9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔻عملیات ️دلاور مردان وزارت اطلاعات
و دستگیری تیم داعش در ایران
#سربازان_گمنام🇮🇷
📗 دستاوردهای دولت شهید رئیسی (ره)
-------------------------------------------------
⁉️چرا « اسب زین شده » را « زمین سوخته » جا می زنند؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔸روزنامه کیهان سهشنبه ۱۹ تیرماه در گزارشی با عنوان « اسب زین شده زیر پای دولت چهاردهم » نوشت : دولت چهاردهم در حالی سکان اداره کشور را به دست میگیرد که ؛ وضعیت کشور در مقایسه با شرایط اسفناکی که در مرداد ۱۴۰۰ ، به دولت سیزدهم (شهید رئیسی) تحویل داده شد ، تغییرات مثبت بسیار زیادی داشته است.»
🔻در گزارش مذکور ، با مستندات متعدد و غیرقابل انکار ، تأکید شده که ؛ ایران ۱۴۰۳ که از دل آوارهای سنگین هشت ساله دولت یازدهم و دوازدهم برخاست ، اکنون کمتر شباهتی با روز اول ریاست جمهوری شهید رئیسی دارد.
🔸این گزارش ، با واکنش گسترده جریان مدعی اصلاحات مواجه شد و به قول معروف ، جیغ آنان را بلند کرد . این طیف ، با عصبانیت نسبت به این گزارش مستند ، واکنش نشان داد. این واکنش عصبی و خشمگینانه نشان داد که ؛ تیر به هدف اصلی اصابت کرده و یک نقشه مهم را نقش بر آب کرده است . یک سؤال؛ این نقشه مهم ، چه بود؟!
🔻برای یافتن پاسخ این سؤال ، کمی به عقب برمیگردیم . به مقطعی که چهار سال از دولت اول روحانی (دولت یازدهم) سپری شده بود.
🔸۱- دولت یازدهم (چهار سال اول روحانی ) صرفا آوار برداری کرد. (اسحاق جهانگیری ؛ معاون اول دولت روحانی ، ۲۱ اردیبهشت ۹۶ در چهارمین سال فعالیت دولت روحانی)
🔸۲- چهار سال در حال آوار برداری بودیم. (بیژن زنگنه ؛ وزیر نفت دولت روحانی ؛ ۱۴ اردیبهشت ۹۶)
🔸۳- چهار سال ، مشکلات آواربرداری و ریلگذاری را تحمل کردیم. ( شهیندخت مولاوردی ؛ معاون رئیسجمهور ؛ ۲۳ اردیبهشت ۹۶)
🔸۴- روحانی در این ۴ سال ، آوار برداری کرد. (سیدرضا صالحی امیری، وزیر ارشاد دولت روحانی ؛ ۲۱ اسفند ۹۵)
🔸۵- هنوز مشغول آوار برداری هستیم. (مسعود سلطانیفر ؛ معاون رئیس جمهور ؛ ۵ مهر ۹۴)
🔸۶- دولت روحانی در چهار سال نخست مشغول آواربرداری دولت گذشته بود. (احمد مازنی ؛ نماینده عضو فراکسیون امید مجلس دهم)
🔻مدعیان اصلاحات ، در حد فاصل سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰ به دفعات مدعی شده بودند که ؛ همچنان مشغول آوار برداری بوده و مردم ، نباید انتظار بهبود اوضاع را داشته باشند.
🟣 یک سؤال دیگر ، آیا دولت یازدهم و دوازدهم که دربست در اختیار مدعیان اصلاحات بود ؛ ( بخوانید دولتهای سوم و چهارم خاتمی ) واقعا مشغول آوار برداری بود ؟! پاسخ قطعا منفی است ؛ چرا؟!
🔻کارنامه دولت روحانی نشان میدهد که ؛ این دولت نه تنها مشغول آوار برداری نبود ، بلکه ؛ به طرز فاحشی کشور را به عقب برد و ما در این دولت«به عقب برگشتیم».
🔻به عنوان نمونه ، دولت روحانی کشور را با شاخص فلاکت ۴۶ در صدی به دولت سیزدهم تحویل داد. این یعنی دولت روحانی ، کشور را با بدترین وضعیت شاخص فلاکت ، به دولت آینده تحویل داد . نکته قابل تأمل این جاست که ؛ طولانی ترین رشد اقتصادی منفی سه دهه اخیر در دولت روحانی رقم خورد.
🟣 در دولت روحانی ، به دلیل قصور و تقصیر در مدیریت کالاهای اساسی ، شاهد قحطی برخی اقلام و تشکیل صفهای عریض و طویل ، برای خرید برخی اقلام خوراکی بودیم . به واسطه عملکرد دولت روحانی ، تعداد کشتههای کرونا به روزی ۷۰۰ نفر افزایش یافت.
🔸« اسب زین شده » کدام نقشه را نقش بر آب کرد؟! این گزارش ، پروژه عملیات روانی مدعیان اصلاحات برای سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی های احتمالی و ترک فعلهای احتمالی و قصور و تقصیرهای احتمالی در دولت چهاردهم را نقش بر آب کرد و آن را سوزاند.
🔴 با این وجود ، لازم و ضروری است که ؛ رئیس جمهور منتخب ، برای جلوگیری از وارد شدن خسارت از جانب افراطیون مدعی اصلاحات ، به صورت جدی و اساسی ، با این جریان بد سابقه مرزبندی کرده و حساب خود را از آنان جدا کرده و اجازه ندهد که ؛ این جریان خطرناک ، در دولت چهاردهم جا خوش کند.
♦️ جهاد تبیین را ، جدی بگیریم.
.
واسپاری، نقض غرض است
دولت، برنامه میخواهد نه باب!
ما در این ۴۵ سال، دو گونه رئیس جمهور داشته ایم؛ آنها که خود مستقیماً با مردم تعامل می کردند، و آنان که باب پیدا کرده بودند و آن باب ها جای رئیس جمهور حرف می زدند و موضع می گرفتند و اعمال قدرت می کردند!
بنی صدر در مقابل دیگر قوا و نهادها، خیلی ادعای قلدری داشت و شاخ و شانه می کشید؛ اما در واقع، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) با ریاست مسعود رجوی، همه کاره او و دفتر وی بودند و جای رئیس جمهور فضا سازی می کردند.
شهید رجایی، دوران کوتاهی رئیس جمهور بود و پس از وی، آیت الله خامنه ای رئیس جمهور شد که تعامل مستقیم و بی واسطه با مردم داشت. مرحوم هاشمی نیز، خود با افکار عمومی تعامل داشت؛ هر چند که به مرور، برخی دولتمردان اطراف وی با تشکیل حزب، نقطه ثقل دومی را هم بر ساختند.
پس از آن، حزب کارگزاران در کنار حزب مشارکت و سازمان مجاهدین (انقلاب)، نفوذ پر قدرتی در دولت خاتمی پیدا کردند و بنابراین، به گفتمان سازی مستقل در کنار خاتمی پرداختند. هر جاها هم که خاتمی نتوانست یا نخواست پا به پای تندروی های بی حد و مرز آنها حرکت کند، او را به پیاده نمودن از قطار اصلاحات تعدید نمودند.
آقای احمدی نژاد در ابتدا با عبور از احزاب و تاکید بر هویت مستقل سر کار آمد، اما در دولت دوم، بشدت تحت تاثیر برخی اطرافیان به ویژه اسفندیار رحیم مشایی قرار گرفت و نسبت به وی کاملا منفعل بود. همین هم، دولت موفق او را در سال های پایانی، تبدیل به دولتی ناموفق کرد.
آقای روحانی، خود را فراتر از احزاب ائتلافی و حامی می دید و حتی مرحوم هاشمی، از برخورد از موضع بالای روحانی گله داشت؛ با این وجود، برخی اصلاح طلبان، روحانی و دولت او را نامزد و دولت و رحم اجاره ای خود نامیدند.
شهید رئیسی (ره) در زمره روسای جمهوری بود که کاملا استقلال رای داشت و با وجود تعامل سازنده با احزاب و محافل و شخصیت های مختلف، شخصیت مستقل خود را حفظ کرد و شخصا، بیشترین تعامل مستقیم با مردم و صاحب نظران را داشت.
آقای پزشکیان به عنوان نهمین رئیس جمهور، کدام رویکرد را در پیش می گیرد؟ مستقل از احزاب و محافل حامی، و بالا دست آنان، یا زیر دست و تابع آنها؟ قرار است مستقیما با مردم تعامل کند، یا باب و واسطه داشته باشد؟!
بیش از ده روز از انتخاب آقای پزشکیان می گذرد. روز اول پس از انتخاب، اعلام شد که او کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران خواهد داشت، اما ساعتی بعد، برنامه لغو شد که تا امروز هم ادامه دارد.
پزشکیان در این قریب دو هفته، هیچ تعامل رسانه ای مستقیمی با مردم نداشته و امثال آقای ظریف و آذری جهرمی، جای او با مردم حرف زده و در واقع به جای باب و واسطه رئیس جمهور منتخب ظاهر شده اند!
این در حالی است که مردم و کارشناسان از شص آقای پزشکیان و نه دیگران توقع دارند که بگوید درباره برنامه و اولویت های حاکم بر دولت جدید چگونه فکر می کند و بر مبنای آن برنامه، ترکیب دولت را چگونه می چیند و کار را تا کجا پیش برده است؟
در حالی که طرف غربی حتی از گفتن تبریک خشک و خالی به آقای پزشکیان دریغ کرد و مقامات بی سر و پای آمریکایی، انتخابات ایران را زیر سوال بردند، منطقی این است که دولت به مسیرهای دیگری در داخل و خارج (به جای تکرار فرصت سوزی چند ساله روحانی) بیاندیشد و این همه، نیازمند تحرک مستقیم و دو چندان آقای پزشکیان در سر و شکل دادن به دولت و برنامه ها و اولویت آن است. این مهم، قطعا از امثال ظریف بر نمی آید و واسپاری مسئولیت به آنان، نقض غرض است.
.
بگذارید پزشکیان حرف بزند !
🔻ارتباط افکار عمومی با آقای پزشکیان، بلافاصله پس از انتخابات، از سوی برخی مشاوران مانند ظریف و آذری جهرمی و ربیعی و صالحی امیری قطع شده است.
🔹تنها تصاویری که منتشر می شود، خرید او همراه خانواده، شرکت در هیئت های مختلف مذهبی و برخی دیدار های اشخاص و مقامات برای تبریک گفتن است.
🔻اگر قبل از انتخابات می شد که امثال ظریف و آذری جهرمی و عبده تبریزی و محمد فاضلی، جای نامزد انتخابات حرف بزنند، منطقی و محترمانه نیست که همان ها، تصویر آقای پزشکیان را با کادر کاملا بسته و محدود بگیرند و صدایش را هم کلا قطع بکنند و صدای خود را جای صدای او بگذارند!
🔹این مدل محدود سازی و سانسور، شائبه های جدی پدید می آورد؛ این که برخی مشاوران و اطرافیان، در جایگاه بالاتری ایستاده اند (خود را بالاتر می بینند) و ضمنا نگرانند حرف زدن آقای پزشکیان، حاشیه ساز شود. و یا این که ترجیح می دهند خودشان جای فرد منتخب حرف بزنند و تعیین تکلیف کنند!
🔻پشت پرده این رفتار، هر چه که هست -هراس و نگرانی یا تکبر برخی مشاوران متنفذ- توهین به کسی است که حالا رئیس جمهور محسوب می شود. آقای پزشکیان، بازیگر خارجی نیست که بخواهند به جای او، دوبله و صداگذاری بکنند.
آیا این نوعی طرفداری است!!
✍ اگر متن را بدون توجه به جهتگیری منبع بخوانیم، معترض می شویم که احترام رئیس جمهور منتخب را داشته باشید.
ساحت ریاست جمهوری، مقام دوم در نظام، صاحب بیشترین اختیارات در قانون اساسی(هرچند بعضی بعد از رسیدن به آن به اختیارات کم معترض می شوند)، رئیسی در تراز نظام اسلامی میخواهد.
مقامی که با در معرض رای مردمی قرار گرفتن تعهدی عمیق در راستای اجرای وظائف قانونی به مردم داده است.
بعضی این مقام را (سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰) تشویق به استعفا کردند و بعضی برای نفر منتخب خود شاخ گذاشتند!! و حالا بعضی او را با فلان هنرپیشه و خواننده مقایسه میکنند.
👈 سایت عصر ایران نوشت:
اگر رئیس جمهورهای معمم را کنار بگذاریم، پزشکیان در میان رئیس جمهورهای غیر معمم، بلندقدترین و چهارشانهترینشان است.
فیزیک صورت و بدن او شباهتهایی با «جمشید هاشمپور» بازیگر و زنده یاد «حبیب محبیان» خواننده پاپ دارد. راه رفتن او به «ناصر ملک مطیعی» در نقش «فرمون» فیلم «قیصر» شباهت دارد.
منش او بیشتر شبیه «داش آکلی» است تا «پروتکلی»
او «قیصر سیاست ایران» است.
👌 آیا این از همان جنس رفتار های فوق الذکر است یا نوعی طرفداری؟
شاید هم تلاشی برای نوعی تابو شکنی!
بهر صورت باید هوشیار بود.
👌 آیا این از همان جنس رفتار های فوق الذکر است یا نوعی طرفداری؟
شاید هم تلاشی برای نوعی تابو شکنی!
بهر صورت باید هوشیار بود.
✍ در پیام قبلی عرضی داشتم👆
امشب حرفهائی شنیدیم که با لباسی زیبا و کپسولی شیرین زشتی و تلخی آنرا پوشانده بودند.
شیعی ترین کشور دنیا را حائز اکثریت ندانستند!!
ظاهرا خیلی زود قصد دارند غباری را به راه بیاندازند.
👌 ظاهرا تقسیم کاری صورت گرفته، دیدار و خرید و ...با منتخب باشد و تعیین و خط مشی و استراتژی با ...
👌 وقتی شاخ پشت سر را دیدم تلخی امروز را چشیدم.
👌 آنها که سرگرم بحثهای عبث مصداقی در درون گروهها هستند بکارشان ادامه دهند دیگران در میدان واقعی مشغول فتح هستند.
ناصر نورمند
.
💢بیانیه #سردار_رحیم_نوعی_اقدم در خصوص هنجارشکنی روز عاشورا
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸خداوند را شاکریم، یک سال دیگر، توفیق داد تا عاشورای حسینی را درک و دلایل قیام امام سوم شیعیان را دوباره مرور نماییم.
🔸امامی که مظلومانه در برابر ظلم، ستم و نفاق یزیدیان ایستاد؛ به شهادت رسید و بعد از آن خانواده اش به اسارت گرفته شدند.
🔸امامی که دخترانش در اسارت دشمنان، به حفظ شریعت تلاش می کردند، که از مصادیق آن حجاب بود. تا به حال درباره معجر حضرت زینب شنیده اید؟
🔸چگونه است عده ای به عزای امام حسین علیه السلام بیایند، در حالی که حجاب نداشته و مدعی می باشند، به عزای حسین آمده اند؟
🔸آیا برای عزای حسین ع آمده بودند یا می خواستند منافقانه، در حالی که زنجیر می زدند، بالای سر ابی عبدالله هلهله راه اندازند؟
🔸چقدر این حرکت روز عاشورای امسال آشناست انگار تاریخ تکرار شده است. آن گاه که یکی مشروب ریخت روی سر مقدس و دیگری بالای سرش رقصید. آیا بین دختران بی حجاب روز عاشورا و لشگر امویان قرابتی بود؟
مگر غیر از این است که امامان برای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد، آیا این حرکت دختران بی حجاب منافقانه نبود؟
چقدر خداوند زیبا در توصیف منافقان فرموده است :
أُولئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَ أَعْمى أَبْصارَهُمْ «23/ سوره محمد»
آنان كسانى هستند كه خداوند از رحمت خويش دور و (گوششان را) كر و چشمهايشان را كور ساخته است (نه حقّى مىشنوند و نه حقّى مىبينند).
🔸آن ها فکر می کنند ما از برنامه های اندیشکده های ایران شناسی اسرائیل بی اطلاعیم؟ وقتی پس از بررسی روحیه حماسه در ایرانی ها گفتند ریشه حماسه هشت سال دفاع مقدس ایران، سوریه و ... را در محرم و عاشورا می توان یافت و تنها راه مبارزه با آن تهی کردن هیات ها از معرفت شناسی است. در نهایت باید لاابالی گری را جایگزین معرفت شناسی در هیات ها کنیم.
🔸این حرکت مشمئزکننده توسط چند دختر بی حجاب در روز عاشورا بی شک سازماندهی شده بوده و تمام عوامل عیان دخیل در موضوع، خواسته یا ناخواسته به سازمان های جاسوسی آمریکا، انگلیس و اسرائیل وابسته می باشند.
لذا اینجانب، #رحیم_نوعی_اقدم از مقامات امنیتی کشور می خواهم به این موضوع رسیدگی عاجل کرده و ریشه آن را برای همیشه بخشکانند.
🔸برادران اینک شیاطین جنی و انسی آشکارا با دین خدا می جنگند و برای تبدیل کردن ضدارزشها به ارزشها، از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند و حالا که این جنگ عیان شده است؛ سکوت جایز نیست و در صورت تکرار همانطور که با داعشیان در سوریه جنگیدیم تا ریشه شبه خوارج را بخشکانیم این بار هم از جنگیدن با این منافقین کوتاه نخواهیم آمد، این همان مسیر مستقیمی است که قرآن به ما آموخته
🔸 «یا ایّها النّبى جاهد الکفّار و المنافقین و اغلظ علیهم و مأویهم جهنّم و بئس المصیر؛ اى پیامبر با کافران و منافقان جهاد کن و در برابر آنها روش سخت و خشنى در پیش گیر.
والسلام علیکم و رحمه الله
رحیم نوعی اقدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرین پسر ۳ ساله ربوده شده در پارک شهر پیدا شد
🔹رئیس پلیس آگاهی پایتخت: پسره ۳ سالهای که در پارک شهر گم و هدف آدمربایی قرار گرفته بود، با تلاش شبانهروزی کارآگاهان جنایی اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ پیدا شد و ۲ زن جوان در رابطه با این پرونده بازداشت شده است.
20.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند روایت یک تشییع
🔸این مستند روایتی متفاوت از علی تک روستا است که در تمام مراسمات تشییع شهید رئیسی و دیگر شهدای خدمت حضور داشته و از نگاه دوربین خود لحظاتی خاص از این تشییع بزرگ را ثبت کرده است.
🔸این مستند پنج شنبه ۲۸ تیر ساعت ۱۲:۴۰ از شبکه یک و ساعت ۲۰ از شبکه افق پخش می شود. همچنین جمعه ۲۹ تیر ساعت ۱۶ و ۲۴ نیز از شبکه افق روی آنتن می رود.
انتقاد شریعتمداری از دعوت صداوسیما از ظریف
🔹مدیرمسئول روزنامهٔ کیهان: دعوت از آقای ظریف یک اقدام نامتعارف است و فاقد توجیه منطقی و قانونی است. کاش صداوسیما از جناب پزشکیان برای حضور در سیما دعوت میکرد.
🔹مخصوصاً اینکه کنفرانس خبریِ از قبل اعلامشدهٔ ایشان به تعویق افتاده و معلوم نیست چرا هنوز انجام نشده است.
🔹آقای ظریف مسئولیت رسمی ندارند و جایگاه کنونیِ ایشان یک جایگاه درونحزبی است و از این روی دعوت از آقای ظریف نمیتواند توجیه قابلقبولی داشته باشد.
🔹به اعتقاد بنده، جناب ظریف قبلاز حضور یکطرفه در تلویزیون باید به چند سؤال دربارهٔ عملکرد خود توضیح بدهند و کاش برادر عزیزمان جناب آقای جبلی قبلاز دعوت از آقای ظریف برای حضور یکطرفه، از برخی کارشناسان برای پرسش چند سؤال راهبردی از ایشان هم دعوت به عمل میآوردند.
-
.
🔹ظریف امشب در تلویزیون درباره نامزدهای تصدی وزارت گفت:
🔻«از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید (!)
🔻اگر ۵۰ سال داشته باشید هیچ امتیازی نمیگیرید؛ از زیر ۵۰ هر چه جوانتر باشید امتیاز بالاتر است. اگر مرد باشید هیچ امتیاز نمیگیرید، زن باشید ۱۰ امتیاز میگیرید. اگر سابقه وزارت داشته باشید، امتیاز منفی میگیرید».
🔹ظریفی در واکنش به این سخنان ظریف نوشت: یک دختر جوان ۲۰ ساله یهودی و بدون سابقه وزارت، می تواند بالاترین امتیازات را کسب کند!
🔹اما از این طنز تلخ که بگذریم، ظریف چگونه فردای عاشورای حسینی به خود اجازه می دهد در مملکت اهل بیت علیهم السلام، شیعه بودن را عامل امتیاز منفی برای وزارت معرفی می کند و داشتن دین و مذهبی دیگر را عامل رجحان بداند؟ و اصلا چرا اصرار دارد به اختلافات مذهبی دامن بزند و در این میان، اکثریت را کنار بگذارد؟!
@jahadetabeen8