هدایت شده از فرهنگسازی حیا
✅ما بعنوان تظلم خواهی آمده ایم ما مادرانی هستیم که نگران تربیت بچه هامون است ما نگران امنیت خانواده هامون هستیم .
📣📣📣📣📣📣
👈👈👈ما تابستان امسال خدمتشان آمدیم و گفتیم فتنه زنانه در راه است و با قول مساعد آقای دادستان مواجه شدیم که قرارگاهی باشه
بعنوان قرارگاه امنیت قضایی تا ما بتوانیم با هئیات نخبگانی که داریم بسته پیشنهادی را بدیم در عرض دوهفته بشه ولنگاری در فضای مجازی و حقیقی جمع شود.
امنیت خانواده ها اولویت چندم مسئولان ماست‼️⁉️
ازحاج آقا موسوی معاون اول دادستان کل کشور و آقای بختیاری مسئول دفتر حا ج آقا که تو جمعمون حضور یافتند و جواب سلام ما را دادند تشکر می کنیم و امیدواریم دستگاه قضا یک وقت مبسوطی را حاج آقا در اختیار ما بگذارند تا بتونیم طرح خودمون ارائه دهیم.
👈به بزرگترین کانال مطالبه کشوری ملحق شوید.
فرهنگسازی حیا👇🌷❤️
🆔@farhangsaze_haya
هدایت شده از KHAMENEI.IR
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #برش_دیدار | آرزویی که باید به آن برسیم
👈🏻 رهبر انقلاب، روز گذشته: آن چیزی که من به عنوان یک آرزو، چند سال قبل از این مطرح کردم و باید به این آرزو برسیم، این است که گفتم ما باید جوری برنامهریزی کنیم، جوری حرکت کنیم که پنجاه سال بعد اگر کسی در دنیا خواست حرفِ علمیِ نو بشنود، مجبور باشد #فارسی یاد بگیرد. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از فرهنگسازی حیا
📣📣📣📣📣
زنجیره انسانی پلکاردی قانونمند و منطقی جلو درب دادگستری مرکزی تهران 👌
🎤گزارش لحظه یه لحظه تجمع قانونمند مردمی درب دادگستری .....
🛑آفرین به این برنامه ریزی دقیق و هدفمند و تاثیر گذار 👏👏👏
👈به بزرگترین کانال مطالبه کشوری ملحق شوید.
فرهنگسازی حیا👇🌷❤️
🆔@farhangsaze_haya
هدایت شده از فرهنگسازی حیا
✅هم اکنون ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۱
شروع تجمع بانوان عفیفه درب دادگستری مرکزی تهران جهت مطالبه زیست عفیفانه از قوه قضائیه ...
ان شا الله به امید همکاری مسئولین
👈به بزرگترین کانال مطالبه گری کشوری ملحق شوید.
فرهنگسازی حیا👇🌷❤️
🆔@farhangsaze_haya
📸 مهاجم مدرسه ۱۳ آبان پای بساط مشروب!
🔹روز گذشته تصویر فردی که با یک خانم که از قضا جز والدین دانشآموزان نبوده است و سعی در متشنج کردن اوضاع و سر دادن شعارهای ساختارشکنانه را داشت، برخورد خارج از عرف کرده، پای بساط مشروب منتشر شده است!
خب بهبهونه مسمومیت که اولیا از نگرانی جمع شدن پشت در مدرسه، یه خانمی که نه اولیا هست و نه سنش به اولیا بودن میخوره!! رو میاریم شعار رادیکالی بده و جو رو متشنج کنه! بعد هم یکی از آدمامون رو از سر میز مشروب بلند میکنیم، کت شلوار تنش میکنیم میفرستیم جلو همه، اون خانم رو بزنش دوربینم که تنظیم بعدم فیلمو پخش میکنیم جار میزنیم پلیس و بسیج داره میزنه !!
خب حله دیگه کل فضای مجازی رو مشغول کردیم حالا فراخوان روز شنبه میزنیم.
#حسین_دارابی
18.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلام فرمانده ۲ رسید
🌺 سرودی با ۱۰ هزار دهههشتادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقام بیشرفانه!
❌ علت مسمومیت در مدارس، انتقام براندازان فقط از این صحنه بود!
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ گویا صهیونیست ها خودشان بهتر از هرکسی پذیرفته اند که پس از هشتاد سال زندگی انگل وار در منطقه ما به انتهای خط رسیده اند.
⭕️برکناری ۵ مدیر استان بوشهر با دستور رئیسجمهور
🔹معاون اجرایی رئیسجمهور: با دستور رئیس جمهور مدیران استان بوشهر ارزیابی شدند. ۵ مدیر استان مورد تشویق قرار میگیرند و ۵ مدیر هم برکنار میشوند.
🔹در آستانه سفر رئیس جمهور به استان بوشهر براساس ارزیابیهای به عمل آمده، علاوه براین تعداد، چند مدیر دیگر هم برکنار شده اند.
✍صدای امید در روبیکا👇
@sedaye_omid313