پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
#خلاصه_فصل_دوم_کتاب_خواهر_برادرهای_سازگار ( گردآوری توسط یکی از مادران فعال و خوب کانال👏👏) بخش دوم✅
بیایم تمرین کنیم هر روز یکی از این نکات رو در ارتباط با بچه هامون تمرین کنیم ☺️
به نظرم تمرین و تکرار زیادی میخواد تا ملکه رفتاری مون بشه😉
منم إن شاءالله تلاش می کنم این نکات رو انجام بدم😅
از امروز همه مون با هم در مدیریت روابط بچه ها تلاش کنیم و نتایج خوبش رو به اشتراک بگذاریم 😍
#مدیریت_روابط_کودکان
#خواهر_برادری
#همدلی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
#مثال های کاربردی برای مدیریت روابط کودکان
#کتاب_خواهر_و_برادرهای_سازگار
#نوزاد_جدید
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
عرض سلام و احترام خدمت همه بزرگواران.به لطف خدا کانال نسل تمدن ساز رو در بله ایجاد کردیم تا مخاطبین بیشتری از مطالب استفاده کنند🌸
لینک کانال بله:
https://ble.ir/nasletamadonsaz
#مثال های کاربردی برای مدیریت روابط کودکان
#کتاب_خواهر_و_برادرهای_سازگار
#نوزاد_جدید
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
#مثال های کاربردی برای مدیریت روابط کودکان #کتاب_خواهر_و_برادرهای_سازگار #نوزاد_جدید https://eita
خدایا به ما مادران چند فرزندی صبر و حوصله فراوان بده تا بتوانیم روابط و دعواهای بین بچه ها رو مدیریت کنیم🤪
مخصوصاً در ایام تعطیلات تابستانی و بیکاری بیشتر بچه ها 🙈
الهی آمین🤲🤲
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#خلاصه_فصل_دوم_کتاب_خواهر_برادرهای_سازگار
✅بخش سوم
برای کمک به کودکانی که دیگران را کتک میزنند ارتقا دادن آنها به سطحی است که قادر باشند بدون توسل به خشونت و از طریق بحث و گفت و گو مشکلاتشان را حل کنندبرای اینکار اجرای الگوی صحیح رفتاری لازم است.
اگر اصرار داریم کودکانمان راهی بجز کتک زدن و فحاشی پیدا کنند، ما نیز باید در پی یافتن راههای دیگر باشیم.
لوری ۷ ساله هیچ کنترلی بر رفتارش ندارد،کافیست که برادرش به او چپ نگاه کند تا لوریاو را به باد کتک بگیرد.دیروز در حالیکه با سرعت زیادی در اتوبان رانندگی میکردم لوری بازهم مشاجره را شروع کردلوری فریاد دلخراشی میکشد و میگوید جیسون با فرفره اش زد به چشمم
جیسون:نزدم!
لوری:دروغگو!
جیسون:من که عمدا نزدم!فقط میخواستم بچرخونمش.
در آیینه ماشین لوری را میبینم که مشتهایش را گره کرده تا جیسون را بزند.
من: وای لوری حتما خیلی دردت گرفته.ضربه به چشم خیلی
دردناکه حتی اگر تصادفی باشه و همین تورو خیلی عصبانی کرده.احساست رو به جیسون بگو.
و بعد لوری جیسون را به باد ناسزا گرفت اما دست کم او را نزد .مات و متحیر شده بودم.
#مدیریت_روابط_کودکان
#خواهر_برادری
#همدلی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
مهارت همدلی🥰
همدلی توانایی درک احساس و تجربۀ دیگران است؛ به این معنی که فرد بتواند خود را جای دیگری بگذارد و دنیا را از چشم او ببیند. مهارت همدلی دو جزء شناختی و عاطفی دارد. جز شناختی یعنی این که فرد بتواند احساس دیگران را بشناسد و تشخیص دهد و جز عاطفی یعنی این که بتواند پاسخ مناسب به آن احساس بدهد.
به عبارت ساده تر یعنی این که بتوانید در موقعیت های مختلف احساسات دیگران مثل خشم، ترس و غم شان را تشخیص دهید و به صورت درست به آن پاسخ بدهید. اولین شرط همدلی با دیگران خودآگاهی است. فردی که احساسات و روحیات خودش را نشناسد در همدلی کردن با دیگران درمانده می شود. این که یک فرد نتواند احساسات دیگران را بفهمد یک کمبود در هوش هیجانی است.
