فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استقبال از فلسطینیان آزاد شده توسط اسرائیل در کرانه باختری
🔹تصاویری از نخستین کاروان اسرای فلسطینی آزاد شده از زندان های رژیم اسرائیل در کرانه باختری
#غزه
#حماسزندهاست
.
مهمترین رویدادهای اول بهمن ۱۳۵۷
✍ سیدجلالالدین تهرانی رئیس شورای سلطنت به نمایندگی از سوی بختیار به منظور گفتگو با امام خمینی وارد پاریس شد. اما امام خمینی پذیرش او را منوط به استعفاء از شورا کردند.
دکتر تهرانی در روز اول بهمن استعفای خود را نوشت اما در استعفا اشارهای به غیرقانونی بودن شورای سلطنت نشده بود، بنابراین مورد موافقت امام قرار نگرفت. وی پس از گفتگو با دکتر صیفالدین نبوی پزشک امام خمینی متن استعفای اصلاحشده خود را تقدیم امام کرد و حضرت امام او را به حضور پذیرفتند.
همچنین در پی تهدیدهایی نسبت به جان امام خمینی، سرویسهای پلیس فرانسه برای محافظت از معظمله درنوفللوشاتو، به طور محسوس تقویت شدند. مقامات پلیس فرانسه گفتند: از زمان ورود امام به نوفللوشاتو بارها اشخاص ناشناسی تلفنی ایشان را به قتل تهدید کردهاند. امااین تهدیدات کوچکترین خللی در بازگشت امام به ایران وارد نیاورده است.
#جهاد_تبیین
#تاریخانقلاب
#امامخمینی
خالده جرار، رهبر سیاسی فلسطینی بر اساس توافق آتش بس میان اسرائیل و حماس آزاد شد.او که از دسامبر 2023 در بازداشت بود، شش ماه را در سلول انفرادی گذراند.
🔹آزادی او بخشی از توافقنامه ای است که شامل 1900 اسیر فلسطینی می شود و جرار جزو اولین گروه 90 نفری، عمدتا زنان و کودکان است که آزاد می شوند.
#غزه
ورود ۶۰۰ کامیون حامل کمکهای بشردوستانه به نوار غزه
🔹معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه تاکید کرد که بیش از ۶۰۰ کامیون حامل کمکهای انسانی روز گذشته وارد نوار غزه شد.
🔹از این تعداد، ۳۰۰ کامیون به سمت شمال نوار غزه حرکت کردند.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
#غزه
. شگفتانه تبیینی حماس با اهدای سوغاتی دوران اسارات برای صهیونیست هایی که رها شدند!
✍ اینگونه چهره واقعی اسلام را نشان میدهند که در راس همه آنها الگوی قرانی است و توصیه خداوند متعال به مدارا و رعایت حال اسیران بویژه زنان و کودکان !
این را مقایسه کنید با خوی درنده صهیونیست ها و تن نحیف و بیمار اسرای فلسطینی که در دوران اسارت شکنجه شده اند.
#غزه
ظریف عازم سوییس شد
🔹محمدجواد ظریف معاون غیر قانونی راهبردی رئیسجمهور برای شرکت در پنجاه و پنجمین مجمع جهانی اقتصاد (داووس ۲۰۲۵)، صبح امروز ایران را به مقصد سوئیس ترک کرد.
🔹ظریف که پست معاونت را غیرقانونی غصب کرده است قرار است در این سفر علاوه بر مشارکت در برنامههای اجلاس و حضور در میزگردهای پیشبینیشده با موضوعات مختلف منطقهای و جهانی، در یکی از جلسات اصلی مجمع با فرید زکریا مجری سی.ان.ان، نیز گفتگو کند.
✍واقعا شرم آوره
هم اعتماد مجدد نظام به این آدم امتحان پس داده که با امضا برجام با محتویات مکانیسم ماشه بیشترین خسارت رو به کشور تحمیل کرد، هم تداوم این بی قانونی از طرف مدیران و سران نظام اسلامی.
اگر قرار هست قانون به این صراحت زیرپا گذاشته بشه چرا تصویب میکنید؟؟
#جهاد_تبیین
#جریان_نفوذی
#سرطاناصلاحات
آخرین قیمت دلار توافقی نیما / دلار حواله ۶۶ هزار و ۶۵۱ تومان شد
🔹آخرین قیمت معاملات توافقی دلار حواله در سامانه نیما ۶۶ هزار و ۶۵۱ تومان و دلار اسکناس ۶۸ هزار و ۵۱۸ تومان ثبت شده است.
🔹قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با کاهش نسبت به روز کاری قبل به ۷۰ هزار و ۳۴۲ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۶۸ هزار و ۴۲۶ تومان رسیده است.
🔹از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با افزایش نسبت به روز کاری گذشته، ۱۸ هزار و ۶۵۷ تومان ارزشگذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز با افزایش نسبت به روز قبل ۱۸ هزار و ۱۴۸ تومان است.
✍معلوم نیست این رفتارهای احمقانه تا کی قرار هست ادامه پیدا کنه؟!!
چرا کسی جلوی این روند افزایش دلار رو نمیگیره؟
چقدر هشدار دادیم و فریاد زدیم ولی گوش برای شنیدن نبود.
خسارت کرسنت کافی نبود؟
خسارت برجام و مکانیسم ماشه کافی نبود؟
خسارت نساختن مسکن که باعث تورم در این بخش شد کافی نبود؟
خسارت نساختن پالایشگاه با گفتن کثافت کاریست کافی نبود؟
خسارت نساختن نیروگاه کافی نبود؟
الان هم مجدد افزایش عمدی قیمت دلار با شناورسازی نرخ ارز...
کی قرار هست بساط این اصلاح طلبان غربگرا جمع بشه؟
چرا کسی موضوعات رو بررسی نمیکنه و تحت تعقیب قرار نمیگیرند؟
#جهاد_تبیین
#جریان_نفوذی
#سرطاناصلاحات