🎯 آیا موج کنونی فناوری کشورهای درحالتوسعه را غرق خواهد کرد؟
— مسیری که کشورهای صنعتی طی کردهاند دیگر بهروی دیگران باز نیست
📍ما در عصر چهارمین انقلاب صنعتی بشر زندگی میکنیم که عمدتاً حاصل پیشرفت فناوریهای دیجیتال است. برخی از این فناوریها مانند اینترنت و هوش مصنوعی همگرا هستند، یکدیگر را تقویت میکنند و پیامدهای جدی برای جوامع و اقتصاد آنها دارند. در کشورهای درحالتوسعه، پیامد استفاده از این فناوریها عمیقتر است و توجه به نحوهٔ سیاستگذاری و «مناسببودن» این فناوریهای جدید به امری ضروری تبدیل شده است.
🔖 ۱۸۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۱ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/f32283
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🔎فقدان رژیم مصرف و تاثیرات دهگانه رسانه بر مدیریت ذهن
💡برای اینکه از حضور روزانه ۴ تا ۶ ساعته نوجوانان و جوانان در فضای رسانه ای اعم از دیدن فیلم و سریال تا بازی های رایانه ای و چت کردن و حضور در شبکه های اجتماعی، ارزیابی دقیقی داشته باشیم و روش حل مساله و خط مشی گذاری درستی در سطح ۱.فرد و ۲.خانواده و ۳.جامعه، اتخاذ نمایبم، ده مورد از #ردپاهای_ذهنی_شناختی_رسانه در افراد را باهم مرور می کنیم.
۱.پایین آمدن سطح تمرکز و توجه ذهنی در اثر مصرف زیاد و متنوع رسانه و بنوعی #بیش_فعالی_ذهنی در برابر حوادث و رویدادها و مسائل زندگی است که بقولی کثرت دریافت اطلاعات رسانه ای، فقرتوجه و تمرکز بدنبال خواهد داشت.
۲.رو به افول نهادن قدرت تفکر و تحلیل و پردازش مسائل بدلیل انباشت بی رویه و بدون دروازبانی اطلاعات که همان عادت به #خام_خوری_اطلاعات می باشد که حاصلش نتیجه گیری های غلط با مقدمات هرجایی و همه جایی رسانه ای بدون دقت در منبع و فرهنگ و موقعیت خاص آن اطلاعات دریافتی است.
۳.خستگی و #فرسودگی_ذهنی و پایین آمدن تاب آوری مغز در برابر حوادث و رویدادهای روزمره که بنوعی ذهن عصبی و افسرده و عجول را منجر می شود که رفتارهای تکانشی خاصی هم بدنبال خواهد آورد.
۴.ساده سازی ذهن و پایین آمدن #ضریب_هوشی بدلیل مواجهه با رسانه بدون رژیم مصرف خاص که ندیدن ابعاد متعدد ماجرا در روش حل مساله یکی از نشانه های آن می باشد.
۵.شرطی شدن ذهن و عادت کردن به سرگرمی رسانه ای _اطلاعاتی و درنتیجه #ایستایی_رشد_و_بلوغ فکری و نداشتن ایده های کلان برای اتفاقات بزرگ زندگی همچون مساله انتخاب رشته و شریک زندگی و شغل و ...
۶.تنبلی ذهنی و #فقدان_خلاقیت و اعتیاد افراطی به محرک بیرونی جهت فعالیت و برنامه ریزی روزانه یا بلندمدت بدلیل عدم مدیریت مصرف رسانه ای
۷.تنزل ذوق معرفتی و درنتیجه افت شدید علمی_شناختی بدلیل خاصیت هیجان زای رسانه ای و فاصله گرفتن از کتاب و درس و #مطالعات_مکتوب
۸.آسیب دیدن هوش بصری بدلیل #انگاره_سازی_های_اجاره_ای و بدون مکث و تحلیل و همچنین انعکاس مستقیم تصاویر از طریق مانیتورها و سبقت گرفتن تخیلاتِ رسانه_ساخته بر تاملات_خودساخته در ذهن
۹.لاغرشدن #تفکرانتقادی و بنوعی ضعیف شدن ذهن انسان در برابر جهان هستی بدلیل عادی شدن مصرف بدون فیلتر رسانه ای و در نتیجه پیدایش اخلاق محافظه کار در زندگی
۱۰. #چالش_خودآگاهی و نداشتن فرصت یا حوصله یا دغدغه برای خلوت فکری و مراقبه و محاسبه شخصیتی بدلیل مصرف حجم بالای رسانه ای که استقلال ذهنی و شخصیتی انسان را نیز زیر سوال برده و به یک موجود وابسته و هراسان از تنهایی و معتاد به تایید و حضور دیگران تبدیل می کند.
