فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقایسه کنید
سالها به دروغ گفتند:
در غرب، اسلام دیدم اما مسلمان ندیدم!
در شرق، اسلام ندیدم اما مسلمان دیدم!
4_5976836679061738960.mp3
1.49M
🗻نزدیک قلّهایم
❌خستگی ممنوع!
💡 وظیفه ما امروز مشارکت دادن مردم است...
🔻 همه مسؤولان کشور امروز موظفند کار جهادی کنند، شبانهروزی کار کنند، خستگی نشناسند. ما فصل مشبعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم.
❌ نباید خسته بشویم؛ امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست. امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است. مسؤولین کشور در بخشهای مختلف باید با این روحیه حرکت کنند.
🎙 رهبر حکیم انقلاب؛ ۱۴۰۲/۵/۲۶
🗻نزدیک قلّهایم
❌خستگی ممنوع!
💡 وظیفه ما امروز مشارکت دادن مردم است...
🔻 همهی مسئولان کشور امروز موظفند کار جهادی کنند، شبانهروزی کار کنند، خستگی نشناسند. ما فصل مشبعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم.
❌ نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست. امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است. مسئولین کشور در بخشهای مختلف باید با این روحیه حرکت کنند.
🎙 رهبر حکیم انقلاب؛ ۱۴۰۲/۵/۲۶
۱-راز خاتمیت در شهر تجارت.mp3
36.74M
♨️ راز خاتمیت در شهر تجارت! (۱)
سؤال اصلی: چرا خداوند ده قرن قبل از کاپیتالیسم، دین خاتم را در شهر تجارت پدید آورد؟! این دین، ناظر به سرمایهداری طرح و نقدی دارد؟!
سؤال فرعی: اصلاً مکه شهری با تجارت خارجی بوده است؟!
جلسه دوم
جلسه سوم
@nashrekhoubiha
🎙 حجتالاسلام محسن قنبریان
۲-راز خاتمیت در شهر تجارت.mp3
20.06M
♨️ راز خاتمیت در شهر تجارت! (۲)
سؤال اصلی: چرا خداوند ده قرن قبل از کاپیتالیسم، دین خاتم را در شهر تجارت پدید آورد؟! این دین، ناظر به سرمایهداری طرح و نقدی دارد؟!
سؤال فرعی: اصلاً مکه شهری با تجارت خارجی بوده است؟!
🎙 حجتالاسلام محسن قنبریان
@nashrekhoubiha
۳-راز خاتمیت در شهر تجارت.mp3
18.91M
♨️ راز خاتمیت در شهر تجارت! (۳)
سؤال اصلی: چرا خداوند ده قرن قبل از کاپیتالیسم، دین خاتم را در شهر تجارت پدید آورد؟! این دین، ناظر به سرمایهداری طرح و نقدی دارد؟!
سؤال فرعی: اصلاً مکه شهری با تجارت خارجی بوده است؟!
🎙 حجتالاسلام محسن قنبریان
@nashrekhoubiha
♨️ داستان کودتای ۲۸ مرداد
زمان مطالعه؛ سه دقیقه⏰
انگلیسیها پس از امضای قراردادِ نفتی با مظفرالدین شاه و سپس با رضاشاه، شریان اقتصادی ایران را زیر تیغ گرفته و بر منابع مالی ایران مسلط شدند؛ نفتی که میبردند و حق و حقوقی که به دولت ایران نمیپرداختند.
پس از سقوط رضاشاه، نمایندگان مجلس زمزمهی ملی شدن نفت را به راه انداختند تا بالاخره در اسفندماه سال ۱۳۲۹، مجلس شورای ملی، قانون ملی شدن صنعت نفت را به تصویب رساند. سال بعد دکتر مصدق، منصب نخستوزیری را به دست گرفت تا قانون فوق را اجرا و دست انگلیسیها را از نفتِ کشور کوتاه کند. دولت انگلیس به مخالفت جدی برخاست و کار به درگیری سیاسی کشید. 🔥 اینجا بود که آمریکاییها به عنوان قدرت جدید جهانی وارد نزاع ایران و انگلیس شده تا به قول خودشان میان طرفین وساطت کنند.
