🔹برگزاری نشست مجازی (وبینار) به مناسبت دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در بستر روبیکا
🔸سخنران : دکتر احمد کارخانه مسئول تربیت و آموزش سازمان فضای مجازی بسیج
🔹موضوع سخنرانی : جنگ روایت ها در جریان شهادت حاج قاسم
🔸زمان : جمعه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۰ . ساعت ۱۹ الی ۲۰
لینک شرکت در نشست مجازی↙️
🆔 https://Rubika.ir/baseratkermanshah
🎥 تکنولوژی مِتاوِرس چیست؟
🔺 ماجرای ارتباط تکنولوژی مِتاوِرس با عوض شدن اسم شرکت فیسبوک به متا
📍 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
@nasraa_ir
📌 چگونه ذهن خود را دربرابر عملیات روانی رسانه ها واکسینه کنیم؟
#عملیات_روانی
#سوادرسانه
🔰با ما همراه باشید ...
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا) استان سیستان و بلوچستان
@nasraa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اهل قلم و بیان و فعالان فضای مجازی نگذارند دشمنان، اهمیت انقلابی مردم را کم رنگ کنند
🔹مردم خون خود را نثار کردند که اصول انقلاب حفظ شود / عدم تسلیم در برابر ظالم ازجمله اصول انقلاب است.
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی
@nasraa_ir
#پوستر | حضور فعلانه در تبیین اصول انقلاب
🔻 رهبر معظم انقلاب: اهل قلم و بیان و فعالان فضای مجازی نگذارند دشمنان، اهمیت اصول انقلاب را کم رنگ کنند.
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
@nasraa_ir
⭕️ اینستاگرام حجم اینترنت شما را میبلعد!
🚩نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی
@nasraa_ir
✴️ سال ۲۰۲۲ در رسانه های خبری باید منتظر چه بود؟
✅ سال 2021 برای رسانه های خبری پر از نوآوریهای تکنولوژیکی هیجانانگیز، اما وجود عدم اطمینان ناشی از بیماری کرونا و اوضاع وخیم آزادی مطبوعات همراه بود.
◻️در سال 2022 باید منتظر چه باشیم؟ هر سال، NiemanLab از متفکران برتر در صنعت رسانه خبری میخواهد روزنامه نگاری در سال آینده را پیش بینی کنند.
◻️در طول چند دهه گذشته، توسعه فناوری، کارکرد بسیاری از رسانه خبری سنتی را مختل کرده است. و اکنون، دستیاران جستجوی صوتی و هوش مصنوعی ممکن است برای مدل paywall چالش ایجاد کند.
◻️به گفته سام گوزیک از WNYC: تاثیر الگوریتمهای جستجوی جدید و استقبال کاربران از فناوری های قابل پوشیدن ممکن است سبک استفاده خواننده را که بسیاری از فروشگاهها به درآمد آنها متکی هستند، ضعیف کند. بنابراین رسانه های خبری باید برای سازگاری با تغییر عادت های مصرف کننده برنامه ریزی کنند.
◻️فناوری جدید ممکن است امکانات کاملاً تازه ای را در اختیار ناشران بگذارد. به عنوان مثال؛ وب 3 راههای جدیدی برای کسب درآمد از IP، ایجاد حمایت، پاداش به خوانندگان و تأمین مالی استارتآپها ارائه میکند. با اینحال باید محتاط بود. زیرا بودجه اجتماعی مبتنی بر وب ۳ ممکن است دوقطبی شدن را بیشتر کند. بنابراین سال ۲۰۲۲سال فوق العاده ای برای کسانی خواهد بود که یاد می گیرند چگونه از قدرت انقلاب آینده استفاده کنند.
◻️علاوه بر موج گسترده فناوری در سال ۲۰۲۲ ، شاهد نوآوری های کوچکتر اما مهمی نیز خواهیم بود که زندگی را برای مصرف کنندگان اخبار آسان تر می کند. طبق پیشبینی برایان موریتزروزنامه نگارمحقق؛ در سال آینده میتوانید برای خواندن یک رسانه خبری paywall، یک کلمه عبور روزانه خریداری کنید.
