🇮🇷طی صحبت تلفنی که با دکتر قاضی زاده داشتم تاکید کردند من به نفع جبهه انقلاب کنار رفته ام و رئیس ستادم نظر #شخصی خودش را اعلام کرده وستادهای من در اختیار هیچ کدام از کاندیداها قرار نمی گیرد.
📝احمد امیرآبادی فراهانی
#قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت 🇮🇷
🆔 @nasimqazvin
🇮🇷نظرسنجی شناخت ۶تیر
🔹مشارکت ۵۴درصد
🔹مردد به مشارکت ۱۸درصد
🔹سبدرای نامزدها بین شرکتکنندگان قطعی و مردد:
🔹پزشکیان ۳۱درصد
🔹 قالیباف ۱۸درصد، جلیلی ۱۷درصد
🔹۱۹درصد بدون گزینه
🔹۱۱درصد رای سفید
#قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت
🇮🇷جدیدترین نظرسنجي موسسه پرسش منتشر شد
بر اساس این نظرسنجي پزشکیان با ۳۴ درصد آرا در رتبه اول، قالیباف با ۱۶.۵ درصد در رتبه دوم و جلیلی نیز با ۱۶.۱ در رتبه سوم قرار دارد
#قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت🇮🇷
@nasimqazvin
رئیس ستاد قاضی زاده حمایت از جلیلی را تکذیب کرد!
🔹آنچه که در حمایت از جناب دکتر سعید جلیلی بیان گردیده نظر شخص اینجانب به عنوان رییس ستاد ایشان بوده است، و نه نظر ایشان.
🆔 @nasimqazvin
حال ما بین به چه منوال گذشت!
این چهل روز چهل سال گذشت...
در اربعین #سیدالشهدای_خدمت با #رئیسی_عزیز عهد میبندیم که راه این شهید عزیز را با حضور در #انتخابات و انتخاب #اصلح ادامه دهیم.
انتخاب کسی که به فکر مردم باشد نه به فکر منافع خودش و در یک کلام رئیسی دیگر باشد...
🔻منصوری: ستادهای قاضیزاده هاشمی به سعید جلیلی ملحق شد.
#سعید_جلیلی
#یک_جهان_فرصت_یک_ایران_جهش
eitaa.com/saeedjalily_qazvin
مسئول ستاد دکتر پزشکیان در شهرستان بوئین زهرا پیش بینی کرد :
افزایش 30 درصدی مشارکت مردم شهرستان بوئین زهرا در انتخابات ریاست جمهوری
(( ولی اله حسین زاده خبرنگار آزاد)) حسین شریف مسئول ستاد دکتر مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان بوئین زهرا با بیان اینکه حضور پزشکیان در عرصه انتخابات برای جامعه خسته ایران دستاورد های بسیار زیادی به همراه داشته است خاطرنشان کرد : واقعیت این است که بخش گسترده ای از مردن بویژه جوانان به هر دلیل برای حضور در انتخابات دچار یاس و تردید بودند که با توجه به صداقت ، راست گویی ، اخلاق مداری ، جسارت و حق گویی که دکتر پزشکیان دارند و همچنین برنامه های که برای برون رفت از شرایط سخت فعلی و مدیریت کشور ارایه کرد بخش زیادی از مردم را برای حضور در انتخابات و آشتی با صندوق های متقاعد کرد و به نظر می رسد تا روز برگزاری انتخابات این موج گسترده تر شود .
شریف با بیان اینکه همواره میزان مشارکت در شهرستان ها ی استان قزوین از جمله شهرستان بوئین زهرا بالا بوده است گفت : با توجه به شور و شوقی که اصلاح طلبان با محوریت چهره و شخصیت برجسته کشور و استان حاج شیخ قدرت اله علیخانی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ایجاد شده است میزان مشارکت مردم شهرستان بوئین زهرا در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری نسبت به آخرین انتخابات افزایش 30 درصدری خواهد داشت .
مسئول ستاد دکتر پزشکیان در شهرستان بوئین زهرا با با یادآوری اینکه در تمام شهرهای شهرستان ستاد های دکتر پزشکیان فعالیت داشتند اظهار کرد : در ستاد مرکزی با حضور نخبگان و چهره های مطرح سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی ، ورزشی ، کشاورزی و صنعت کمیته های تخصصی فعال شدند و این کمیته ها با جامعه هدف خود ارتباط داشتند و برنامه های تخصصی دکتر پزشکیان را برای برون رفت از مشکلات را برای آنها تشریح و تبین کردند که مورد توجه اقشار مختلف مردم نیز واقع شده است.
کشاورز برتر کشور با بیان اینکه سالیان سال است در عرصه کشاورزی و تولید فعالیت دارد اظهار کرد : بنده به عنوان یک تولید کننده با تمام وجود مشکلات و مسایل کشاورزان و تولید کنندگان را لمس می کنم که مجاهدان عرصه تولید در چه شرایط سخت و نفس گیری فعالیت می کنند.
وی افزود : با توجه به اینکه عرصه کشاورزی یک حوزه کاملا تخصصی است و دکتر پزشکیان بر بکارگیری و استفاده از نظرات و دیدگاه کارشناسان در مدیریت کشور تاکید دارد می توان با حضور دکتر پزشکیان به توسعه و رفع مشکلات بخش کشاورزی و تولید امیدوار بود.
وی افزود : دکتر پزشکیان در کنار فعالیت پزشکی ، سیاسی و فرهنگی به حوزه کشاورزی و باغداری علاقه مند و فعالیت دارد به همین دلیل مشکلات و مسایل کشاورزان و باغداران را با تمام وجود درک می کند و بی شک یکی از الویت های وی توسعه بخش کشاورزی خواهد بود.
شریف با بیان اینکه برای اولین بار در شهرستان بوئین زهرا کمیته سلامت در ستاد دکتر پزشکیان تشکیل شد افزود : ستاد بانوان دکتر پزشکیان در کنار ستاد اصلی فعالیت های بسیار خوبی را برای جلب مشارکت فعالانه بانوان در انتخابات داشت و برگزاری چندین همایش باعث گردید که میزان مشارکت بانوان در فعالیتهای انتخابات افزایش پیدا کند.
وی تاکید کرد : تمام فعالین ستاد و کمیته های ستاد دکتر پزشکیان در سطح استان قزوین و بویژه شهرستان بوئین زهرا با عشق و علاقه و از روی دغدغه فعالیت دارند چرا همه این عزیزان اعتقاد و باور دارند که باید از ظرفیتی که نظام و دکتر پزشکیان برای بهبود وضعیت مردم و کشور ایجاد کرده اند حداکثر استفاده را داشت لذا همه دست اندر کاران ستاد های پزشکیان با احساس مسئولیست و برای اعتلای ایران و انقلاب و در راستای منویات مقام معظم رهبری برای مشارکت حداکثری مردم در ستادها به طور شبانه روزی فعالیت داشتند.
شریف یادآور شد : با توجه فعالیت های گسترده ستاد ها و همچنین نقش آفرینی حاج آقای علیخانی سردار سازندگی استان قزوین و همدلی چهره ها و گروه های اصلاح طلب پیش بینی می کنم آرای دکتر پزشکیان در شهرستان بوئین زهرا چشمگیر و قابل توجه باشد.
مسئول ستاد دکتر پزشکیان ضمن دعوت از تمام اقشار مردم برای مشارکت حداکثری در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت : بنده صمیمانه از دکتر محمد علیخانی ریس ستاد دکتر پزشکیان در استان قزوین و همچنین همکاران دلسوز و پر تلاشم بویژه آقای مصطفی حسین زاده در ستاد شهرستان و تمام خیرین ، معتمدان ، بزرگان و اقشار مختلف مردم بویژه نسل جوانان که ما را در جهت راه اندازی و فعالیت موفق ستاد دکتر پزشکیان حمایت و همراهی کردند نهایت تقدیر و تشکر را دارم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همسر شهید رئیسی: تفاوت جمهوری اسلامی با حکومتهای مردمیِ دنیای غربزده، خدمت به مردم و پیروی از رهبری ولی بهخاطر خداست.
🆔 @nasimqazvin
🇮🇷اقبال مردم به قالیباف افزايش یافت
🔹بر اساس تحلیل هوش مصنوعی، در ساعات اخیر ذهنیت مردم به سمت دکتر قالیباف (رنگ آبی) بشدت متمایل شده است و این امر در استان های زیادی فراگیر شده است.
🔹گویا در ساعات اخیر و با تصمیم گیری بسیاری از مرددین، غالب رقابت بین قالیباف(آبی) و پزشکیان(قرمز) شکل گرفته است.
🔹در این ساعات، نمودارها نشان دهنده روند صعودی برای قالیباف و روند نزولی برای پزشکیان و جلیلی است.
منبع: Google
#اجماع_مردم
#قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت
دعوت رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین از مردم برای مشارکت در انتخابات
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین، طی پیامی از مردم فهیم، شریف، شهید پرور و میهن دوست قزوین برای مشارکت حداکثری در انتخابات دعوت کرد.
مشروح خبر 👇
🔗 B2n.ir/t50192
🔰 روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین
🆔 @jdqazvin_ir
روزنامه #فرهیختگان نظرسنجی سازمان #بسیج را منتشر کرد
در تاریخ ۶ تیرماه
- حتما شرکت می کنم ۴۹ درصد
- به احتمال زیاد شرکت میکنم ۱۹/۵
- هنوز هیچ تصمیمی نگرفته ام ۱۰/۴
- به کدام نامزد رای می دهید ؟
📌 پزشکیان ۳۳
📌قالیباف ۲۴/۹
📌جلیلی ۲۴/۵
📌قاضی زاده هاشمی ۲/۵
📌زاکانی ۲/۵
📌پورمحمدی ۲/۴
@AkhbareFori