⭕️⭕️هشدار به مردم؛ فریب وامهای تلگرامی را نخورید
برخی کانالهای تلگرامی به اسم بانک مرکزی درحال فریب مردم با وعده پرداخت وام کلان بدون سود هستند؛ اما مردم باید دقت کنند که برای دریافت هرگونه وام بانکی باید از طریق درگاههای رسمی بانکها اقدام کنند و به هیچ عنوان فریب این کانالها را نخورند.
🔶با ما به روزترین باشید ...
@nasraaNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حواستان باشد سرمایههایتان نابود نشود
دکتر اسماعیلی به نگرانیهای شما در مورد تربیت فرزند در عصر رسانه ها پاسخ می دهد
#کلیپ
#تربیت_رسانهای
#کودک_نوجوان
🔶️با ما به روزترین باشید ...
@nasraaNews
31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️🔷️یادمان باشد این بچه ها زمانی بزرگ میشوند
🔶️با ما به روزترین باشید ...
@nasraaNews
تحقیقات انجام شده نشان میدهد که کودکان و نوجوانانی که زمان زیادی را به کار با تلفن همراه اختصاص میدهند، علاوه بر مشکلات جسمی بیشتر در معرض دچار شدن به استرس، اضطراب و افسردگی، نارضایتی از زندگی قرار دارند. همچنین استفاده بیشازحد ازتلفنهای هوشمندد ممکن است احتمال ابتلا به انواع دیگر بیماریهای روحی و روانی را افزایش دهد.
استاد علوم روانشناسی دانشگاه کالیفرنیا کندیس اودگرز معتقد است که داشتن تلفن همراه باعث میشود خانواده بیشتر روی فرزندانش کنترل داشته باشد و میگوید که «در بسیاری از موارد، خود والدین میخواهند فرزندان کوچکترشان تلفن همراه داشته باشند تا بتوانند در طول روز با آنها حرف بزنند و برنامههای خود را هماهنگ کنند.».
اما مطالعات محقق واحد ارتباطات دانشگاه وین اتریش آنیا استویچ بیانگر آن است که تلفن همراه کنترل را از دست خانواده خارج میکند و «وقتی والدین احساس کنترل خود را روی استفاده فرزندشان از تلفن همراه از دست میدهند، کشمکشهای بیشتری پیدا میکنند.»
کارشناسان سن خرید تلفن همراه برای کودکان را بر عهدهٔ خانوادهها گذاشتهاند و تأکید میکنند که با وضع قوانین بر استفاده از آنها از تلفن همراه نظارت شود. همچنین خانواده نیز باید استفاده از تلفن همراه را کاهش دهد. استاد روانشناسی اجتماعی لندن لیوینگاستون توصیه میکند که «کودکان از دورویی متنفرند. آنها از این که احساس کنند به خودشان گفته میشود کاری را انجام ندهند، اما والدینشان همان کار را انجام بدهند، بیزارند.»
🔶با ما به روزترین باشید ...
@nasraaNews