📚پیشنهاد کتاب
✳️انتخاب اصلح، وظیفهای است که نیاز به حجت شرعی دارد و نمیتوان با آن سرسری و از روی رفع تکلیف نگاه کرد. به خصوص اگر انتخاب شخصی مانند رئیس جمهور باشد. چراکه انتخاب رئیس جمهور، به معنای انتخاب تیم و جریان مدیریتی کشور برای مدت حداقل چهارسال است، که تأثیر آن گاه بیش از چهارسال اداره یک کشور است. بهترین و محکمترین راه برای بدست آوردن حجت شرعی برای انتخاب اصلح، دانستن شاخصههای اصلح است. اینی که بدانیم از رئیس جمهور چه میخواهیم و او چگونه باید باشد.
📝یادداشت ارسالی حجت الاسلام والمسلمین عصاره برای موضوع دو قطبی:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور حداکثری در انتخابات همیشه اولین و جدیترین توصیۀ مقام معظم رهبری به مردم است. مراجعه به سخنان ایشان در آستانۀ هر انتخاباتی نشان از اهمیت بالای حضور همۀ اقشار مردم و تأثیر آن بر امنیت کشور و حرکت رو به جلوی جامعه دارد.
بررسی میزان مشارکت مردم در انتخابات این طور نشان میدهد که وقتی دو جریان رقیب و مخالف هم نمایندۀ روشن و جدیای در انتخابات داشته باشند و این اصطکاکها در مناظرات و غیرمناظرات خودش را نشان دهد میزان حضور مردم برای حمایت از کاندیدای محبوب خود و جلوگیری از رأی آوردن کاندیدای رقیب زیادتر شده است. نمونۀ روشن آن انتخابات سال 88 است.
با توجه به این مقدمه آیا میتوان نتیجه گرفت که دمیدن در دوقطبیسازی جامعه شور انتخاباتی را اضافه میکند و مردم را پای صندوق میآورد و به این ترتیب غایت اولی که حضور حداکثری است اتفاق میافتد؟آیا چنین نتیجهگیری در واقع هم درست و به صلاح جامعۀ اسلامی است؟
برای مثال حضور شخصی که چارچوبهای قانون اساسی را قبول ندارد ولی حضور او تنور انتخابات را گرم میکند، باید پذیرفته شود؟ یا مثلا ایجاد اختلاف و دودستگی میان مردم که به مقولۀ دوقطبی معروف است، امر مطلوبی است.
ممکن است سؤال کنید چرا پدیدۀ دو قطبی در انتخابات را مورد تشکیک قرار می دهید؟ اتفاقا همینکه مردم احساس کنند باید برای جلوگیری از کاندیدای رقیب وارد میدان شوند و فعالیت سیاسی داشته باشند به رشد سیاسی و میزان مشارکت مردم کمک ویژهای میکند.
این سخن اجمالا صحیح است که با بالا گرفتن تنشهای انتخاباتی احتمال حضور آراء خاکستری و کم انگیزه بالاتر میرود. ولی در نهایت نتیجۀ آن چیست؟
بالا گرفتن اختلاف و درگیری در میان اعضای یک خانواده، اعضای یک اداره، اعضای یک هیأت و در مقیاس بالاتر
اکثریت شهروندان یک کشور نتیجۀ طبیعی ایجاد دو قطبی و دشمننمایی کاندیدای رقیب است که با انتخابات آغاز شده ولی با پایان گرفتن رأی گیری تمام نشده و به کف صحنۀ زندگی اجتماعی رسوخ و نفوذ میکند. یکی از آفتهای بسیار خطرناک جامعۀ اسلامی ایجاد تفرقه و وحدتشکنی در میان آحاد مردم است. طیف بندی کردن مردم به بهانههای مختلف در مواقف و مواضع حساسی همچون حمایت همه جانبه از خطراتی که جامعه را تهدید میکند به ضرر کشور تمام میشود و این همان نقض غرض از حضور حداکثری است.
مضافاً اینکه از طرق دیگری امکان ایجاد حس و شور انتخاباتی و حضور حداکثری ممکن است.
📢لطفاً رسانه ما باشید
___ 🖇️کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ علت عدم اعتماد به #آمریکا
کلیپ دوم #انتخابات
ساخت واحد رسانه نشریه عهد
📢لطفاً رسانه ما باشید
___ 🖇️کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝یادداشت ارسالی برای موضوع دو قطبی توسط مخاطب محترم کانال محمد خسروی طلبه سطح سه حوزه و دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی
🔷مضرا ت دو قطبی شدن انتخابات در بستر جامعه چیست؟
🔵 با نزدیک شدن به ایام انتخابات در کشور، برخی از احزاب و کاندیدا برای پیشبرد اهداف سیاسی و غلبه بر رقیب، سعی می کنند به نوعی در بین افراد جامعه دو قطبی مضر و کاذب ایجاد کنند. البته طبیعت انتخابات مانند هر مسابقهای شور و نشاط و برتری و عدم برتری است، اما وجود دو قطبی کاذب همانند «تندرو و میانهرو»، «موافق و مخالف» از سوی برخی از افراد در صحنه، فضای نشاط انتخابات را به دو دستگی و عناد مردم با یکدیگر میکشاند. این تقابل سازی تحت عنوان عملیات فریب، بیشتر قشر به اصطلاح خاکستری و کم آگاه جامعه که طبیعتا افرادی هستند که قدرت تحلیل مسائل مهم و مشکلات کشور را ندارند و به راحتی مغلوب برنامههای دروغ پراکنی آنها واقع میشوند، مورد هدف قرار میدهد. در چنین فضای مبهم و مسمومی مهمترین آسیب پیش رو، رای دادن بر اساس عناد و حب و بقض و مشتبه شدن حق و باطل در جامعه است. نمونههای عینی چنین مشکلاتی را در تاریخ انقلاب اسلامی و در زمان اول انقلاب می توان مشاهده کرد که بنی صدر توانست با تقابل سازی، شخصیت مرحوم شهید بهشتی را ترور کند و مردم کوچه و خیابان را برای پیش برد اهداف تفرقه افکنانه با خود همراه کند تا جای که بر این شخصیت الهی مرگ بفرستند. نمونه دیگر چنین امری در انتخابات سال 1396 بود، که با دوقطبی سازی یکی از کاندیداها و ملتهب شدن فضای جامعه از عناد و بقض، مساله کارآمدی و ناکارآمدی، تقوا، برنامه کاری برای آینده کشور که باید در اولویت رای دهندگان باشد کنار گذاشته میشود. آنچه مهم است که توضیح داده شود آن است که دو قطبی نشدن جامعه در بستر انتخابات به این معناست که کنشگران در صحنه سیاسی و انتخابات، باید در داخل محوطه نظام بازی کند و از خودی و غیر خودی کردن افراد جامعه بپرهیزند. چنانکه میدانیم جامعه همچون یک خانواده بزرگ است که تفرقه و خصومت در آن موجب می شود برکت و رحمت الهی از آن برداشته شود. امام صادق (علیه اسلام) در روایتی از قول خداوند میفرمایند: مردم خانواده من هستند، از این رو ایجاد خصومت و دشمنی در بستر جامعه اسلامی با اهداف متعالی اسلام برای انسانها که پیوند قلبهای تک تک افراد در جامعه است، امری متضاد و خلاف سفارش های قرآن و سنت پیامبر و اهل بیت (علیهم اسلام) است
📢 لطفاً رسانه ما باشید
___ 🖇️کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
May 11
🛑درخواست یادداشت برای نشریه ۷۱ عهد⭕️
🌀موضوع کلی : 🔰🔰🔰
👌《 #انتخابات 》👌
📝ریز موضوعات 🔰🔰🔰
1⃣ ثمرات نگاه به داخل داشتن مسئولین با نگاهی به تجربیات
2⃣ رفع شبهه اصلح غیر مقبول وصالح مقبول
3⃣ انتخابات سبب تغییر و رفع مشکلات یا تکراری
بی فایده ؟
4⃣ انتخابات وسیله ای برای تکرار رفراندوم به اصل نظام
5⃣ منافات انتخاب شورای نگهبان با آزادی انتخاب ما
6⃣ نتیجه حضور حداکثری مردم در انتخابات در پیشرفت ، اعتلای کشور و حفظ امنیت ملی
♦️شرایط نگارش 🔰🔰🔰
1⃣ یادداشت حداکثر ۷۰۰ کلمه و حداقل ۵۰۰ کلمه باشد.
2⃣ حداقل ۶۰ درصد یادداشت تولیدی نویسنده باشد .
3⃣ یادداشت در قالب ورد و با ذکر نام و نام خانوادگی و شهر محل سکونت به آیدی زیر ارسال شود🔻🔻
@gohari_67
4⃣ #مهلت_ارسال_یادداشت تا #تاریخ ۱۴۰۰/۲/۱۵ می باشد .
✴️✴️ نشریه عهد 🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
هدایت شده از بایگانی نشریه عهد
یادداشت ارسالی توسط مخاطب کانال جناب آقای محمد عرفان خانی برای موضوع دوقطبی و مضرات آن:
🔹هر ساله مقام معظم رهبری ، توجه ویژه ای به انتخابات ریاست جمهوری دارند و امسال نیز صراحتا اعلام کردند که ، راه علاج مشکلات کشور، انتخابات پرشور و انتخاب فرد اصلح است .
🔹می بینم که مقام معظم رهبری به دو نکته مهم در انتخابات امسال اشاره کرده است ؛ یک انتخابات پرشور و دیگری انتخاب فرد اصلح .
