#تاوان_عاشقی | #برش_کتاب
🔕چرا صهیونیستها به این راحتی ما را میکُشند؟
چرا پدر بزرگم را کشتند؟ به چه حقی روی دیوارهای غزه مینویسند« عربها را با گاز اعدام کنید!» لعنت به اعتقادِ مزخرفِ زمین بدون مردم و مردم بدون زمین!
دلم نمیخواست بمیرم!💔 باز هم فوبیای زیر آوار ماندن و ذره ذره جان کندن. انگار آنهانمیخواستند ما مُفت بمیریم، با زجر ما را میکشتند.
تازه داشتم عاشق میشدم، تازه با خیال روبرویی با معشوق موهایم را فر میدادم و ترانه عاشقانه میخواندم …🍃
#طوفان_الأقصی
#غزه
📌 کتاب را با ۲۰ درصد تخفیف از سایت نشر معارف، تهیه کنید🛒
https://nashremaaref.ir/product/441446/
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
💢دوران غیبت،شرط کمال بشر.✅
🔲 انتظار در دوران غیبت مبحثی جدی در کمال بشریت است. دوران غیبت از جهتی دوران کمال بشریت است که باید وقایعی تاریخی رخ دهد و بشر از مظاهر اسمای ظاهره به اسمای باطنه رو کند؛ همچنان از انبیای ظاهر به انبیای غیرعلنی و غایب رو کند.
مانند امام ظاهر که به امام غیر ظاهر برای عموم مردم میرسد. اخذ از امام ظاهر خیلی سادهتر است؛ برای همین ایمان سادهتری را در دوران حضور طلب میکند. اگر نظام وجودی به مرحلهای از کمال برسد به اخذ از نظام باطن احاطه داده میشود.
📌دوران غیبت دوران رشد بشریت است و بشر به رشدی میرسد که قدرت و استعداد آن را دارد که از نور پشت ابر، خورشید را بیابد.
هرچند قرص خورشید از پشت ابر دیده نمیشود. این همان ایمان به غیب است یکی از مصادیق ایمان به غیب باور به وجود امام زنده ولی غایب است. نظام غیبت نظامی برنامهریزی شده از سوی خداوند است.
🔺طول دوران غیبت به میزان آمادگی ما برمیگردد، اما اصل غیبت اینطور نیست. اصل دوران غیبت مثل دوران ظهور و مثل دوران قیامت است. دوران قیامت باید محقق شود چه همه انسانها خوب باشند چه بد، قیامت قطعی است. و غیبت جز سنتهای الهی است. 🍃
🔆 بنی اسرائیل حاکمیت الهی و طعم توحید را با هدایت و مدیریت یوسف «علیه السلام» چشیدند. یوسف «علیه السلام» از دوران غیبت بعد از خودش سخن گفت که در انتظار آنان بود. نکته اینجاست که بعد از چشیدن طعم توحید، وقتی غیبت محقق میشود،تحملش بسیار سختتر میشود.
🔏برشی از کتاب حضرت موسی «علیهالسلام»
نوشته حجتالاسلام محمدرضا عابدینی
#برش_کتاب
_🔸🔹_
🪴در نشر مطالب مفید سهیم باشید🪴
📱@Nashremaaref_official
🛜به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جلد اول کتاب "موسی(ع)" به قلم حجتالاسلام محمدرضا عابدینی به همت نشر معارف به تازگی منتشر شد.
📌در معرفی این کتاب آمده است: تحلیل سیره انبیاء و اولیای الهی (علیهالسلام) به عنوان حقیقتی زنده و تأثیرگذار در زندگی امروز ما چه در جانب محبت به آنها و چه در جانب عبرت گرفتن و درسآموزی از سرنوشت مخالفان آنها آن هم در بیان کامل قرآنی کاملاً لازم و ضروری است.
با توجه به اینکه در دوران غیبت حضرت رسول اکرم(صلیاللهعلیهوآله» همه سنن و مواریث انبیاء (علیهمالسلام) در کمالات و ابتلائات تکرار میشود، در دفتر دوازدهم از مجموعۀ سیرۀ تربیتی پیامبران، زندگی و سیرۀ رسول الهی "حضرت موسی(ع)" پرداخته میشود.
📘این کتاب به معرفی زندگی حضرت موسی (علیه السلام) از قبل ولادت تا به رسالت مبعوث شدنشان با نگاهی معرفتی و تربیتی پرداخته است.
📤مطالعه متنکامل خبر:👇
https://tn.ai/3171764
#اخبار_نشر
_🔸🔹_
📤 این کتاب را میتوانید از سایت نشر معارف سفارش دهید🛒👇🏼
http://Nashremaaref.ir/
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
📌 برای پیاده سازیِ توحید،اولین قدم تشکیل حکومت است.🔆
☑️وقتی موسی کلیم «علیه السلام» برای نجات بنی اسرائیل آمد اولین دستورش این بود که خانه
سازی شهری داشته باشید و خانههایتان را مقابل هم قرار بدهید.( به موسی و برادرش وحی کردیم که برای قوم خود خانههایی در سرزمین مصر انتخاب کنید و خانههایتان را مقابل یکدیگر [متمرکز] قرار دهید.)
🔺ین آیه بیان میکند که باید محلهی قدرتمندی تشکیل دهیم. این گونهای از حاکمیت است. یعنی کاری کنید که از پراکندگی خارج شود و درهای خانه روبروی هم باز شود؛ نزدیک به هم باشند و یکدیگر را ببینند تا قوت بگیرند و جامعه منسجمی تشکیل دهند.این دستورات انبیاست.
💢اگر در جامعهای حاکمیت به خوبی انجام نمیشود، باید از همین شیوه استفاده کرد تا حاکمیت قدرتمند شود. این دستورالعملی است که به ما نشان میدهد در موقعیتهای مشابه چه کار کنیم. حتی دشمنان ما ممکن است چنین تدابیری را در حاکمیت و شهرهای اسلامی پیاده کنند و از اقلیتهای مذهبی بدین گونه برای چالشهای آینده استفاده کنند.
🔏برشی از کتاب حضرت موسی «علیهالسلام»
نوشته حجتالاسلام محمدرضا عابدینی
#برش_کتاب
_🔸🔹_
🪴در نشر مطالب مفید سهیم باشید🪴
📱@Nashremaaref_official
#خاکستر_گنجشک_ها | #برش_کتاب
💥ترکش چیزی از روده و معدهاش باقی نگذاشته بود. سه روز بود چیزی نخورده بود. هرچه ماندهبود را وصله پینه کرده و دوختهبودیم. چند مسکن سنگین زده بودیم، ولی بیتاب مادرش بود.
مادرش گفت: «بغلش میکنم. حواسم هست تا سرمش تمومشه.»
داشتم آنژیوکت را روی دستش جاگیر میکردم که به مادرش گفت:« ما که شهید میشیم، کجا میریم؟» مادرش گفت:«بهشت.»
با نفسهایی بریده پرسید:«اونجا نون هم هست؟» 💔
مادر دستی به ابروهای دخترک کشید:«هست دخترم. همهچی هست. نون هم هست.»
بینفس گفت:«من میخوابم. بهشت که رفتم، بیدارم کن.»
#طوفان_الأقصی
#غزه
📌 کتاب را با ۲۰ درصد تخفیف از سایت نشر معارف، تهیه کنید🛒
خاکستر گنجشک ها – دفتر نشر معارف
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
🔆سنتهای الهی تکرار پذیر است.🔁
💬 پس از آنکه یوسف «علیهالسلام» از دنیا رفت،بلافاصله درگیریهایی بین حاکمان سابق با طایفه بنی اسرائیل شکل گرفت. برخی از آنها پیش آمدند و منصبها را از بنی اسرائیل گرفتند و سنگر به سنگر پیش رفتند؛به گونهای که قدرت کاملاً به دست آنها افتاد.
بنی اسرائیل دوازده سبط بودند و خودشان با هم رقابتهایی داشتند. بعداً وقتی موسی «علیهالسلام» دریا را شکافت یا سنگ را برداشت تا از چشمهی جوشان در زیر آن بخورند، آنها گفتند ما از یک راه در دریا عبور نمیکنیم و از یک چشمه آب نمیخوریم؛ برای همین برای دوازده سبط، دوازده راه در دریا و دوازده چشمه جوشید؛ یعنی خود آنها با هم سازگارینداشتند. ‼️
در حالی که بنی اسرائیل طعم حاکمیت را چشیده بودند و فرهنگ مدیریت را دارا بودند.توانمندی فکری و قدرت مدیریت داشتند و فرهنگ توحید، قابلیت مدیریت فرهنگی برای آنها ایجاد کرده بود. ولی به دلیل عدم سازگاری،دشمن از این شکاف سوءاستفاده کرد.
⤴️این جریان امروزه نیز ممکن است اتفاق بیفتد. نیروهای مومن و متعهدی که هر کدام عضو گروهی میشوند،گاهی با گروههای دیگر سازگاری نمیکنند و دشمن میتواند از این اختلاف سوء استفاده و تفرقه ایجاد کند و آنها را به دشمنی با یکدیگر دچار سازد.
گاهی به گونهای میشود که اگر گروه رقیب حتی از دشمن ضربه بخورد، آن گروه خرسند میشوند؛ در حالی که شاید این گروه با گروه رقیب در ۹۰ درصد مسیر خود اشتراک داشته باشند و تنها ۱۰ درصد اختلاف وجود داشته باشند. این امور نشان دهنده آن است که سنتهای الهی تکرار پذیرند.
🔏برشی از کتاب حضرت موسی «علیهالسلام»
نوشته حجتالاسلام محمدرضا عابدینی
#برش_کتاب
_🔸🔹_
🪴در نشر مطالب مفید سهیم باشید🪴
📱@Nashremaaref_official