May 11
May 11
#مطالبه
معجزه قرن نعمتی بود، که خداوند شامل حال استان مرکزی کرد. تخصیص بودجه ای مناسب برای تولید فیلم سینمایی فاخر باید از دغدغه های متولیان امر دراستان باشد.
#معجزه_قرن
#هفتادودوتن_ساروق
#مرکزی
#متولیان_امر
🆔 @NasraMarkazi
⭕️گوگل از ما چه میداند و با آن چه میکند؟
🔺در دنیایی که حتی آبِ خوردن پولی است، اینترنت نعمت بزرگیست! یک دنیای رایگان که معدود خدمات پولی آن هم در مقایسه با مخارج دنیای واقعی هیچ است؛ گوگل هیچ پولی بابت خدمات گرانقدری که میدهد نمیگیرد. فیسبوک و توییتر به رایگان بستری برای ارتباط و تبادل نظر میلیاردها انسان در سراسر جهان را فراهم کرده اند. تلگرام، واتساپ، توییتر، اینستاگرام، دیسکورد و …؛ همگی رایگاناند!
🔺 اما چرا؟!
۱) جاسوسی محترمانه:
آیا تا به حال این احساس را داشتهاید که زیر نظر هستید؟ حسی مثل اینکه کسی دنبالتان میکند. همان وقتهایی که مشغول کار روزمرهی خودتان هستید اما ناگهان میایستید و نگاهی دزدکی به پشت سرتان میاندازید! یا قدمهایتان را تند کرده و با عجله به خانه میروید…! آیا واقعاً کسی شما را دنبال میکرد؟ احتمالا نه! در دنیای واقعی کمتر چنین تجربیاتی رخ میدهند و شاید خیلی از ما تحت تاثیر سریال های دزد و پلیسی چنین تصوراتی میکنیم، اما این موضوع در فضای مجازی فرق میکند!
💢تقریبا همه ما با مشکلات حریم خصوصی در اینترنت آشنا هستیم و هر از چندی اخبار هک، حمله سایبری یا جاسوسی حکومتها از مردم را شنیدهایم. اما خوب است بدانید که علاوه بر حکومتها، صمیمیترین دوست شما در اینترنت نیز لحظه به لحظه شما را رصد میکند و درست در همان حالی که مشغول انجام کارهای روزمرهی خود در اینترنت هستید، او شما را زیر نظر دارد و در گوشه دنجی مشغول ثبت اطلاعات شخصی شماست.
❓این دوست عزیز کیست؟!
گوگلِ دوستداشتنی با شبکه گسترده و البته جذّاب، محصولات خود (از سرچ و جیمیل و عکس و مپ بگیرید تا یوتیوب و اندروید و محصولات سخت افزاری آن!) ما را در دام خود گیر انداخته است! بهطوریکه زندگی در دنیای اینترنت، یعنی ورود اجباری به حصار محصولات گوگل!
🔺البته این موضوع به تنهایی ایراد خاصی ندارد؛ گوگل خلّاق است، نیازها را خوب شناسایی و خوبتر پاسخ میدهد! لذا هر کسی، هر قدر هم مقاومت کند، آخر سر، کم یا زیاد، به محصولات آن تن میدهد؛
اما اینرا هم بپذیرید که گوگل از کنار اطلاعات کاربران بیشمار خود ساده عبور نمی کند! (فقط پلتفرم اندروید گوگل در سال ۲۰۱۷، دو میلیارد کاربر فعال داشته است!)
در واقع هر بار که از محصولات و خدمات این غول دنیای تکنولوژی استفاده میکنید، بایگانی اطلاعات شخصی شما بزرگتر میشود؛
-گوگل به عکسها و فیلمهای شما دسترسی دارد (Google Photos)،
-ایمیلهای شما را میداند (Gmail)،
-از تماسها و ارتباطات شما با خبر است (Google Contacts)،
-از فایلها و اسناد شما حفاظت میکند (Google Drive)،
-دقیقاً میداند که کجا از GPS استفاده کردید و کِی کجا بودید (Google Maps) و غیره…
لذا داشتن این حجم از اطلاعات یقیناً وسوسه کننده است!
۲) کاسبی محترمانه:
اما قسمت ترسناک این است که چرا گوگلِ مهربانِ ما، رایگان است…؟؟
آیا گوگل یک پروژه فی سبیل الله است که تقریبا برای هیچ یک از محصولات خود پولی از کاربران نمیگیرد؟! پس چرخه مالی این شرکت چطور میگردد؟!
پاسخ روشن است. گوگل یک شرکت دنیای دیجیتال است؛ لذا چرخه مالی آن نیز بر پایه اطلاعات میچرخد و البته چه اطلاعاتی سهل الوصول تر از اطلاعات کاربران خودش! در واقع چه برایتان مهم باشد چه نباشد، او از سیستم شما استفاده میکند تا همهی اطلاعاتی که میتواند دانستنش درباره شما جالب باشد جمعآوری میکند: چه کسی هستید؟ کجا هستید؟ چه میکنید؟ با چه کسانی هستید؟ و …
💢جمعبندی؛ گوگل دارد شما را تماشا میکند!
خدمات رایگان در دنیای اینترنت، هیچ معنایی ندارد! در واقع تعامل شما با ارائه دهنگان سرویس در سطح وب از دو حالت خارج نیست:
شما به عنوان کاربر اینترنت محصولی را میخرید
خودتان محصول هستید و دیگران (اطلاعات) شما را میخَرند.
لذا مشخص میشود گوگل، اینستاگرام، لینکدین، تلگرام و دیگران از کجا پول درمیآورند؟
این سرویسها «برادر بزرگ»هایی در حال تماشای رفتار شما هستند و از طریق اطلاعات کاربران امرار معاش میکنند! و تلخی ماجرا اینجاست که مهمترین اطلاعات هویتی هر کدام از ما با قیمتی ناچیز به فروش میرسد…!
پس حریم خصوصی خود را حفظ کنید تا حداقل دست هر کسی به اطلاعات شما نرسد!
✍ سید آرمان آلداود
https://eitaa.com/nasramarkazi
💠۱۰ فرمان دشمن برای تحقق اهداف جنگ ترکیبی شناختی در ایران
✍ سید علیرضا آلداود
🔴فرماني كه رسانههاي دشمن روي آن متمركز هستند و همه روزه از سوي آلبانی نشینان، اصلاح طلبان، ارتش رسانهاي انگلیس در داخل کشور و خارج، واشنگتن، پاريس و ۸۲۰۰ تلآويو و ... روي آن كار ميشود، دقت كنيم:
1- پيشرفتهاي ايران را مخفي كنيد.
2- به مشكلات و نارساييها و موضوعات یاس آور ضريب بدهيد.
3- پيشرفت كشورهايي كه خصم ايران درجهان و منطقه هستند بزرگ كنيد.
4- اگر حکومت ايران رفت به سمت مبارزه با فساد، آنرا به همه مسئولين نظام تسري دهيد و روي اين مسئله مدام تمركز كنيد، حتی اگر با فساد برخورد کرد آنرا وارونه جلوه دهید.
5- مردم را از بهتر شدن اوضاع نااميد كنيد.
6- هر اعتراض و شورشي به هر دليل رخ داد به دنبال كشتهسازي باشيد.
7- از هر بهانهاي براي مسخره كردن آخوندها و نهادهای انقلابی استفاده كنيد.
8- دنبال ترويج و تبليغ آدم ناكارآمد و بيعرضه در انتخابات باشيد، تا ثابت شود نظام ناكارآمد است.
9- فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذاريد . نگذاريد مردم بفهمند اگر اشكالي هست بالاخره خودشان رأي دادند.
10- به چهره قهرمانان ، پاكان و پهلوانان عرصه سياست وخدمت به كشور لجن بپاشيد نگذاريد آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفي شوند.
🔴فضای مجازی ول و پلتفرمهای آمریکایی بستر اجرای تمام دستورات بالا است، وضعیت ترکیه در حکمرانی رسانه ای سایبری بسیار مثال بروز و قابل توجهی است.
🔴اجازه ندهیم دشمنان داخلی و خارجی آینده نظام و ملت بزرگ ایران اسلامی 🇮🇷 را با تحقق اهداف بالا تحت الشعاع قرار دهند.ما باید دنبال ایجاد تمدن نوین اسلامی باشیم.
💡 سید علیرضا آلداود
https://eitaa.com/nasramarkazi
🔘 عمومیترین روشهای استعمار فرانو از طریق رسانه و فضای مجازی
1⃣ جذب افراد از طریق ایجاد روحیه یأس و نومیدی
2⃣ مخدوش کردن اعتماد آنها به حکومتها
3⃣ ایجاد اختلاف درونی در جامعه
4⃣سست کردن انسجام درونی
5⃣ از بین بردن وحدت فرماندهی در نیروها
6⃣ ایجاد گسست و شکاف میان نظام حکومتی مردم
7⃣ ترور شخصیت رهبران با دروغپراکنی و انواع ترفندها
8⃣ شایعه سازی اشاعه اطلاعات نادرست
https://eitaa.com/nasramarkazi
📌 شبکههای اجتماعی، نوجوانان و جوانان انگلیسی را از بدن خود متنفر کرده است
📎 سه نفر از هر چهار کودک ۱۲ ساله، بدن خود را دوست ندارد و از شکل ظاهری خود خجالت میکشد و از هر ۱۰ جوان ۱۸ تا ۲۱ ساله هشت نفر چنین حسی دارند.
📎 تقریباً نیمی از کودکان و نوجوانان ۱۲ تا ۲۱ سالۀ مورد بررسی گفتند که گوشهگیر و به طور کامل از معاشرت خودداری کردهاند یا به خود آسیب رساندهاند، زیرا بهطور مکرر در فضای مجازی مورد آزار قرار میگیرند یا در مورد ظاهرشان ترول میشوند.
🖇 از هر ۱۰ نفر، چهار نفر گفتند که در ناراحتی روانی هستند و از بین کسانی که نیاز به حمایت داشتند، از هر ۱۰ جوان فقط یک نفر تحت درمان بوده است.
https://eitaa.com/nasramarkazi
📎 الگوریتم شبکههای اجتماعی چون اینستاگرام و تیکتاک باعث دیدهشدن بیشتر افرادی که بهظاهر فوقالعاده هستند میشود، که در نتیجه مخاطب نسبت به خود احساس بدی پیدا میکند.
🖇 بازی نظام سرمایهداری است که به این حس منفی دامن میزند. به عنوان مثال برای دخترها تأکید میکنند لاغر بودن زیبایی و مهم است به جای سالم بودن! چرا؟ چون هر چیزی را که برای انسان ذاتی است به عنوان مشکل نشان دهید، بازاری برای حل آن مشکل ایجاد میکنید.
https://eitaa.com/nasramarkazi
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺برنامه زنده #جهان_آرا
🔻بازدارندگی
از میدان تا رسانه
🔸دکتر بیژن پیروز ، عضو هیات علمی دانشگاه
⏰شنبه 23دی ماه ،ساعت ٢٢،شبکه افق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠نگاهی به آسیب های فضای مجازی
🔸فابینگ (Phubbing) چیست؟
🔹«فابینگ»، بی اعتنایی به دیگران با نگاه کردن به تلفن همراه یک اختلال رفتاری جدید است. فابینگ عملی است که باعث میشود افراد در محیطهای اجتماعی یا خانوادگی به جای توجه به دیگران به تلفن خود نگاه کنند.
https://eitaa.com/nasramarkazi
گزارش بی بی سی را از تاثیرات منفی اینستاگرام بر روی ذهن جوانان و نوجوانان بخوانید
Instagram 'worst for young mental health'
Instagram is rated as the worst social media platform when it comes to its impact on young people's mental health, a UK snapshot survey suggests.
The poll asked 1,479 people aged 14-24 to score popular apps on issues such as anxiety, depression, loneliness, bullying and body image.
Instagram said keeping the platform a safe and supportive place for young people was a top priority.
Mental health charities urged companies to act to increase users' safety.
یک نظرسنجی فوری در بریتانیا نشان می دهد که اینستاگرام از نظر تأثیر آن بر سلامت روانی جوانان به عنوان بدترین پلتفرم رسانه اجتماعی رتبه بندی شده است.
در این نظرسنجی از 1479 نفر 14 تا 24 ساله خواسته شد تا به اپلیکیشن های محبوب در مورد موضوعاتی مانند اضطراب، افسردگی، تنهایی، قلدری و تصویر بدنی امتیاز دهند.
اینستاگرام اعلام کرد که این پلتفرم یک مکان امن و حمایتی برای جوانان یک اولویت است.
خیریه های سلامت روان از شرکت ها خواستند تا برای افزایش ایمنی کاربران اقدام کنند.
ادامهی مطلب
https://www.bbc.com/news/health-39955295
https://eitaa.com/nasramarkazi