🖌 علیرضامحمدلو پژوهشگر رسانه و علوم اجتماعی - عصر جدید رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🔳برای جذب کلیک، واژه ها را نکشیم!
✍🏻مهدی بذرافکن/سایت رسانه نگاران
▫️ما ایرانی ها خوشحالیم که در فصل جدید «سری آ» می توانیم بازی های مهدی طارمی را ببینیم،آن هم در تیم قهرمان.
احتمال زیاد می دهیم او نسبت به سردار آزمونِ فصل قبلِ رُم، مهره درخشان تر و قابل اطمینان تری باشد.
▫️با این حال از همین حالا نباید انتظارها را از مهدی طارمی بالا برد. نباید بزرگنمایی کرد و نباید هنوز «سری آ» آغاز نشده، در به کار بردن واژه ها دست و دلبازی کرد.
▫️اگر مثلا الان که طارمی در بازی تدارکاتی اینتر با تیمی ناشناخته به نام «پرگولتزه» یک گل زده، تیتر نزنیم:«کولاک طارمی در اینتر ادامه دارد».
▫️گل زدن طارمی اتفاق خوبی است اما فکر نمی کنم زدن یک گل به تیمی ناشناس، کولاک باشد.
▫️مخاطب با دیدن این تیتر گمان می کند طارمی در برابر تیمی لااقل متوسط دو سه گل زده که از واژه کولاک استفاده شده،قدر واژه ها را بدانیم و آنها را به سرعت خرج نکنیم.
▫️باور بفرمایید اگر الان برای تک گل طارمی به تیمی گمنام بنویسیم «کولاک» فردا که انشالله طارمی به تیم های بزرگ اروپا مثل میلان و رئال و بارسلونا گل زد چه می خواهیم بنویسیم؟ حتما با کمبود واژه مواجه می شویم، نمی شویم؟!
▫️حکایت این مدل تیترزدن ها مانند حکایت بعضی گزارشگران جوان تلویزیون و پلتفرم های پخش زنده فوتبال است که برای دیده شدن دست به اغراق می زنند.
▫️برای دیده شدن، برای کلیک بیشتر لطفا مواظب واژه ها باشیم.
https://rasanehnegaran.ir/?p=5076
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
#معرفی_کتاب
📚سواد رسانهای؛ کلیدهایی برای تفسیر پیامهای رسانهای
🖊مولف: آرت سیلوربلات، آندرو اسمیت، دان میلر، جولی اسمیت و نیکول براون
مترجم: گودرز میرزایی
ناشر: انتشارات پژوهشگاه فرهنگ
سال چاپ: ۱۴۰۳
تعداد صفحات: 798
🔹نویسندگان کتاب درصددند ضمن توجه به تفاوتهای موجود در توصیف سواد رسانهای (که تحت تأثیر سیاستهای فرهنگی و ارتباطی در کشورهاست)، درک جدیدی از لزوم همگامی مهارتآموزی کاربران و همسویی آموزش رسانه با تحولات حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را فراهم کنند و خوانندگانی از رشتههای مرتبط مانند رسانه، ارتباطات، آموزش و مطالعات فرهنگی را به اقدام فراخوانند.
🔹«سواد رسانهای؛ کلیدهایی برای تفسیر پیامهای رسانهای» رویکردی انتقادی ارائه میدهد تا مخاطبان بتوانند با استفاده از آن، درک بهتری از اطلاعات ارسالی از سوی مجاری ارتباطات جمعی (چاپ، عکس، فیلم، رادیو، تلویزیون و رسانههای دیجیتال) داشته باشند. یکی از اهداف اصلی سواد رسانهای این است که مخاطبان بتوانند از تأثیر فراگیر رسانهها در امان بمانند.
🔹بخش اوّل، فصل (۱) مقدمهای بر رشته سواد رسانهای ارائه میدهد.
🔹بخش دوّم فصلهای (۲ تا ۷) چارچوب نظری برای تحلیل انتقادی متون رسانهای ارائه میدهد؛ این بخش در واقع کلیدهایی برای تفسیر پیامهای رسانهای است.
🔹بخش سوم (فصلهای ۸ تا ۱۱) این چارچوب روششناختی را برای قالبهای رسانهای بهکار میگیرد: روزنامهنگاری ،تبلیغات، ارتباطات سیاسی آمریکا و ارتباطات رسانهای دیجیتال.
🔹بخش چهارم (فصلهای ۱۲ و ۱۳) طیفی از مسائل رسانههای جمعی (خشونت در رسانهها، رسانهها و کودکان، رسانهها و تغییر اجتماعی و ارتباطات جهانی) و بحثی درباره پیامدهای بالقوه را در هنگامی در نظر میگیرد که افراد، باسوادِ رسانهای شوند.
🔹این کتاب تحولات اخیر در جهان رسانهها را بهویژه در قلمرو سواد رسانهای بازتاب میدهد. بهعلاوه مثالهای زیادی (بهویژه فصلهای مربوط به ارتباطات سیاسی آمریکا و ارتباطات رسانهای دیجیتال) ارائه شده است.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
تصویر
پستانکهای دیجیتالی
سپردن یک تلفن_هوشمند یا تبلت به دست یک کودک نوپا که جیغ میزند، میتواند راهی سریع برای آرام کردن او باشد؛ اما استفاده از دستگاههای الکترونیکی به عنوان «پستانک دیجیتال» میتواند بسیار مضر باشد.
❌ به کودکان نوپا تلفن میدهند تا آرام شوند، اما آنها بعداً با مشکل عصبانیت روبرو میشوند" در گزارشی که اخیرا وبسایت تایمز منتشر کرده، درباره والدینی صحبت میکند که برای خاموش کردن صدای فرزندانشان به گوشی متوسل میشوند، کودکانی که طبق گفته پژوهشگران بعدها دچار مشکل عصبانیت میشوند.
🧾 یک مطالعه جدید نشان میدهد که قرار دادن وسایلی مانند تلفن و تبلت در مقابل کودک برای آرام کردن او در هنگام ناراحتی باعث میشود که او نتواند احساسات خود را تنظیم کند.
🚸 کودکانی که مرتباً وسیلهای به آنها داده میشود یا در هنگام ناراحتی جلوی تلویزیون خم میشوند تا توجه خود را از منبع ناراحتی منحرف کنند، وقتی بزرگتر میشوند، کنترل احساساتشان دشوارتر می شود و آنها را با مشکلات « مدیریت_خشم » مواجهه میکند.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🎥 نشست زنده:
💢 "شیوه مدیریت شهید جمهور الگویی فراروی دولتها"
🔹باحضور:
📌دکتر سیدمحمد حسینی
معاون سابق پارلمانی دولت سیزدهم
📆 یکشنبه ۷ مردادماه ۱۴۰۳
🕗 ساعت: ۲۰
📲 پخش زنده از کانال بصیرت در پیام رسان روبیکا
👇👇👇
https://rubika.ir/baseeratt
#از_عبرت_تا_الگو
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🔴 تا ۱۵ دقیقه قبل سقوط همه چیز طبیعی به نظر میرسد!
■دیده اید وقتی تمایل به خریدن چیزی پیدا میکنیم، چقدر از آن چیز در دور و برمان میبینیم؟
□مثلا کسی دوست دارد ماشین خاصی بخرد؛ هر جاکه در فضای مجازی و حقیقی میرود از آن ماشین میبیند؛ طوری که احساس میکند بیشتر مردم از آن ماشین دارند و حتما این ماشین خیلی خوب است که مردم این همه از آن دارند!
●ولی مشخص است که این اتفاق فقط در ذهن و مغز ماست و در بیرون اینطوری نیست. یعنی یک رخداد سابجکتیو است، نه آبجکتیو. انفسی است، نه آفاقی. یکجور کارکرد مغزی برای قوت قلب گرفتن و ادامه دادن به زندگی است.
○این تمرکز بیش از حد بر موضوع مورد علاقه، گرچه یک #خطای_شناختی در حوزهی توجه است، اما ریشهی تکاملی دارد. به این معنا که در هزارانها سال تکامل بشر ما برای زنده ماندن و تولید مثل نیاز داشتیم که بر موضوعات خاصی که به زنده ماندن و تولیدمثل شخص ما یا خویشان نزدیکمان سود یا زیان میرساندهاند تمرکز داشته باشیم.
■خیلی از اختلافات آدمها و اقوام و ملل و فرهنگها به همین برمیگردد که در هر جایی منابعِ سود و زیان برای بقا و تولیدمثل متفاوت بوده است. اما این خطای توجهی در کنار سودمندیاش، خاستگاه اشتباهات ومغالطات بسیاری هم میشود.