🔹 اما برخی شاید در این میان راه تحقق بخشیدن به انتخابات پرشور ، دوقطبی بدانند . درست است شاید اگر دو قطبی در انتخابات شکل گیرد ، حضور مردم در انتخابات زیاد شود . اما یکبار این اتفاق در سال ۸۸ افتاد و نتیجه اش ، خارج شدن از منظومه انقلاب بود . این امر در اینجا به موضوعی خطرناک برای ملت تبدیل شد .
🔹از دیدگاه من ، شور و نشاط در انتخابات هم مانند آزادی در جامعه امروز ما ، دو مفهموم حقیقی و خیر حقیقی دارد . نوع حقیقی اش این است که ملت ما حقیقت انتخابات را بدانند ، نقش مهم رئیس جمهور در اداره کشور را بدانند ، چگونگی انتخاب فرد اصلح را بدانند ، بدانند چه کسی از نامزد ها دروغ می گویند و حق را از باطل تشخیص دهند؛ وقتی که ملت ما همه ی حقایق را بدانند ، به حقیقت عمل می کنند ، هم حضور پرشور رخ می دهد و هم انتخاب فرد اصلح .
🔹ولی نوع خیر حقیقی شور و نشاط انتخاباتی ، می شود همین دوقطبی .
وقتی مردم ما ، یک دسته حقیقت را بدانند ولی دسته دیگر بی خبر از حقیقت باشند و در گمراهی بمانند ، این دو دسته با یکدیگر مخالفت می کنند و دو قطبی در انتخابات رخ می دهد . دو قطبی ای که می تواند بسیار مضر باشد ، دوقطبی ای که در سال ۸۸ رخ داد .
🔹پس با ایجاد دو قطبی برای بالا رفتن میزان مشارکت مردم خودمان را فریب ندهیم و با بیان حقیقت به مردم آنها را به انتخابات پرشور و انتخاب فرد اصلح دعوت کنیم .
📢 لطفا رسانه ما باشید
___ 🖇کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
🙏با تشکر از مخاطبین عزیزی که برای کانال یادداشت ارسال کردند. دوره موضوع دوقطبی تمام شد و انشاء الله از فردا در موضوع جدید دوستانی که میخواهند به آیدی های داخل توضیحات کانال یادداشت ارسال نمایند.
⭕️موضوع جدید : نگاه به داخل در عرصه های سیاسی- اجتماعی و ثمرات آن و نقش فزاینده مردم در ایجاد این گفتمان⭕️
✅ یادداشت ها در حد 200 تا 300 کلمه باشد
✅ 80 درصد محتوا تولیدی عزیزان باشد
🔻از همراهی شما سپاسگزاریم🔻
___ 🖇کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
🔷🔹اگر انقلاب اسلامی را در همین حد ببینید که حرکتی است ضد استکباری هر کاری شما انجام دهید، خنثی میکنند🔶🔸
✍ استاد طاهر زاده 🔰🔰🔰
💠 اگر شما انقلاب اسلامی را در همین حد ببینید که حرکتی است ضد استکباری و میخواهد مشت بر دهان آمریکا بزند، هر کاری شما انجام دهید، آنها خنثی میکنند. اگر از این دید نگاه کنیم، گرفتار همان تحلیلهایی میشویم که برخی گرفتارش شدند. مشکل این افراد این بود که جایگاه تاریخی انقلاب را نمیشناختند و می پنداشتند انقلاب فقط در یک لایه حرکت ضد استکباری تعریف شده است که باید در اسرع وقت قدرت خود را بنمایاند و چون نتوانستند حضور تاریخی انقلاب را ببینند، مرعوب نظام استکباری شدند. اما اگر شما با فرهنگ دعای ندبه، انقلاب را در سیر تاریخِ توحید بنگرید، مییابید که این انقلاب در مسیر رجوع به حضرت مهدی عج قرار دارد که به جای حاکمیت امام معصوم، باید ناظر حاکمیت اندیشه ی امام معصوم از طریق ولایت فقیه باشیم. یعنی باید جایگاه انقلاب اسلامی را در یک تاریخ دنبال کنید، تاریخی که با حضرت آدم شروع شده و با مهدی موعود عج به بلوغ خود میرسد.
#نشریه_عهد
#یادداشت
#عهد_۱
🗞🗞 نشریه عهد 🔻🔻🔻
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
30.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غربگرایی
#پروژه_نفوذ
#برجام
📌 مستند موشن ، برجام بی فرجام
♦️ اگر میخواهید با روند برجام آشنا شوید و از حواشی آن آگاه گردید ، دیدن این مستند موشن را از دست ندهید.
✴️ کار گروه فرهنگی : @kheybarmedia
📢 لطفا رسانه ما باشید
___ 🖇کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ انتخابات یکی از دو رکن #مردم_سالاری_دینی است 🔰🔰
تولیدی واحد رسانه نشریه عهد
📢 لطفاً رسانه ما باشید
___ 🖇️کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64