✅کابینه رئیس جمهور چگونه باید باشد؟!
🔻برابر نظر سنجی های معتبر بیش از ۵۰ % مردم حجه الاسلام ابراهیم رئیسی را به هیچیک از جناح های سیاسی اصول گرا و اصلاح طلب متعلق نمی دانند.
🔻واقعیت هم آن است که رئیسی به صورت مستقل در انتخابات شرکت کرد و وعده تشکیل کابینه و تیم کاری مرکب از " *بهترین ها و شایستگان"* را داد.
🔻انتظار افکار عمومی آن است که در گزینش اعضای " *دولت مردمی، قوی و کارآمد* " رئیس جمهور بایسته های زیر را ملاک و معیار انتخاب همکاران خود قرار دهد:
1️⃣ مومن، برخوردار از روحیه جهادی، پاکدست، برخوردار از کارنامه مدیریتی موفق در گذشته .
2️⃣ متخصص، و دارای تحصیلات مرتبط با حوزه مسئولیت، کارآمد و مدیر به معنای حقیقی کلمه.
3️⃣ وزیران، معاونان رئیس جمهور، استانداران و مقاماتی که با نظر مستقیم رئیس جمهور انتخاب می شوند.
باید دارای برنامه، تیم قوی، کارآمد برای حل مسائل و مشکلات حوزه ماموریت خود باشند و همچنین در کارنامه گذشته آنها "ناکارآمدی" نباید ثبت شده باشد.
4️⃣ قدرت تعامل و برخوردار از مناسبات لازم برای ارتباط با مردم و نهادهای ذیربط از جمله پاسخگو بودن، آشنایی و تسلط به شرایط جهانی در حوزه ماموریت و وظایف خود و بالاخره اعتقاد به خرد جمعی و عقلانیت در کارها و پرهیز از استبداد رای و تک روی.
شرایط کشور بسیار دشوار است. برابر اطلاعات و اخبار موجود دولت فعلی بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق قرضه چاپ و توزیع کرده است. بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه در سال ۱۴۰۰ است و ماهانه هزینه اداره کشور بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است. این است وضعیت منابع و بدهی پیش روی دولت جدید برجام و لغو تحریم ها هم نه این و نه آن است و در حالت تعلیق.
🔻در انتخاب کابینه باید همه شایستگان و برترین ها را دید و از آنها برای خدمت دعوت کرد. کاری بزرگ و تاریخی در انتظار رئیسی و کابینه اوست.
@hedayatt98
19.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅آنچه درباره جاسوس افزار پگاسوس باید بدانید
⭕️جاسوس افزار پگاسوس بر روی تلفن های همراه اپل و تلفن های همراه اندرویدی فعال می شود
⭕️ کابینه فرانسه برای بررسی شنود و جاسوسی از ماکرون پس از افشای الوده بودن تلفن همراه رئیس جمهور این کشور تشکیل جلسه فوری داده است
⭕️ هر کشوری که در جهان فعلی به حاکمیت سایبری خود اهمیت ندهد، توسط آمریکا و رژیم منحوس و جعلی صهیونیستی مورد حمله و جاسوسی سایبری قرار می گیرد
⭕️ راه اندازی شبکه ملی اطلاعات میتواند کشور را از اسیب های این نوع بدافزارها تا حد زیادی حفظ کند
⭕️با وجود پگاسوس جبهه مقاومت در منطقه و خبرنگاران در خطر جدی قرار گرفته اند
#سوادرسانه
@hedayatt98
⭕️بدافزار جاسوسی اسرائیلی "پگاسوس" چیست؟/صهیونیستها به دنبال کنترل جهان
📝 گاردین نوشت:
🔹پگاسوس، بدافزاری جاسوسی است که میتوان آن را قویترین نرمافزار جاسوسی موجود که تاکنون توسط یک شرکت خصوصی توسعه یافته، قلمداد كرد.
🔹این نرمافزار به محض ورود به گوشی تلفن همراه قربانی، بیآنكه هيچ ردی از خود بر جای بگذارد میتواند تلفن همراه فرد را ۲۴ ساعته رصد كرده و از پیامهای ارسالی و دریافتی او کپی بگيرد، عکسهایش را بدزدد يا مکالماتش را ضبط کند.
