فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ إنّ البلاءَ للظّالمِ أدبٌ، و للمؤمنِ امتحانٌ، و للأنبياءِ دَرَجةٌ، و للأولياءِ كَرامةٌ
🔅 بلا براى ستمگر تأديب (تنبيه) است و براى مؤمن آزمايش و براى پيامبران [ترفيع] درجه و براى اوليا تكريم
📚 بحارالأنوار
#نشرکوثر_سعادت
@nashrekowsaresaadat
🟢 چرا بعضی وقتها بدون هیچ دلیلی حس میکنیم حالمان خوب است؟
🔹 «بعضی وقتها انسان میبیند یک حال خوشی دارد؛ حالت نورانی دارد! نمیداند علتش چیست. هر چه فکر میکند، هیچ علتی پیدا نمیکند نه کار خاصی کرده، نه نماز خاصی خوانده؛ هیچ کاری نکرده است!
💚 نمیداند در کوچهای، جایی، رد میشده و فقط گذرا ، حضرت (عج) از کنارش رد شده است.این نورانیّت و حال خوش، به همین جهت در این شخص ایجاد شده است»
📚 به نقل از مرحوم آیت الله بهجت(ره)
برشی از کتاب «حضرت حجت(ع)
💠برای تعجیل در فرج مولا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات
☀️اللهم عجل لولیک الفرج
#نشرکوثر_سعادت
@nashrekowsaresaadat
برتر از حج خانه خدا ..
✨ امام صادق عليه السلام فرمودند:
...و الله قسم اگر در مورد فضیلت زیارت حسین عليه السلام وفضیلت قبر ایشان با شما سخن بگویم به تحقیق حج را بطور کلی ترک می کنید ودیگر کسی از شما به حج نخواهد رفت...
📚 کامل الزیارات، باب: 88، حدیث: 1
#نشرکوثر_سعادت
@nashrekowsaresaadat
✅ دعا برای آن حضرت را مقدّم بدار!
سیّد اجل علی بن طاووس رضی الله عنه در کتاب کشف المحجة فرزندش را سفارش و أمر کرده به انجام اموری که مربوط به آداب و وظایف او نسبت به مولایمان صاحبالزّمان علیهالسّلام است، تا آنجا که گفته:
"... پس در پیروی و وفاداری و تعلّق خاطر و دلبستگی نسبت به آن حضرت علیهالسّلام به گونهای باش که خداوند و رسول او صلّی الله علیه و آله و سلّم و پدران آن حضرت و خود او از تو میخواهند،
و حوائج آن بزرگوار را بر خواستههای خود مقدّم بدار هنگامی که نمازهای حاجت را به جای میآوری،
و صدقه دادن از سوی آن جناب را پیش از صدقه دادن از سوی خودت و عزیزانت قرار ده،
و دعا برای آن حضرت را مقدّم بدار بر دعا کردن برای خودت،
و نیز در هر کار خیری که مایهی وفای به حقّ آن حضرت است، آن بزرگوار را مقدّم بدار، که سبب میشود به سوی تو توجّه فرماید و به تو احسان نماید ..."
💠اللهم عجل لولیک الفرج
#بامحرم_تاظهورمنجی
#نشرکوثر_سعادت
@nashrekowsaresaadat
💚سلام امام زمانم
اللهم عَجِّل فَرَجَهُ وَ مَخْرَجَهُ، وَ انصُرنا بِهِ نَصْراً عَزيزاً
💠قالَ الصّادقُ علیه السّلام: مَنْ سَرَّهُ اَن یَکونَ مِنْ اصْحابِ القائِمِ فَلْیَنْتَظِرْ وَ لیَعْمَلْ بِالْوَرَعِ و مَحاسِنِ الاَخلاقِ و هُوَ مُنتَظِرٌ» (مجلسی ج 52 / ص 140)
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :
هرکس می خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد و بر اساس ورع و پرهیزکاری و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
🟢برای تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) سه صلوات بفرستید
☀️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم واهلک عدوهم و العن اعدائهم اجمعین
#نشرکوثر_سعادت
@nashrekowsaresaadat
🚩وقایع روز ۲۹محرم الحرام
بیست و نهم محرم الحرام، کاروان اسرای کربلا به شام میرسد. شهر شام، شهری بود که معاویه با دستگاه حکومتی خود و تبلیغاتش بر آن حکمرانی کرده بود و مردم این شهر غالبا با سنت رسول خدا (ص) و اهل بیت (ع) آن حضرت ناآشنا بودهاند.
🏴رسیدن کاروان اسرا به شام
در این روز اسرای اهل بیت(ع) به حوالی شهر شام رسیدند. فردی به نام "ابراهیم بن طلحه بن عبدالله" جلو آمد و به امام زینالعابدین (ع) نزدیک شد و به دلیل کینههایی که از جراحت شمشیرهای جنگ جمل در سینه ذخیره کرده بود به آن حضرت گفت: "دیدی غلبه با کیست؟"
💠امام علی بن الحسین (ع) فرمودند:
"اگر میخواهی بدانی غالب کیست صبر کن تا هنگام نماز، اذان و اقامه بگو، آن وقت میدانی آوازه چه کسی تا قیامت باقی است".
📚 تقویم شیعه، عبدالحسین نیشابوری
#نشرکوثر_سعادت
@nashrekowsaresaadat
🔰سفارش به روضه های خانگی
🔹آیت الله قاضی» در مورد سفارش به روضهخانگی و تاثیر گرهگشایی آن می فرمود:«در مستحبات تعزیهداری و زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) مسامحه ننمایید و روضه هفتگی ولو دو سه نفر باشد، اسباب گشایش امور است...»
🔹آیتالله «احمد مجتهدی تهرانی» عالم ربّانی، سفارش زیادی به آنکه در خانه برای زن و فرزند و یا مادر و پدر خود روضه بخوانید داشتند. این استاد اخلاق درباره توصیهاش این طور میگفت:« زمانی یکی خواب دیده بود که امام حسین(ع) از قمر بنیهاشم(ع) میپرسند که روضهخوانها چند نفر هستند؟ میخواهم صورتشان را ببینم. لیست را که به امام حسین(ع) میدهند، بعضی روضهخوانها را قلم میزنند اما نام سیدعبدالهادی (شیرازی) که مرجع بود در لیست میماند. کسی که این خواب را دیده است، تعجب میکند و نزد سیدعبدالهادی میرود و میگوید این خواب را دیدهام. شما روضه میخوانید؟
ایشان میفرماید: درست است. من کتاب و روایاتی در خصوص فضیلت گریاندن برای امام حسین(ع) میخواندم. روایت این بود: «مَن بَکی أَو أَبکی أَو تَباکی فی مُصیبهِ الحُسین وَجَبَت لَهُ الجَنَّه ؛ هرکس در مصیبت امام حسین بگرید یا بگریاند و یا (اگر گریهاش نیامد) خود را به حالت گریه بزند، بهشت بر او واجب میشود.» سیدعبدالهادی میگوید من این روایت را خواندم و پیش خود گفتم من چرا این کار را نکنم. هفتهای یک شب کتاب مقتل را دست میگرفتم و برای زن و بچهام روضه میخواندم. آنها گریه میکردند و من ثواب میبردم. ایشان فرمودند: معلوم که این کار من مورد قبول واقع شده است.»
#بامحرم_تاظهورمنجی
#نشرکوثر_سعادت
@nashrekowsaresaadat