بزرگداشت فیلسوف عالی مقام و مجاهد انقلابی
با موضوع اثرگذاری آیت الله مصباح در جهت دهی فکری جامعه انقلابی
با حضور حجت الاسلام و المسلمین روانبخش، از شاگردان آیت الله مصباح(ره)
پخش در لایو اینستاگرام نسرا به آدرس
@nasra_guilan
زمان:سه شنبه ۲۳ دی ماه ساعت ۱۸
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
تلگرام یک ایده است، ایدهای که میگوید همه حق دارند در این کره خاکی آزاد باشند
✍️ پاول دوروف
بنیانگذار و مدیر تلگرام
در هفته اول ژانویه، تلگرام از 500 میلیون کاربر فعال در ماه پیشی گرفت. و پس از آن هم رشد مداوم داشت: فقط در 72 ساعت گذشته 25 میلیون کاربر جدید به تلگرام پیوستهاند. این کاربران جدید از سراسر جهان آمده اند - 38٪ از آسیا ، 27٪ از اروپا ، 21٪ از آمریکای لاتین و 8٪ از خاورمیانه و شمال آفریقا.
این نسبت به سال گذشته که هر روز 1.5 میلیون کاربر جدید در آن ثبت نام میکردند، افزایش قابل توجهی دارد. ما در طول 7 سال سابقه محافظت از حریم خصوصی کاربران ، عضوگیریهای زیادی داشتهایم. ولی این دفعه متفاوت است.
افراد دیگر نمیخواهند حریم خصوصی خود را با خدمات رایگان عوض کنند. آنها دیگر نمیخواهند در انحصارات فناوری گروگان گرفته شوند، به نظر می رسد که فکر میکنند می توانند با هر چیزی کنار بیایند، تا زمانی که برنامههای آنها دارای تعداد قابل توجهی از کاربران باشد.
تلگرام با نیم میلیارد کاربر فعال و شتاب رشد بالا، بزرگترین پناهگاه برای کسانی هست که به دنبال بستر ارتباطی متعهد به حفظ حریم خصوصی و امنیت هستند. ما این مسئولیت را بسیار جدی میگیریم. ما شما را ناامید نخواهیم کرد.
شما که در چند سال گذشته از تلگرام استفاده کرده اید، میدانید که هم در امر دفاع از دادههای خصوصی و هم در بهبود برنامههای خود، ثابت قدم بودهایم. برای آن دسته از شما که به تازگی عضو شدهاید و به این فکر میکنید تلگرام مخفف چه چیزی میتواند باشد، میخواهم پست خود را از سال 2018 باز نشر کنم:
شما - کاربران ما - تنها اولویت ما بوده و خواهید بود. برخلاف سایر برنامه های معروف، تلگرام، سهامدار و یا تبلیغات ندارد که با آن کسب درآمد کند. ما با بازاریابها، استخراج کنندگان داده و یا آژانسهای دولتی معامله نمیکنیم. از روزی که در آگوست 2013 راه اندازی کردیم، یک بایت اطلاعات خصوصی کاربران خود را برای اشخاص ثالث فاش نکرده ایم.
ما از این طریق کار می کنیم زیرا تلگرام را به عنوان یک سازمان یا برنامه در نظر نمیگیریم. از نظر ما، تلگرام یک ایده است؛ این ایده که همه در این کره خاکی حق دارند آزاد باشند.
ایران تایمز
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🌐 ده مهارت برتر در سال ۲۰۲۵!
▪️تفکر تحلیلی و نوآورانه
▪️یادگیری فعال و راهکارهای آن
▪️مهارت حل مسائل پیچیده
▪️تفکر انتقادی و تحلیلی
▪️خلاقیت و ابتکار عمل
▪️رهبری و اعتبار اجتماعی
▪️کنترل، نظارت و بکارگیری تکنولوژی
▪️برنامه نویسی و طراحی تکنولوژی
▪️قابلیت انعطاف پذیری و تحمل فشار روانی
▪️توانایی ارائه استدلال، اندیشه پردازی و حل مسئله
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔷الگوریتم اینستاگرام چگونه کار می کند؟
طبق نتایج به دست آمده الگوریتم اینستاگرام برای نمایش پست ها، برحسب 6 فاکتور عمل می کند:
📌 عامل شماره 1: علاقه
اصولاً آنچه در فید اینستاگرام افراد نمایش داده می شود، ترکیبی از تمام رفتارهای اینستاگرامی آنهاست. حساب هایی که با آنها بیشترین تعامل را دارند ، افرادی که در عکس با آنها تگ می شوند و البته نوع پستی که دوست دارند و درباره آن نظر می دهند. به همین دلیل حضور مداوم در اینستاگرام بسیار مهم است. این موضوع سیگنال های مثبتی را به الگوریتم اینستاگرام می فرستد و به مخاطبان شما فرصت بیشتری می دهد تا با محتوای شما تعامل کنند.
ادامه دارد ...
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💠اگر اضطراب اجتماعی دارید چگونه از شبکههای اجتماعی استفاده کنید
🔸اگر از نظر اجتماعی مضطرب هستید، راه حل این نیست که به طور کلی از شبکه های اجتماعی و ارتباطات آنلاین پرهیز کنید چرا که این کارهزینه بسیار زیادی برای شما خواهد داشت خصوصا در حال حاضر که عمده فعالیت های آموزشی و کاری از طریق ارتباط آنلاین انجام می شود و حضور افراد در شبکه های اجتماعی حیاتی است.
🔹حتی اگر در تعاملات اجتماعی رو در رو با اضطراب دست و پنجه نرم نکنید، ممکن است اضطراب آنلاین مانع از این شود که خود را بیشتر با دیگران به اشتراک بگذارید یا ارتباطات مثبت و عمیق تری با دیگران برقرار کنید. اگر میخواهید شبکه های اجتماعی استرس کمتری برای شما داشته باشند، در این درس چند توصیه مهم عملی، بر اساس تکنیک های رفتاری شناختی ارائه شده که می تواند برای افراد دارای اضطراب اجتماعی مفید باشد.
🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
http://savadezendegi.com/fa/news/614
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
May 11
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاه در فضای مجازی به نظر میرسد جامعه آبستن تحولی شگرف است، در حالی که در دنیای واقعی همه چیز آرام و امور مثل همیشه در جریان است. اگر شما هم چنین پدیدهای را تجربه کردهاید، حتما این ویدیو را ببینید.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
😧 تا نباشد چیزکی ، مردم نگویند چیزها...
⭕️ تا به حال از خود پرسیدهاید که چرا بی بیسی ، ایران اینترنشنال ، منو تو ، صدای آمریکا و بسیاری از شخصیت های وطن فروش داخلی و خارجی به طور وقیحانهای تلاش میکنند ماجرای فوت ها و خودکشیهای اخیر مانند فوت #مهسا_امینی ، #حدیث_نجفی ، #نیکا_شاکرمی و #سارینا_اسماعیلزاده را به قتل تبدیل کنند؟
🔴 ما در تکنیکهای اقناع مخاطب ، تکنیکِ بسیار کارسازی به نام #تکرار داریم که طی آن فرد یا رسانه میکوشد تا با تکرار برند یا شعار یا هدف خود ، مخاطب را به سمت تبعیت از مقصود خود سوق دهد تا منافعش تامین گردد.
⭕️ در واقع اصل ساخت #تبلیغات نیز بر محور بهره بردن از تکنیک تکرار است. زیرا تنها دلیل اینکه صاحب یک محصول میلیونها تومان پول خرج کند تا در طول یک روز چندین بار تبلیغش در مقابل چشمان شما قرار گیرد این است که میخواهد با تکرار نام برند خود ، ذهن شما را فتح کرده و برند خود را در ذهنتان حک نماید تا شما هنگام خرید محصول ، او را انتخاب کنید!
🔴 با این توضیحات باید گفت که شبکههای خبری خارج نشین و شایعه پراکنان در فضای مجازی با بهره گیری از این تکنیک و با تکرار واژهی قتل ، قصد دارند نظام جمهوری اسلامی و نیروهای امنیتی کشور را با #جنایتکار_بودن گره بزنند تا افراد با کناره گیری از بدنهی نظام دست از حمایت کردن نظام بردارند!!!
⭕️ هر چند به این روایت های فاسد و دروغ جواب های مستدلی هم داده می شود تا توهم قتل از میان برود اما برخی مخاطبان هنگامی که با انبوهی از این شایعات و روایت های پر تکرارِ قتل در فضای مجازی و فضای حقیقی روبرو میشود بنا بر ضرب المثل : «تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها» ، شاید به شک بیوفتند و پیش خود بگویند نکند واقعا این افراد توسط نیروهای امنیتی کشته شده اند؟
⚠️ این نقطه ، ابتدای فتح شدن ذهن توسط روایت های دروغین دشمنان به وسیلهی تکنیک تکرار ، و تن دادن به هدف دشمن و زاویه گرفتن مخاطب از نظام کشورش است!
🔴 باید بدانیم که این ضرب المثل غلط ، که رواج بسیاری نیز بین مردم دارد ، توسط لسان قرآن کریم بشدت مورد مَذمّت قرار گرفته و در داستان اِفک و بهتان بزرگ [سوره نور آیات ۱۱ تا ۱۹] شاهد آن هستیم که با اینکه مردم چیزهای زیادی دربارهی همسر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نقل میکردند ، اما اصلِ این ماجرا کذب و حاصل دروغ پردازی منافقینی بود که با تکرار دروغهای خود قصد داشتند رنگ حقیقت به آن بپوشانند!
👈 آری... دشمنان اسلام به خوبی از تکنیک تکرار برای تبدیل دورغهایشان به حقیقت استفاده میکنند!!!
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
🛑نشست برخط «جنگ رسانه ای در ناآرامی ها و اغتشاشات اخیر»
🔻با حضور: علی زکریایی «مجری و فعال فضای مجازی »
⌛️ سه شنبه ۱۹ مهر ماه - ساعت ۱۹
🌐 کانال روبیکا بصیرت:
https://rubika.ir/baseeratt
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
♨️ معرفی بهترین جایگزین های اپ استور
1⃣ سرویس Panda helper
🌀 این اپ با استفاده از رابط کاربری ساده ای که داره یکی از بهترین جایگزین ها و منابع برای دانلود از اپ استوره.
همچنین با استفاده از اپلیکیشن پاندا هلپر میتونید بدون نیاز به جیلبریک تمام برنامه های پولی اپل استور رو دانلود و نصب کنید.
2⃣ سرویس TUTUApp
🌀 این ابزار بطور کامل با سیستم عامل iOS 9 به بعد سازگار می باشد ، همچنین نیازی به ثبت اپل آیدی برای دانلود اپلیکیشن ندارید.
3⃣ سرویس Tweakbox
🌀 این اپلیکیشن هم همانند دو اپ قبلی امکان دانلود رایگان اپ های پولی اپ استور را برای شما فراهم آورده.
4⃣ سرویس INOJB
🌀 اجازه دسترسی شما به میلیونها اپلیکیشن را بدون نیاز جیلبریک کردن دستگاه میدهد ، در محیط اپ با نمایش تبلیغات مواجه میشوید که با توجه به رایگان بودن خدماتش، میتوان آن را نادیده گرفت.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_آموزشی l یه لقمه سواد رسانه
🔻قسمت هشتم: شناخت بازیهای انلاین.
✅با ما با سواد شوید
🚩نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی(نسرا) استان گیلان
@nasraa_ir
🔴 این سر و صدای مجازی است یا جنبش سیاسی؟
به قلم سلمان معمار، به ویرایش "دکتر علی اصغر محکی، استاد دانشگاه در رشته علوم ارتباطات":
ژان بودریار (جامعه شناس فرانسوی)، کتاب مهمی دارد به نام "جنگ خلیج فارس اتفاق نیفتاده"! این کتاب سرو صدای زیادی کرد. خلاصه حرفش این بود که آنچه ما در رسانه ها به عنوان جنگ دیدیم با چیزی که آنجا بود آنقدر تفاوت داشت که میشود گفت اصلا رخ نداد.
دریافت ما از واقعیت و خود واقعیت دو چیز متفاوت است. از مباحث فلسفیش گذشته اگر این بنده خدا هنوز زنده بود احتمالا با دیدن "جنبش سیاسی ۱۴۰۱" ایران دوباره کتاب مینوشت. جنبشی که شاید بشود بهترین اسمش را گذاشت "جنبش مجازی".
اگر همین امروز به حجم توییت و پست و ... نگاه کنید فکر میکنید این رویداد حداقل یکسال است که در جریان است و ماه ها درگیری داشته. در حالیکه عملا کمتر از دو هفته حضور خیابانی با دو سه روز اوج و جمعیتی نه چندان انبوه داشته است.
اگر کسی دور از ایران باشد با مشاهده این حجم پیام و توئیت و کامنت و سر و صدای مجازی، فکر میکند کشور در اعتصاب و تعطیلی و غم فرو رفته، در حالیکه بازارها تعطیل نشد. لابد فکر میکند خون در خیابان ها جاری است، اما مردم در حال زندگی و خرید و عروسی و عزا و امور روزمره خود هستند. فکر میکند میلیونها نفر مثل سال ۱۳۵۷ به خیابانها ریختهاند، اما کف میدان خبر خاصی نیست. چطور چنین فاصله ای، بین فضای واقعی و فضای مجازی ممکن است؟
در واقع میشود ادعا کرد امروز یک ایران مجازی ساخته شده. در این ایران مجازی مردم سیاه پوش و خونین مشغول سنگر بندی اند. سپاهیها در حال فرارند، رهبر که یکبار هفته پیش فوت کرده بود دوباره فوت کرده، پولها را به بانک سوییس بردهاند، در خیابان هایش جنازه میبرند، و خلاصه کار تمام است و انقلاب در لبه پیروزی و حتی در نقاطی پیروز شده!! این "ایرانِ برساخته" و "ایران واقعی" با هم فاصله نجومی دارند. رابطه بین این دو کاملا قطع نیست اما دو چیز مجزا ست.
فعالان صاحب این تصویر میخواهند با تهییج مردم آن را واقعی کنند. انگار که از درون آینه به سمت واقعیت فشار بیاوری. بزرگنمایی میکنند و جایزه میدهند. این یک مرحله جلوتر از جنگ خلیج فارس است: دست درازی تصویر به واقعیت.
فشار روانی روزهای اولیه به قدری بود که با صرف گشت زدن در فضای مجازی، بعضی دلسوزان انقلاب به مرز افسردگی و انفجار میرسیدند و احساس گناه میکردند که چرا نمیتوانند کاری بکنند. چنین فشار روانی در سال ۱۳۸۸ نبود. انگار کل سال ۱۳۹۸ را در یک هفته بریزید. شاید به همین دلیل بود که قطع شدن اینترنت ضربه مهمی به جریان وقایع زد. ارتباط بین واقعیت و برساخت به کلی قطع شد. اما این بار یک اتفاق بسیار جالب افتاد. زندگی در ایران مجازی کاملا مستقل ادامه پیدا کرد و فاصله بیشتر و بیشتر شد.
معترضین در ایران واقعی در خانه بودند اما در ایران مجازی به پایتخت رسیده بودند و جالبتر اینکه این ایران مجازی تنها راه ارتباطی ایرانیان خارج از کشور شد. درغیاب واقعیت، تصویر کاملا جایش را گرفت. بخشی از مهاجرین به واقع تصور میکردند (و شاید بکنند) که انقلاب شده است. سرکوب گسترده ای در جریان است. سکوت ایران نه از سر آرامش بلکه بخاطر قطعی نت و خفقان است، پس اگر در ساعات پایانی نباشیم در دهه فجر که هستیم. شاهین نجفی امان نامه میدهد! فلانی تقسیم غنایم میکند! دیگری فرمان حمله ۲۴ ساعته به تهران میدهد! حیرت آور است!
از کارداشیان تا جیکیرولینگ هم از این انقلاب بزرگ حمایت میکنند! راجر واترز مورد جالبی است. در عین آگاهی و اشاره به برنامه سوریهسازی، اصلا متوجه نیست دارد با رسانه سعودی صحبت میکند و عملا بخشی از همین تصویر میشود. در واقع وقتی فراواقعیت جای واقعیت را میگیرد حتی آگاهی هم کافی نیست.
به یک دوست مهاجر که نگران بود میگفتم باید باشی و ببینی، رسانه کافی نیست. وقتی دادهها دروغآمیز باشد قدرت پردازنده تعیین کننده نیست. ورودی مهم است، ورودی.
حالا سوال اینجاست: چرا در فضای مجازی رهبر هر چند ماه یکبار فوت میکند ولی بهرغم برملا شدن این دروغ، باز هم مخاطب زودباور پای آن مینشینند؟ شاید چون دوست دارد در یک تصویر مجازی زندگی کند. این "انقلاب مجازی" صرفا ساخته رسانه ها نیست. برخی کاربران هم در آن مشارکت دارند. آنها در واقع رویای خودشان را در ایران مجازی می بینند و شبکه اجتماعی به آنها این فرصت را میدهد که در این رویا زندگی کنند و با دوستان هم فکرشان انقلاب کنند. هشتگ زدن مثل فریاد زدن میشود. لایک کردن مثل باور کردن. ریتوییت مثل لبیک. ربات و آلبانینشینان و سعودی هم میتوانند جو دهند و دستکاری کنند. راه میفتند به آنلاین شاپها فشار میآورند که باید ببندی. انگار که بازار واقعی را ببندند.