4_5976304777426897553.pdf
176.2K
⭕️ طرحی برای بیپناهتر کردن مردم و جوانان در فضای مجازی
🔘 اخیر طرح فوق توسط برخی از نمایندگان در مجلس شورای اسلامی ارائه شده است. گفته میشود این طرح در برابر طرح صیانت از فضای مجازی مطرح شده است و گویا بهحدی استعمارپذیر است که بسیاری آن را کاپیتولاسیون فضای مجازی نامیدهاند.
#شبکه_ملی_اطلاعات
🆔 @majaziha_q
💠 بهانهای برای جنجالسازی
💠 پردهها کنار میرود و جادوی رسانه رخ مینماید و مشخص میشود که حذف تصویر روی جلد کتاب تنها بهانهای برای جنجال سازی رسانهای بوده تا دختر ایرانی را دچار بحران هویت کند!
🌐 https://rasanews.ir/002mYS
#فتنه_رسانهای
🆔 @majaziha_q
⭕️ احکام فضای عینی بر فضای مجازی هم بار میشود
🔸 آیتالله محمدحسین ملکزاده در درس خارج فقه «فضای مجازی» مطرح کرد؛ نامیدن فضای الکترونیکی یا فضای سایبر(Cyberspace) به «فضای مجازی» مع الاسف منشأ به وجود آمدن پارهای پندارهای نادرست و مغالطات شده است.
🔸 برخی گمان میکنند چون مَجاز در مقابل حقیقت قرار دارد، پس این فضا هیچ حقیقت، اصالت و واقعیتی ندارد و یکسره خواب و خیال و تصوّر است و از اینرو احکام فضای عینی و حقیقی بر آن مترتّب نمیشود و یا قلمرو «رفع القلم»! و پهنه برداشته شدن تکلیف میباشد.
🔸 با صرف نظر از ماهیت و حقیقتی که برای فضای مجازی تصور میکنیم، به هر حال، شخصی که از فضای مجازی استفاده میکند در صورتی که دارای شرایط عامّه تکلیف، مثل بلوغ و عقل باشد در مقابل یکایک اَعمال مسؤولیت شرعی دارد.
🔸 فضای مجازی به همان میزانی که از ویژگیها و اثرگذاریهای واقعی برخوردار است به همان میزان هم احکام فضای عینی و واقعی بر آن بار میشود.
🔸 بسیاری از الزامات شرعی و اخلاقی در دنیای بیرونی، در فضای مجازی نیز بیهیچ تفاوتی وجود دارند. برای نمونه در حوزه منکرات، محرّمات، سرقت، کذب، غیبت، تهمت، اشاعۀ فساد و فحشا، هجو مؤمن، حفظ کتب ضلال و غیره در فضای مجازی و با استفاده از ابزارها و قابلیتهای این فضا، دقیقاً همان احکامی را دارند که در فضای بیرونی دارند.
#احکام_فضای_مجازی
🆔 @majaziha_q
💠 طرحی برای تبلیغات رسانهای، نه اصلاح فضای مجازی!
دکتر ابوذر منتظر قائم:
🔸 ای کاش آقای رضاخواه در جلساتی با حضور حجت الاسلام پژمانفر نظرات خودشان را دربارۀ طرح ایشان ارائه میکرد.
🔹 متأسفانه طرح آقای رضاخواه بهحدی حاوی اشکال است که احتمالا خودشان هم از به بحث و نظر گذاشتن این طرح خودداری دارند؛ اما این آمادگی وجود دارد تا به بررسی این طرح بپردازیم.
🔸 این طرح بیشتر یک رویکرد رسانهای و تبلیغاتی دارد و هدف و منظور آن اصلاح فضای مجازی کشور نخواهد بود.
🌐 https://rasanews.ir/002maP
#شبکه_ملی_اطلاعات
🆔 @majaziha_q
🔶 اگر زاویه دیدمان را با زاویه دید روزنامه شرق تنظیم کنیم، باید تغییر جلد کتاب قرآن دوم دبستان هم که پسران را حذف کرده، نشان از خشونت پنهان علیه پسران بدانیم.
#اخلاق_رسانهای
🆔 @majaziha_q
💢 تصویری برای همه فصول
▪️ تصویری را که خودشان سال ۹۳ با عنوان «گزارشی از قتل یک شهروند بلوچ با وجود آثار ضرب و شتم» منتشر کرده بودند، امروز با عنوان تصویر نوید افکاری بازنشر میدهند و احتمالا بازهم شاهد بازنشر این تصویر برای القای دروغ و تحریف و جعل خواهیم بود.
▪️ تصاویر را راستی آزمایی کنید. شایعه سازان روی زودباوری مخاطبان حساب ویژهای باز کرده اند. زودباوری هم پاشنه آشیل مخاطب در فضای بی درو پیکر مجازی است.
🖊 معصومه نصیری
#اخلاق_رسانهای
🆔 @majaziha_q
⭕️ اندر حکایت تلاشها برای به حاشیه بردن طرح ساماندهی فضای مجازی
🔸 دو طرح در مجلس ارائه شده است؛ یکی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی است که از سوی حجتالاسلام پژمانفر مطرح شد و این طرح استقلال در فضای مجازی، سرعت، امنیت و کیفیت را افزایش میدهد و کاهش قیمت اینترنت را به ارمغان میآورد.
🔸 طرح دوم توسط دکتر مجتبی رضاخواه یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح شده است که عنوان این طرح یک عنوان فریبندهای است و عدهای از نمایندگان نیز فریب آن را خوردند و امضایش کردند؛ اما موارد ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ بر روی به رسمیت شناختن استعمار آزادانه بیگانگان تأکید میکند و بهتر است این طرح را کاپیتولاسیون فضای مجازی خواند.
🔸 طرح کاپیتولاسیون فضای مجازی آقای رضاخواه مصداق اختلاف بیانداز و حکومت کن میباشد، به گونهای که بتوانند حکمیت در مجلس به راه بیاندازند./ رسا
🎤 گفتوگو با روحالله مؤمن نسب
#شبکه_ملی_اطلاعات
#کاپیتولاسیون_فضای_مجازی
🆔 @majaziha_q