eitaa logo
احادیث ناب و نصایح بزرگان
702 دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
12.3هزار ویدیو
23 فایل
#ایران_در_کنار_غزه #نشانی_احادیث_ناب_و_نصایح_بزرگان https://eitaa.com/nasaye ایتا https://splus.ir/ahadisnabvnasayh سروش
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷🇵🇸 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 عاقبت بردند قلب نیل را شیرمرد خطه سجیل را در دل ما داغ ابراهیم بود ناگهان کشتند اسماعیل را...😭 🏴🏴🏴🏴🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📢 خونخواهی شهید هنیه عزیز ✏️ رهبر انقلاب: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما شهید هنیه را در خانه‌ی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینه‌ی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت... ما در این حادثه‌ی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفه‌ی خود می‌دانیم.
🌺 امام موسی بن جعفر علیه‌السلام: مَنْ مَاتَ مِنْ أولِيَآئِنَا وَ شِيعَتِنَا وَ لَمْ‌يحْسِنِ الْقُرْءَانَ، عُلِّمَ فِى قَبْرِهِ لِيَرْفَعَ اللَهُ بِهِ مِنْ دَرَجَتِهِ؛ فَإنَّ دَرَجَاتِ الْجَنَّةِ عَلَى قَدْرِ ءَايَاتِ الْقُرْءَانِ؛ يقَالُ لَهُ: اقْرَأ وَ ا رْقَ! فَيَقْرَاُ ثُمَّ يرْقَى. «هركس از مواليان ما و از شيعيان ما بميرد و قرآن را نتواند بخواند، در ميان قبرش به او ياد مى‌دهند، تا بدين‌وسيله خداوند درجه و منزله او را بالا برد؛ چون درجات بهشت به اندازه آيات قرآن است؛ به مؤمن گفته مى‌شود: بخوان و بالا برو! مؤمن مى‌خواند و سپس بالا مى‌رود.»
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل اقامهٔ نماز رهبر انقلاب بر پیکر شهید اسماعیل هنیه.
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مهمان‌نوازی مردم تهران از شهید مقاومت.
دقت کردید خداوند چطور شهادت شهید هنیه رو رقم زد ظاهرش اینه که ایشون در یک کشور دیگه و غریبانه شهید شد اما فرض کنید مثل فرزندانشون داخل غزه به شهادت می رسید کجا بر پیکرشون نماز می خوندن؟ چند نفر جمعیت می تونست در تشییع ایشون شرکت کنه و چه کسی بر ایشون نماز می خواند اصلا پوشش خبری چندانی داده می شد؟ باز هم دشمن احمق خواست نور الهی رو خاموش کنه ولی تقدیر الهی اینطور رقم زد : 🔸️کسی که از همه چیز خودش گذشت 🔹️در مملکت امام زمان شهید شد 🔸️ولیّ امام زمان بر پیکرش نماز می خواند 🔹️تشییع میلیونی و با شکوه 🔸️با پوشش خبری جهانی لحظه به لحظه 🔹️و محل اجتماع تمام آزادی خواهان جهان که با او وداع کنن از این زیباتر ومقتدرانه تر هم داریم؟
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به احترامش تمام قد میایستم .جانم به فدایت اللهم احفظ امام الخامنه ای اگر نشر ندهید .به نظر من جفاکردید باید مبلغ مسلم بن عقیل زمان باشید.