چہ حیف شد،نشد آخر بہ دلبرش برسد
دوباره باز بہ وصل برادرش برسد
بہ سرنوشٺ نوشتند از ازل در قم
شڪوه تربٺ زهرا بہ دخترش برسد
#وفات_حضرت_معصومه_سلاماللهعلیها
@labbayk321
🌸حدیث روز🌸
💠 هم نام فاطمه 💠
🔻امام صادق علیه السلام:
🔹ستُدْفَنُ فِیهَا امرَأَةٌ منْ أَوْلَادِی تُسَمَّی فَاطِمَة فَمَنْ زَارَهَا وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ.
🔹به زودی در آنجا (قم) زنی از اولاد من دفن می شود که نام او فاطمه است، پس هر کسی او را زیارت کند، بهشت بر او واجب می شود.
📚بحارالانوار ج 60، ص 216.
@labbayk321
ألا مَنْ ماتَ عَلى حُبِّ آل ِمُحَمَّد ماتَ شَهِیداً
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
مرکز تخصصی امر به معروف و نهی از منکر با همکاری سپاه حضرت ولی عصر عج تهران برگزار میکند:
استاد توانمند کشوری ،مدرس حوزه و دانشگاه
👈#استاد_علی_تقوی_یگانه 👉
هزینه دوره ۳۰هزارتومان😍 برای برخورداری از مزایای دوره شامل 👈گواهی الکترونیکی ،جلسات آنلاین با استاد ،عضویت سامانه پیامکی و...
وطرح رایگان 😊☺️فقط با ارائه ی محتوای آموزشی😉
🦋ثبت نام با ارسال کلمه ی معروف به آیدی @vajeb123🦋
🔅ایتا
🔅گپ
🔅آیگپ
🔅سروش
🔅روبیکا
🔅بله
📆 طول دوره مقدماتی: ۲۵ روز
آمریکا پشت در ماند؛
پیام های اولین گشایش ارزی
🔹سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره دسترسی ایران به ۳/۵ میلیارد دلار از منابع خود گفت «ایالات متحده، آزاد شدن هیچگونه وجوه مسدودشده ای را تأیید نکرده است. تحریمهای ما در ارتباط با ایران پابرجا خواهد بود و اعمال خواهد شد.»
♦️با توجه به قطعی بودن خبر بازگشت ۳.۵ میلیارد دلار به ایران، مفهوم اظهارات مقام آمریکایی این است که اتفاق مذکور، خلاف میل کاخ سفید رخ داده. و ضمنا آمریکا دور خورده و از رویدادی که شکاف در تحریم هاست، جا مانده است. این ادامه همان تدبیر هوشمندانه ای است که طرف عهدشکن را پشت در مذاکرات ایران با 1+4 نگه داشت.
🔹بازگشت ۳/۵ میلیارد دلار درآمد نشان داد که می توان با دیپلماسی فعال و بی اعتنا به آمریکا، دیوار تحریم را فرو ریخت. به دیپلماسی علاوه کنید، افزایش فروش نفت و فرآورده های نفتی به چین، لبنان، سوریه، ونزوئلا و... را؛ و ضمنا نمایش اقتدار دریایی ایران در خلیج فارس و دریای عمان.
♦️ترکیب دیپلماسی فعال چند جانبه گرایانه، تنوع بخشیدن به صادرات و شرکای تجاری، و عملیاتی کردن منابع موجود اقتدار ملی به عنوان پشتوانه دیپلماسی، ترکیب کارگشایی است که جواب داده و پس از این، آثار و برکات آن بیشتر پدیدار خواهد شد.
🔹از قانون "اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها" و جدیت دولتمردان در وسط میدان، تا قدرت نمایی نیروهای نظامی در تضمین صادرات به دور دست ها، یک پیکره به هم پیوسته و قدرتمند است که می تواند تحریم ها را تحقیر کند.
♦️اکنون آمریکا نه فقط چَک اول، بلکه چند سیلی پیاپی را از دولت، مجلس و سپاه پاسداران خورده است؛ به تلافی چِک بی محل برجام و گردن کشی های پس از آن. اولین گشایش ارزی، بشارت گشایش های اقتصادی جدید در آینده است، ان شاء الله.
الان هم آمریکا در حال گسترش حمله اقتصادی است برای ازبین رفتن حیله آمریکا یک صلوات محمدی بفرستید بزرگواران
🗞 قرار بود وزیرِ آموزشوپرورش باهنر باشد.
🔰 اخلاص و مجاهدت شهید باهنر درسی برای همه مسئولین است
🔻رهبرانقلاب: هفتهی دولت مزیّن به اسم شهید رجایی و شهید باهنر است. رحمت خدا بر این دو مرد بزرگ، بزرگوار، فعال و سعادتمند به شهادت. حقیقتاً قصد خدمت داشتند، اگرچه زمانشان کوتاه بود، لکن نشان دادند که با اخلاص وارد این میدان شدند و قصد خدمت دارند و روششان روش اسلامی و مردمی و مجاهدتآمیز بود. این درسی است برای همهی عناصری که در مسئولیتها هستند. ۱۴۰۰/۶/۶
#مدیریت_آموزشی
#محمدجواد_باهنر
1_688226898.mp3
5.16M
❇️دعای توسل❇️
🎤بانوای:حاج مهدی میر داماد
همہ هسٺ آرزویـم
ڪہ ببینـم از تـو رویـی 🤲
💠به رسم هر سه شنبه هم نوا می شویم دعای توسل را به نیت تعجیل در فرج مهدی فاطمه (عج) و شِفاء همه بیماران🤲
دعاے #توسل امشب فراموش نشود❤️
#اللﮩـم_عجـل_لولیڪ_الفـرجــ
❇️التماس دعا🤲
#دعای_توسل
#سه_شنبه_های_جمکرانی
#با_نوای_حاج_مهدی_میر_داماد
_🍃🌷🍃________🍃🌷🍃____
🆔 @labbayk321
_🍃🌷🍃_________🍃🌷🍃__
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای عباس موزون مجری برنامه ی
" زندگی پس از زندگی "
در سفرشون به هندوستان به صورت کاملا اتفاقی با پیرزنی آشنا میشن ...
#پیشنهاد_دانلود
@labbayk321