⚛ حصارکشی؛ راهبرد رژیم صهیونیستی برای ایجاد امنیت!
🔻از شعار «از نیل تا فرات» رژیم صهیونیستی چند دههای میگذرد؛ اما نتیجه این سیاست اشغالگرانه، امروز محصور شدن در سرزمین اشغالی فلسطین است که روزبهروز بر حصارهای آن افزوده میشود! در روزهای اخیر و با عملیاتهای متهورانه و شجاعانه جوانان فلسطینی و کشته شدن چندین صهیونیست، کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرد با ساخت دیواری ۴۰ کیلومتری مانع از افزایش تهدیدها خواهد شد. این نخستین دیواری نیست که به بهانه کاهش امنیت کشیده میشود؛ در گذشته نیز این رژیم با اجرای طرحهای مشابه تلاش کرده بود آسیبپذیری خود در برابر مقاومت مردم فلسطین را کاهش دهد. ساخت دیوارهای حائل و امیدواری برای در امان ماندن شهرکهای صهیونیستی از آتش مقاومت، سرزمینهای تحت اشغال این رژیم را به شهرهای اروپایی قرونوسطی شبیه کرده است. توسعه ابتکارات مقاومت فلسطین و افزایش قابلملاحظه قابلیتهای مبارزین فلسطینی، رژیم صهیونیستی را که وعده امنیت پایدار به مهاجرین ساکن در سرزمینهای اشغالی داده است را با انفعال کمسابقه روبرو کرده است. توانمندیهای مقاومت فلسطین مبتنی بر ظرفیتهای رو به توسعه مردمی است و در چنین شرایطی به نظر میرسد رژیم صهیونیستی در آینده مجبور خواهد شد که به دور محلات و خیابانها نیز دیوارهای حائل ایجاد کند. روشن است که سرانجام و سرنوشت دولت و ملت اشغالگر با چنین وضعی چه خواهد بود!
🔰چالش مهم کشور از نگاه رئیس مجلس!
🎤دکتر قالیباف دیروز در نقد عملکرد وزارت اقتصاد در راهاندازی درگاه ملی صدور مجوز کسبوکار، گفت: «هنوز در آغاز راه تسهیل کسبوکار هستیم و قانون لازم برای این کار نوشته شده و چالش مهم امروز کشور ما تولید و اشتغال است. زیبنده کشور ما نیست در حوزه کسبوکار رتبه سهرقمی ۱۲۷ را داشته باشیم. ما به دنبال برداشتن همه امضاهای طلایی در حوزه اشتغال و بهبود فضای کسبوکار هستیم. سرمایهگذارانی که میخواهند در حوزه فعالیتهای اقتصادی وارد شوند با چالشهای جدی مواجهاند. ما به دنبال این هستیم که سهولت و شفافیت در مسیر صدور مجوزها اتفاق بیفتد».
♦️مخاطرات جوی افزایش خواهند یافت؟
🔹بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده در دانشگاه فردوسی مشهد ظرف چند سال آینده تا پایان دهه میلادی جاری شاهد وقوع خشکسالیهای گستردهتر و شدیدتر در سراسر کشور خواهیم بود. بر اساس همین یافته ها، امواج گرمایی به ویژه در نیمه غربی، جنوبی و شمال شرق کشور به طور برجستهای افزایش خواهند یافت.
🔹این در حالی است که بر وقوع بارشهای سنگین در بخشهای گستردهای از کشور به ویژه مناطق شمالی و غربی افزوده خواهد شد.
🔹 به طوری که بر اساس محاسبات انجام شده، شدت بارشها در حدود ۶۷ درصد، وقوع خشکسالی ۸۳ درصد، بزرگی امواج گرمایی ۹۴ درصد و تعداد، طول مدت و فراوانی امواج گرمایی در ۱۰۰ درصد از مناطق ایران روند افزایشی خواهد داشت.
120411_006.MP3
3.3M
🎤🍃
🍃
[• #تحلیل_روز | #نشست_بصیرتی •]
🎯| سلسله جلسات تحلیلے
#شعار_سال_1401⚙
🎙| کارشناس:
مهدی مصطفوی
🌀| موضوع:
➖ تبیین شعار سال۱۴۰۱
رزمایش ثامن(20)
جلسه 3⃣4⃣1⃣
🖇 #ماه_رمضان #جهاد_تبیین
🖇 #تولید_دانش_بنیان_اشتغال_آفرین
👥 #نشست_بصیرتی #ثامن
◀️ نشر حداکثری #ڪانالهای_ثامن
هدایت شده از معیار
🇮🇷
🖼 #اینفوگرافیک | محور بیانات مقام معظم رهبری در « دیدار با مسئولان نظام»
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از معیار
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | سرمایهگذاری دشمن بر #تحریف!
🍃🌹🍃
🎙حجتالاسلام والمسلمین رفیعی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🔰حرف روز
⚛بایستههایی در تحلیل و نقد مذاکرات هستهای
در دهمین روز ماه مبارک رمضان، رهبر معظم انقلاب میزبان جمعی از مسئولان نظام بودند. بیانات معظم له در این دیدار دارای محورهای مختلفی بود. یکی از محورهایی که موردتوجه رسانهها و جامعه قرار گرفت، تحلیل ایشان نسبت به مذاکرات هستهای و تعیین بایستههایی در شیوه و ادبیات نقادانه نسبت به مذاکرات است.
واقعیت آن است که به علت وجود مردمسالاری دینی و تکثر نگاهها در جامعه، هیچگاه راه نقد بسته نبوده و نیست؛ اما آنچه در نقد و تحلیل اهمیت مییابد، چگونگی نقد و تأثیر آن در تحقق بخشی یا تخریب مذاکرات است. بر این اساس یکی از اصول تحلیل، کلنگری و مشــاهده مجموعه واقعیات با همدیگر است. این امر سبب میشود تا همه واقعیات با هم دیدهشده و موجب خطای در محاسبه نگردد.
یک تحلیلگر با بررسی همهجانبه متن و مؤلفههای فرامتنی مانند منافع و مصالح ملی، نســبت خطوط قرمز با آن مصالح، دستاوردهای متن و نسبتشان با اهداف از پیش تعیین شده، شــرایط ژئوپلیتیکی حاکم بر جهــان و ... به تحلیل صحیح خواهد رسید. البته همانگونه که رهبری فرمودند: «اگر نقدی هم میشود، خوشبینانه باشد، بدبینانه نباشد؛ ثانیاً موجب تضعیف کسانی نشود که در این میدان مشغول تلاش و کار هستند». در این مسیر علاوه بر تدقیق در متن و فهم واقعیتهای میدانی، موارد دیگری نیز باید لحاظ گردد که عبارتاند از حسن ظن به مذاکرهکننده داخلی بهعنوان نماینده حقوقی نظام، تکیه بر منافع ملی و پرهیز از دخالت گرایشهای سیاسی و جریانی در تحلیل، دوری از یاس آفرینی در جامعه و زائل کردن امید به آینده و ... که رعایت آن میتواند در پویایی تحلیل و نقدها کمککننده باشد.
البته این بایدها و نبایدها صرفاً مربوط به منتقدین نیست، بلکه همانگونه که رهبر معظم انقلاب در 20 فروردین 94 به مذاکرهکنندگان سابق دستور دادند که «افرادی را که شاخصاند دعوت کنند، حرفهای آنها را بشنوند؛ ای بسا در حرفهای آنها یک نکتهای باشد»، باید از سوی دستگاه دیپلماسی کانالهای ارتباط با تیم هستهای تعبیه گردد که اگر منتقدان نکتهای داشته باشند، با بیان آن و همافزایی با مذاکرهکنندگان، به پویایی و بهتر شدن مذاکرات کمک کنند.
⚜نکته پایانی: اگر مذاکرات هستهای را یک آوردگاه بینالمللی بدانیم، آنچه میتواند به ما کمک کند، همدلی و همافزایی همه ارکان نظام با محوریت بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
✍ #یعقوب_ربیعی
AUD-20220412-WA0002.aac
7.19M
نشست سیاسی
موضوع: تبیین شعار سال ۱۴۰۱
سخنران: جناب آقای دکتر حامد شیرخدا
هدایت شده از معیار
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | هشدارهایی که در خصوص روابط ایران - افغانستان باید مورد توجه قرارگیرد چیست؟
🍃🌹🍃
🔻 در راستای ادامه تنش ها در فضای مجازی و احتمال تکرار برخی اقدامات علی الخصوص تعرض به سفارت ایران در افغانستان، احتمال فعال شدن گروهکها در داخل کشور دور از ذهن نبوده و بر همین اساس نیز موارد زیر متصور است:
1⃣ احتمال حضور گروههای خودجوش مقابل اماکن وابسته به افغانستان به خصوص کنسولگری و سفارتخانه افغانستان و تعرض به آنها
2⃣ احتمال هرگونه اقدام سازمان یافته سرپلهای ضدانقلاب برای تحرکات میدانی علیه اماکن دیپلماتیک با هدف گسترش دامنه موج ایجاد شده با محوریت اتباع افغانی
3⃣ احتمال هر گونه واکنش متقابل اتباع به خصوص در مناطق افغاننشین علیه شهروندان ایرانی همراه با مستند سازی
4⃣ احتمال آتش زدن پرچم افغانستان توسط گروههای خودسر و یا پرچم طالبان و گسترش دامنه جریان سازیها
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
باسمه تعالی
بصیرت چراغ مه شکن در فتنه ها
امام خامنهای مدظلهالعالی فرمودند : " چرا باید کسانی مرتب ترویج کنند که از خارج به ما هیچ گونه تهاجمی نیست... امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: و من نام لم ینم عنه، کسی که در جبهه و سنگر خوابش ببرد ، نباید خیال کند که دشمن هم در سنگر مقابل خوابش برده است، او بیدار است... فتنه مثل یک مه غلیظ ، فضا را نا مشخص می کند، چراغ مه شکن لازم است که همان بصیرت است ".
سیره امام علی علیه السلام در مبارزه با فتنه های زمان خویش روشنگری و تبیین بود به عنوان مثال با قاعدین( سعد بن ابی وقاص، عبدالله بن عمر ، حسان بن ثابت، اسامه بن زید و...) که حاضر نشدند با او بیعت کنند، به گفتگو پرداخت و تلاش کرد آنها را به راه حق بازگرداند چرا که کناره گیری قاعدین از بیعت می توانست دستاویزی برای دیگر مخالفان باشد.
امراله عباسی
هدایت شده از محتوای ثامن تیران و کرون
دکتر خانعلی زاده تحلیل صوتی۳۳.m4a
24.8M
بسم الله
صوت سی و سومین جلسه از سلسله جلسات هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال
🎙🌏سخنران جلسه : استاد گرامی جناب آقای دکتر مهدی خانعلی زاده
🖋موضوع جلسه:
بررسی آخرین تحولات منطقه و مسائل داخلی ایران
🕣تاریخ: چهارشنبه بیست و چهارم فروردین
♦️معاونت سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان♦️
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
@tahlil_samen
هدایت شده از ثامن اردستان
🇮🇷
🖼 #اینفوگرافیک | محور بیانات مقام معظم رهبری در « دیدار با مسئولان نظام»
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb