گلایه مقام معظم رهبری از شورای عالی فضای مجازی :
رهبر معظم انقلاب اسلامی روز یکشنبه دوم شهریور در دیدار هیئت دولت به صورت ویدیویی فرمودند:
موضوع فضای مجازی بسیار مهم است؛ ما هم اهمیت فضای مجازی را و اینکه بخشی از زندگی مردم شده است، قبول داریم
اما بحث ما در مورد فضای مجازی این است که این عرصه از خارج مدیریت و هدایت میشود و ما نمیتوانیم مردم را بی پناه رها کنیم. عوامل مسلط بین المللی در فضای مجازی به شدت فعال هستند؛ تأکید مکرر بر شبکه ملی اطلاعات و تشکیل شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی و شرکت روسای سه قوه در آن به همین علت است اما متأسفانه اهتمام لازم به این موضوع نمی شود. شبکه ملی اطلاعات اجزایی دارد که این اجزا از زمانبندی ها عقب هستند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️تکنیک های جنگ روانی
🔻تاكتيک ماساژ پيام Spinning The Message
💢انواع بيشماري از فريب و خود فريبي در انبوه دادهها و اطلاعات و دانشي كه هر روز از كارخانه كار فكري دولت به بيرون جريان مييابد ، ديده شده است كه به ماساژ پيام معروف است .
💢تاكتيک حذف ، تاكتيک كلی بافی ، تاكتيک زمانبندي ، تاكتيك قطرهچكاني ، تاكتيك موجی و تاكتيک تبخير از جمله تاكتيک های ماساژ پيام به شمار ميآيند كه در كتابهای نوشته شده توسط الوين تافلر به طور كامل در مورد آنها توضيح داده شده است .
#جنگ_روانی
#سواد_رسانه_ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
آیا اینترنت 5G باعث رشد سرطان و ناباروری خواهد شد؟!
🔹فرکانس ایجاد شده در 5G بین ۳۰ گیگاهرتز تا ۳۰۰ گیگاهرتز است، این مقیاس برای 4G حدود ۶ گیگاهرتز بود که همین موضوع برای فعالان انسانی و زیست محیطی نگرانیهایی ایجاد میکند!
🔹همین نگرانیها ۲۳۰ دانشمند از ۴۰ کشور جهان را بر آن داشت که بیانیهای مشترک در مورد تبعات انسانی و زیست محیطی گسترش انتشار امواج الکترومغناطیسی با توسعه نسل پنجم شبکه تلفن همراه (5G) منتشر کنند.
🔹در این بیانیه آمده است که این امواج، خطر ابتلا به سرطان، اختلالات عصبی، آسیبهای ژنتیکی و ناباروری را افزایش و با کاهش قدرت حافظه، سطح یادگیری انسان را کاهش میدهد همچنین شواهد در حال افزایشی نیز در مورد تبعات امواج الکترومغناطیسی بر زیست طبیعی گیاهان و حیوانات وجود دارد.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔺️انتشار سليقه ای فرمايشات مقام معظم رهبری در موضوع فضای مجازی همچنان ادامه دارد/ حذف گسترده بخش مربوط به فضای مجازی حتی در کانالهای رسمی
🔹️ رهبرانقلاب در سخنرانی ۱۳۹۹/۶/۲ دوباره در خصوص واگذاری مدیریت فضای مجازی به دشمنان و عدم اجرای شبکه ملی اطلاعات گلایه کردند که این موارد در رسانه های رسمی بازنشر نشد!
🔹️ الان واقعاً فضای مجازی، یک بخش حقیقی از زندگی مردم شده؛ حالا دولت الکترونیک و از این قبیل که به جای خود محفوظ است- شکّی نیست [امّا] آنچه عرضِ من است و من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریّت میشود؛ بحث این است.
🔹️فضای مجازی یک چیزی نیست که آدم بتواند مثل یک آب روانی هر جور که میخواهد از آن استفاده بکند؛ دیگران دارند این آب را به یک سمتی که خودشان میخواهند هدایت میکنند؛ آنها دارند مدیریّت میکنند این فضا را.
🔹️وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را -که ما هم دستاندرکارش هستیم و مبتلابهِ ما است- هدایت میکنند و مدیریّت میکنند، ما نمیتوانیم بیکار بنشینیم در مقابل او؛ ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند.
🔹️ عوامل مسلّط بینالمللی در این زمینهها بشدّت فعّالند: از لحاظ خبردهی، خبررسانی، تحلیل دادهها و امثال گوناگون؛ هزاران کار دارد انجام میگیرد روی فضای مجازی.
🔹️برای خاطر این است که بنده روی مسئلهی شبکهی ملّی اطّلاعات این همه تأکید میکنم. این شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملّی فضای مجازی که تشکیل دادهایم و بنده اصرار داشتم و دارم که این [شورا] تشکیل بشود و رؤسای محترم در آن شرکت کنند و تصمیمگیری کنند و اجرا کنند، به خاطر اهمّیّت این مسئله است؛ نمیشود این مسئله را رها کرد.
🔹️من میبینم که آن اهتمام لازم به خرج داده نمیشود. خب الان شبکهی ملّی اطّلاعات اجزائی دارد، این اجزا باید در زمانبندیهای مشخّص تحقّق پیدا کند؛ آدم میبیند که تحقّق پیدا نمیکند، از زمانبندیها عقبند؛ یا سیاستهای اصولیای در زمینهی پهنای باند وجود دارد که مکرّر ابلاغ شده، خب این سیاستها باید رعایت بشود و اینها مورد درخواست و تأکید مؤکّد اینجانب است.
نسخه کامل بیانات مقام معظم رهبری را در khamenei.ir بخوانیم.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 چرا سریال جنجالی «آقازاده» سانسور نمیشود؟!
🔺وضعیت محتواها در vodها با توجه به گسترش تعداد مخاطبان هر روز کانون خانواده را به شدت تهدید میکند و این در حالی است که نهادهای نظارتی در برخورد با محتواهای نامناسب برخورد عادلانه و مناسبی ندارند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️تکنیک های جنگ روانی
🔻انواع تاکتیک های ماساژ پیام
🛑تاكتیک كلیبافی Generality Tactic
💢تاكتيک كلی بافی تاكتيكی است كه در آن جزئياتی كه ممكن است مخالفت اداري يا سياسی را برانگيزد را با لعابي از مطالب غيرواقعی می پوشانند . در پخش اين تاكتيك سعی میشود بدون توجه به مسايل اصلی و عميق در خبر و بدون ريشهيابي به موضوعي كه منعكس می شود به حواشی آن پرداخته شده ، به خبر لعاب بزنند و شاخ و برگ آن را اضافه كنند و خواننده را در سطح نگه دارد و توجه وی را كمتر معطوف به عمق مطالب نمايند .
💢اين تاكتيک بيشتر در پخش بيانيههای وزارت امور خارجه و يا دستگاه ديپلماسی خارجی كشورها مورد استفاده قرار ميگيرد ، كه در آنها از شيوه بی حسسازی مغزی استفاده شده است .
💢در جنگ « نبرد برای كنترل » امريكاييها تا هفتههای اول به جز مطالب كلي جنگ ، هيچ جزئياتی را درخصوص اهداف خود و نحوه اداره شهرهای آزادشده و مسير حركت ارائه نكردند .
#جنگ_روانی
#سواد_رسانه_ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🎯بازخوانی مطالبهای چندین ساله
🎯بی توجهی به #شبکه_ملی_اطلاعات؛ خیانتی غیرقابل بخشش
✍️معصومه نصیری
💠ما به شبکه ملی اطلاعات نیاز فوری داریم. داشتن شبکه ملی اطلاعات هم نیازمند داشتن مدیران با دغدغه و دارای نگاه بلندمدت است؛ مدیرانی که مقطعی و موردی، فکر نکرده و تصمیم نگیرند.
💠تجربه کشورهای دیگر در این زمینه نشان میدهد که نباید به مساله شبکه ملی اطلاعات، تقویت پیامرسانهای داخلی و موتورهای جستجوی بومی نگاه سلیقهای داشت. ما با نداشتن شبکه ملی اطلاعات به قدرتمند شدن سایر کشورها در برابر خودمان از طریق دسترسی بدون قید و شرطشان به اطلاعات ایرانیها از طریق اینترنت جهانی کمک کردهایم.
✅آنچه ما در کشورمان با نام #شبکه_ملی_اطلاعات میشناسیم برخی در دنیا عناوین دیگری همچون #شبکه_ملی_پهنباند (NBN) یا #شبکه_دولت_الکترونیکی شناخته میشود.
✅در سال ۱۹۹۳ دولت #کانادا طرحی را برای افزایش توسعه باند پهن و میزان اتصال شهروندان پایهریزی کرد. #کره_جنوبی در اواخر دهه ۹۰ طراحی شبکه پهن باند را با سرعت ۲ مگابایت بر ثانیه برای هر فرد آغاز کرد. دولت #سوئد در سال ۱۹۹۹ سیاست توسعه شبکه های فیبر (باندپهن) را اجرایی کرد. دولت #آلمان نیز در سال ۱۹۹۹ طرح « D21باند پهن» را برای حمایت و گسترش جامعه اطلاعاتی، به اجرا درآورد. دولت #فرانسه نیز در سال ۲۰۰۱ راهبرد ملی با عنوان «پهنباند برای همه» را توسعه داد که تمرکز آن بر گسترش باند پهن در نواحی روستایی بود. #چین، #برزیل، #انگلیس، #هلند، #استرالیا، #هند، #کویت، #قطر و این اواخر #عربستان_سعودی و #روسیه نیز شبکههایی مشابه ایجاد کردهاند.
💠شکل گیری شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی خلاف رویه عملکرد جهانی نیست بلکه دقیقا حرکت در مسیری است که کشورهای پیشرو جهان مانند کره جنوبی، چین، روسیه، استرالیا و ... در آن قرار دارند.
✅توجه: شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی به معنی قطع ارتباطات جهانی و اینترنت جهانی نیست. لازم است در این باره کارشناسان دقیق و شفاف با مردم سخن گفته و نگرانیها مبنی بر قطع دسترسیهای بینالمللی را برایشان مرتفع کنند. ✅
💠بازخوانی اهداف راهبردی شبکه ملی اطلاعات
isna.ir/news/96061408317
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ازدواج موقت، اوج و غفلت از سواد رسانه
🔻 این سکانس سریال «آقازاده» چند روز است جنجالهای بسیاری در فضای مجازی ایجاد کرده است.
🔻 این سکانس در روند کل قصه فیلم، آنقدرها هم چندش، بدقواره و جنسی نیست؛ دنباله یک روایت کلان است که در آن بافت، بودن آن قابل فهم است.
🔻 دو غفلت/شیطنت در این سکانس وجود دارد: 1- نمایش صریح و عور مسائل جنسی 2- پیشبینی نشدن انعکاس این سکانس در فضای وب مجزا از قصه فیلم.
🔻 خوشبینانه تحلیل کنیم، عوامل فیلم از سواد رسانهای غافل بودهاند؛ بدبینانه تحلیل کنیم، فروش فیلم برای عوامل به این هزینه فرهنگی ارجحیت داشته است. در نتیجه هیچ فرقی ندارد: این سکانس وهن حکم شرعی ازدواج موقت بود.
#آقازاده
#تفکر_انتقادی
#زبان_رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💯مهمترین موضوعات در شبکههای اجتماعی یکسال گذشته💯
🔸محسن فینی زاده تحلیلگر شبکه های اجتماعی / چه موضوعاتی بیشترین حجم محتوا را در شبکههای اجتماعی داشتهاند؟ چه تعداد کاربر در هر ترند شبکه اجتماعی درگیر بودهاند؟ موضوعاتی مانند کرونا، بورس، بنزین و... هرکدام در هر بستر چه وضعیتی دارند؟ چه موضوعی برای مردم مهمتر بوده است؟ و... اینها سوالاتی هستند که سعی داریم با بررسی دادههای یک سال گذشته شبکههای اجتماعی با استفاده از علم داده و دیتا ماینیگ به آنها پاسخ دهیم.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
نسرا گیلان
⭕️تکنیک های جنگ روانی 🔻انواع تاکتیک های ماساژ پیام 🛑تاكتیک كلیبافی Generality Tactic 💢تاكتيک
⭕️تکنیک های جنگ روانی
🔻انواع تاکتیک های ماساژ خبر
💢تاكتيك زمانبندی Timing Tactic
💢مرسومترين مصداقی را كه ميتوان برای تاكتيک زمانبندی مثال زد ، تاخير در پخش خبر ميباشد ، به نحوی كه ديگر پيامگير نتواند كاری بكند .
💢اين شيوه در بسياری از موارد التهاب و اشتياق مخاطبين را برای شنيدن خبر از منابع موثق مهيا نموده و در بخشي ديگر با زمينه پخش شايعات را نيز فراهم میكند.
👤تافلر ميگويد پيچيدگي افكار عمومی به گونهای است كه استفاده از يك تاكتيک به شكل مجزا و مجرد نميتواند كاربرد لازم را داشته باشد .
💢 بنابراين در بخشی از موارد مجبور به استفاده از تاكتيک های تركيبی هستيم . در تاكتيک زمانبندی میتوان اطلاعات را با توجه به زمان پخش آن و مهيا نمودن بستر لازم برای پخش خبر مورد استفاده قرار داد .
💢پخش اهداف مرحله به مرحله جنگ « نبرد براي كنترل » از سوي مقامات پنتاگون و وزارت دفاع امريكا از همين نوع تاكتيک
#جنگ_روانی
#سواد_رسانه_ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبت های رهبری که سانسور شد!
🔹در ارتباط تصویری رهبر معظم انقلاب با جلسه هیئت دولت، بخش های مهم و حیاتی از فرمایشات ایشان، کمتر مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.
#رهبر
#فضای_مجازی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فناوری «تایپ مودبانه» از راه رسید/ کلمانت اهانت آمیز تار می شوند
یک شرکت فنلاندی با استفاده از هوش مصنوعی فونتی را توسعه داده که با #قلدری_سایبری مقابله و کلمات تحقیر آمیز در متن را تار می کند.
قلدری سایبری به مشکل فزاینده در عصر اینترنت تبدیل شده است. در همین راستا «تیتووری»(TietiEVRY)، شرکت فناوری فنلاندی امیدوار است تا با ارائه فونتی که بی ادبی را در نرم افزار ادیت متن، می پوشاند، این مشکل را حل کند. به طور دقیق تر این فونت در نرم افزارهای ورد و اوت لوک کلمات را تار می کند.
این فناوری که «تایپ مودبانه»(The Polite Type) نام دارد و با استفاده از یادگیری ماشینی می تواند اصطلاحات اهانت آمیز را ردیابی و کلمات دیگری را جایگزین واژه های تحقیرآمیز کند.
به عنوان مثال جمله « تو احمق هستی» با استفاده از این فناوری به «تو ساده لوح هستی» و جمله «من از تو متنفرم» به « من با تو مخالفم» تبدیل می شود.
اصطلاحات تحقیرآمیزی که به نژاد، جنسیت و قومیت مرتبط هستند با کلماتی ساده که نشان دهنده یک گروه هستند، جایگزین می شوند.
«تیتووری» ادعا می کند این نخستین فونتی است که قابلیت تار کردن را به عنوان ابزاری برای سانسور نفرت پراکنی استفاده کرده است.
کیا هارینگ سخنگوی این شرکت می گوید: می خواهیم قلدرها درباره کلماتی که به کار می برند و معنای آنها، دوباره فکر کنند. قلدری به خصوص به کودکان و نوجوانان آسیب می رساند.
فناوری «تایپ مودبانه» به طور رایگان قابل دانلود است و با بیشتر برنامه های فراوری کلمات همخوانی دارد. همچنین این فناوری در صورت آفلاین بودن کاربر نیز فعال است.
منبع: دیلی میل
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
انسان همانند خودرویی است که اعضای او، کارکرد بدنه خودرو، سامانه عصبی وی کارکرد سامانه انتقال نیرو و انتقال پیام، قلب او همانند پیشران، و فکر او همانند چراغ خودرو و سامانه راهیابی (ناوبری) است؛ و عقل نقش راننده خودرو را انجام می دهد و رانندگی درست یعنی تعقل و تنظیم تمام توانش ها در راستای هدف.
عزاداری «عضوی»
هماهنگ کردن ظاهر بدن با عزا؛ یعنی پوشیدن لباس مشکلی، سینه زدن و دیگر امور مربوط به وضعیت ظاهری بدن.
عزاداری «حسی»
تراز کردن شبکه ارتباطی در فضای واقعی و مجازی با معیارهای فرد حسینی و عزادار امام حسین؛ یعنی حتی دریافت داده یا ارسال داده ها در شبکه مجازی و واقعی که در ایام عادی نادرست نیست، ممکن است در محرم و برای عزادار حسینی نادرست باشد؛ چنان که لباس گُلگُلی چنین است.
عزاداری «قلبی»
خوشی و ناخوشی کردن ما باید تناسب با فرد حسینی و عزادار باشد؛ دوست داشتن و دشمن داشتن ما باید تناسب یابد. قدری از افراط و تفریط های عاطفی باید تراز شود.
عزاداری «فکری»
قواره شدن فکر با تراز اندیشه حسینی و اندیشیدن در چرایی عاشورا و درس ها و عبرتها و فاصله گرفتن از تحلیل هایی که ممکن است گوشه قبای عاشورا و امام حسین علیه السلام را بگیرد.
عزاداری «عقلی»
افراد محب امام حسین و بَکّاء که مثلا در قبل از انقلاب هم داشتیم؛ گویا در محرم، عزیزتر از فرزندشان کشته شده بود؛ شاید کسانی مثل علامه طباطبایی یا سید احمد خوانساری را بتوان این چنین دانست.
✍️ حجت الاسلام دکتر امامی میبدی
#رسانه_حسینم
#ما_ملت_امام_حسینیم
#حسینیه_مجازی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
طرح ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی
.
کشورها برای مقابله با تهدیدات رو به گسترش سایبری و همچنین کسب فرصتهای گسترده و جلوگیری از عقب ماندگی سایبری، نیازمند تدوین راهبرد سایبری جامع و کارآمدی مطابق با ماهیت خاص و پویای فضای سایبر هستند.
.
تقریباً تمام کشورهای توسعه یافته سایبری طی چند سال گذشته حداقل یک یا چند راهبرد سایبری داشته اند. برای نمونه، آمریکا به عنوان پیشگام ترین کشور دنیا در حوزه سایبری، در کنار سایر کشورهای عضو ناتو، دارای حداقل دو یا سه راهبرد سایبری هستند که تاکنون عملیاتی شدهاند
.
بر اساس این ضرورت و به دلیل اهمیتی که فضای سایبر در بعد فرصتها و تهدیدات دارد و نقش برجسته قدرت سایبری در جایگاه کشورها نیازمند تدوین راهبرد سایبری، جامع و کارآمدی برای کشور هستیم نه صرفا یک پیش طرح کلی،
به طرح ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی ایرادات و نقد های بسیار زیادی وارد است اما باید بدانیم تدوین راهبرد سایبری کارآمد از ضروریات و الزمات روز کشور است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️تکنیک های جنگ روانی
🔻انواع تاکتیک های ماساژ خبر
🔻تاكتيک قطرهچكانی Dribble Tactic
💢دادهها ، اطلاعات و دانش به جاي آنكه در سندی واحد نوشته شود در اين تاكتيک دسته بندي شده و در زمانهاي گوناگون و به مقدار بسيار كم ارائه می گردد تا هم مخاطب نسبت به منبع خبر اعتماد پيدا كند و هم نسبت به آن اعتياد پيدا كند و منتظر پخش اخبار از مجرای موردنظر گردد .
💢در اين شيوه الگوی رخدادها تجزيه میشود و از ديد گيرنده مخفی میماند .
#جنگ_روانی
#سواد_رسانه_ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
تربیت فرزندان از سوی رسانه یا والدین!؟
با استفاده بی رویه از تلویزیون، موبایل و فضای مجازی امروز خانوادهها بچه ها را دو دستی تقدیم رسانهها کردهاند به طوری که میتوان گفت که دیگر ابزار تربیتی خانوادهها والدین نیستند و در این نقطه رسانهها هستند که نقش والدین را در زمینه اجتماعی، روانی و دیگر بخشها برعهده گرفتهاند.
#سواد_رسانه_ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
در اقدامی عجیب شبکه نهال در هنگام پخش نوحه به مناسبت ماه محرم از درجه بندی سنی ۱۰+ استفاده کرد!
درجه بندی سنی برای پخش فیلم در کشور های مختلف از سالها پیش آغاز شد،
معیار درجه بندی سنی در فیلمها داشتن ۴ ویژگی زیر است:
-گفتگوهای بازیگران و استفاده از کلمات نا مناسب
-خشونت و صحنه های خشونت بار
-استفاده از مواد مخدر و دارویی در فیلم
-صحنه های مبتذل و برهنگی
مطابق آییننامه ردهبندی سنی برای فیلمهای سینمایی در کشور به شرح زیر است:
گروه9+ :این فیلم دارای الفاظ یا صحنه های نامناسب برای کودکان است و تماشای آن برای کودکان زیر 9 سال توصیه نمی شود.
گروه 12+ : این فیلم دارای صحنه های نسبتا خشونت آمیز یا دلهره آور یا استعمال دخانیات و یا الفاظ نامناسب است و تماشای آن برای افراد زیر 12 سال توصیه نمیشود.
این سوال پیش می آید در محتوای مداحی و شعائر حسینی چه نکته نامناسب و ضد فرهنگی وجود دارد که آن را برچسب گذاری سنی میکنند! در مکتب حسینی چه مفهوم ضد فرهنگی مبتذلی وجود دارد که اینگونه آن را برچسب گذاری میکنند؟
پاسخ محمد سرشار مدیر شبکه پویا و نهال ساعت ۲:۴۵ دقیقه بامداد: این نماهنگ، شعر و صوت زیبایی دارد و برای کودکان ۶تا۱۲سال مناسب است اما برخی تصاویر آن ممکن است برای کودکان ۶تا۹سال، نیازمند مراقبت والدین باشد. لذا محتوایی نبود که غیرقابل پخش باشد.
به همین دلیل، این نماهنگ در ساعات پایانی (که خانوادهها کنار فرزندان هستند) و یک نوبت پخش شد.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️ حسین علیهالسلام؛ ذبیح اعظم تبلیغات رسانهای
🔻فاصله وفات حضرت رسول تا واقعه کربلا تنها 50 سال است! چه اتفاقی در این نیم قرن افتاده که مسلمانان فرزند رسول الله را ذبح میکنند به نیت رضایت خدا؟!
🔻 دستگاه تبلیغاتی و رسانهای معاویه در طول این 50 سال سختترین و هوشمندانهترین «عملیات روانی-رسانهای» را علیه خاندان حضرت سامان داده بودند.
🔻 مهمترین رسانه جهان اسلام در آن زمان، منبرها در نماز جمعه و جماعات بود. معاویه واجب کرده بود در هر نماز و در هر خطبه علی و خاندان او را «لعن» کنند و خاندان اموی را «بستایند».
🔻 بدترین دشنامها و زشتتریت صفتها در طول این نیم قرن به پشتوانه «جعل حدیث» علیه خاندان نبوت در نمازهای یومیه اجتماعات مسلمانان تکرار میشد.
▪️ نتیجه عملیات کاملاً روشن است: مردمی که «سواد رسانهای» و «تفکر انتقادی» برای تحلیل و بررسی پیامهای تبلیغاتی دستگاه حکومت اموی ندارند، به نیت قربه الی الله فرزند رسول الله و امام حی امت را ذبح میکنند.
#عملیات_روانی
#محرم
#جنگ_روایتها
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔸فناوریهای همگرا
فناوریهای همگرا به مجموعهای از چهار فناوری اطلاعات، زیستی، شناختی و نانو اطلاق میشود.
این چهار تکنولوژی در همگرایی و همافزایی و یکپارچگی با یکدیگر، به نیازهایی پاسخ میدهند که فناوریهای دیگر قادر به تحقق آنها نیستند.
این قابلیت فناوریهای همگرا، نتیجه ویژگیهای ممتاز این فناوریها و قابلیت همگرایی آنها است.
پژوهشگرانی عرصه فناوری بر این باورند که قدرت تحولآفرینی فناوریهای همگرا بهمراتب از تحولات قدرت #ماشین_بخار و #انقلاب_صنعتی بزرگتر خواهد بود.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️چرا هشدار ۱۰+؟
✅پاسخ محمد سرشار مدیر شبکه نهال و پویا
پخش یک نماهنگ با هشدار سنی ۱۰+ از کانال نهال، با واکنشهای منفی و مثبت مواجه شد: برخی آن را اجرای سند ۲۰۳۰ و بنده را نفوذی، بهائی، صهیونیست و ... خوانند و برخی از اینکه مراقبت بیشتری در برنامههای دینی شبکه کودک صورت گرفته، تشکر کردند.
شبکه کودک در این ایام، روزانه بیش از ۳۰ قطعه نماهنگ و دیگر تولیدات با موضوع حماسه حسینی را پخش میکند. دیروز، تنها یک قطعه دارای هشدار سنی بود که علتش را در تصاویر بالا میتوانید ببینید.
بنا به حساسیت ویژه تکتک بچههای مذهبی در برگزاری هیئات (مانند التزام مثالزدنی آنها در تبعیت از دستورات ستاد ملی کرونا)، ما هم در شبکه کودک حساسیت ویژهای در پخش آثار مذهبی داریم و تلاش میکنیم بهترین آنها را انتخاب و پخش کنیم.
یکی از این نماهنگها دارای شعر و صوت مناسبی برای کودکان بود اما در تصویر آن صحنههایی مانند شمشیر کشیدن، شکستن تنگ آب، کشتن ماهی و پخش شدن قطرات خون وجود داشت که بنده از پخش خواستم دو کار انجام دهد:
یک: آن نماهنگ را با هشدار سنی ۱۰+ پخش کند.
دو: پخش را در ساعات پایانی شب باشد که خانوادهها کنار فرزندان باشند و مراقبت لازم را برای کودکان زیر ۹ سال داشته باشند.
میگویند: "قبلا صحنههای خشن یا ترسناک از شبکه کودک پخش شده. پس اینها را هم بدون هشدار پخش کنید."
مثالی بزنم: هرچند در پاساژها ماسک نمیزنند اما ما در هیاتهایمان بهتر از همه جا رعایت میکنیم و همهمان ماسک میزنیم. شبیه همین، اگر خطایی در پخش آن صحنههای ترسناک بوده،دلیلی نمیشود که در برنامههای حساس دینی مراقبت نکنیم. (البته خبر دارید که سامانه #چی_خوبه به کمک شبکه آمده تا هشدارهای سنی دقیقتر باشد.)
میگویند: "ما با بچههایمان صحنههای قطع عضو #مختارنامه را میبینیم و روضه مکشوف گوش میدهیم و اتفاقی نیفتاده."
طبیعتا توصیه ما،...
...عمل به آموزههای اهلبیت ع و بزرگان دینی در این حوزه است. آنها به ما آموختهاند چارچوب تربیت دینی کوچکسالان چه باید باشد.
در هر حال، شبکه کودک اهتمام بالایی به تربیت دینی و انقلابی آیندهسازان تمدن نوین اسلامی دارد. همچنین سند ۲۰۳۰ و آموزههای آن جایی در شبکه کودک ندارند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
دروازه بانی رسانهای یعنی این
🔹اینکه اینستاگرام واژه «روزه» را محدود میکند یا پستهای مربوط به شهادت سردار سلیمانی را حذف میکند و... یک گونه از سانسور است، اما اینکه اجازه استفاده یا ارجاع دهی به برخی سایت ها(مثل سایت فارس) و پیام رسان های داخلی(مثل روبیکا و...) را نمیدهد، نشان از جریان یکسویه رسانهای و گونهی جدید استبداد دارد.
🔹️امتحان کنید؛ یکبار یک پست با آدرس روبیکا یا خبرگزاری فارس در اینستاگرام به اشتراک بگذارید، عکس ثبت و متن ثبت نمیشود حالا همان متن را بدون آدرس های فوق به اشتراک بگذارید، ثبت میشود.
🔹️وقتی از دروازهبانی رسانهای سخن به میان می آوریم یعنی همین. یعنی آنها تشخیص میدهند چه صدایی به گوش برسد و چه صفحاتی دیده شوند. شعار آزادی سر می دهند اما آزادی را به قربانگاه میبرند.
استبداد اطلاعاتی فصل تازهای از استعمار فرانوین است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️ آیا ما دچار "سندروم اردک" هستیم؟!
🔻اگر به شنا کردن اردک در آب توجه کنیم ما تنها قسمتی از بدن او را میبینیم که به آرامی بر روی آب در حال حرکت است، درحالیکه متوجه تقلای این اردک که با تلاش پاهای خود را تکان میدهد تا حرکت کند، نمیشویم.
🔻اصطلاح سندروم اردک توسط پژوهشگران دانشگاه استنفورد، پس از بررسی پستهای مجازی چند دانشجو که خودکشی کرده بودند، ابداع شد. دانشجویانی که خودکشی کرده بودند، همگی تصاویری شاد یا نقلقولهایی امیدبخش از خود منتشر کرده بودند! که به ظاهر نشان میداد آنان بسیار شاد و خوشبخت هستند، در صورتی که خارج از شبکههای مجازی و در دنیای واقعی با مشکلات روحی زیاد دستوپنجه نرم میکردند.
🔻اگر کمی به فضای مجازی دقت کنید متوجه میشوید که متاسفانه افراد زیادی در آن مبتلا به سندروم اردک هستند که به صورت افراطی سعی در شاد نشان دادن خودشان و عکس یا فیلم گذاشتن از خوشگذرانیهایشان هستند و این تصویری دور از واقعیت را به افراد نشان میدهد.
#سبک_زندگی
#تفکر_انتقادی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔴جریان تحریف چگونه مقابل ساماندهی پیامرسانها ایستاده است؟
⏪یادداشت دکتر معصومه نصیری در روزنامه کیهان
جریان تحریف با طرح گزارههای از اساس پر اشکال، پاره حقیقتگویی، برجستهسازی برخی واژگان و عدم پرداخت به نکات مهم طرح سعی در مهندسی افکار عمومی برای مقابله با طرح و به نتیجه نرسیدن آن و اساساً ساماندهی فضای افسارگسیخته مجازی دارند.
این موضوع از همان ابتدای کار و با سانسور نام صحیح طرح و تنها اشاره به ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی پیگیری شده است. عنوان این طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی» است. دو واژه #صیانت و #ساماندهی نیز در روانشناسی زبان دارای بار معنای مثبت هستند و اینکه عدهای حتی ساماندهی را با عنوان انسداد پیگیری میکنند خود نشان میدهد میتوان در هزاره سوم و عصر انبوه رسانه زیست و اینچنین در گرداب دروغ و سانسور گیر افتاد و مقهور پروپاگاندای رسانهای شد.
اما جریان تحریف چگونه مقابل ساماندهی پیامرسانها ایستاده است؟ اگر از آدرس غلط دادن موضوع «#ساماندهی» به «#فیلترینگ» که پیش از این اشاره شد عبور کنیم، با قلب واقعیت درباره بندها و تبصرههای گوناگون طرح مواجه هستیم.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
نسرا گیلان
⭕️تکنیک های جنگ روانی 🔻انواع تاکتیک های ماساژ خبر 🔻تاكتيک قطرهچكانی Dribble Tactic 💢داده
⭕️تکنیک های جنگ روانی
🔻انواع تاکتیک های ماساژ خبر
💢تاكتيك دروغ بزرگ يا استفاده از دروغ محض Big – Lie Tactic
🔺اين تاكتيك قديمي و سنتي ميباشد ، اما هنوز هم مورد استفاده فراواني در رسانهها دارد و عمدتا برا ي مرعوب كردن حريف و يا حتي براي مرعوب كردن افكار عمومي مورد استفاده قرار ميگيرد . بدينمعني كه پيامي را كه به هيچ وجه واقعيت ندارد را بيان ميكنند . معروفترين مورد استفادهاي كه از اين تاكتيك شده ، در زمان هيتلر و توسط گوبلز بوده است . گوبلز ميگويد : دروغ هر قدر بزرگتر باشد ، باور آن براي تودههاي مردم راحتتر است .
💢 وي ميگويد اين تاكتيك هم براي مرعوب كردن دشمن و هم تهييج افكار عمومي ، تشويش نيروها و مرعوب ساختن دشمن در مورد نيروي دفاعي و دروغهايي كه در خصوص توان نظامي و تكنيكي به كار گرفته ميشود كه در زمينه استفاده از آن دچار بيماري خودباوري و خودبيني نيز ميگردد . گوبلز ميگويد دروغ را به حدي بزرگ بگوييد كه هيچكس جرات و فكر تكذيب آن را نكند . او میگفت : بعضی مواقع دروغهايي ميگفتم كه خودم از آنها ميترسيدم .
💢تسخير يک هفتهای بغداد توسط نيروهای ائتلاف و استفاده از جنگ الكترونيک در بغداد از جمله همين تاكتيک دروغ محض بود .
#جنگ_روانی
#سواد_رسانه_ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan