🔥رفتنیها بروند❗️❗️
▪️در دوران سال توجه ویژه ای به شب عاشوراست و یک شب، شب امتحان است. شب جدا شدن حق از باطل...
🌙شبی است که اصحاب عمر سعد جدا و
یاران سیدالشهداء علیه السلام از هم جدا میشوند.
▪️شبی است که حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام چراغها را خاموش کرد و فرمود رفتنی ها بروند و ماندنی ها بمانند.
این برنامه هنوز هم ادامه دارد....
اگر الان نگاه کنیم همان برنامه در مورد فرزندش حضرت بقية الله ارواحنافداه نیز هست.
👌کدامیک رفتنی هستیم و کدام یک ماندنی؟!
▪️اگر نگاه کنیم می بینیم حضرت بقية الله ارواحنافداه هم اکنون هر روز ندا میکند:
💥هل من ناصر ینصرنی؟
▪️همانطوری که مثل امشبی حسین بن علی علیه السلام امام زمانِ آن جمع فرمود: «این مردم برای ریختن خون من جمع شده اند،
هر کس میخواهد برود از تاریکی شب استفاده کند و برود»
▪️در زمان غیبت هم تقریباً یک چنین برنامه ای است، منتها این امتحان در کربلا یک شب بود، در زمان غیبت حجت بن الحسن ارواحنافداه دائما این امتحان هست.
سست عهدها، بی وفاها، غیر مسئولین غیر متعهدین، اینهایی که یادشان رفته که در عالم میثاق با خدا عهد بسته اند که دست از دامن خاندان عصمت و طهارت بر ندارند و پیرو آنها باشند، بروند....
▪️▪️▪️
گروه گروه از خیمه امام حسین رفتند و تنهایش گذاشتند...
نکند ما هم ...
مهدی فاطمه را ...؟❗️
إلهی بإضطرار مولاتنا زینب الکبری علیهاالسّلام عجّللولیکالفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دو_دمه
#شب_دهم_محرم
◆اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج◆
💠امام رضا علیه السلام فرمودند:
هرکس در مجلسی که در آن امر ما زنده می شود بنشیند قلبش در روزی که دلها میمیرند نخواهد مرد.
📚وسائل الشیعه.ج۱۴.ص۵۰۲
◆اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج◆
#نشرکوثر_سعادت
https://eitaa.com/nashrekowsaresaadat
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 #روضه
#شب_دهم_محرم
🏴روضه حضرت سیدالشهدا علیه السلام
با صدای صابر خراسانی
إلهی بإضطرار مولاتنا زینب الکبری علیهاالسّلام عجّللولیکالفرج
#نشرکوثر_سعادت
https://eitaa.com/nashrekowsaresaadat
🔵⚫️ #اعمال_شب_عاشورا
◾️ شب دهم #محرم، شب عاشورا و شبی است که امام حسین علیهالسّلام و یارانش آن را احیاء داشته و تا صبح به قرائت قران و دعا و مناجات پرداختند. لذا احیاء این شب فضیلت فراوان دارد. در فضيلت احياء اين شب روايت كردهاند:
🔹 مانند آن است كه عبادت كرده باشد به عبادت جميع ملائکه، و عبادت در آن، برابر هفتاد سال عبادت است، و اگر كسى را توفيق دست دهد در چنين شبى در كربلا باشد و امام حسين عليه السّلام را زيارت كند و نزد آن حضرت تا صبح بيتوته كند، خدا او را آغشته به خون امام حسين عليه السّلام در زمره شهدا با آن حضرت محشور فرمايد.
🔹 سيّد بن طاووس در كتاب «اقبال الاعمال» براى اين شب دعاها و نمازهاى بسيار، با فضيلتهاى فراوان روايت كرده است، از جمله:
🌑 ۱- صد ركعت نماز که در هر رکعت بخواند:
▪️سوره «حمد» یک مرتبه
▪️سوره «توحيد» سه مرتبه
▫️و بعد از پايان صد ركعت، هفتاد مرتبه بگويد:
▪️«سبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ»
و در روايت ديگر پس از العلى العظيم استغفار هم ذكر شده است.
🌑 ۲- چهار ركعت نماز در آخر شب، كه در هر ركعت بخواند:
▪️سوره «حمد» یک مرتبه
▪️«آية الكرسى» ده مرتبه
▪️سوره «توحيد» ده مرتبه
▪️سوره «فلق» ده مرتبه
▪️سوره «ناس» ده مرتبه
▫️و پس از سلام:
▪️صد مرتبه سوره «توحيد» را قرائت كند.
🌑 ۳- چهار ركعت نماز، که درهر ركعت بخواند:
▪️سوره «حمد» یک مرتبه
▪️سوره «توحيد» پنجاه مرتبه
👈..و اين نماز برابر است با نماز اميرالمؤمنين عليه السّلام كه فضيلت بسيار دارد. و پس از نماز، بسيار ذكر خدا كند و صلوات بسيار بر رسول خدا صلّى الله عليه و آله و سلّم فرستد، و هر چه میتواند بر دشمنان ايشان لعن كند.
#قرآن
#احادیث
#حدیث
🏴🚩🏴🚩🏴
🚩فرا رسیدن عاشورای حسینی و شهادت حضرت سیدالشهدا امام حسین علیه السلام وعلمدارسپاهش حضرت ابوالفضل العباس علیهالسلام و یاران با وفایش را به پیشگاه مقدس مولایمان حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و عزاداران تسلیت و تعزیت عرض می کنیم....
أعْظَمَ اللّهُ أُجُورَنا بِمُصابِنا بِالْحُسَیْنِ علیهالسّلام، وَ جَعَلَنا وَ إیّاکْم مِنَ الطّالِبینَ بِثارِهِ مَعَ وَلِیِّهِ الْإمامِ المَهْدِیِّ مِنْ الِ مُحَمَّدٍ علَیْهِمُالسَّلام
◆اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج◆
🏴🚩🏴🚩🏴
إلهی بدم المظلوم عجّل فرج المظلوم
#نشرکوثر_سعادت
@nashrekowsaresaadat
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🚩🏴🚩
💠دعایی که هفت امام معصوم تضمین کردند که با خواندن آن دعایتان مستجاب میشود....
🔹زمان انجام این عمل تنها در روز عاشورا و تاسوعا
#یاحسین
#نشرکوثر_سعادت
@nashrekowsaresaadat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴🏴🏴
🚩حضرت سیدالشهداء علیه السلام پس از آنکه با خون قلبش صورتش را خضاب کرد فرمود:.....
الا لعنت الله علی الجبت و الطاغوت الی یوم القیامه
◆اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج◆
#یاحسین
#نشرکوثر_سعادت
@nashrekowsaresaadat
🏴 #امام_حسین علیه السلام در شب عاشورا یک جور سخن گفت و در روز عاشورا یک جور دیگر. شب عاشورا، سخن از «نمیخواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم» بود.
روز عاشورا میگوید: «بیائید به من کمک کنید، آیا یاور و مددکاری هست؟ هل من ناصر ینصرنی؟»
شب صحبت میکند تا مبادا خبیثی در بین طیّبها باشد، و روز سخن میگوید تا مبادا طیّبی در بین خبیثها مانده باشد.
شب غربال میکند تا فقط «صالحان» بمانند و روز غربال میکند تا فقط «اشقیاء» در مقابل او ایستاده باشند.
🔹آیت الله حائری شیرازی رحمة الله علیه
#یاحسین
#نشرکوثر_سعادت
@nashrekowsaresaadat
🏴🏴🏴
🚩قدم به قدم با کاروان حسینی و وقایع ده روز محرم همراه شوید
☀️وقایع مهم روز دهم محرم
🚩تنظیم سپاه
امام حسین (ع) بعد از نماز صبح سپاه خود که متشکل از 32 تن سواره و 40 تن پیاده بود را به سه دسته تنظیم کرد و فرماندهی یک گروه را خود و دیگر گروهها را به (زهیر بن قین ) و (حبیب بن مظاهر) واگذار کرد. همچنین پرچم سپاه را به حضرت ابوالفضل(ع) سپرد. سپس دو سپاه در برابر هم صف آرایی کردند و آماده نبرد بایکدیگر شدند.
🚩نصیحت های قبل از جنگ
امام حسین (ع) پیش از آغاز جنگ، تلاش بسیاری کرد تا از خونریزی و کشتار مسلمانان در هر دو طرف جلوگیری کند. اما دشمن که به تعداد سپاه خود مغرور بود به هیچ پیشنهادی پاسخ مثبت نداد و خواهان آغاز جنگ بود.
امام حسین برخی از یاران خود را نزد سپاه دشمن فرستاد تا با بیان واقعیت آنها را از ادامه این راه مصرف کنند، ایشان خود نیز با بیان خطبه هایی، دشمن را به صلح و پیش گیری از خونریزی دعوت نمود،(لهوف سید طاووس ، ص 114) اما به غیر از تعدادی اندک که از خواب غفلت بیدار شده و به سپاه امام پیوستند بقیه حاضر به درک واقعیت نبودند.
🚩ندامت حر بن یزید
حر بن یزید تمیمی که یکی از فرماندهان دلیر و شجاع سپاه عمربن سعد بود از خواب غفلت بیدار شده و به نزد امام حسین(ع) رفته و تقاضای بخشش نمود. امام نیز با مهربانی از حر بن یزید استقبال کرد و موجب تقویت ایمان او شد.
سپس حر برای دعوت دشمن به سوی حق و حقیقت و دفاع از امام حسین(ع) به نزد دشمن رفت(الارشاد، ص 451)، اما سپاه دشمن که از ملحق شدن حر به امام حسین(ع) ناراحت و نگران شده بودند از نزدیک شدن حر به سپاه خودداری کردند. حر به ناچار به خیمه گاه امام بازگشت.
🚩هجوم سراسری
سپاه دشمن هنگامی که دید حر و چند تن دیگر دعوت امام حسین(ع) را قبول کردند به دلیل نگرانی برای از دست دادن افراد دیگر، دستور حمله را صادر کرد.عمربن سعد با رها کردن تیر به سوی یاران امام حسین(ع) جنگ را به صورت رسمی آغاز کرد.
در مدت کوتاهی معادلات نظامی دشمن به هم ریخت زیرا سپاه کمتر از صد نفری امام حسین(ع) که برخی از آنان را نوجوانان و یا کهن سالان و سالخوردگان تشکیل می دادند، چنان با شجاعت در برابر سپاه چند ده هزار نفری دشمن مبارزه می کردند که برای دشمن بسیار گران تمام شد.
هر یک از یاران امام حسین(ع) با دهها تن از افراد دشمن مبارزه می کرد، یا به شهادت می رسید و یا دشمن را زمین گیر می کرد. دشمن تصور می کرد که سپاه اندک امام حسین(ع) را در زمان اندکی نابود می کند و جنگ را به راحتی تمام می کند اما متوجه شد که با کوهی استوار از اعتقاد و ایمان روبرو است که جنگ با آنها کار ساده ای نمی باشد.محدث قمی در روایتی از محمد بن ابی طالب موسوی گفت که در این نبرد، پنجاه تن از یاران امام حسین(ع) به شهادت رسیدند.(منتهی الامال ، ج 1، ص 349)
🚩جنگ تن به تن
دشمن که نتیجه ای از هجوم سپاه خود نگرفته بود، حاضر به جنگ تن به تن شد، چرا که در میان سپاه دشمن برخی از افراد برای جنگ با امام حسین(ع) اکراه داشتند و هدف عمربن سعد را برآورده نساخته بودند. از سوی دیگر نبرد انفرادی برای سپاه اندک امام حسین(ع) نیز بهتر بود، زیرا در این صورت هر یک نفر می توانست با تعداد بیشتری از دشمنان مبارزه کند.
همین کار موجب طولانی تر شدن زمان جنگ شد. یاران امام حسین(ع) یکی پس از دیگری با کسب اجازه از امام وارد میدان نبرد می شدند و در نهایت به شهادت می رسیدند. تا پیش از ظهر تعدادی از یاران امام با همین منوال به شهادت رسیدند.
🚩نماز ظهر عاشورا
به هنگام ظهر،امام حسین(ع) که اهمیت ویژه ای برای نماز قائل بود دستور توقف جنگ داد و همه به نماز ایستادند. دشمن این وقفه را نپذیرفت و به جنگ خود ادامه می داد.اما امام با یاران اندک خود نماز ظهر را به صورت نماز خوف (نماز ویژه زمان جنگ ) به جای آورد و برخی از یاران مامور حفاظت از نمازگزاران شدند.
سعید بن عبدالله حنفی، یکی از ماموران محافظ بودکه هر تیری که به سوی امام پرتاپ می شد خود را سپر بلا می کر. او آنقدر ایستادگی کرد تا نماز امام به پایان رسید، سپس به روی زمین افتاد و به شهادت رسید.(منتهی الامال ، ج 1، ص 362)
🚩شهادت یاران امام حسین(ع)
با پایان نماز، یاران با روحیه قوی تر جنگ را ادامه دادند. تمام یاران امام حسین(ع) مانند جوانان برومند بنی هاشم و فرزندان، برادران، برادرزادگان، خواهر زادگان و عموزادگان در دفاع از دین و حقیقت به شهادت رسیدند.
نبرد هر کدام از یاران، سپاه دشمن را نگران و مستاصل می کرد و شهادت هر یک از آنها امام حسین(ع) را متاثر می کرد. به طوری که وقتی امام به تنهایی به مبارزه می پرداخت نگاهی به یاران شهید خود می افکند از آنها یاری می طلبید.
#بامحرم_تاظهورمنجی