همچنین جو آمدیتیس امیدوار است که پس از گذشت تقریباً دو سال از پاندمی، در سال۲۰۲۲ اتاقهای خبری بیشتری با فناوریهایی که امکان دسترسی به راه اندازی صدا و زیرنویس را دارند آزمایش شوند.
◻️پیشبینیهای متعددی بر تکامل مدلهای مصرف رسانهای متمرکز هستند که احتمالاً در سال 2022 شاهد آن خواهیم بود و رگبار اخبار، توییترها و پادکست ها ادامه خواهد داشت.
◻️در این سال جدید، با روند فزاینده انتشار مستقیم، اخبار بیشتری به صورت پیام خصوصی به خوانندگان ارسال می شود و کاربران در سراسر جهان به طور فزاینده ای اخبار را ازطریق واتس اپ، فیسبوک، تلگرام و سایر برنامه های پیام رسان دریافت میکنند. این مسئله می تواند فرصت بزرگی برای ناشران و رسانه های خبری ایجاد کند، فرصتی که باید فعالانه تر از آن استفاده کنند.
✅ برگرفته از : wnip
🌐 لینک:
https://whatsnewinpublishing.com/what-to-look-ahead-for-news-media-in-2022/
🔺ویکیپدیا فارسی با ۸۵۰ هزار مقاله تولد ۱۸ سالگی خود را جشن گرفت
🔹ویکیپدیای فارسی در دانشگاه تهران ۱۸ ساله شد؛ دانشنامهای که سال ۲۰۰۴ تنها هزار مقاله فارسی داشت و در سال ۲۰۱۲ با رسیدن به تعداد ۱۸۴ هزار مقاله تبدیل به بزرگترین دانشنامه در میان زبانهای خاورمیانهای شد و حال پذیرای بیش از ۸۵۰ هزار مقاله به زبان فارسی است.
🔹 در مراسم جشن تولد ۱۸ سالگی ویکیپدیای فارسی که در سالن اقبال دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار شد، محمد حیدرزاده، در حالی به عنوان مدیر ویکیپدیای فارسی صحبت کرد که خودش معتقد است ویکیپدیا مدیر ندارد.
🔹امروز بیشتر از ۸۵۰ هزار مقاله به زبان فارسی در ویکیپدیا وجود دارند و فارسی در میان تمامی زبانهای ویکیپدیا جایگاه چهاردهم را از آن خود کرده است. سال ۲۰۱۰ ویکیپدیا تنها ۱۰ هزار مقاله فارسی داشت اما سال ۲۰۱۶ این تعداد به نیم میلیون عدد رسید. سال ۲۰۲۱ نیز ۸۰۰ هزارمین مقاله فارسی ویکیپدیا در آن ثبت شد. ویکیپدیای فارسی پابهپای زبان فارسی در وب بزرگ میشود. حجم محتوای فارسی در وب در سال ۲۰۱۴، تنها ۰.۸ درصد بوده است اما طبق آخرین آمار اعلامی (تیر ۱۴۰۰)، این عدد به ۳.۴ درصد رسیده.
💥 ویکی پدیا یکی از مهمترین ابزارهای جنگ شناختی دشمن برای ذهنیتسازی در مورد افراد و رویدادهاست. گرچه ادعای این دانشنامه آنلاین، آزاد بودن انتشار همه محتواهاست اما گزینش و تایید مطالب کاملا جهتدهی شده و همسو با سیاستهای غربی است.
