🔰 فرزندپروری پدرانه
پدران روز به روز بیشتر در تعلیم و تربیت فرزندان خود مشارکت می کنند . این اتفاقی خوب و مفید است ، زیرا سبک تعامل پدران با فرزندانشان در مواردی متفاوت با مادران است :
1️ بازی های شلوغ و فیزیکی : تحقیقات نشان می دهند پدران در بازی هایی که به فعالیت فیزیکی بیشتری نیاز دارد و جنب و جوش بیشتری را می طلبد موفق تر هستند .
گاهی کودکان به جنب و جوش یا شوخی هایی مانند بالشت بازی بیش از نشستن و فکر کردن احتیاج دارند ، اینجاست که پدر ها می توانند زمانی با کیفیت را با فرزندان خود سپری کنند .
2️ آرامش بخشیدن به خانواده : پدران معمولا والدی هستند که اضطراب کمتری داشته و می توانند این آرامش را به خانواده ی خود انتقال دهند .
پدران می توانند در بحران ها فرزندان خود را آرام سازند و مهارت حلّ مسئله را به آن ها بیاموزند .
3 همراهی با کودک : وقتی کودکان کمی بزرگتر می شوند ، گاهی دوست دارند والدین آن ها در فعالیتی مانند یک دوست آن ها را همراهی کنند .
☼مرکز مشاوره نهاد مهر
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
😍🌸😍 امشب ساعت 24.00 تا فرداشب ساعت 24.00 به مدت 24 ساعت☺️ لینک کلاس آموزشی و مهارتی #سلامت_جنسی فرزندان (از تولد تا ٢٠ سالگی) در همین کانال منتشر خواهد شد.(این زمان تمدید نخواهد شد)
📣 حتما در طول این 24 ساعت حداقل یکبار آنلاین شوید تا بتوانید وارد لینک کلاس شوید☺️
🔔🔔🔔 #دریافت_رایگان یا با #تخفیف پنجاه درصدی
🌹🍃 تا فرصت هست وارد شوید 👇
💓 eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
🍃🌸 انتشار حداکثری... 🍃🌸
🔵🔶بهشت، اقتباس کوچکی است از حضور مادر در خانه
امروزه بیشتر خانمها خود را به هر آب و آتشی میزنند تا بیرون از منزل برای خود شغلی داشتهباشند، بدون توجه به این موضوع که خانهداری خود یکی از پر درآمدترین شغلهای دنیاست. ممکن است تعجب کنید و بپرسید چگونه!؟
🔸خانم صفری، عضو گروه تبلیغی گلهای بهشتی
http://nedaesfahan.ir/130923
🌈3 سالگی اوج لجبازی کودک است،
اما این لجبازی با قصد و غرض نیست
بلکه شخصیت "من" و مستقل کودک
در حال شکل گیری است.