌که بیدارش کنند. ۵ محرم ۱۴۴۶ق گاه‌نگاشت‌‌های محمدکاظم حقانی‌فضل .
هدایت شده از گاه‌نگاشت‌ها
از حسین بن علی به شیعیانش: فَاِنَّ الدُّنْیا لَوْ بَقِیَتْ لاَِحَدٍ اَوْ بَقِیَ عَلَیْها اَحَدٌ، کانَتِ الاَْنْبِیاءُ اَحَقَّ بِالْبَقاءِ. اگر بنا بود دنیا برای کسی باقی بماند و یا یک فرد [برای همیشه] در دنیا بماند، پیامبران برای بقاء سزاوارتر بودند. ۶ محرم ۱۴۴۶ق گاه‌نگاشت‌‌های محمدکاظم حقانی‌فضل .
هدایت شده از گاه‌نگاشت‌ها
از حسین بن علی به شیعیانش: «مَنْ لَمْ يكنْ لِأحدٍ عائباً، لَم يَعدَم مَعَ كُلِّ‌ عائبٍ عاذِراً.» آنکه عیب‌جوی دیگران نباشد، هنگامی که عیب‌جویی‌اش کنند، بدون مدافع نخواهند ماند! ۹ محرم ۱۴۴۶ق گاه‌نگاشت‌‌های محمدکاظم حقانی‌فضل. .
هدایت شده از گاه‌نگاشت‌ها
از حسین بن علی به شیعیانش: «فَمَهْمَا يَكُنْ لِأَحَدٍ عِنْدَ أَحَدٍ صَنِيعَةٌ لَهُ رَأَى أَنَّهُ لاَ يَقُومُ بِشُكْرِهَا، فَاللَّهُ لَهُ بِمُكَافَاتِهِ فَإِنَّهُ أَجْزَلُ عَطَاءً وَ أَعْظَمُ أَجْراً» و بدانید كه: اگر كسی به دیگری نیکی نموده و او نیکی‌اش را پاس نمی‌دارد، خداوند خود ضامن جبران است؛ و بخشش خداوند سرشارتر، و مزدش بزرگتر است. ۹ محرم ۱۴۴۶ق گاه‌نگاشت‌‌های محمدکاظم حقانی‌فضل .
هدایت شده از گاه‌نگاشت‌ها
از حسین بن علی به آیندگان: «فَکونُواْ أَحراراً فی دنیاکم» پس ای مردمان! چون آزادگان زندگی کنید. ۱۰ محرم ۱۴۴۶ گاه‌نگاشت‌‌های محمدکاظم حقانی‌فضل .
🔶 فراتر از دیگران 🔶 دکتر «جفری لانگ» استاد ریاضیات دانشگاه کانزاس در سال ۱۹۵۴ در خانواده اي پروتستان در آمريكا به دنيا آمد. با آنکه در مدرسه ای کاتولیک تحصیل کرد اما در ۱۸ سالگي بي خدا شد. سالها بعد وي از طريق يكي از دانشجویان مسلمانش نسخه اي ترجمه شده از قرآن هديه گرفت و ظرف سه سال همه آن را مطالعه كرد و در پايان تصميم گرفت اسلام بياورد. وی سخنرانی گوناگونی در خصوص اسلام و باورهای اسلامی دارد . 🌱 @rooyesheiman بخش اول از قصه اولین نماز خواندن جفری لانگ و بخش دوم از قصه اولین نماز خواندن جفری لانگ متن کامل از سایت قنوت .
«سواد از طریق خواندن به دست نمی‌آید بلکه بر اثر اندیشیدن به آنچه مطالعه کرده‌ایم حاصل می‌شود.» کارل هیلتی نویسنده‌ و حقوقدان سوییسی (۱۹۰۹ - ۱۸۳۳) از کانال تلگرامی مهمات کانال نقش پراکنده در ایتا
اظهار ارادت شاگرد به استاد، و مرید به مراد! جمله‌ای از مرحوم آیت‌الله محمدی گیلانی. در کتاب قرآن و سنن الهی در اجتماع ص۱۰۴ کانال نقش پراکنده در ایتا
تصویری قدیمی از در ورودی حرم حضرت معصومه (س) معروف به «در ساعت» را می بینید. این عکس سال ۱۳۴۷ در حالی گرفته شده که گلدسته ها در حال مرمت بوده اند. کانال نقش پراکنده در ایتا .
من تو سن و سال دبیرستان که بودم پیش یک استادی میرفتم و ایشون توصیه های کوچیک اخلاقی می‌کرد بهم. یادمه یکسال تو مشهد اتفاقی دیدم‌اش و ازش خواستم نکته ای بگه. گفت، تمرین کن که تو این راه هتل تا حرم، سرت مثل پنکه نچرخه و هی به مغازه ها نگاه نکنی. اگر سوغات یا چیزی نیاز داری برو بخر اما چشمت هرز نچرخه میان اجناس و وسایل ... این کتاب👆 اسمش "اخلاق توجه" است. از لابلای فلسفه آیریس مرداک، بیان میکنه که به چه چیزهایی، حتی نباید توجه کرد. توضیح میده که بسیاری از شکست‌های اخلاقی ما و یا اوج گرفتن فضایل در ما، وابسته به اینه که اولا آیا به درستی توجه کرده ایم؟ و ثانیا به چه چیزی توجه کرده ایم؟ خیلی شاخه عجیب و جذابی از اخلاق هست و تو فارسی چیزی ازش ترجمه نشده. و اتفاقا در این روزگار تکنولوژی زده ما بسیار مقوله مهمی هست. اینفلوئنسرها، سلبریتی‌ها و رسانه‌های جدید، با استفاده از انواع الگوریتم‌ها، ویترین مغازه ای تدارک دیده اند و توجه ما رو با ولع، می‌دزدند. "جلب توجه" همواره ابعاد اقتصادی و روانشناختی و اجتماعی داشته. حالا این روزها که ابعاد تکنیکال جدی پیدا کرده ما حتما نیازمند بررسی اخلاقی اش هم هستیم. کانال تلگرامی یادداشتهای میثم @Meysam97
حکمت: هر نعمت که به مرگ زوال پذیرد، آن را خردمند در حساب نعمت نگیرد، عمر اگر چه دراز بود چون مرگ روی نمود از آن درازی چه سود؟ نوح علیه السلام هزار سال در جهان به سر برده است، امروز پنج هزار سال است که مرده است. قدر، نعمتی را بود که جاودانه باشد و از آفت زوال برکرانه بود. به نزد مرد دانا نعمت آن است کزو جانت بود جاوید مسرور نه سیم و زر، که چون گورت بود جای بماند همچو سنگت بر سر گور بهارستان. جامی. روضه دوم. کانال نقش پراکنده در ایتا .