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا)
@nasraa_ir
⭕️سلسله نشست های گفتمانی عصر انقلاب اسلامی
🔻با حضور:
📌 سید حسین آقامیری
⏳شنبه ۲ بهمن - ساعت ۱۶
📌جواد منصوری
⏳یکشنبه۳بهمن - ساعت ۲۰
📌 محمد حسن قدیری ابیانه
⏳دوشنبه ۴ بهمن - ساعت ۱۸
📌مهدی رمضانی
⏳دوشنبه ۴ بهمن - ساعت ۲۰
📌علیرضا معاف
⏳سه شنبه ۵ بهمن - ساعت ۲۰
📌مسعود اسداللهی
⏳چهارشنبه ۶ بهمن - ساعت ۲۰
📌حجت الاسلام جواد سلیمانی
⏳پنجشنبه ۷ بهمن - ساعت ۲۰
📌فؤاد ایزدی
⏳جمعه ۸ بهمن - ساعت ۲۰
🌐 کانال روبیکا بصیرت:
https://rubika.ir/baseeratt
⭕️ تحلیل متون خبری به کمک هوش مصنوعی
▪️سامانه «داشبورد هوشمند تحلیل اخبار» به کمک هوش مصنوعی میتواند فعالیت هر رسانه را تحلیل و ارزیابی کند و یک تحلیل همه جانبه و دقیق از فعالیت آن رسانه در فضای وب ارائه دهد.
▪️سامانه داشبورد هوشمند تحلیل اخبار که در پژوهشکده فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی خواجه نصیر طراحی و تولید شده ، به تحلیل متون خبری خبرگزاریها، سامانه های خبری و پیامرسانها با استفاده از ابزارهای پردازش زبان طبیعی میپردازد. در واقع این سامانه میتواند فعالیت هر رسانه را تحلیل و ارزیابی کند و یک تحلیل همه جانبه و دقیق از فعالیت آن رسانه در فضای وب ارائه دهد.
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا)
@nasraa_ir
✴️ شش ترند بزرگ دیجیتال در سال ۲۰۲۲
✅ بر اساس تحقیقات اخیرMckinsey، سال۲۰۲۱ سال دگرگونی بود: مردم، شرکت ها و جامعه به جای باقی ماندن در زمان حال، به دنبال تأثیرگذاری بر آینده خود بودند؛ سالی که امید واهی برای ایمنی جمعی، پایان پاندمی و بازگشت به حالت عادی از بین رفت.
◻️در حالی که پیشبینی دقیق طبق شرایط دو سال اخیر بسیار دشوار است، اما سال ۲۰۲۲ شگفتی های زیادی به همراه دارد:
۱. رسانه های اجتماعی: کیفیت، حریم خصوصی بیشتر و تغییرات الگوریتمی
پلتفرمها بر حفظ حریم خصوصی و کیفیت محتوای فیدها تمرکز بیشتری خواهند داشت و الگوریتم های خود را اصلاح خواهند کرد. همچنین فیسبوک اعضا و درآمد خود را افزایش خواهد داد. به لطف محبوبیت روزافزون محتوای ویدیویی کوتاه، اینستاگرام و تیکتاک افزایش درآمدهای تبلیغاتی خواهند داشت، تا جایی که اینستاگرام به رشد بیش از ۵۰ درصدی خود ادامه میدهد.
۲. ورود متاورس : از وب دو بعدی به سه بعدی
متاورس (واقعیت مجازی یا 3web) که برخی آن را فضای اشتراکی مجازی مینامند، از طریق هدست های VR، عینک های AR یا اپهای گوشی های هوشمند قابل دسترس است. 3web در سال 2022 یک قلمرو درآمدزای چشمگیر خواهد بود که توسط برندهای بزرگ مثل نایک، آدیداس، گوچی، پرادا، پوما، مایکروسافت و افرادی چون زاکربرگ پشتیبانی میشود.
۳. شتاب رشد ارزهای رمزنگاری شده و NFT
استفاده از توکنهای غیرقابل تعویض (NFT) در سال 2022 روند افزایشی خود را ادامه خواهد داد. توکنها سازوکار تبادلات در اقتصاد آنلاین جهانی را در بازار سرمایه ای که معادل 1.1 بیلیارد برآورد می شود، امکانپذیر می کند. این توکنهای دیجیتال ممکن است برای خرید وسایل فیزیکی مانند نقاشیهای واقعی، یا داراییهای مجازی مانند هنر دیجیتال استفاده شوند. سرمایهگذاری جمعی و دیجیتال (fintech)، با بهره گیری از امکانات توکن ها این امکان را به سرمایهگذاران میدهد تا در خرید و فروش طیف گستردهای از داراییها فعالیت کنند و این گام بزرگی در تحقق وعده های کریپتوکارنسی هاست.
۴. رشد هوش مصنوعی در خدمات غذایی و منابع انسانی
هوش مصنوعی به خوبی میتواند مفهوم خلق، لذت بردن از غذا یا کاریابی را تغییر دهد. مدیر ارشد تیم هوشمصنوعی سونی، معتقد است: کمبود نیروی کار موجب شده است بسیاری از سازمانها برای ارزیابی متقاضیان شغل از هوشمصنوعی استفاده کنند. از هیجانانگیزترین کاربردهای هوش مصنوعی در غذا، افزایش فوق تصورخلاقیت سرآشپز است.
۵. افزایش ارتباط؛ تحول بیشتر دیجیتال
بسیار مهم است که جهان بخواهد روندهای دیجیتال جدید 5G و Wi-Fi 6 که اتصال سریعتری را ممکن میکنند را بپذیرد. اکثریت مدیران IT انتظار دارند در آینده خارج از محیط دفتر کار کنند، دستگاههای کوچکتر و هوشمندتر و هدفونهای بیسیم و حذف نویز داشته باشند. کارمندان هیبریدی ممکن است در جلسات ویدیویی شرکت کنند و تماس های تلفنی را در هر جایی انجام دهند.
6. محل کار جدید، مهارتهای جدید
با تغییر مفهوم محل کار، تغییر مهارتها مساله مهم بعدی است. با تقسیم کار نوین بین انسان، رایانه و الگوریتمها ممکنست 75 میلیون شغل از شمار مشاغل موجود حذف و 133 میلیون فرصت شغلی جدید ایجاد شود. مشاغل "انسانی" بسیاری رشد میکنند. بنابراین، هوش مصنوعی بهجای اینکه «شغل ما را بگیرد»، امکان اشتغال در رشتههای مختلف را تضمین میکند.
✅ برگرفته از : wnip
🌐 لینک:
https://whatsnewinpublishing.com/6-big-digital-trends-to-watch-in-2022/
✴️برترین سایت های خبری انگلیسی زبان آمریکا در دسامبر 2021
✅ نسخه دیجیتال امریکایی Sun سریع ترین میزان رشد در امریکا، معادل بیش از ۱۰۰% ، را ثبت کرد. بر اساس دادههای پلتفرم هوش دیجیتال، Similarweb، سایت tabloid بریتانیا در ماه دسامبر 18.3 میلیون بازدید داشت که نسبت به سال گذشته، ۱۱۱% افزایش داشته است و عملکرد بهتری نسبت به Atlanta Blackstar آمریکایی داشته است.
◻️سایت های Sun و Atlanta Blackstar از جمله هفت سایتی بودند که افزایش بازدید سالیانه خود را ثبت کردند، زیرا ماه دسامبر در امریکا، یک ماه پرترافیک خبری بود. این در حالیست که people با افزایش 12% به رکورد 68.3 میلیون بازدیدکننده رسید و در رده سوم قرار گرفت.
◻️تنها دو سایت از ده سایت برتر از نظر تعداد بازدید، رشد سالانه داشتند: MSN.com (3٪ افزایش) و نیویورک پست (1٪ افزایش). از نظر حجم بازدید شش سایت از ده سایت بزرگ، شاهد کاهش دو رقمی ترافیک بودند. سایت واشنگتن پست شاهد 32 % کاهش، و سایت CNN با 27% کاهش بودند. این در حالی است که با وجود پاندمی کوید ۱۹ و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، سایتهای خبری سراسر جهان در سال 2020 افزایش ترافیک داشتند. احتمالا به طور طبیعی تاثیر انتخابات در آمریکا آشکارتر بوده است. داده ها نشان از آن دارد که ترافیک سایتهای خبری برجسته امریکا بسیار کمتر از سال 2020 است. اکثر سایتهای خبری برجسته آمریکا در سال ۲۰۲۰ نتوانستند سطح ترافیک خود را حفظ کنند.
◻️سایت CNN جایگاه اول خود را به عنوان منبع خبری آنلاین در آمریکا از نظر بازدید حفظ کرد، اگرچه MSN با 50 میلیون بازدید کمتر، از آن عقب نیست. فاکس نیوز، سومین سایت پرطرفدار در ماه دسامبر (با کاهش 10 درصدی نسبت به سال قبل) باقی ماند. Nytimes و Google News دو سایت از لیست پنج سایت برتر هستند که نسبت به نوامبر بدون تغییر باقی ماندند.
◻️بالاترین رتبه سایت بریتانیایی در آمریکا، Maile onlin بود که در جایگاه یازدهم (با کاهش 4 درصدی) قرار گرفت و در این ماه از BBC جلو افتاد.
◻️سایت Fox News تنها سایت از 12 سایتی است که در دسامبر نسبت به نوامبر ترافیک کمتری داشته است. بیشتر سایت ها در سال ۲۰۲۱ در مقایسه سالانه از نظر ترافیک بدتر بودند، اما بیشتر آنها در دسامبر عملکرد بهتری نسبت به عملکرد ماهانه سال قبل داشتند.
✅ برگرفته از : pressgazette
🌐 لینک:
https://pressgazette.co.uk/most-popular-websites-news-us-monthly/
P
⭕️سلسله نشست های گفتمانی عصر انقلاب اسلامی
🔻با حضور:
📌 دکتر مهدی جمشیدی
⏳سه شنبه 5 بهمن - ساعت ۲۰
🌐 کانال روبیکا بصیرت:
https://rubika.ir/baseeratt
⭕️ ۱۰ فرمانی که رسانه های دشمن روی آن متمرکز هستند
🚩نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان همدان
@nasraa_ir
🔆 #پهلوی_به_روایت_رسانه : تنها یک راه آسفالته در استان سیستان و بلوچستان!
🏬 طرفداران پهلوی، برای تحریف و بهشت جلوه دادن دوران پهلوی، عکسهای فتوشاپی چند خیابان بالاشهر تهران را نشان میدهند، اما نمیگویند که تا قبل انقلاب، استان بزرگی مثل سیستان و بلوچستان تنها یک راه آسفالته داشته است!
📰 روزنامه کیهان، ۱۳ اسفند ۱۳۵۶، صفحه ۹
#سواد_رسانه_ای
🚩نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی
@nasraa_ir
🔺در پیروزی انقلاب اسلامی فضای مجازی را گلباران می کنیم
🔸یکی از روش های نقش آفرینی در این موضوع، تولید محتوا مجازی و گسترده به زبان های مختلف می باشد.کاربران مجازی که تمایل در این مساله جریان سازی نمایند میتوانند از ابزارهای زیر جهت تولید محتوا استفاده نمایند.
🖌داستان ساز:اپلیکیشن انیمت فری
لینک دانلود:https://b2n.ir/e94751
🖌اکولایز ساز:اپلیکیشن covermaker
لینک دانلود:https://b2n.ir/a93127
🖌فیلم ساز:اپلیکیشن kine master
لینک دانلود:https://b2n.ir/453584
🖌کارت پستال مجازی
ادرس مجازی پلتفرم:https://digipostal.ir
#دهه_فجر
#ایده
#پرچم_افتخار
⭕️ @nasraa_ir
🌐بزرگترین مرکز اطلاعات هوش مصنوعی آسیا در چین افتتاح شد
▪️این مرکز با مساحتی حدود ۱۳۰ هزار مترمربع و گنجایش ۵ هزار کامپیوتر و با هزینه ۸۸۰ میلیون دلار سرمایه گذاری ساخته شده است. زیرساخت های این مرکز اطلاعات هوش مصنوعی برای ظرفیت ۳.۷۴ اگزافلوپ (عملیات نقطه سیال در ثانیه) طراحی شده است.
▪️یکی دیگر از بزرگترین مزایای این مرکز، سرعت فوق العاده بالای آن می باشد چنانچه قادر است مدل ها را با ۱۰۰ میلیارد پارامتر آموزش دهد و می تواند میلیون ها مدل کسب و کار را تامین کند.
▪️بدین ترتیب شرکت های صنعتی از جمله شرکت های بیودارویی و خودروسازی انتظار دارند تا بیشترین منفعت را از این مرکز اطلاعات بدست آورند. قرار است این مرکز همچنین نرخ تلفات خط تولید را تا ۵۰ درصد کاهش دهد و حدودا ۴۵ میلیون کیلووات در ساعت از مصرف انرژی سالانه را کم کند. (منبع)
⭕️ @nasraa_ir
📱محبوب ترین بازی های ویدیویی سراسر دنیا
#اینفوگرافی
🔰با ما همراه باشید ...
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا) استان یزد
⭕️ @nasraa_ir
✴️پلتفرم مناسب کسب و کار خود را انتخاب کنید.
✅ کیم اسکارولی، بنیانگذار Trust Communications، به چگونگی انتخاب پلتفرم رسانه اجتماعی مناسب برای کسب و کار می پردازد.
◻️ از نظر وی شما مجبور نیستید در هر پلتفرمی حضور داشته باشید، فقط آنهایی را انتخاب کنید که برای سازمان شما کارایی دارند. اولین کاری که باید انجام دهید این است که رسانه های اجتماعی را به عنوان بخشی از بازاریابی خود در نظر بگیرید و به پیامدهای آن وفادار بمانید. در این صورت رسانه های اجتماعی بخشی از طرح کسب و کار و استراتژی شما برای رشد است.
◀️ذهنیتی راهبردی داشته باشید.
◻️قبل از اینکه وارد همه پلتفرمهای مختلف شوید، مطمئن شوید که واقعاً باید یک استراتژی قوی داشته باشید. استراتژی شما باید شامل مواردی مانند درک از "مخاطب ایدهآل شما" باشد، زیرا این استراتژی است که به شما میگوید آنها در رسانههای اجتماعی کجا هستند و شما در کجا می توانید با آن ها در ارتباط قرار بگیرید.
به عنوان مثال، اگر شما یک برند B2B هستید و به طور خاص به افرادی که مدیران، کارکنان منابع انسانی یا مدیران C-suite هستند خدمات ارائه می دهید، لینکدین مکان واقعاً مناسبی برای حضور شما است. اما اگر محصولات زیبایی را، عمدتاً به جوانان عصر دیجیتال بصورت آنلاین می فروشید، چرا در لینکدین هستید؟ در عوض، شما باید در اینستاگرام باشید.
• به طور استراتژیک در مورد برنامه رسانه اجتماعی خود فکر کنید.
• مخاطبان خود را درک کنید.
• سطح مهارت در سازمان خود را ارزیابی کنید (آیا برای کمک به مدیریت رسانه های اجتماعی به منابع خارجی نیاز دارید یا خیر).
• تعیین نوع محتوایی که تولید می کنید.
• در جایگاه خود اقتدار ایجاد کنید.
✅ برگرفته از : communicateinfluence
🌐 لینک:
https://communicateinfluence.com/how-to-select-the-right-social-media-platform-for-your-business/
⭕️ برندگان و بازندگان دنیای متاورس
✍️ دکتر علی کرمی
▪️ با مطالعه سابقه شرکت های بزرگ فناوری مانند اپل، فیس بوک، گوگل و مایکروسافت در نهایت به این نتیجه می رسیم که پیشرفت در فناوری و ظهور فناورهایی مانند متاورس یا به قول مارک زاکربرگ مدیر فیس بوک اینترنت تجسدی که دنیای واقعی و مجازی را بیش از هر زمان دیگری به هم شبیه می کند اجتناب ناپذیر است. در ادامه خواه ناخواه این مساله برایمان مطرح می شود که این فناوریهای جدید چگونه جامعه، سیاست و فرهنگ ما را شکل میدهند. این ایده جبر تکنولوژیک نام دارد: یعنی فناوری ها با تغییر و رشد سریع، زندگی انسانها را تغییر میدهند؛ پیشرفتهای فناوری، روابط و آداب و رسوم اجتماعی، روابط قدرت(نوع نظام سیاسی) و فرهنگ ما را به عنوان مسافران محض (صاحب وسیله کس دیگری است و شما باید در صندلی مشخص بنشیند و با رعایت مقررات و پرداخت هزینه از آن استفاده کنید) شکل میدهند و این واقعیت را نادیده می گیرد که در یک جامعه مردم سالار یا به قول غربی ها دموکراتیک، شهروندان هر جامعه و هر کشوری در مورد چگونگی انجام همه این ها به صورت متفاوت برنامه و مدل دارند. اما برای فیسبوک و سایر شرکتهای بزرگ، که مصمم به حرکت به سمت ایده های جدید قبل از رقبای خود هستند، متاورس هیجانانگیز است؛ زیرا فرصتی برای به دست آوردن بازارهای جدید، راه اندازی انواع جدید شبکههای اجتماعی و تولید و فروش لوازم الکترونیکی مصرفی جدید ایجاد میکند.
#متاورس
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا)
🔳 @nasraa_ir
#اینفوگرافیک | دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه رسانه
🔰با ما همراه باشید ...
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا) استان سیستان و بلوچستان
🔳 @nasraa_ir
⭕️ برشی از کتاب «کم عمق ها؛ اینترنت با مغز ما چه میکند»
▪️کاری که اینترنت میکند این است که ذره ذره ظرفیت تمرکز و تعمق مرا میخورد.
🔹 چه آنلاین باشم و چه نباشم. ذهنم اکنون توقع دارد که اطلاعات را به آن شیوهای که اینترنت توزیع میکند، یعنی به شکل جریان سریعی از ذرات، جذب کند. زمانی من در دریای واژگان غواصی میکردم اما اکنون فقط با جت اسکی در سطح این دریا حرکت میکنم.
#آسیبهای_اینترنت
🚩نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی
🔳 @nasraa_ir
⭕️ کفزننده نباشیم!
▪️ لایکهای ما در فضای مجازی، همراهی کردن و تشویق کردنهای ماست. مواظب انگشتان خود باشیم!
🚩نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی
🔳 @nasraa_ir
⭕️دوره جامع آموزش خانواده و فضای مجازی با محوریت«خانواده ایمن در فضای مجازی»
🔹 با تدریس «دکتر محمدحسین شاه آبادی»
🔖 با اعطای گواهینامه
⏳ زمان ثبتنام دوره: ۲۳ بهمن لغایت ۶ اسفند ماه ۱۴۰۰
⌛️زمان برگزاری دوره و آزمون: ۷ لغایت ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۰
🔗 ثبتنام در بخش پورتال آموزش:
https://lms.nasraa.ir/IdeaPortal/Course?category=10
🔻در صفحه ثبت نام دوره جامع آموزش خانواده و فضای مجازی استان یزد انتخاب شود.
🔹در صورت هرگونه سوال یا مشکل در ثبت نام به آیدی @nasrayazd در تلگرام یا ایتا پیام دهید.
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا) استان یزد
🔳 @nasraa_ir
#اینفوگرافیک | 50 وبسایت پربازدید در جهان
💠 اگر زمانی را به صورت آنلاین سپری می کنید، احتمالاً با برخی از پربازدیدترین وب سایت های جهان آشنا هستید. در اینترنت امروزی، تعداد انگشت شماری از غولها تسلط بی نظیری دارند.
💥سه وب سایت برتر (بازدید ماهانه):
📍گوگل: 92.5 میلیارد
📍یوتیوب: 34.6 میلیارد
📍فیس بوک: 25.5 میلیارد
📌 در مجموع، سه وبسایت برتر با 152 میلیارد بازدید ماهانه، از مجموع 47 وبسایت بعدی پیشی میگیرند. علاوه بر این، از آنجایی که بیماری همه گیر همه چیز را از نحوه کار، یادگیری، برقراری ارتباط و خرید ما را تغییر داد - اکثر این فعالیت ها به صورت آنلاین مهاجرت کردند.
📥 در این اینفوگرافی جدید، ما به وب سایت های پربازدید در سراسر جهان می پردازیم که داده ها را از SimilarWeb (از نوامبر 2020) ترسیم می کنند.
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا) تهران بزرگ
@nasraa_ir