🔴 پشت پرده ناامنی در زاهدان کدام نوع سلبریتی هست؟!
🔺 بررسی حوادث اخیر ضدامنیتی در زاهدان بسیار مهم است، این حادثه از همان جنس پروژهای است که برای پرونده مرگ مهسا امینی در خارج از ایران طراحی شد ولی با مختصات بومی سیستان و بلوچستان اجرا شد. در ادامه بخوانید:
1️⃣ حدود بیش از یک ماه قبل پس از قتل یک زن در بلوچستان، برخی از مظنونین که در میان آنها خانم نیز بودند به پلیس چابهار احضار و مورد بازجویی قرار میگیرند. در آستانه افشا شدن برخی سرنخهای این پرونده توسط پلیس به ناگاه خبر تجاوز به یک دختر مرتبط با همین پرونده توسط فرمانده نیروی انتظامی چابهار در کانالهای ضدانقلاب به سرعت منتشر و فرآگیر میشود. در این میان «ح.س» ساکن یکی از کشورهای اروپایی و از همکاران سابق عبدالمالک ریگی که ضدانقلاب از چند سال قبل او را با کارکرد روحالله زم در بلوچستان پر و بال داده وارد صحنه شده و بر شبهات در فضای مجازی میافزاید. با تکذیب اولیه رسمی مسئولین در آن مقطع دامنه عملیات روانی تا حدودی کاهش پیدا میکند.
2️⃣ با اوج گرفتن حوادث فوت مرگ مهسا امینی در برخی شهرهای ایران، ضدانقلاب تمرکز ویژهای را برای تحریک مردم سیستان و بلوچستان و پیوند زدن قومیت کرد و بلوچ و مذهبی کردن موضوع در برخی مناطق مرزی آغاز میکند تا فرصت برای دخالت گروه های تروریستی فعال در خطوط مرزی نیز فرآهم شود. اما در بلوچستان هیچ تجمع خاصی برای موضوع مهسا امینی توسط مردم صورت نمیگیرد و ضدانقلاب ناچار به تغییر فرمان عملیات روانی، دوباره شایعه تجاوز به یک دختر نوجوان بلوچ را پررنگ میکند. از اینجا به بعد برای اوج گرفتن ماجرای تجاوز، ضدانقلاب همانند حادثه مهسا امینی مجبور به بازی گرفتن سلبریتیها میشود.
3️⃣ بحث سلبریتی سازی ضدانقلاب در بلوچستان از چند سال قبل آغاز شد. البته جنس فرهنگی منطقه بگونهای است که سلبریتی موثر برای ضدانقلاب باید پوشش و رنگ و لعاب مذهبی داشته باشد. به همین دلیل بر روی افرادی که دو مشخصه ویژه یعنی اعتقادات تند مذهبی شبه وهابی داشته و به لحاظ شخصیتی نیز به دنبال دیده شدن و شهرت باشند را شناسایی و بر روی برخی از آنها به صورت ویژه سرمایه گذاری کردند. در همین راستا فردی به نام «ع.ن» که با بسیاری از علمای بزرگ و خوشنام منطقه بلوچستان به لحاظ علمی و سوابق قابل قیاس نیست را انتخاب و سیر سلبریتیسازی مذهبی او آغاز شد. چندین سال کلیپهای غیر مرسوم، سخنرانیهای آتشین، اظهارات سریع و تحریک کننده مذهبی و سیاسی به صورت هدفمند از او در این سالها بازنشر کردند و به صورت ویژه در تمامی حوادث سالهای اخیر سیاسی، مذهبی و امنیتی در بلوچستان بر تقویت چهره سازی او کار شد تا بزنگاه بتوانند نهایت استفاده را از هیاهوسازی کاذب او در افکار عمومی ببرند.
4️⃣ همزمان با پروژه موج سازی مجدد از شایعه تجاوز به یک دختر نوجوان در بلوچستان، «ع.ن» به عنوان یک سلبریتی مذهبی مهمترین خواسته و نیاز ضدانقلاب در بلوچستان را برای نهایی کردن عملیات روانی و میدانی انجام داد و با صدور بیانیهای مدعی شد که بر اساس تحقیقات او خبر تجاوز به دختر بلوچ توسط یکی از فرماندهان نیروی انتظامی صحت دارد! انتشار این بیانیه فرصت جریان سازی ضدانقلاب در فضای مجازی به خوبی فرآهم شد و علی رغم اینکه پدر «ع.ن» که از علمای سرشناس بلوچستان است، اظهارات پسرش را با صدور بیانیهای رسمی غیر شرعی و غیر قانونی اعلام کرد ولی جریان تحریک شده احساسات مسیر خود را رفت.
5️⃣ در این میان البته خواصی هم در سیستان و بلوچستان بودند که همانند لیدرهای جریان اصلاحات در تهران در پوشش دفاع از حقوق مردم و ادعای روشن شدن حقیقت قبل از اعلام نظر مراجع قانونی با بیدقتی در گفتار زمینهساز تبدیل یک شبهه در افکار عمومی به یک جریان تحریک شده اجتماعی بدون سر و مهار شدند. با این وجود مردم شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان فتنههای بزرگتری را هم از سر گذراندهاند و از این مرحله نیز با همراهی علما و معتمدین دلسوز شیعه و سنی عبور خواهند کرد و روسیاهی بر ضدانقلاب و عوامل آن دوباره باقی خواهد ماند.
6️⃣ روند سلبریتی سازی دلخواه برای دشمنان ایران و انقلاب متناسب با هر منطقهای در کشور سالهاست آغاز شده و بهم زدن این طراحی به نظر میرسد یکی از جدیترین وظایف روز دستگاههای فرهنگی و امنیتی باشد.
*﷽؛*
🔴 انقلاب اسلامی در مرحلهای است که باید بر دستگاه نَبَأ فاسق و امپراطوریهای رسانهای غرب غلبه کند.
💠 آیتالله میرباقری:
«مرحلهای که امروز، انقلاب اسلامی باید از آن عبور کند مرحله عبور از جنگ رسانهای دشمن است؛ یعنی در مرحله تولید دستگاه نَبَأ هستیم.
ما پیش از این، از فشار اهرم #جنگ_نظامی دشمن عبور کردیم. یعنی دیگر با حرکت نظامی نمیخواهند و نمیتوانند ما را نابود کنند.
ما از فشار اهرم #جنگ_دیپلماتیک هم عبور کردیم؛ دو دهه است داریم مذاکره میکنیم و در مجموع نتوانستند انقلاب اسلامی را در مذاکره شکست دهند. در این مذاکرات، پنج قدرت برنده جنگ جهانی یک طرف نشستند و میخواستند ما را مهارِ دیپلماتیک بکنند و نتوانستند.
انقلاب اسلامی در فتنه ۸۸، نرمافزار #انقلاب_مخملی را شکست و امروز از مرحله #جنگ_اقتصادی و تحریم هم در حال عبور است.
یعنی ملت ما و انقلاب ما ابزارها و اهرمهای فشار دشمن را دارد کُند و نابود میکند و از کار میاندازد، بهطوری که نمیتوانند با کشورهای دیگر هم اینطور برخورد کنند.
مرحلهای که ما الآن در آن هستیم، مرحله خبرسازی و تولید نَبَأ است. به تعبیر ادبیات دینی، مرحله مقابله با نبأ فاسق است که در سوره حُجُرات از آن بحث شده است. دنیای مجازی و ارتباط لسانیای که مدیریتش دست غرب است، ولو به شما هم اجازه حضور بدهند، مادامی که مدیریتش در دست آنهاست، محیط نجوای شیطان است. #سوره_حجرات را ببینید. اگر به دستگاه خبرسازی آنها که نبأ فاسق است گوش فرا دادی، اقتتال و درگیری و سوءظن و تنابز بالالقاب و تجسس و بدگویی و غیبت ایجاد میکند. اگر به این نبأ فاسق گوش بدهی، چنین اتفاقاتی میافتد. امت مؤمن اگر میخواهد بر رقیب پیروز بشود باید بر دستگاه نبأ و خبرش، که حالا امروز مدرن شده شده، و بر اهرم امپراتوریهای رسانهای و #جنگ_رسانهای غلبه کند و از آن عبور کند. ما الآن در این مرحله هستیم. (۱۴۰۰)
•┈┈••✾❀✾🍃💠🍃✾❀✾••┈┈•
@ahlolbasarدادخواه فتنه.m4a
15.21M
صوت:🔥یکصد و پانزدهمین جلسه از سلسله نشستهای پخش زنده سه شنبه ها گروه بصیرتی اهل البصر
✅ موضوع : زمینه های فتنه با رمز مهسا
🎙کارشناس : محمدحسین دادخواه
#جهاد_تبیین
@ahlolbasarدکتربیگدلی.mp3
5.58M
صوت:🔥 #نشست_بصیرتی
موضوع : بررسی ابعاد اغتشاشات و فتنه اخیر
کارشناس : دکتر علی بیگدلی
✍رهبر عزیزم!
بگذار هرچه میخواهند بگویند...
تخریبت کنند
تهمتت بزنند
و دیکتاتور بخوانندت
ما که میدانیم این تو بودی که به مردم کشورت عزت دادی
ماکه میدانیم پدر ایران نوین تو هستی
ما که میدانیم اگر تو نبودی در روز روشن نیز جرات شکستن حکومت نظامی داعش را نداشتیم...
اگر تو نبودی مانند دوران سیاه شاهان خودخداپندار، به لطف کاپیتولاسیون ها، ارزشمان از یک سگ آمریکایی کمتر بود...
آنهایی که باید میدانند که تو چقدر مقتدر اما مظلومی که حرف هایت یکی پس از دیگری روی زمین مانده...
تعجبی ندارد!
جدت علی هم مقتدر و مظلوم و در میان جهل کوفیان اسیر و دست و پا بسته بود...
بگذار جوجه روشنفکرهای غربزده شعار آریایی هستیم شان گوش فلک را کر کند!
ماکه میدانیم اگرتو نبودی امروز داعش و داعشیان چیزی از بنای کوروش به جا نگذاشته بودند...
هرکس نداند ما که میدانیم فرهنگ و تمدن غرب و شرق را از مردمانش بیشتر آشنایی تاجایی که پوتین گفته بود رهبر ایران بیش از من از فرهنگ و تاریخ روسیه اطلاع دارد ...
ما که میدانیم درکنار غرش دلیرانه و چهره مقتدرانه ات در برابر دشمن، قلبی به وسعت فرهنگ و شعر و ادب پارسی داری و اشعارت روشنی بخش محفل انس و ادب است...
جرم وگناه تو این بود که درعصری به دنیا آمدی و زیستی که مردمش صدهاسال از توعقب تر بودند
نه جرم تو بلکه این جرم ناخواسته تمام بزرگان وطن دوستی ست که فراتر از زمان خودمی اندیشند
ازتو ممنونم که وجودت باعث آرامش و حضورت موجب امنیت من است
ممنونم که هستی و نگذاشتی تا چکمه های سربازان کودک کش آمریکا، انگلیس، اسرائیل و داعشی های سعودی،خاک کشورم را آلوده کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 با عقاید و تفکرات لیدرهای آشوبهای اخیر بیشتر آشنا شوید
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌷💫 مهمترین تفاوت 78 و 88 و 98 و اینبار جنبش لمپنها
🔹 جنس اغتشاش امروز با گذشته متفاوت است. یکی دانستن اینها منجر به خطای محاسباتی و تصمیم گیری می شود. آنچه روشن است اینکه این روزها امتداد گذشته نیست و ما با یک پدیده جدید مواجهیم که در انتهای متن به عنوان تفاوت اصلی اشاره خواهم کرد.
🔸 دو تفاوت اولیه:
1️⃣ یکم. در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.به همین دلیل شعارها از لحظه اول حول کشتن و اتش زدن و خراب کردن و تقابل با اصل نظام بود.
2️⃣ دوم. در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. به این معنا که حق و باطل ممزوج بود و روشن نبود. 78 به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. 88 سر تقلب و قدرت سیاسی. 98 بحث اقتصادی بود و اینبار هیچ گونه فتنه ای وجود نداشت. شفاف و شفاف. حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
✅ اما این دو تفاوت اصلی نبود.... و مهمترین:
3️⃣ سوم. در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثه ای رخ میداد و رسانه ها متناسب با آن ماجرا را روایت می کردند اما اینبار روایت رسانه ها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
🔹 در تمام موارد قبلی رسانه ها نقش اطلاع رسانی و در موارد جدی تر نقش تهییج و ترغیب را داشتند و اما اینبار نقش تصویرسازی.
🔸 فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
✅ اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
🔹 و اما اصل حرف؛
نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸 برای تصویر سازی رسانه ای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
✅ یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹 نزاع این دوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته می شد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
🔸 جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
✅ جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
🔹 و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
🔸 و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
✅ دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
🔹 به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
🔸 و از این واضحتر اینکه؛
فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
✅ خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.
تصویر سازی مصداق عینی میخواهد؛ نباشد، میسازند.
آتش می زنند و خون میریزند تا بگویند بی شماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
💢 و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
✅ پ ن👇
🌀👈با توجه به شعار " زن ، زندگی ، آزادی " فتنه اخیر نیاز جنسی و همجنس بازی هست نه نیاز اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی. حجاب بهانه است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔰حرف روز
🔷️تز و آنتی تز اغتشاشات
در هفته اخیر جریان ضدانقلاب با فعالکردن گسلهای جنسیتی، قومی و مذهبی بهویژه در بستر فضای مجازی و رسانهای، کشور را وارد اغتشاش کرد. این جریان ۳ هدف عمده را دنبال میکند. اولا بهدنبال این است که با ایجاد التهاب کشور را وارد فضای امنیتی نماید. قطعا با امنیتیشدن هر کشوری، مصائب، خسارات و مشکلات به سوی آن سرازیر خواهد شد. ثانیا به جای عقلانیت، هیجان و احساسات را در جامعه حاکم نماید. دشمن با تزریق هیجان کاذب به جامعه و حتی تصمیمگیرندگان، مسیر حرکت کشور را از ریل اصلی منحرف میسازد. و ثالثا به واسطه ایجاد ناامنی در کشور، رشد و توسعه اقتصادی کشور را تضعیف نماید. با توجه به دیدگاه اقتصادی دولت سیزدهم و نگاه ویژه به تبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه و فعال کردن مراودات اقتصادی با چین و روسیه که بنا به گزارشهای مراکز بینالمللی باعث رشد و ایجاد چشمانداز روشن اقتصادی برای کشورمان شده است، دشمن میخواهد در این روند مثبت، اخلال ایجاد کند.
در مقابل جریان ضد انقلاب، جریان انقلابی نیز باید برای خنثیسازی پروژه دشمنان، ۳ برنامه عمده را دنبال کند. نکته اول اینکه در مقابل پروژه ناامنسازی ضدانقلاب در کشور، آرامش روانی و میدانی را ایجاد کند. آرامش میدانی را نیروهای امنیتی پدید میآورند ولی آرامش روانی جامعه با برخورد عقلانی و متانت پدید میآید نه برخی سخنرانیها و یا اظهاراتی که جز دمیدن در آتش ناآرامیها حاصلی ندارد. کما این که متاسفانه برخی از سابقهداران انقلاب که صاحب تریبون و طرفدار نیز هستند ولی با تبیین غیرعقلانی خود، بر رادیکالشدن فضای هیجانی جامعه که خواست دشمن است میافزایند. در گام دوم جریان انقلابی باید به دور از فضای احساسی و هیجانی و در فضایی عقلانی دلایل و بسترهای ایجاد اغتشاشات اخیر را بررسی نماید و با آسیبشناسی حوادث اخیر بتواند راهکارهای لازم را برای پیشگیری از وقوع مجدد این مشکلات طراحی و اجرا نماید.
و در نهایت باید تلاش کرد با گذر از ناامنی، چرخهای اقتصادی کشور را با سرعت بیشتری به سمت جلو به حرکت درآورد. چرا که تجربه فتنههای 88، 96 و 98 به ما ثابت کرد که ایجاد اغتشاش در کشور با رشد اقتصادی رابطهای معکوس دارد. همانگونه که اغتشاشات اخیر فقط در بخش ترانزیت کالا از کشورمان باعث کاهش۴۰ درصدی شده است. لذا همه دلسوزان ایران و انقلاب باید تمام تلاش خود را برای عبور از غبار فتنه و ترسیم چشماندازی جدید در سپهر اقتصاد کشور مصروف نمایند.
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | آیا پروژه مهسا امینی زمستان سخت اروپا را گرم خواهدکرد؟
🍃🌹🍃
🔻 اروپا در سال ۲۰۲۱، ۱۵۰ میلیارد مترمکعب از روسیه گاز وارد نمود که پیشبینی میشود در سال جاری به دلیل تحریمهای غرب علیه روسیه، این میزان با کاهش حدود ۱۰۵ میلیارد متر مکعب به ۴۰ الی ۴۵ میلیارد مترمکعب کاهش یابد. و با انفجار اخیر در خط لوله نورد استریم، تامین این میزان هم جای تردید دارد.
🔸 آذربایجان با افزایش ۳۰ درصدی در سال ۲۰۲۲ قرار است ۱۲ میلیارد مترمکعب گاز را از طریق خطوط انرژی تاناپ تاپ به اروپا منتقل نماید اما این میزان، خیلی کمتر از نیاز اروپاست.
🔹 آمریکا در سال ۱۹۹۶ طرح ترانس خزر را با هدف انتقال گاز ترکمنستان از بستر دریای خزر به آذربایجان به میزان سالانه ۳۰ میلیارد مترمکعب جهت انتقال به اروپا در راستای رفع نیازمندی اروپا به روسیه مطرح نمود که تاکنون بنا به دلایلی هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
🔸 یکی از احتمالات تحلیلگران در این موضوع این است که با تصرف استان سیونیک توسط آذربایجان، ناتو تا دریای خزر پیشروی و در راستای تامین امنیت این خط انرژی در دریای خزر مستقر و گاز ترکمنستان از مسیر باکو، سیونیک ارمنستان، نخجوان وترکیه به اروپا منتقل شود.
🔹 اما ایران با تصرف استان سیونیک توسط آذربایجان به دلیل تغییرات ژئوپلتیکی در مرزهای خود مخالفت میکند. در حال حاضر با فرا رسیدن فصل سرما و مشکلات پیش روی اروپا در تامین سوخت مورد نیاز صنایع و مردم، این سناریو با حمله مجدد آذربایجان به ارمنستان علیرغم توافق آتش بس شروع شد.
🔺 و گزینه دشمن برای ایران هم، امنیتی کردن فضای داخلی ایران و مشغول نمودن کشور به حل و فصل معضل امنیتی و عدم توانایی بر تمرکز روی اتفاقات شمال غرب بود. گزینهای که هم موضوع قومیتی را تحریک و هم فضای کشور را امنیتی نماید و بهترین روش، پروژه مرحومه مهسا امینی بود. این فقط یکی از اهداف دشمن در این سناریو است.
❌ ادامه دارد...
✍محسن پناهیان- کارشناس ارشد آسیای مرکزی و قفقاز
🔰گزارش روز
💢ادعاهایی از جنس خارج از گود
علی ربیعی از چهرههای امنیتی و مسئول در دولتهای موسوی، هاشمی، خاتمی و روحانی طی اظهاراتی پیرامون اغتشاشات اخیر که سایت اعتماد آنلاین آن را منتشر کرد، گفته است: من در سه سطح، مسئله را تبیین میکنم. نخست، سطح اقتصادی و مسئله فقر و نابرابری مزمنشده، سپس سطح ندیدن تحولات و تغییرات ارزشی نسل جدید و در سطح سوم انسداد مزمن سیاستها در قبال زنان را سه سطح تعیینکننده این اعتراضات میدانم. در مواجهه با این سنخ از اظهار نظرها که با ژست "خارج از گود" مطرح میشود؛ آن هم از سوی کسانی که سابقه حضور 32 ساله در عرصه اجرایی کشور دارند؛ میبایست از دریچه مطالبه وارد شد.
گزارههای تحلیلی:
1️⃣جریان غربگرا در حالی انگیزه اغتشاشات اخیر را اقتصاد و نابرابری مزمنشده میخواند که حاضر نیست نقش خود را بهعنوان مجری و سیاستگذار در دورههای متعدد بپذیرد و اشارهای به سیاستهای سرمایهسالارانه همفکران سیاسی خویش در دولت سازندگی نمیکند و از آزمون خطاهای خودشان در حل مشکلات اقتصادی از طریق نظریه تک خطی توسعه بر مدار پیروی از غرب در دوره اصلاحات سخنی نمیگویند و از عاقبت رویکرد منفعلانه در دیپلماسی که هشت سال بیعملی و خسارت محض را رقم زده حرفی به میان نمیآورند! و به عملکرد درونزا و نگاه متکثر و موثر دولت جدید در غلبه بر چالشهای اقتصادی با توجه به بحران جهانی اقتصاد در این مدت کوتاه نیز اشاره نمیکنند.
2️⃣این جریان از تحولات و تغییرات ارزشی در نسل جدید به عنوان علت اتفاقات اخیر یاد میکنند و این در حالیست که باید گفت نسل جدید در کجای آموزش و پرورش تحت مدیریت شما با عقلانیت و حکمت آرایهها و آموزههای اسلامی و دینی آشنا شدهاند که بخواهد تغییر حالی صورت بگیرد. وقتی در 32 سال بعد از انقلاب، طی برنامههای پنج ساله که با مبانی نظری غیر دینی نوشته شده؛ یک روند معیوب جامعهپذیری و دینزدایی را با حذف قهرمانان دینی و ملی به مانند شهداء و پذیرش و اجرای سند 2030 بر جوانان و نوجوانان تحمیل کردید! و حال چه به این جوانان و نوجوانان از دین دادهایم؟ که مطالبه کنیم! چرا که جنس این هیجانات کاذب از نوع جهل و ناآگاهی از دین است نه دین زدگی!
نکته نهایی اینکه از انسداد مزمن سیاستها در قبال زنان در ایران اسلامی سخن میگویند، در حالیکه راه رفته نظامهای متبوع غربیشان در عرصه برهنگی به نتایجی چون کالاییشدن زنان، رشد تجاوزات جنسی، کنترل محتوای مبتذل در فضای مجازی، تدوین قوانین پوشش در دانشگاههای جهان، ترویج آموزش "نه گفتن" به دختران و... منجر شده است.
✍️#جواد_خسروی
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅فتنه در قرآن(۳)
🌹🌿بصیرت یعنی ضمن دشمن شناسی در دوست شناسی نیز نمره قابل قبول بگیری
👈«وَ ما يَسْتَوِي الْأَعْمى وَ الْبَصير» (سوره فاطر، آیه 19)
«(هرگز) كور و بينا يكسان نيستند.»
1⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی ممکن است همسرِ پیامبر، در برابرِ راهِ پیامبر ایستاده باشد؛
2⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه نگاهت به "شخصیت" ها نباشد؛ بلکه همواره به "شاخص"ها چشم بدوزی؛
3⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی حتی مسجد، می تواند "مسجد ضِرار" باشد و پیامبر (صلی الله علیه و آله) آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید؛
4⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق، منحرف نکند؛
5⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه بتوانی شترِ همسرِ رسول خدا را "پی"کنی و همزمان، حرمت حریم رسول الله(صلی الله علیه و آله) را نگه داری؛
6⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی جانباز صفین می تواند قاتل حسین(علیه السلام)در کربلا باشد؛
7⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمی توانی آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی، نباید از پا بنشینی؛
8⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه" مالک اشتر"ها را به تندروی و "ابوموسی اشعری" ها را به اعتدال، نشناسی؛
9⃣- بصیرت; یعنی اینکه بدانی "معاویه"ها، به سست عنصرهای سپاهِ امیرالمومنین(علیه السلام) " دل بسته اند؛
0⃣1⃣- بصیرت یعنی ضمن دشمن شناسی در دوست شناسی نیز نمره قابل قبول بگیری
✍رجبعلی بازیاد
هدایت شده از معیار
بیانات فرمانده کل قوا در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای… - Khamenei.ir.mp3
18.81M
🇮🇷
🔊صوتی | بیانات رهبرمعظم انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح. ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #برخورد_قاطع
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از سرباز ولایت
🔰حرف روز
🔵نقطه پایان توطئهها کجاست؟
آیا باورپذیر است که بگوییم صرفا یا عمده دلیل حرکتهای هنجارشکن، مخرب و خسارتبار دو هفته اخیر شکلگیری فضای احساسیـ اعتراضی پیرامون فوت مرحومه مهسا امینی است؟ به عبارت دیگر دلایل، عوامل و انگیزههای اصلی چیست؟ بازیگران عمده کیستند؟ چرا که بررسی تبار فتنههای 40 سال اخیر نشان میدهد که قریب به اتفاق فتنهها و اغتشاشات سالهای اخیر به ویژه از دهه 70 به این طرف عموما با مداخله سرویسهای جاسوسی غربی و عبری و پشتیابانیهای ارتجاع عربی شکل گرفته است.
جبهه استکبار در طول این چهل سال به هر نحو توانسته دشمنی کرده و نظام هم با توانمندی پاسخ این دشمنی و شیطنتها را داده است؛ لذا امروز هم خط همان است و همچنان مبارزه در جریان است و تنها روش و شیوه تغییر کرده و دشمنان این مبارزه و جنگ را به دلیل ناکامی در عرصهها و جبهههای قبلی به صحنهای دیگر کشانده است و راه مقابله هم همان مقاومت باورمند است. البته به دلیل تغییر شرایط، تغییر نسل، تغییر شیوهها و... ما هم نیاز به تغییراتی در سبک حکمرانی، زندگی، مدیریت مواجهه با جوانان و مردم داریم. باید اهمیت و ضرورت مقاومت در برابر استکبار را برای نسل فضای مجازی به صورت واقعی تبیین کرد و ابزار و یراق جنگ جدید را که این نسل بدون شناخت عمیق در دست دارد برایش توضیح داد.
به عبارت دیگر، اگر میخواهیم همان غیرت و مقاومت دیروز را در نسل امروز و فردا برای صیانت از اسلام و ایران ببینیم باید در خیلی چیزها تجدیدنظر کنیم، از آموزش فعلی این نسل تراز تربیت نمیشود. خیلی وقت نداریم این اتفاقات حکمت و خیریتی داشته و آن ضرورت رفتن نهادهای متولی و دلسوز به سمت یک آسیبشناسی جدی در ابعاد مختلف حکمرانی در فضا و شرایط جدید است. این آسیبشناسی ممکن است با هزینههایی هم همراه باشد، گریز از پرداختن آنها برای حفظ اصل نظام و کشور و مردم نیست.
🔸️نکته پایانی؛ «راهبرد ایجاد اغتشاش و درگیری» در جمهوری اسلامی ایران از سوی دشمنان قسمخورده آن به ویژه رأس جبهه استکبار پدیدهای صرفا امروزی و یا برای ماهها و سالهای اخیر نیست بلکه میتوان گفت روندی کاملاً شناخته شده است که گاه با ماهیت راهبردی و گاه به مثابه تاکتیک و بهانه در معارضه و مقابله با انقلاب و جمهوری اسلامی عمل کرده است و تا ماهیت اسلامی و الهامبخشی انقلاب و جمهوری اسلامی پا برجاست، نمیتوان بر روند تولید بهانهها و تداوم اغتشاشات نقطه پایانی گذاشت.
✍️#فتحالله_پریشان