eitaa logo
نشر خوبی ها
67 دنبال‌کننده
614 عکس
391 ویدیو
17 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰اگر کودک از ابتدا احساس کند که در اين محيط اجتماعی کوچک، یعنی خانواده؛ 👈احترام افراد محفوظ است، 👈توهين و تحقير و جسارت در کار نيست، 👈بزرگ‌تر به کوچکتر و کوچکتر به بزرگتر احترام می‌گذارد. ✅ کم کم علاوه بر اين‌که اهميت احترام گذاری را درک می‌کند، خودبه‌خود انسانی محترم و با شخصيت نيز بار خواهد آمد.
🎾پرتاب توپ🎾 مواد لازم: تعدادی جوراب و روزنامه باطله، یک سطل گروه سنی: دو تا چهار سال شما می‌توانید با قرار دادن جوراب‌ها داخل هم، توپ‌های رنگی کوچک درست کنید. همچنین با مچاله کردن روزنامه باطله هم می‌شود توپ‌هایی با شکل و اندازه‌های مختلف درست کرد. با کودک، سرگرم درست کردن توپ‌ها از جوراب‌ها و روزنامه‌ها شوید. هنگامی که درست کردن توپ‌ها تمام شد، سطل را در فاصله‌ای معقول از کودک قرار دهید و از او بخواهید که توپ‌هایش را به داخل سطل پرتاب کند. فاصله معقول، فاصله‌ای است که پرتاب توپ، آن‌قدرها برای کودک آسان نباشد و در عین حال، آن‌قدر هم دور نباشد که با غیرممکن بودن، شوق بازی را در کودک از بین ببرد. این بازی هیجانی، هم بین کودک و والدین، هیجان مشترک ایجاد می‌کند، هم با هماهنگی چشم و دست، در رشد کودک، موثر است. در بین بازی کودکتان را تشویق کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈بازی در خانه 🎈 ⚽️بازی بادکنک ولیوان🍸 ⛳️مناسب برای کودکان: 4 تا 8 سال⛳️ 🍭وسایل مورد نیاز: چهار عدد لیوان یک بار مصرف، دو عدد بادکنک، تعیین نقطه ای به عنوان خط پایان 🎈 📍این بازی به شکل مسابقه بین دو کودک یا کودک و والد (پدر یا مادر) انجام میشود📍 💎برای هر کدام از شرکت کنندگان دو عدد لیوان یک بار مصرف با فاصله مناسب ویکسان قرار دهید دوعدد بادکنک را به یک اندازه باد نموده ، سر بادکنک را باز گذاشته با احتیاط به شکلی که باد خارج نشود دراختیارشان قرار دهید ، دو شرکت کننده باید با تنظیم ومدیریت باد بادکنک با کمترین باز وبسته کردن سر بادکنک با کمک باد لیوان ها را تا خط پایان برسانند.💎 🚀مفهومی سازی بازی: روی لیوان ها صفات، آداب خوب وبد را بنویسید ، مثلا: دروغ وراستگویی. بد اخلاقی وخوش اخلاقی و از کودک بخواهید تا لیوانی که صفت نامناسب رویش نوشته را با باد بادکنک از خودش دور سازد. یا بالعکس لیوانی که صفت خوب دارد را با باد بادکنک کمک کند تا زودتر به مقصد وخط پایان برسد.🚀 🏆هدف بازی: افزایش دقت وتمرکز درکودک ، هماهنگی اعضای بدن. آموزش نکات اخلاقی
📝تنبلی کودک ، راه های پیشگیری و درمان 🔍ریشه تنبلی چیست ؟ 🔍تنبلی چه نشانه هایی دارد ؟ 🔍ایا تنبلی قابل درمان و پیشگیری است ؟ 🔸اگر کودک شما بی جهت و بی دلیل ، از مسئولیت هایی که به او سپرده اید، شانه خالی می کند .. 🔹 ویا اینکه بیشتر وقت ها دستورات بزرگتر ها را از یاد می برد... 🔸 و یا معمولاً انتظار دارد دیگران و به ویژه شما وظایف او را انجام دهید.. 👈با این اوصاف احتمال دارد کودک شما دچار تنبلی شده باشد. 🔶باید بدانید تنبلی مانعی است که کودک شما را درآینده از رسیدن به اهدافش دور خواهد کرد. 🔹 تنبلی ، کودکان را از تلاش و تکاپو باز می دارد. 🔸تنبلی موجب شکوفا نشدن نشاط ، پویایی ،خلاقیت و اعتماد به نفس در کودک خواهد شد . 🔍بااین اوصاف چه باید کرد ؟ 🔸اگر تنبلی به موقع و در دوران کودکی تشخیص و درمان شود، جای نگرانی نیست ، زیرا کودکان به این دلیل که هنوز شخصیتشان شکل نگرفته است، کاملاً انعطاف پذیر هستند و می توان با استفاده از راهکارهای مختلف، تغییرات دلخواه را در رفتار آن ها پدید آورد. 🔹اما اگر این حالت در کودک به عادتی تبدیل شده که کارهایش را به تأخیر بیندازد، روحیه تنبلی در او شکل گرفته است. 🔸 با شناخت علل وعوامل تنبلی در کودکان و همچنین یادگیری راهکار های برون رفت تنبلی در کودکان ، میتوانید کودک خود را از راحت طلبی وتنبلی برهانید و به شخصیتی مسئولیت پذیر وکوشا تبدیل کنید. 👌بنابراین مربیان و والدین باید عوامل ، نشانه ها و راه های درمان تنبلی را ابتدا شناخته و در موقع نیاز آن را به کار ببرند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵ویژه تربیت فرزند خردسال 🖋 استاد سید علیرضا واعظ موسوی 🔹حتما بشنوید و منتشر کنید🙏🌹 🔹مادران گرامی حتما بشنوید
🔹فرزندان خود را تشویق کنید اما رشوه ندهید! 🖋استاد سید علیرضا واعظ موسوی: کودک شما باید بفهمد که رفتار خوب آپ باعث خوشحالی شما میشود و هر از گاهی برای او هدیه و جایزه ای می خرید. اما نباید رفتار شما به نحوی شرطی سازی باشد و کودک شما منتظر رشوه ای از جانب شما برای رفتار خوبش باشد! نباید به او بگویید: «اگر مهمانان آمدند و پسر خوبی بودی، برایت جایزه میگیرم» بلکه بگویید: «انقدر خوشحال میشم که وقتی مهمان میاد، انقدر مودب هستی و مهمانان ازت تعریف میکنند؛ من خیلی دوست دارم که انقدر خوب هستی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷مادر محترم گوش شنوای خوبی برای دختر خود باشید 🖋 استاد سید علیرضا واعظ موسوی 🔹مادر گرامی، دخترانتان را دریابید؛ درک کنید و در زمان تنش های روحی همراهی کنید. دختری که مادری مهربان، رئوف، آرام و صبور نداشته باشد، یقینا نمی‌تواند مادر و همسر موفقی باشد. 🔹برای درد دل های دختر نوجوان خود گوش شنوا باشید، تا درد دل خود را به بیرون از خانه نبرد. 🔹بین دعوای اون با برادرش، جانب او را بگیرید، در عین حفظ حرمت برادری.