eitaa logo
چاپ و نشر بین‌الملل
175 دنبال‌کننده
470 عکس
33 ویدیو
20 فایل
در این کانال ان‌شاءالله ضمن معرفی کتاب‌های انتشارات، گزیده‌های سودمند از کتاب‌ها هم منتشر می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
نشست نقد و بررسی کتاب «سیره‌نامه امیرالمومنین (ع)»، از ساعت ۱۳ روز سه‌شنبه ۲۲ فروردین‌ (۱۴۰۲) در سرای کتابِ خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می‌شود. در این نشست سعید طاوسی؛ نویسنده و پژوهشگر تاریخ اسلام و محمود مطهری‌نیا؛ پژوهشگر تاریخ اسلام به‌عنوان کارشناس حضور دارند. کتاب «سیره‌نامه امیرالمومنین (ع)» اثر علامه شیخ علی کورانی است که با ترجمه سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا) از سوی شرکت چاپ و نشر بین الملل در دسترس مخاطبان قرار گرفته است. علاقه‌مندان به حضور در نشست نقد و بررسی کتاب «سیره‌نامه امیرالمومنین (ع)» می‌توانند در روز تعیین شده به سرای کتاب واقع در خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان فلسطین و شهید برادران مظفر جنوبی، پلاک ۱۰۸۰، خانه کتاب و ادبیات ایران، طبقه منفی یک مراجعه کنند.
امروز (21 فروردین 1402) فیلم این نشست از تلویزیون اینترنتی کتاب پخش شد: https://telewebion.com/episode/0x62ac5c6
1⃣ تصاویر جلسه نقد و بررسی کتاب در خانه کتاب 2⃣ حضور ناقدان محترم در فروشگاه کتاب بین‌الملل پس از جلسه نقد 👇👇👇
گزارش مکتوب و تصویری جلسۀ نقد و بررسی کتاب سیره‌نامۀ امیرالمومنین، تألیف علی کورانی و منتشر شده در شرکت چاپ و نشر بین‌الملل، با حضور آقایان دکتر سعید طاووسی مسرور و دکتر محمود مطهری‌نیا گزارش مکتوب جلسه در خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) https://www.ibna.ir/fa/gozaresh_poosheshi/335253 گزارش مکتوب جلسه در پایگاه اطلاع‌رسانی خانه کتاب و ادبیات ایران https://ketab.ir/News/29148 گزارش تصویری جلسه در پایگاه اطلاع‌رسانی خانه کتاب و ادبیات ایران https://b2n.ir/x32411
📣📣 به اطلاع همراهان گرامی می‌رسانیم فروشگاه کتاب بین‌الملل تهران واقع در میدان فلسطین، روز جهانی قدس (جمعه ۲۵ فروردین ۱۴۰۲)، دایر و پذیرای راهپیمایان است.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی کتاب توسط خانم سمیه عظیمی در برنامۀ «کتاب بهار» رادیو فرهنگ چهارشنبه 23 فروردین 1402
✅ فیلم جلسه نقد و بررسی کتاب از تلویزیون اینترنتی کتاب https://telewebion.com/episode/0x62b3677
📚 امیرالمؤمنین از کشته شدن مالک اشتر بسیار اندوهگین شد. ثقفی گوید: از صعصعةبن‌صوحان روایت شده که چون خبر مرگ اشتر به علی رسید، فرمود: «انا لله و انا الیه راجعون. الحمدلله رب العالمین. بارخدایا! می‏دانم كه مالک اكنون در نزد توست. مرگ او از مصائب روزگار است. خدا، مالک را رحمت كند كه به عهد خویش وفا كرد و از این جهان برفت و خدایش را دیدار كرد. البته خود را آماده‌ کرده‌ایم كه پس از مصیبت مرگ رسول خدا بر هر مصیبتی دیگر صبر كنیم؛ زیرا مرگ او بزرگ‌ترین مصیبت است.» ... پیوسته پشت علی استوار بود تا اشتر وفات كرد. سیادت اشتر در كوفه بیش از احنف در بصره بود. از مشایخ نخع روایت شده است: چون خبر مرگ اشتر به علی رسید، نزد او بودیم. بر او بسیار سوگوار شد و افسوس خورد و فرمود: «پاداش بزرگ خدا از آن مالک باد! مالک؛ چه مالكی! اگر كوه می‏بود، كوهی عظیم بود. اگر سنگ می‏بود، سنگی سخت بود. آری؛ به خدا سوگند! مرگ تو بسیاری را لرزانید و بسیاری را شادمان كرد. گریندگان باید بر چنین كسی بگریند. آیا کسی چون مالک می‌توان یافت؟» علقمةبن‌قیس نخعی گوید: پیوسته علی افسوس می‏خورد و دریغ می‏گفت تا آنجا كه باور کردیم این مصیبت به او رسیده، نه به ما. تا چند روز نشان این غم بر چهره‌اش آشكار بود. (الغارات، 1/ 264) 📌 برگرفته از ص 852 و 853 از جلد دوم کتاب «سیره‌نامۀ امیرالمؤمنین علیه‌السلام»، تألیف علی کورانی و ترجمۀ سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا)، شرکت چاپ و نشر بین‌الملل
📚 سبوی شکسته؛ حقیقت ادیان در اندیشۀ مولوی مؤلف: کاظم بازافکن 📌 این کتاب نگاهی تحلیلی- توصیفی به اساسی‌ترین بحث‌های مربوط به کمال یک دین نسبت به سایر دین‌ها، حقانیت انحصاری دین و یا حقانیت برایر دین‌ها از دیدگاه مولوی است.
مولف محترم این کتاب -که شرکت چاپ و نشر بین‌الملل آن را منتشر کرده است- سحر سی‌ام ماه مبارک رمضان مهمان برنامه ماه خدا، برنامه سحرگاهی شبکه اول سیما است.
📚 ترجمۀ جلد سوم سیره‌نامۀ امیرالمؤمنین مؤلف: علی کورانی 📌 در جلد سوم، مؤلف به‌تفصیل حوادث جنگ جمل را بررسی می‌کند. جنگی که به عقیدۀ مؤلف، بدر دوم در برابر بنی‌هاشم است.
📚 محاکم شرع؛ الگویی کارآمد برای عدالت قضایی در تاریخ ایران مؤلف: مرحوم استاد علی ابوالحسنی (منذر) و محمدصادق ابوالحسنی
📚 ازدواج موقت، برای اشخاصی که نمی‌توانند ازدواج کنند یا می‌توانند ازدواج کنند؛ ولی نمی‌خواهند شرایط و شایستگی لازم را برای ورود به مدرسه تکامل‌بخش خانواده به دست آورند، وسیله‌ای است بسیار مفید. آنها از این رهگذر، هم از زنای کبیره، مصونیت پیدا می‌کنند و هم از زنای با چشم و هم از خطرها و وسوسه‌های شیطانی. در عین اینکه از این خطرهای مهلک رهایی پیدا می‌کنند، هرگز برای زن و فرزند، به کسب حرام روی نمی‌آورند و مخارج و هزینه‌های خانوادگی، آنها را به شبهات نمی‌افکند و در عین حال، مشغله‌ای هم ندارند که باعث غفلت آنها از یاد خدا بشود. متأسفانه سوءاستفاده‌ها و برداشت‌های غلط از این قانون ارزشمند سبب شده است که اشخاصی صیغه را امری مبتذل یا غلط، تصور کنند. درحالی‌که شرایط اجتماعی ایجاب می‌کند، افرادی که قادر به تشکیل خانواده نیستند یا شایستگی آن را ندارند، بتوانند از این رهگذر خود را از خطر انحرافات جنسی و بی‌عفتی رها سازند. 📌 برگرفته از ص ۲۱۲ کتاب «مسائل و مشکلات زناشویی»، تألیف آیت‌الله دکتر احمد بهشتی، شرکت چاپ و نشر بین‌الملل
📚 دومین دورۀ مهم وهابیت از 1319ق با ظهور عبدالعزیز بن عبدالرحمن شروع می‌شود. در این زمان انگلستان به افرادی در اطراف و اکناف جهان اسلام کمک می‌کرد تا با تسخیر برخی مناطق و اعلان استقلال به تضعیف امپراتوری عثمانی بپردازند. یکی از این افراد، جوانی نوزده ساله از خاندان آل سعود به نام عبدالعزیز بود که به کمک انگلستان توانست منطقۀ نجد را تصرف و پس از فرو پاشی امپراتوری عثمانی در جنگ جهانی اول، اعلان استقلال کند و عربستان سعودی را بنیان نهد. با وجود امپراتوری عثمانی، انگلستان به عبدالعزیز اجازۀ حمله به حجاز را نمی‌داد و فقط منطقۀ نجد را در اختیار داشت، اما با فروپاشی عثمانی و چراغ سبز انگلستان، عبدالعزیز به حجاز حمله برد و در 1343ق منطقۀ حجاز را تصرف و مکه و مدینه را ضمیمۀ قلمروی آل سعود ساخت و به تخریب قبور اولیای الهی پرداخت و قبه‌های متبرک ائمۀ بقیع در 8 شوال 1344ق تخریب شد. آنها می‌خواستند قبر شریف پیامبر خدا را نیز تخریب کنند که با مقاومت مردم مدینه و عصبانیت مسلمانان جهان و بنا به مصلحت و به طور موقت از این کار عقب نشستند؛ لیک این آرمان تحقق‌نایافته را همچنان در ذهن زنده داشتند. 📌 برگرفته از ص 82 کتاب «اطلس اندیشه معاصر عرب» تالیف حسن علی‌پوروحید با همکاری پژوهشکده باقرالعلوم، شرکت چاپ و نشر بین‌الملل
📚 مأموریت ویژۀ آیت‌الله مؤلف: رضا طاهرخانی این کتاب، با واکاوی هزاران سند و گزارش تاریخی کوشیده است مفاهیم بنیادین انقلاب اسلامی را در پیوند با ماهیت وجودی آیت‌الله خمینی صورت‌بندی کند و از این رو، شیوۀ گردآوری اطلاعات و نگارش را بر انطباق رویدادهای یک قرن گذشته با کلام و مواضع او گذارده است.
صاحبدلی به مدرسه آمد ز خانقاه/ بشکست عهد صحبت اهل طریق را گفتم میان عالم و عابد چه فرق بود/ تا اختیار کردی از آن این فریق را؟ گفت: آن گلیم خویش به در می برد ز موج/ وین جهد می‌کند که بگیرد غریق را (سعدی، گلستان، باب دوم در اخلاق درویشان، حکایت ۳۸) 🌺🌺🌺🌺🌺 را بر تمامی و دلسوز، زحمتکش و متعهد به و ایران تبریک عرض می‌کنیم.