🔹پگاسوس همچنین قادر است از طريق دوربین گوشی، از شما مخفیانه فیلم بگیرد یا حتی میکروفون گوشی شما را فعال کرده و صحبتهایتان را ضبط کند. این بدافزار میتواند بفهمد شما کجاييد، کجا بودهاید و با چه کسانی ملاقات داشتهاید.
👈ماکرون از بیم جاسوسافزار صهیونیستی موبایل و خطش را عوض کرد
🔸طبق گزارشها، علاوه بر ماکرون، رئیسجمهور عراق، نخستوزیر پاکستان، نخستوزیر مصر، رئیس شورای اروپا و بسیاری دیگر از چهرههای سیاسی جهان مورد حمله این جاسوسافزار قرار گرفتهاند.
#سوادرسانه
@hedayatt98
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یک خبر، یک تحلیل(۹)
🔥 موضوع: آمار کارآمدی «دولت تدبیر و امید»
🍃🌻🍃
🌐 خبر: مشرق نیوز (۲ مرداد ۱۴۰۰) در گزارشی اقتصادی نوشت: «بر اساس گزارش مرکز آمار، شاخصهای توزیع درآمد در دولت روحانی به بدترین وضعیت خود رسیده و فقرا فقیرتر و مرفهان پولدارتر شدند. شاخص ضریب جینی که در پایان دولت دهم به ۳۶۶/۰ واحد کاهش یافته بود، هماکنون به ۴۰۱/۰ واحد افزایش یافته است. بدین ترتیب در ۸ سال عملکرد دولت روحانی نابرابری توزیع درآمد بهشدت زیاد شده و متأسفانه در دولت روحانی با شدیدترین افزایش شکاف طبقاتی مواجه شدیم». در واکاوی چرایی این افزایش نابرابری که نتیجه آن نارضایتی مردم را به همراه داشته است، باید به نوع نگاه دولتمردان و سیاستهای اعمالشده پرداخت.
🔰 گزاره های تحلیلی: عوامل اصلی این اوج نارضایتی در بعد داخلی، در ۴ نگاه کلان دولتمردان قابل تحلیل است:
1⃣ توقف یا کند شدن اجرای کامل سیاستها و طرحهای حمایتی دولت قبل: مهمترین مصادیق طرحهای حمایتی، مسکن مهر و هدفمندی یارانههاست.
2⃣ اجرای سیاستهای غلط تشدید کننده نابرابری: شاخصترین نمونه آن سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی بود. دولت به بهانه کنترل قیمت ارز و مهار تورم، اقدام به تعیین دستوری نرخ ارز و توزیع آن میان افراد خاص برای تأمین نیاز وارداتی کشور کرد. نتیجه این سیاست، سوء استفادههای کلان عدهای خاص و هدر رفت بخش زیادی از منابع ارزی کشور بود.
3⃣ اجرایی نشدن اصلاحات لازم در حوزههای مختلف اقتصاد: از مهمترین مصادیق بیعملی دولت در اجرای اصلاحات اقتصادی، تعلل در اصلاح ساختار مالیاتی کشور است. فرار مالیاتی گسترده، نظام سنتی مالیاتستانی و نبود پایههای مالیاتی، بهویژه در حوزه مالیاتهای تنظیمی، مهمترین معضلات نظام مالیاتی است که دهکهای بالای جامعه، ذینفعان اصلی چنین شرایطی هستند.
4⃣ از همه مهمتر، وابستگی و دلبستگی تا روزهای پایانی دولت به برجام نافرجام بود که قفل بیتحرکی بر تولید کشور زد، بهطوریکه بعد از گذشت هشت سال، هنوز این قفل باز نشده است و اقتصاد و معیشت جامعه با برجام و مذاکره شرطی شده است.
⤵️ نکته پایانی: ناگوارتر آنجاست که متولیان و بانیان این مشکلات بهجای عذرخواهی و مرهم و دوای زخم، نمک روی زخم مردم باشند؛ اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهوری در جریان سفر دیروز خود به خوزستان مطرح کرد که: «سابقه ما نشاندهنده این است که کارآمد هستیم یا نه؟! کارآمدی در این است که در یک دوره باوجود محدودیتها بهگونهای عمل کنیم که کمترین خسارت و بیشترین بازدهی را داشته باشیم!». ﺣﮑﺎﻳﺖ ﺑﻌﻀﻲ از مواضع دولتمردان امروز ما در مقابل مشکلات و نارضایتیهای مردم، حکایت بریدن انگشت با تیزی کاغذ است. این بریدگی اذیت و سوزش و مشغولیت ذهن و فکر را دوچندان میکند. درواقع ﻛﺎﻏﺬ ﺍﺯ ﭼﺎﻗﻮ برندهتر ﻧﯿﺴﺖ، اما ﺁﺳﯿﺐ ﺩﯾﺪﻥ ﺍﺯ ﮐﺎﻏﺬ غیرقابلانتظار است.
✍ حسین عباسیان
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
🌀 دولت سیزدهم و کابینه ای به دور از سیاست زدگی چالش مهم نظام اداری و اجرایی کشور سیاست زدگی می باشد. تمامی حوزههای علمی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، اقتصادی کشور تحت تاثیر جریان های سیاسی قرار گرفته اند که این امر سبب شده تا اهداف اداری فدای منافع حزبی و جناحی شود.
✅ تحلیل کوتاه:
🔻 نظام اداری سالم باید با دولتی فراجناحی به دور از سیاست زدگی، سهم خواهی گروه ها و جناحهای سیاسی که زمینه فساد و رانت را در جامعه فراهم میکند تشکیل شود.
با توجه به وجود ثروت های سرشار معدنی، ذخایر عظیم انرژی و منابع ارزشمند انسانی کشور، یکی از دلایل عقب ماندگی در بهره گیری از ظرفیت های سرزمین ایران، عدم کارآمدی نظام اداری و اجرایی کشور است و تاکنون نیز در این زمینه با نمره بد جزء کشورهای رده آخر هستیم و می طلبد که دولت سیزدهم بازیابی و بازسازی بنیادی نظام اداری و اجرایی را اولویت اول خود قرار دهد.
🔸 چالش مهم دیگر، خلاء قانونی و یا وجود قوانین متضاد و متناقض می باشد که موجب بروز پدیده بوروکراسی ناخواسته یا آگاهانه اداری شده که علاوه بر ایجاد موازی کاری به یک مانع بزرگ برای جذب سرمایهگذاری و افزایش تولید در کشور تبدیل شده است و این امر موجب هدر رفتن زحمت نهادهای کارآمد شده و نارضایتی عمومی را در پیش دارد.
🔹 از مشکلات دیگر دولت سیزدهم می توان به فساد، فاصله طبقاتی، ناکارآمدی نظام بانکی، تورم و بیکاری اشاره کرد. از این رو باید مدیران از میان افرادی انتخاب شوند تا علاوه بر کارآمدی و پاکدستی، با اعتقاد به اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از ظرفیتهای داخل بتوانند مشکلات را حل کنند. دولت سیزدهم باید بتواند فرهنگ تملق گویی و تسلط اشرافی گری و رانت و رانت خواری را حذف نماید.
🔺 انتطار جامعه از دولت سیزدهم انتظاری معقول و آگاهانه و قابل قبول می باشد که تغییرات اساسی را در حوزه های مختلف شاهد باشد.
✍ حسین زاده
#دولت_سیزدهم
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #عکس_نوشت
💢 موضوع: غدیر خم
🍃🌻🍃
✅ حضرت علی (ع) از دیدگاه اندیشمندان غیر مسلمان (۲) ‼️
#غدیری_ام
#فقط_به_عشق_علی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ #عکس_نوشت
💢 موضوع: غدیر خم
🍃🌻🍃
🌹رهبر معظم انقلاب: مسألهی غدیر در محتوا و روح حقیقی خود فقط متعلق به شیعیان نیست بلکه به همهی دنیای اسلام تعلق دارد. چون حادثهی غدیر برخاسته از روح و مضمون حقیقی اسلام است. ۱۳۸۱/۱۲/۰۱
#غدیری_ام
#فقط_به_عشق_علی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: شکست مفتحضانهی آمریکا در باتلاق افغانستان
✍️ ️محمد میری
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
https://rubika.ir/Lorestan_basirat1400
🇮🇷🌸
🍀
📺 منبرهای یک دقیقهای/ قسمت هشتم
💢 موضوع: عدالت یعنی تقسیم بر اساس نیاز حکیمانه
🎙سخنران: حجتالاسلام قرائتی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
https://rubika.ir/Lorestan_basirat1400
⁉️دروغ قطع اینترنت از کجا سازمان دهی شده؟!
🔰در ماجرای مطرح شدن طرح مجلس برای حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی، رسانه های رسمی و افراد بدون هیچ منع و قیدی #دروغ_قطع_اینترنت را به ابزاری برای تشویش اذهان عمومی تبدیل کرده اند که موارد زیر درباره این موضوع قابل توجه است:
۱. هیچ طرحی در مجلس تصویب نشده بلکه نمایندگان مجلس یک پیشنویس پیشنهادی برای حمایت از کاربران و سرویسهای فضای مجازی ارائه دادند که با توجه به تخصصی بودن آن مقرر شده به جای بررسی و رای گیری در صحن مجلس، در کمیسیونهای تخصصی بررسی شود. پس این همه جنجال برای چیست؟
۲. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: کاربران فضای مجازی در صورت انتشار محتوایی که جرم باشد هم مجرم محسوب نمی شوند و مسئولیت با پلتفورم هاست،
این حمایت از حریم و حق کاربران اینترنت کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟
۳. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: پیامرسان ها، شبکه های اجتماعی و اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت موظف هستند به جای گرفتن پول از مردم، به مردم بابت محتوایی که در فضای مجازی تولید می کنند پول بپردازند! چون اگر همین فیلمها و عکسهای تولیدی مردم نباشد اساسا حیات شبکه های اجتماعی معنا ندارد و بسته های اینترنتی شرکتها فروش نمی رود! پس باید به مردم به عنوان تولید کننده محتوا پول بپردازند! این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟؟
۴. همین طرح تصویب نشده می گوید: همه پیامرسانها و شبکه های اجتماعی خارجی نه تنها فیلتر نمی شوند، بلکه می توانند در ایران نمایندگی داشته باشند. این یعنی زمینه رفع فیلتر حتی توییتر و تلگرام. این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت و #دروغ_فیلتر_اینستاگرام کجا!
۵.همین پیشنویس تصویب نشده می گوید: اینکه الان یک وزیر (ارتباطات) می تواند هر وقت که صلاح دید درباره مسائل فضای مجازی کشور مثلا قطع اینترنت تصمیم بگیرد اصلا منطقی نیست و باید یک شورای متشکل از همه قوا و مجموعه های ذیصلاح با خرد جمعی و تخصصی تصمیم گیری کند! این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟؟
۶. اینکه در ایران راه اندازی یک مغازه نیاز به قانون و مجوز دارد پذیرفته است اما وضع نسخه بسیار پیش پا افتاده تری نسبت به قوانین سختگیرانه امنیت و حاکمیت سایبری که در جهان در حال اجرا هستند، برای حفاظت و ساماندهی و تقویت فضای مجازی ایران می شود ناحق!! (مثالهای زیادی از اختیارات حاکمان و قوانین مربوط آن در دنیا از جمله آمریکا وجود دارد. می دانستید اگر رئیس جمهور آمریکا بدون کسب اجازه از احدی، اگر فقط تشخیص بدهد در فضای مجازی هویت آمریکا مورد تهدید است می تواند تمام اینترنت آمریکا را تا مدتها قطع کند؟)
۷. مسئله رسیدگی به وضعیت پیامرسانها و شبکه های اجتماعی شاید کم اهمیت ترین بخش این طرح باشد. اصل این طرح اساسا در ارتباط مستقیم با مردم و کاربران نیست. حفاظت و صیانت از مرزهای مجازی برای کنترل و نظارت از ورود و خروج اطلاعات از بخش های مهم طرح است.
@hedayatt98
۲۵۳.mp3
4.96M
🇮🇷💐
💐
📢 #صوتی
✅ موضوع: موفقیتها و عدم موفقیتهای دولت تدبیر و امید
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷💐
💐
🎥 #کلیپ
🌀 موضوع: عبرت آیندگان
🍃🌻🍃
🌺 گفتوگوی منتشرنشده رهبر معظم انقلاب با هاشمیرفسنجانی درباره بینتیجه بودن مذاکره با آمریکا
#روشنگری
#ثامن
#مذاکره
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
۹۹.docx
12K
🇮🇷💐
💐
✅ #یادداشت
💢 موضوع: همه یا هیچ» یعنی در جا زدن!
🍃🌻🍃
✍️ حسین شریعتمداری
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✅ #صرفا_جهت_اطلاع
🚫موضوع: عذرخواهی کنید‼️
🍃🌼🍃
🌀 عبدالله گنجی در توئیتی نوشت: شایسته و توقع است رئیسجمهور محترم بابت افتتاح بیمارستان عجب شیر از مردم این شهر عذرخواهی کند. افتتاح ساختمان بدون تجهیزات و غیر قابل استفاده چه لزومی دارد؟
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل(۱۶)
💢 موضوع: تداوم اعتماد به غرب در وین، تکرار تجربه تلخ پر هزینه ‼️
🍃🌻🍃
🌐 خبر:
🔻آیا رسیدن به یک توافق جدید با ایران در دولت سیزدهم غیرممکن است؟ میخائیل اولیانوف، رئيس هیات روسیه در مذاکرات برجام عنوان کرد: گرچه زمان دقیق دور هفتم مذاکرات «وین» برای احیای برجام نامشخص است اما این مذاکرات بعد از مراسم تحلیف ریاستجمهوری برگزار خواهد شد.
🌀 گزاره های تحلیلی:
🔻 احتمالاً دولت جدید ایران مواضع خود را در خصوص برخی موضوعاتی که در مذاکرات وین درباره احیای برجام مورد بحث قرار گرفته تطابق میدهد و به صورت کلی با احیای برجام مخالفت نمیکند.
🔹 رسیدن به یک توافق جدید با ایران غیرممکن است و دولت جدید با نگاه و تکنیک های متفاوت و نگرش سیاست خارجی انقلابی با رویکرد رهبر معظم انقلاب و نهادهای تصمیم گیر سیاست خارجی اقدام نماید.
🔸 به نظر میرسد هیچ جایگزینی برای احیای برجام به شکل اولیه آن وجود ندارد. تمامی گمانهزنیها درباره شروع از اول و نوشتن یک توافق جدید توهم است. این نوع نگاه هم در تیم ایرانی مشاهده میشود و هم در تیم سیاست خارجی چین و روسیه.
🔹در خصوص گامهای برجامی ایران همان تعهدات موجود در متن برجام مورد توجه تیم دولت سیزدهم نیز می باشد و تعهد مکتوب دیگر همچون تعهد کتبی مطرح کردن موضوعات موشکی و منطقه ای در مذاکرات احتمالی آینده که از طرف آمریکایی در مذاکرات اخیر وین مطرح شده بود مورد نظر نمیباشد.
🔸 در پی بدعهدی طرفهای اروپایی برجام هیچگونه تعهدی در مذاکرات وین مطرح و ارائه نشده است و این یکی از دلایل عدم موفق بودن مذاکرات هفت دورهای وین در دولت روحانی بوده است.
💠 نکته پایانی:
🔺 در شرایط کنونی، سرنوشت مذاکرات هسته ای ایران و غرب که در مدت اخیر در وین پایتخت اتریش در جریان بوده، به دستان رئیس جمهور جدید ایران که دیدگاههای نزدیکی با رهبر معظم انقلاب در نوع تعامل با غرب دارد و در کمتر از یک هفته دیگر، در قدرت مستقر خواهد شد، سپرده می شود. برخی ناظران و تحلیلگران بر این باورند که مواضع اخیر رهبر جمهوری اسلامی ایران، جدای از اینکه به نوعی، تبعات منفی اعتماد به غرب را گوشزد می کرد، در عین حال، این سیگنال را نیز به طرف های غربی رساند که در ادامه راه و در مسیر تعامل هسته ای با ایران، بایستی با چالش های زیادی رو به رو شوند و اساسا ایران بنا ندارد در رابطه با مذاکرات هسته ای با غرب، موضعی انفعالی را اتخاذ کند و از تکرار یک تجربه تلخ پر هزينه جلوگیری خواهد کرد.
✍ یوسف روزبهانی
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل (۱۵)
💢 موضوع: دلم میخواست بشود و نشد ‼️
🍃🌻🍃
🌐 خبر:
🔻رئیسجمهور روحانی، پنجشنبه ۷ مرداد در آیین بهرهبرداری از طرحهای ملّی وزارت راه و شهرسازی، گفت: «لیست بلندی از کارهایی که دلم میخواست بشود و نشد در دست دارم... اگر تحریم نبود راهآهن سریعالسیر تهران- اصفهان انجام میشد... اگر برجام ادامه پیدا میکرد، ۲۰۰ هواپیمای نو وارد کشور میشد... چرا رئیسجمهور روحانی بعد از ۸ سال ریاست، اعتراف به ناکامی در تحقق لیست بلندبالایی دارد؟!
🌀 گزاره تحلیلی:
پاسخ به این ناکامی، مبتنی بر دو نگاه است:
1⃣ یک نگاه، نگرش خود رئیسجمهور و همفکران اوست که از روز اول، همهچیز را به برجام و تحریم گره زدند و همین دلبستگی و وابستگی، کمر لیست بلندبالای دکتر روحانی را شکست و به ناکامی کشاند.
2⃣ نگاه دوم، نگاه منتقدانی بود که بارها و بارها ضرورتسازی ساختگی را تذکر دادند، مضرات شرطی کردن اقتصاد کشور را دلسوزانه طرح و تبیین کردند و رها کردن دیو و دلبر سازی از ترامپ و بایدن را تا همین اواخر دولت مطالبه کردند؛ لکن رئیسجمهور محترم طی هشت سال تکیه بر کرسی ریاست قوه مجریه، با مقصرتراشی و حاشیهسازی، منتقدان و دلسوزان را با عباراتی همچون: «بیدین، حسود، کاسب تحریم، بی شناسنامه، بیسواد، عصر حجری، مزدور، ترسو، بیکار، دین نشناس، بزدل، فاسد، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، هوچی باز و ...» نوازش کرد.
🔹 بیتوجهی به شعارهای انقلاب، کوتاه آمدن از ارزشها برای خوشایند غرب، ترس و خجالت و رودربایستی در مواضع انقلابی، نادیده گرفتن اصل ما میتوانیم، اکتفا به حداقلها و تخریب داشتهها، غفلت از جریان انقلابی، قبیله گرایی جناحی و بده بستانهای سیاسی و... همگی از عوامل اصلی عدم تحقق لیست بلندبالای دکتر روحانی است.
💠 نکته پایانی:
🔺در شهریورماه سال ۹۲ و در نخستین دیدار هیأت دولت یازدهم با رهبر معظم انقلاب، ظرفیتها و امکانات داخل کشور بهعنوان کلید حل مشکلات وعدم اعتماد و امید نبستن به خارج، از محورهای مهم سخنرانی مقام معظم رهبری بود. در آخرین دیدار نیز که اخیراً رقم خورد، کمتوجهی به آن توصیهها و تذکرات مداوم بعدی رهبر معظم انقلاب، امروز مایه درس عبرت برای دولتمردان آینده، همه فعالان در صحنه سیاسی کشور و ثبت در تاریخ شد: «در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد و آنها کمک نمیکنند و هر جا که بتوانند ضربه خواهند زد... هر جا که کارها را منوط به غرب و مذاکره با آن و آمریکا کردید، ناموفق بودید و هر جا که بدون اعتماد به غرب، حرکت و از آنها قطع امید کردید، موفق بودید و پیش رفتید»
✍ حسین عباسیان
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✅ #بسته_خبری
1⃣ سخنگوی شورای نگهبان: اعتبارنامه رییسجمهور منتخب در جلسه اخیر شورای نگهبان امضا و به حضور رهبر معظم انقلاب تقدیم شد.
2⃣ سخنگوی هیات منصفه دادگاه مطبوعات اعلام کرد پرونده حسامالدین آشنا به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی با اکثریت آرا مجرم دانسته و همچنین مستحق تخفیف ندانست.
3⃣ اتحادیه جهانی کشتی بابت اجرای فن سالتوی بینظیر محمدعلی گرایی در رقابت صبح امروزش برابر حریف کوبایی در المپیک، به او لقب شاهین داد.
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
✋
روحانی: واقعیت را به مردم نگفتیم چون مفید نبود
🔺«حسن روحانی» در آخرین جلسه هیئت دولت:
🔹هر آنچه با مردم گفتیم، چیزی برخلاف واقعیت نبود.
🔹بخشی از واقعیت را به مردم نگفتیم چون نمیشد و مفید نبود.
🔹میترسیدم وحدت ملی صدمه ببیند و بسیاری از مسائل را به جان خریدیم.
🔹 آرزوی ما این بود که وقتی تورم را تک رقمی کردیم تک رقمی نگه داریم.
🔻اگر عیب یا نقصی داشتیم از مردم عذرخواهی میکنیم و از آنها طلب عفو و رحمت میکنیم.
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🌎 *چرا دولت روحانی هرکار خواست انجام داد؟؟!!*
چرا حسن روحانی در مقام ریاست جمهوری هر کاری خواست کرد و به کسی هم جوابگو نبود؟؟ و کسی هم جلودار او نشد؟؟
همانطور که میدانید طبق قانون اساسی نظارت بر دولت توسط مجلس انجام میشود. اما اینجا یک سؤال مطرح میشود که اگر مجلس در این نظارت کوتاهی کرد چه خواهد شد؟؟
متاسفانه دولت روحانی به دلیل ضعف شدید مجلس لاریجانی و در ادامه ضعف مجلس فعلی هر کار دلش خواست انجام داد و وزرای این دولت هر عملی خواستن انجام دادند و حتی در مجلس حضور پیدا نمی کردند و جوابگو به هیچ کجا نبودند .
لذا این اشکال اساسی باید برطرف شود . متأسفانه بر مجلس شورای اسلامی و عملکرد نمایندگان نظارتی دقیق صورت نمی گیرد. شورای نگهبان برای پیش از ورود به مجلس و تایید صلاحیت نمایندگان نظارت دارد و پس از ورود به مجلس ، نمایندگان تحت نظارت دقیقی نیستند. هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس که از بین خودشان هست در این موارد متأسفانه کوتاهی زیادی دارد.
پاسخ به این سؤال که چرا حسن روحانی و وزرایش هرکار خواستند کردند و جوابگو نبودند میشود : ۱- بدلیل ضعف شدید مجلس و سکوت و همراهی نمایندگان مجلس با دولت!!!
۲- اشکال دوم ما وابسته بودن شدید صدا و سیما به بودجه دولت است لذا صدا و سیما هرگز نتوانست در طی این هشت سال صدای واقعی مردم باشد و هرگز نتوانست بدرستی ضعف ها و خرابکاری های دولت حسن روحانی را برای مردم بازگو کند. زیرا از نظر بودجه تحت نظارت و وابستگی شدید به دولت بود و همواره سکوت کرد.
۳- عدم مطالبه گری عمومی.مردمی که با وعده و وعیدهای فریبنده روحانی وجناح او آنرا در راس کار قراداده بودند هیچگاه به شکل واقعی از او مطالبه واقعی وعمومی نداشتند ودربرخی نارضایتی ها واعتراضها مطالبات خود را بسمت دیگر نشانه میگرفتند.
۴- سکوت مراجع.علما وحوزه ها و دانشگاهها.و نخبگان درقبال رفتارهای خلاف منافع ملی دولت. ۵- عدم ایفای روشنگری ونقش صدا وسیما دربصیرت افزایی به نحو مطلوب. اکنون که دولت روحانی بپایان رسیده تازه صداسیما برنامه انتقادی درمورد عملکرد هشت ساله دولت گذاشته و تازه فضا را برای حضور منتقدین دولت فراهم کرده که دیگر فایده ای ندارد و نوشدارو پس از مرگ سهراب است!!!!
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🌐 نیویورکتایمز: امیدها برای احیای برجام رو به کمرنگ شدن است
🔻نیویورکتایمز نوشته بهرغم آنکه بایدن وعده احیای برجام را داده بود اما همکنون امیدها برای بازگشت فوری به توافق رو به کمرنگ شدن است.
🔻این روزنامه نوشته مقامهای دولت بایدن درباره احیای برجام بسیار بدبین هستند و نگرانند با روی کار آمدن دولت جدید در ایران، تهران شروط و تقاضاهای جدیدی را از آمریکا درخواست کند.
🔻مشاوران بایدن هم این نگرانیهای خود را پنهان نمیکنند که طرف ایرانی به اندازهای از روند و برنامههای فعلی آموختهاند که احتمالاً در آیندهای نزدیک و شاید در همین پاییز امسال، بازگشت به توافق قبلی هستهای غیرممکن باشد.
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