دکتر مصدق، پیشنهاد آمریکا برای وساطت را پذیرفت و با آغوش باز به استقبال آنها رفت. مذاکرات سه جانبه میان دولتهای ایران، انگلیس و آمریکا آغاز شد. دولت ایران میگفت تمام سود نفت متعلق به خودمان است؛ انگلیسیها میگفتند نهایتا باید سود نفتی را نصف کنیم.
سال ۱۳۳۱، محمدرضاشاه پس از بروز اختلاف با دکتر مصدق، شخصی دیگر را به نخستوزیری گمارد. پس از آن آیتالله کاشانی بیانیهای صادر کرد؛ نخست وزیر جدید را «عامل انگلیسیها» دانست و مردم را دعوتِ به قیام کرد. سیام تیرماه ملت بهپا خاست و یکصدا بازگشت مصدق را از شاه خواستار شد. تهران مملو از جمعیت گشت و مردمِ کفنپوش از دیگر شهرها به سوی تهران روانه شدند. نهایتا شاه کوتاه آمد؛ مصدق به نخستوزیری بازگشت و ادامهی مذاکرات به جریان افتاد.
آمریکاییها صریحا میگفتند اگر ایران نفت خود را ملی کند؛ کشورهای دیگر نیز در پیِ ملیسازیِ نفتِ خود، دست به اعتراض میگذارند. مصدق اما استوار و محکم بر سر مواضع ملی ایستاده بود و حتی یک قدم عقبنشینی نمیکرد.
نهایتا دو دولت آمریکا و انگلیس به این جمعبندی رسیدند که مصدق سازشپذیر نیست و باید سرنگون شود. محمدرضاشاه با دستور آمریکاییها، مصدق را از نخستوزیری عزل و زاهدی را به نخست وزیری منصوب کرد. همزمان از تهران خارج شده تا از گزند حوادث احتمالی در امان باشد. نیروهای نظامیِ زاهدی، ۲۴ مرداد، شبهنگام برای بازداشت مصدق اقدام کردند ولی خودشان توسط محافظین مصدق بازداشت شدند و کودتا شکست خورد.
با شکست کودتا، محمدرضا به بغداد فرار کرد. مردم به خیابان ریخته و برکناریِ محمدرضا از پادشاهی را خواستار شدند. با این وجود دکتر مصدق هرگونه تظاهرات را ممنوع کرده و برای حفظ آرامش کشور، مردم را به ماندن در خانهها فراخواند. مردم نیز به خانه برگشتند.
از ۲۸ مرداد اما اوضاع تغییر کرد؛ به تدریج عدهای به خیابانها آمدند، به نفع شاه شعار داده و نزدیک ظهر ادارات دولتی را اشغال کردند. نظامیان نیز کمکم به نفع طرفداران شاه وارد عمل شده و نهایتا ظهر همان روز طرفداران شاه رادیو را به دست گرفته و سقوط مصدق را اعلام کردند. طرفداران شاه بعد از ظهر، خانهی مصدق را محاصره کرده و دست به تیراندازی زدند. مصدق نیز از پشت بام فرار کرده و مخفی شد. کودتاچیان خانهی مصدق را به آتش کشیده و غارت کردند و سرانجام فردای آن روز، مصدق خود را به نیروهای طرفدار شاه تسلیم ساخت.
بدین ترتیب دومین قیام مردم ایران برای بریدن پای خارجیها از کشور به شکست انجامید و برای ۲۵ سال بعد، آمریکاییها بر کلیهی امور ایران مسلط شدند.
منبع مطالعاتی؛ کتاب خواب آشفته نفت
اثر دکتر محمدعلی موحد
✍ عماد داوری دولتآبادی
@nashrekhoubiha
🔴 سخنان ٤٩ سال پیش رهبر انقلاب در خصوص کنگره جهانی اربعین
🔻 چهل و نه سال پیش، یعنی زمانی که هنوز مراسم اربعین، به شکوه امروز شکل نگرفته بود، حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۲ مصادف با روز جمعه ۲۰ صفر سال ۱۳۹۴ هجری قمری در جریان سلسله جلساتی در مسجد امام حسن علیهالسلام در مشهد مقدس که به شرح و تفسیر خطبههای نهجالبلاغه اختصاص داشت، به مناسبت تقارن با شب اربعین حسینی، تحلیلی تاریخی و جامع از چرایی اهمیت زیارت اربعین ارائه دادند.
♨️ این بیانات را به شرح زیر میخوانیم:
🔹 میدانید یکی از علائم ایمان، زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکی از شقوق و احتمالات دیگری باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانی دارد؛ [تعبیر به] زیارة الاربعین.
🔸 شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزا متشتت در جریان بود.
🔹 مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضا فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
🔸 همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه علیهمالسلام.
🔹 این کنگره جهانی را معین کردند وقتش را هم معین کردند گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند آن موعد، روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین علیهالسلام است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده است.
🔸 بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
🔹 اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی علیهمالسلام به ما ارائه دادند.
🎙 سخنرانی امام خامنهای در مسجد امام حسن مجتبی علیهالسلام، مشهد ۲۴ اسفند ۱۳۵۲
🔹 @nashrekhoubiha
✍ با مسعود رضانژاد
🔴 سخنان ٤٩ سال پیش رهبر انقلاب در خصوص کنگره جهانی اربعین 🔻 چهل و نه سال پیش، یعنی زمانی که هنوز م
رفقای گل سلام
نوش جان هر کس که مطالعه کرد
لطفاً این مطلب بالا را یاری کنید پخش بشه
یا علیشو بگین و هر جا میتونید ارسال کنید
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیشنهاد_ویژه
♨️ این داستان همه جای دنیاست که سرمایهدارا، پاشون رو گذاشتن رو خرخره مردم
@nashrekhoubiha
چگونه تحول ایجاد کنیم ولی هنجارشکنی نکنیم؟.mp3
13.3M
♨️ چگونه تحول ایجاد کنیم ولی هنجارشکنی نکنیم؟!
🎙️ مسعود رضانژاد فهادان
🔻 این سخنرانی مخصوص شماست.
در فکر آقایان رئیسی، اژهای و قالیباف چه میگذرد؟
بیان راهبرد دولت و مجلس و قوه قضاییه در تغییر ساختارهایی که باید تغییر کنند.
به منظور تمرکز بر روی مبحث، شمرده شمرده، صحبت کردم.
@nashrekhoubiha
#زنگ_تاریخ
شهریورماه سال ۱۳۲۰، نظامیان روس و انگلیس به کشور حمله کردند، ارتش رضاخانی کمتر از هشت ساعت از هم پاشید و فرماندهان نظامی هر کدام به سویی فرار کردند.
باقر کاظمی، وزیر خارجه رضاشاه در این باره مینویسد:
از ارتشی که فقط برای نوکریِ شخصی و قلدری و ظلم به مردم ایجاد شده و اسمی از وطن و کشور و مذهب و نگهداری از مرزهای مملکت و کمک به بیچارگان در آن نیست چه انتظاری میتوان داشت؟
از افسران بیسواد و بیلیاقتی که جز خدمت به دیکتاتور و ضبط اموال و املاک مردم برای او و جمعآوری مال برای خودشان فکری نداشتند، چه انتظاری میتوان داشت؟
در تبریز فلان سرلشگرِ بیهمهچیز، لباس زنانه پوشیده؛ نیروهای خود و مردمِ بیپناه را گذاشته و فرار کرده است.
در مشهد سرلشکری متکبر و مغرور، تمام اسباب و لوازم شخصی خود را در کامیونهای ارتش ریخته و حتی کرسی و ذغال خودش را هم جلوی چشم مردم برداشته و به طرف کرمان فرار کرده است.
عاقبت هم خود رضاشاه که بنیانگذار ارتشی به این خوبی است؛ به جای اینکه مثل همه سرداران عادی شخصاً درس وطنپرستی و وظیفهشناسی به افراد ارتش و ملت بدهد و با آنها به استقبال دشمن برود؛ فرار را بر قرار ترجیح داده و به عجله هر چه تمامتر خود را به اصفهان رسانده است.
✍ عماد داوری دولتآبادی