#همدلی
#خودآگاهی
#هوش_هیجانی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
کسب مهارت همدلی در هر سنی واجبه و همه انسان ها نیاز به درک شدن و همدلی دارند و کسب مهارت همدلی نیاز به تمرین و مداومت داره☺️
همدلی با کودک
همدلی با نوجوان
همدلی با همسر
همدلی با دوست و ...
همه ما نیاز به همدلی کردن و همدلی شدن داریم😍
تلاش کنیم هم در خودمون این مهارت رو ایجاد کنیم و هم به فرزندمون یاد دهیم 🌸
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
چگونه با فرزندمون همدلی کنیم؟
۱_گوش دادن فعال👂
اولین قدم برای افزایش مهارت همدلی تمرین گوش دادن به صورت فعال است. برای این کار باید به خوبی و با تمام توجه به طرف مقابل تان گوش دهید و پاسخ های مناسبی نشان دهید. اگر در شرایط گوش دادن به حرف کسی نیستید، بهتر است به او بگویید و بخواهید که در زمان دیگری با هم صحبت کنید. در این صورت ناراحتی فرد بسیار کمتر از زمانی خواهد بود که با شما صحبت کند ولی پاسخ نامناسب بگیرد. کارهایی که برای گوش دادن فعال باید انجام داد عبارت اند از:
کارهای خود را کنار بگذارید و با تمام توجه به طرف مقابل تان گوش دهید.
تماس چشمی داشته باشید و به حرکات مخاطب توجه کنی..
در بین صحبت های او با تکان دادن سر و حرکات بدنی نشان دهید که به حرف هایش توجه می کنید و مشتاق هستید.
سعی کنید خود را جای او بگذارید تا حال او را بهتر درک کنید و فکر کنید اگر جای او بودید چه می کردید.
از تکنیک انعکاس برای عکس العمل دادن استفاده کنید.
#همدلی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
چگونه با فرزندمون همدلی کنیم؟
۲_انعکاس🗣
انعکاس احساس: در این تکنیک باید با منعکس کردن احساسات، همدلی خود را نشان دهید. مثلا می توانید بگویید “مطمئنم خیلی برات سخت بوده” یا ” از خوشحال بودنت خوشحالم” در این صورت او احساس می کند که توسط شما درک شده است.
انعکاس محتوا: بعضی وقت ها موضوع صحبت مساله هیجانی و احساسی نیست و مربوط به گفتگوهای روزمره می شود. در این صورت نیز باید با انعکاس حرف های مخاطب، او را تائید کنید و نشان دهید که به صحبت های او گوش می داده اید.
#همدلی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
#خلاصه_کتاب_سیره_تربیتی_پیامبر (ص) و اهل بیت علیهم السلام
( گردآوری توسط یکی از مامانهای فعال و دغدغه مند کانال)
فصل اول و دوم در مورد قبل از ازدواج است.
فصل سوم:
نقش محبت در تربیت کودک نقشی کلیدی است زیرا که خداوند هم در کتاب تربیتی خویش (قرآن )سخن خویش را با محبت و مهربانی آغاز کرده است. نخستین جمله از اولین سوره قرآن ابراز محبت به بندگان است به نام خداوند بخشنده و مهربان .
همچنین خداوند این حقیقت رو به پیامبر خویش گوشزد کرده است که توسل به خشونت در تربیت به بیراهه رفتن است .
آثار محبت به کودک : رفع و ارضای نیاز طبیعی کودک و برطرف شدن مشکلات جسمی ناشی از کمبود محبت مثل رنگ پریدگی از دست دادن شادابی طبیعی تنفس نامنظم و حتی ناراحتی معده و روده ۲ - افزایش اعتماد به نفس ۳-یادگیری شیوه محبت به دیگران ۴-جلب اعتماد به محبت کننده ۵- باعث جلوگیری از انحرافات فردی در کودک می شود.
#معرفی_کتاب
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
چگونه با فرزندمون همدلی کنیم؟
۳_نصیحت و قضاوت نکردن
در اکثر مواقع وقتی که افراد با شما درد و دل می کنند، درست و غلط موضوع را می دانند و تنها به دنبال کسی هستند که نگرانی هایشان را با او تقسیم کنند. اگر برای حل مشکل او راهکاری دارید حتما به او بگویید ولی از توصیه های کلیشه ای و مقصر نشان دادن او خودداری کنید.
۴_تعادل در همدلی
برای این که بتوانید مهارت خود را در همدلی بالا ببرید، باید در عکس العمل نشان دادن تعادل برقرار کنید. نه انقدر عکس العمل نشان دهید که به مشکل فرد افزوده شود و نه انقدر بی اهمیت باشید که احساس کند او را درک نمی کنید. برای ایجاد تعادل باید واکنش منطقی نشان دهید. فکر کنید که این موضوع برای طرف مقابل چه قدر اهمیت دارد و سپس متناسب با آن برخورد کنید.
۵_اهمیت در همدلی
همدلی یکی از مهارت های هوش اجتماعی است و پل ارتباطی ما با دیگران است که هر فردی برای حضور موثر در جامعه و ارتباطات خود باید ان را کسب کند. همدلی باعث می شود که عقاید مختلف را درک کنیم و رفتارهای خود را متناسب با شخصیت وموقعیت افرد انتخاب کنیم. اگر در ارتباطات خود حس خمدلی نداشته باشیم حس نا اممنی و بی اعتمادی را به دیگران منتقل میکنیم و همچنین باعث بیشتر شدن تعارضات در روابط می شوید.
#همدلی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
تکنیک های درمان ناخن جویدن در کودکان
۱. به کودک مهارت مدیریت استرس را بیاموزید
قبل از شروع هر کاری برای ترک عادت کودک باید بدانید ریشه بسیاری از این عادتها داشتن استرس و اضطراب است . بهعنوان اولین قدم کمک کنید فرزندتان استرسش را مدیریت کند و آن را پایین بیاورد .
تنفس عمیق کمک زیادی به آرام شدن کودکان میکند . طریقه صحیح آن را یاد بگیرید و با فرزندتان تمرین کنید . از او بخواهید در موقعیتهای استرسزا تنفس عمیق را انجام دهد تا آرام شود .
۲-آرام باشید :
بچهها خصوصاً در سن پایین ممکن است احساس بدی نسبت به ناخن جویدن خود نداشته باشند و راضی کردن آنها برای ترک این عادت سخت باشد . سعی کنید در این مواقع آرام باشید و با برخورد شدید به کودک فشار وارد نکنید . هر نوع واکنش عصبی شما و فشار بیشتر بر کودک نتیجه برعکس دارد و علاوه بر زیادشدن ناخن جویدن کودک اعتماد به نفس او نیز کم میشود .
و ممکن است برای جلب توجه شما اینکار را تکرار کند .
۳-اضطراب کودک را پایین بیاورید :
بچهها معمولاً انعطافپذیری بالایی دارند اما موقعیتهای اضطراب زایی در زندگی وجود دارند که کنار آمدن و سازگاری با آنها نیاز بهوقت و انرژی بیشتری دارد
مثل فوت عزیزان ، طلاق والدین ، تغییر مکان زندگی و…
این موقعیتهای خاص ممکن است ممکن است شروعکننده نشانههایی مثل ناخن جویدن باشد . اگر از این قبیل اتفاقات پر تنش در زندگی کودک اتفاق افتاده است بهتر است در این مورد با او صحبت کنید . اجازه دهید فرزندتان در مورد احساسات ناخوشایندی که تجربه میکند با شما گفتگو کند و تخلیه احساسات شود .
۴- در زمان ناخن جویدن او را از این کار دور کنید :
خیلی وقتها بچهها مشغول ناخن جویدن هستند بدون اینکه خود متوجه باشند . و این کار کاملاً ناخودآگاه و از روی عادت انجام میشود . یک نشانه یا علامت بین خود و کودک تعیین کنید تا حتی وقتی در جمع هستید بتوانید او را متوجه ناخن جویدنش بکنید بدون اینکه دیگران متوجه شوند و او خجالت بکشد.
https://eitaa.com/joinchat/2412970307Ce2b6e0927e
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
تکنیک های درمان ناخن جویدن در کودکان ۱. به کودک مهارت مدیریت استرس را بیاموزید قبل از شروع هر کا
یکی از مواردی که سبب ایجاد اضطراب و ناخن جویدن کودکان می شود تولد نوزاد جدید هست که با مدیریت والدین میشه این اضطراب رو به حداقل رسوند و ناخن جویدن رو درمان کرد
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
همدلی با نوجوان
بیشتر والدین برای ابراز همدلی با کودکان خردسال خود، آمادگی بیشتری احساس میکنند اما با نوجوانان چنین نیست.