🔴 یکی از این خطاها چیزیست که به آن میگوییم خطای اکثریت یا مغالطهی اکثریت که هم یک فرد و هم یک جامعه یا حزب و حاکمیت به آن مبتلا میشوند و گاهی مصیبتهای فراوان پدید میآورند.
●مغالطهی اکثریت در حوزهی فردی این گونه است که وقتی به چیزی تمایل داریم دلایل بسیاری در تایید آن میبینیم و شواهد مخالف را یا نمیبینیم یا مهم نمیدانیم و چشم میپوشیم.
○حتی در موضوع محبوبیت هم اینگونه است. وقتی چهارنفر برایمان کف میزنند، حسِ خودخفن پنداری افراطی بر ما چیره میشود.
■در حوزهی اجتماعی نیز ممکن است یک گروه و حزب و دولت و حاکمیت با دیدن چند نفر از طرفدارانشان، آنها را اکثریت بپندارند و با کاشته شدن بذر توهم در ذهنشان، باد نخوت برآرند و چشم بر واقعیات مخالف ببندند.
□یک جملهی معروفی هانا آرنت در مورد سقوط حکومتها در طول تاریخ دارد که بسیار زیباست:
"تا ۱۵ دقیقه قبل سقوط همه چیز طبیعی به نظر میرسد!"
●این قابلیت مغز ما برای چنین خطای شناختی از گذشته مورد توجه بوده است. برای همین است که در اخلاق سنتی، که بیشتر بر حوزهی فردی متمرکز است، گفته میشود حتما در هر کار و تصمیمی: "با صاحبان خِرَد که در آن موضوع نفع و ضرر اشتراکی ندارند و میتوانند از بیرون به مسالهی شما نگاه کنند (باصطلاح: عقل منفصل هستند)، مشورت کنید.
○یا با منتقدان دلسوز همنشینی داشته باشید. و حتی به حرف منتقدان غرضورز یا حتی دشمنانتان نیز هشیارانه توجه نمایید؛ چراکه گاهی در کلام آنها پنجرههایی از حقیقت هست، که در توجهات خودتان و دوستانتان نیست.
■جالب است که حتی در روانشناسی تجارت و بازرگانی گفته میشود هر وقت برای خریدن چیزی هزار دلیل پیدا کردید و در خودتان احساس فشار و اجبار برای خریدنش دیدید و توهم زدید که فقط با داشتن آن است که زندگیتان بهتر میشود؛ کافیست فقط هفت روز دست نگه دارید. بعد از هفت روز خیلی از آن دلایل پوچ میشوند و باد فشار درونیتان هم تنظیم میگردد و به تعادل میرسید، و خرید بهتری میکنید.
□و یا در اخلاق سیاسی جدید گفته میشود که آزادی مطبوعات و آزادی احزاب جزو فضیلتهای اجتماعی هستند و محال است بدون وجود آنها یک جامعه رشد خاصی بکند.
●به قول والتر لیپمن، جایی که همه یکجور میاندیشند، در واقع هیچکس فکر نمیکند.
○اما اگر این آزادی تامین نباشد و فقط چاپلوسان و یا منفعتطلب آزاد باشند، نه تنها به خطاها و ریسکهای اجتماعی بیتوجهی میشود؛ بلکه نوعی حالت جهل مرکب پدید میآید که خطرناکترین پدیدهی بشری است. یعنی هم نمیدانیم؛ و هم نمیدانیم که نمیدانیم. به قول معروف:
آنکس که نداند و بخواهد که بداند.
جان و تن خود را ز جهالت برهاند.
آنکس که نداند و نداند که نداند.
در جهل مرکب ابدالدهر بماند.
■ما گاهی نیازمند همنشینی با افرادی هستیم که خطاهای ما را ببینند و دلسوزانه یا غیر دلسوزانه به ما تذکر دهند. رشد ما نیازمند چشیدن تلخی انتقادات سازنده و حتی غیرسازنده است. گاهی پنجرههای گشوده بر حقیقت که در نقدها هست، بسیار فراختر از روزنههای تعریف و تمجید است. گاهی تیغ نقد مانند هرسهای باغبان باعث رشد میشود و تمجید مداحان آفت رشد میگردد.
□در چنین جاهاییست که بزرگان گفتهاند بر دهان چاپلوسان خاک بپاشید. اینان دانسته و نادانسته دارند برای شما چاه میکنند.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
💠برخی از نکات کلیدی سخنان رهبر معظم انقلاب، در مراسم #تنفیذ_چهاردهمین رئیس جمهوری ایران اسلامی
🔹 مردم رییس جمهور شایسته ای را انتخاب کردند/ بیانات ایشان حاکی از پایبندی حقیقی به مردم سالاری اسلامی است
🔹 قدر این مردم سالاری و حضور مردمی را باید دانست
🔹 شاخص مهم حکومت پهلوی اول دیکتاتوری خشن و فشار به ملت و ذلت و انفعال در مقابل عوامل خارجی بود.
🔹 محمدرضا پهلوی برای سرنگونی یک دولت ملّی متوسل به آمریکا و انگلیس شد.
🔹بیانات امروز آقای پزشکیان متقن، عمیق و حاکی از پایبندی به مبانی حقیقی مردم سالاری اسلامی است.
🔹دولت محترم برای مردم با مردم در میان مردم از ظرفیت مردمی استفاده کند.
🔹 از ثروت های طبیعی کشور باید استفاده کرد.
🔹 با روحیه جهادی میشود کوههای مشکل را از جا کند. شهید رئیسی اهل کار جهادی بود واقعاً شب و روز نمیشناخت.
🔹کشور ما کشور بزرگی است. در میان ملت ما کسانی که صاحب فکر و ابتکار هستند، بیشمارند.
🔹دولت محترم برای مردم با مردم در میان مردم از ظرفیت مردمی استفاده کند.
🔹 مردم سالاری نتیجه قیام مردم در قبال وضع نابسامان گذشته است.
🔹بنده نسبت به مسائل فرهنگی خیلی حساسم، ولی اولویت ها باید رعایت شود، امروز اولویت با مسائل اقتصادی است.
🔹نباید به وسوسه های دوقطبی سازی اعتنا کرد؛ حالت دلخوری در مجادلات انتخاباتی نباید ادامه پیدا کند.
🔹 در مقابل مسائل جهانی برخورد کشور فعال و اثر گذار باشد - شهید خدمت مرحوم امیر عبداللهیان تلاش خوبی داشت.
🔹رژیمصهیونیستی یک دولت نیست، یک باند جنایتکار و قاتل است
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
#از_عبرت_تا_الگو
#موقت
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
💢 آیا رسانههای اجتماعی واقعا اعتیاد آور هستند؟
🔹رسانههای اجتماعی واقعا اعتیاد آور هستند. در حالی که برنامههای رسانههای اجتماعی میتوانند سرگرمکننده به نظر برسند، اما در حقیقت تأثیر قابل توجهی بر مغز ما دارند.
🔹در واقع، هر زمان که به برنامههای رسانههای اجتماعی مورد علاقه خود وارد میشویم، مغز ما سیگنالهای دوپامین را دریافت می کند. این سیگنالها انتقالدهندههای عصبی با لذت همراه هستند.
🔹حدود ۲۱۰ میلیون نفر در جهان از نوعی اعتیاد به اینترنت و رسانههای اجتماعی رنج میبرند.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🔴 دهه پنجم انقلاب اسلامی، زمانی برای کسب تجربه اجرایی از طريق آزمونوخطا نيست.
⁉️علاج مشکلات کشور چيست و چگونه ميتوان بر آنها فائق آمد؟
🔺 اين سؤال در طول سالهای اخير مورد توجه رهبر انقلاب هم قرار داشته و ایشان پاسخهای مختلفی بدان دادهاند که يکی از مهمترین آنها در حوزه مديريت، سپردن امور اجرايي کشور به جوانان و تشکيل دولت جوان حزباللهي است. معظم له در یکی از بياناتشان در این موضوع فرمودند: «به نظر من علاج مشکلات کشور، دولت جوان حزباللهی و جوان مؤمن است که میتواند کشور را از راههای دشوار عبور بدهد.»
💢 نکات تحليلی: جوانگرایی در منطق معظم له همراه با ملاحظاتی است که بايد بدان توجه شود:
۱- سپردن امور به جوانان بايد با فرآيندی شايستهسالارانه همراه باشد و گزينههای مديريت از فرآيندی پاک و مبتنی بر شايستگی بيرون آيند. واقعيت آن است که کسب قدرت و در اختيار داشتن مناصب کليدی، موقعيت حساسی است که بسياری برای دستيابی به آن چشم طمع دارند و حاضرند برای دستيابی به آن هر اقدامی کرده و خطوط قرمز فراوانی را زير پا بگذارند.
➖متأسفانه تجربيات تلخ سالهای گذشته حکايت از آن دارد که حضور انگشتشمار جوانان در مناصب مديريتی و تصميمسازی کشور، اغلب تحت نفوذ روابط ژنتيکی جريانهای سياسی غالب و آقازاده محوری بوده است.
اين روند فسادانگيز میتواند آينده فرآيند جوانگرایی در مديريت کشور را تهديد کرده و به انحراف بکشاند و به وضعيتی ضد آنچه انتظار میرفت تبديل کند!
۲- استفاده از تجربه مديران گذشته، ملاحظه جدی ديگری است که در اين فرآيند بايد برای آن تدبيری انديشيد. اگر چه اين تجربه بهمثابه سرمايه ارزشمندی است که محصول ساليان سال عقلانيت و تجربه و علمآموزی است که بايد در خدمت مديريت کشور قرار گيرد اما بايد اتاقهای فکر و تيمهای مشاورهای منسجم و مستمر تشکيل داد تا این تجربيات مديران گذشته در خدمت مديران جوان قرار گیرد نه اینکه مجدداً با پس زدن استعداد و سرمایه های آینده، به سالخوردگان روی آورد .
۳- طراحی مکانيزمی برای چرخش نسلی و تربيت مديران جوان ضروری است. بهواقع بايد فرآيندی نهادینهشده را طراحی نمود که هر مديری قبل از بازنشستگی، در کنار خود مديران جوان کارآزموده و آمادهبهکاری را تحويل سيستم مديريتی کشور دهد تا با خيال راحت بتوان جايگزينی را برای وی انتخاب نمود.
📌فراموش نبايد کرد که در دهه پنجم انقلاب اسلامی پذيرش مدیریتهای اجرايی کشور، جايگاهی برای کسب تجربه از طريق آزمونوخطا نيست و انتظار میرود که مدیریتها با کمترين خطا همراه باشد.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🔴 حواشی را به متن نیاورید.
🔺آنچه اولویت دارد، پرداختن به مباحثی است که بناست مردم را از بند اسارت سران زور و زر نجات دهد؛ مانند حمله به سرمایهسالاری و انحصار سرمایه در دست سردمداران قدرت و ثروت. دقیقاً همان مباحثی که دشمن را مجبور به تخریب رسانهای کرده است.
▪️دشمن بناست در تلاطم رسانهای آرامش را از اندیشمندان ایران سلب کند. آرامش که سلب شود، چندین میدان درگیری را بهطور موازی، بدون در نظرگرفتن شناسایی اولویتها، تقسیم کار و... باز میکنیم که در نهایت این بیتدبیری یا بدتدبیری منجر به فرسایش نیرو و بهمقصدرسیدن دشمن میشود. آنچه در این میان باید ملاحظه شود این است که پرداختن به نامسألهها، انحراف و سرگرمشدن به حواشی، خواست دشمن و بازی در زمین اوست. اولویت ما پرداختن به مسالههای دستهچندم و مخاصمه با سربازهای صفر متعصب نیست.
▪️فلسفه اسلامی به تعبیر رهبر معظم انقلاب، «امتداد سیاسی نداشته است»؛ یعنی در عین امتیازات فراوانش در مواجهه با تمدن غرب، در حاشیه است و در میدان حضور شایسته و بایسته ندارد و بزرگان بناست امتداد آن را کشف کنند.
❌توجه شود که برخی مسائل فقط برای حوزویان مسأله هستند؛ مسألههای مردم نیستند. نباید حواشی را به متن آورد. مسائل حوزوی سر جای خود، آنچه اولویت دارد نشر مباحثی است که دشمن را به ستوه آورده و مجبور به تخریب #رسانهای کرده است؛ همان مباحثی که بناست مردم را از چنگ سران زور و زر رهایی ببخشد؛ مانند حمله به سرمایهسالاری و انحصار سرمایه در دست سردمداران قدرت و ثروت.
📌تلاش و تمرکز نیروهای انقلابی، باید در تولید محتوا دربارهی مسائل اصلی مردم که برای آنان، مسألههای کاربردی و ملموس است، باشد و سپس ترجمهی آنها برای مخاطبین مختلف باشد تا قابل فهم گردند؛ از سطح تخصصی تا عمومی و با زبان دینی و غیر دینی. 🔺گستردگی و گشودگی زبانی را جدی بگیرید؛ چرا که مخاطبین امروزه دیگر فقط هیئتیهای انقلابی نیستند.
✅ با ما باسواد شوید
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan