شهید نبیالله شاهمرادی، معمار امنیت کردستان
🔺️
🔺️نشست نقد و بررسی کتاب «برادر حنیف؛ زندگینامه مستند داستانی شهید نبیالله شاهمرادی (معمار امنیت کردستان)» با حضور سردار سید حسن بتولی؛ همرزم شهید نبیالله شاهمرادی، محمدعلی گودینی؛ نویسنده کتاب، جواد کامور بخشایش؛ مشاور تألیف و محمد قاسمی پور؛ منتقد با اجرای میثم رشیدی مهرآبادی در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.
جواد کامور بخشایش گفت: تلاشها، ایثار، فداکاری و رشادتهای شهید نبیالله شاهمرادی و دیگر شخصیتهای کنارش نشان میدهد که چگونه امنیت در کردستان در دوران بحرانی دهه ۶۰ برقرار شد.
خانه کتاب و ادبیات ایران
https://ketab.ir/News/28615?title=
خبرگزاری کتاب ایران
https://www.ibna.ir/fa/gozaresh_poosheshi/
خبرگزاری مشرق
mshrgh.ir/1431348
انتشارات انجمن پیشکسوتان سپاس
https://splus.ir/nashresepas
https://eitaa.com/nashresepas
https://iGap.net/nashresepas
📚کتاب برادر حنیف در قفسه کتاب روزنامه📰جامجم
📌از اینجا بخوانید
https://www.jamejamdaily.ir/?nid=6350&type=4
☘انتشارات انجمن پیشکسوتان سپاس
https://splus.ir/nashresepas https://eitaa.com/nashresepas https://iGap.net/nashresepas
🔺️نشست نقد و بررسی کتاب «فولاذ» یکشنبه (بیست ودوم آبانماه ۱۴۰۱) ساعت ۱۰:۳۰ با حضور محمدعلی قربانی و داود قاسمپور همزمان با دومین روز سیاُمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در خانه کتاب برگزار میشود.
✔این نشست بهصورت زنده از آپارات خانه کتاب و ادبیات ایران به نشانی aparat.com/khaneketab/live پخش خواهد شد.
📚#کتاب_فولاذ
⚘شهید علیاصغر فولادگر
#ما_همانیم_که_میخوانیم
انجمن پیشکسوتان سپاس در پیامرسانهای داخلی
📌سروش
https://splus.ir/nashresepas
📌ایتا
https://eitaa.com/nashresepas
📌آیگپ
https://iGap.net/nashresepas
📌آپارات
https://www.aparat.com/sepasngo/
⚘شهید فولادگر یک شخصیت ذوالابعاد است
🔺️نشست نقد و بررسی کتاب «فولاذ» یکشنبه (۲۲ آبانماه ۱۴۰۱) با حضور داوود قاسمپور؛ منتقد، رضوان پورشمس، همسر شهید فولادگر و محمدعلی قربانی؛ نویسنده کتاب در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزارشد.
📌ایبنا
https://www.ibna.ir/fa/gozaresh_poosheshi/328631/
📌خانه کتاب
https://ketab.ir/News/28709?title=
📌انتشارات انجمن پیشکسوتان سپاس
https://splus.ir/nashresepas https://eitaa.com/nashresepas
https://iGap.net/nashresepas
www.sepasngo.ir
18.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتاب طاهرکردستان
شهید حسن طاهرنژاد از بچههای اطلاعات-عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سالهای اولیه جنگ بود. وی در بهار سال 1338 در شهرری به دنیا آمد. در دوران مبارزات قبل از انقلاب و تظاهرات و راهپیماییها هم نقش پررنگ و مهم طاهرنژاد نشان دهنده شجاعت و فداکاری وی در همراهی با نهضت اسلامی است، به طوری که در آن سالها دو بار توسط ساواک دستگیر و زندانی میشود.
در سال 1358 با توجه به فضای ملتهب منطقه کردستان که توسط گروهکهای ضد انقلاب ایجاد شده بود به کامیاران رفت و به عنوان یکی از اعضای موثر سازمان پیشمرگان کرد مسلمان مشغول خدمت به مردم مظلوم کردستان شد. پس از آزادسازی دهگلان هم مدتی در سمت مسئول سازمان پیشمرگان به فعالیت پرداخت.
در سال 1359 وارد واحد اطلاعات سپاه شد و در همین سال با زهره خوشنظر ازدواج کرد که ثمره آن دو فرزند به نامهای مهدی و لیلا است.
سال 1362 در عملیات بیتالمقدس مجروح شد و پس از بهبودی مدتی به عنوان قائم مقام پادگان توحید و سپس به عنوان مسئول واحد اطلاعات و عضو شورای فرماندهی سپاه شهرری مشغول خدمت گردید. پس از آن، مدتی با حفظ سمت وارد سپاه ورامین شد. وی با توجه به علاقه اش به خطه و مردم کردستان با جلب رضایت مسئولان خودبعد از مدتی عازم آن دیار شدو به مسئولیت واحد اطلاعات- عملیات قرارگاه حمزه سیدالشهدا منصوب گردید.
اوسرانجام در آخرین روز بهار سال 1363 در 25 سالگی در شب 21 ماه مبارک رمضان حین عملیات پاکسازی یکی از روستاهای منطقه سرو آذربایجان غربی از عوامل ضدانقلاب با نام «لیلةالقدر»به فیض شهادت نائل گردید.
نویسنده: علی الله سلیمی
انجمن پیشکسوتان سپاس
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند سید ابراهیم
سید ابراهیم در شهرستان کردکوی استان گلستان متولد شده ودرپنج سالگی به همراه خانواده به تهران و محله نازیآباد نقل مکان میکنند.
در نوجوانی ودرمحل زندگیشان با هیئت و کتابهای دکتر شریعتی آشنا شد.
این آشنایی یکی از عوامل حضورش در فعالیتهای سیاسی و مذهبی شد. و همراه برادرش مسئول پخش اعلامیههای امام در جنوب نازیآباد و یاخچیآباد شدند.
با شروع غائله کردستان، به آن منطقه رفته و در آنجا با برادر همسرش آشنا شد،این آشنایی مقدمهای بر ازدواجش در بهمن ۵۹بود.
علیر غم مخالفتهای اطرافیان به همراه همسرش به کامیاران رفته و به اوگفته بود: «تو را با خودم به اینجا آوردهام تا سند زندهای باشی برای مظلومیت بچههای کردستان»
پس از مدتی از کامیاران به بوکان رفته و مسئول اطلاعات بوکان شد. و به دلیل نا امنی شهر، با همسر و فرزندش در ساختمان اطلاعات و دفترکارش ساکن شد.
شهید ابراهیم تارا در دی ماه سال ۱۳۶۱ دردرگیریهای شهر بوکان به اسارت گروهک کومله درآمده و پس از شکنجهفراوان توسط مسئولین گروهک کومله به شهادت رسیده وبا وجود تلاش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تاکنون اثری از این شهید یافت نشده است.
🎬مستند سید ابراهیم
🌷روایت زندگی شهید سید ابراهیم تارا
📌انجمن پیشکسوتان سپاس