یادگیری و تمرین کارآمد همدلی، مهارتی است که تا آخر عمر همراه شما خواهد بود. اگر آن را بهطرز مؤثر بهکار بگیرید، کانال ارتباطی مورد اعتماد و گشودهای را برای شما فراهم میکند که میتوانید از طریق آن ارتباط برقرار کرده و نظرات خود را به فرزند نوجوانتان انتقال دهید.
#همدلی
#نوجوان
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
همدلی با نوجوان 🥰
براى گفتوگوى موفق با نوجوانان باید شنوندهٔ خوبى باشیم و تفاوت میان شنیدن و گوش کردن را درک کنیم. شنیدن یک رفتار فیزیولوژیک غیرارادى است که در پاسخ به هر محرک صوتى رخ میدهد؛ مثلاً هماکنون که شما این مطلب را مطالعه میکنید، ممکن است صداى هود آشپرخانه، صداى ماشینهای در حال تردد در خیابان و چندین صداى دیگر را بشنوید. اما گوش کردن پدیدهای همراه با توجه است؛ مانند زمانى که اخبار گوش میکنید و همهٔ توجهتان را متوجه شنیدن کلمات مىکنید. حقیقت این است که براى داشتن رابطهای سالم و مؤثر حتى گوش کردن کافى نیست. ما باید بتوانیم فعالانه گوش کنیم. گوش کردن فعال یعنى شما به آنچه میشنوید توجه نشان میدهید. بهعبارت دیگر گوش مىدهید و به طرف مقابل خود نشان مىدهید که گوش مىدهید. گوش کردن فعال یعنى، گوش کردن بهصورتى که متن و عمق حرفهاى نوجوان را بشنوید و نوجوان بداند و ببیند که شما علاقهمند به گفتوگو با او هستید.
توجه داشته باشیم که فعالانه گوش کردن به سخنان نوجوانان و گفتوگو با آنها دربارهٔ دیدگاه و تجربههاى خود، باعث رشد عزت نفس و ارزشهاى مثبت در ایشان خواهد شد. اگر در این کار استمرار داشته باشید و نشان دهید که واقعاً به این کار اهمیت میدهید، آنها هم به تلاشهایتان پاسخ خواهند داد و با شما ارتباط برقرار خواهند کرد.
#همدلی
#نوجوان
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
همدلی با نوجوان 🥰 براى گفتوگوى موفق با نوجوانان باید شنوندهٔ خوبى باشیم و تفاوت میان شنیدن و گوش ک
استاد ما می گفتند پسر نوجوانی دارند که هروز با هم پیاده روی می کنند و در خلال پیاده روی با هم صحبت می کنند .در گفتگوی هنگام پیاده روی که شانه به شانه است نه رو در رو راحت تر میشه صحبت کرد و پس از کمی پیاده روی،نوجوان افکار و احساساتش رو بروز می ده و زمینه ارتباط موثر و همدلی فراهم میشه ☺️
#ارتباط_موثر
#همدلی
#گوش_دادن_فعال
#نوجوان
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
استاد ما می گفتند پسر نوجوانی دارند که هروز با هم پیاده روی می کنند و در خلال پیاده روی با هم صحبت م
بسیاری از مشکلات و چالش هایی که با نوجوانان وجود داره رو میشه با گفتگوی صمیمانه و همدلی از سوی پدر و مادر برطرف کرد .
و اکثر مراجعینی که با نوجوان شون چالش داشتند رو که بررسی کردیم نتیجه گرفتیم که رابطه خوبی با والدین ندارند و مدام چالش و درگیری دارند😔
#نوجوان
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
#سوال_مخاطبین
سلام خدمت شما و تشکر بابت وقتی که می گذارید.
حدود یک ماه پیش من و همسرم مشاجره شدیدی در مقابل بچه ها داشتیم به طوریکه حرمت ها شکسته شد و این مشاجره تا حالا به این شدت نبود و خفیف بود و پس از اون پسر ۳/۵ ساله ام به شدت پرخاشگر و عصبی شده .درحالیکه پسر آرومی بود.
ممنون می شوم راهنمایی کنید؟
#مشاجره
#پرخاشگری
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز