فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مردِ عملیاتهای نفسگیر!
🔹 روایت سربازِ گارد شاهنشاهی که در واقعه ۱۷ شهریور عکس شاه و فرح را پایین کشید و از پادگان گریخت تا روزی که در عملیاتی سرّی در قلب خاک رژیم بعث، به کاخ صدام حمله کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😎دشمنان اسلام و شیعه و امام زمان (عج) ببینند، اگر سکته نمی کنند؟ این فقط دسته از هزاران دسته ای است که در اربعین ، وارد کربلا میشوند 👈 از بصره است، الباقی هم فقط امسال جمعیت تا ۲۲ میلیون زائر جهت تحدید عهد با امام حسین (ع)، تخمین زده شده است.
❤️#اربعین_زمینه_ساز_ظهور
🔴 تعداد زوّار اربعین امسال (از ابتدای ماه صفر تا امروز): بیش از ۲۲ میلیون نفر
🔹 سال ۱۳۹۵ : ۱۱،۲۱۰،۳۶۷
🔹 سال ۱۳۹۶: ۱۳،۸۷۴،۸۱۸
🔹 سال ۱۳۹۷: ۱۵،۳۲۲،۹۴۹
🔹 سال ۱۳۹۸: ۱۵،۲۲۹،۹۵۵
🔹سال ۱۳۹۹: ۱۴،۵۵۳،۳۰۸
🔹 سال ۱۴۰۰: ۱۶،۳۲۷،۵۴۲
🔹 سال ۱۴۰۱: ۲۱،۱۹۸،۶۴۰
🔹 سال ۱۴۰۲: ۲۲،۰۱۹،۱۴۶
به امید اینکه خداوند پاداش این زیارتها را ظهور مولایمان قرار دهد.
التماس دعا ناصرکاوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاندوی ۳ قطعا باید در خصوص جریان نفوذ دشمن در حوزه زنان ساخته بشود.از فتنه ۸۸ تا ۱۴۰۱، بندهای اصلی سناریوی دشمن در جهت ایجاد نافرمانی مدنی متمرکز بر جامعه زنان بوده.
از لیدری و سیاه نمایی با آمار و پرونده سازی درخصوص خشونت علیه زنان تا سوژه سازی از میان زنان مثل ندا آقا سلطان و مهسا امینی و یا هویت بخشی به زنان معارض مثل مصی علینژاد و اعطای مقام مشورتی به NGO های حوزه زنان تنها بخشهایی از این پازل جنگ نرم بوده که متاسفانه در طی سالهای اخیر توانسته تا با به خیابان کشاندن زنان معترض، تصویر سازی سیاه از حکومت اسلامی ، افزایش هزینه در خصوص اجرای اصول اسلامی و در نتیجه پرونده سازی حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران ،بخشی از سناریوی خود را عملیاتی کند.
✍️مهدیه شادمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #روایتگری | #اربعین_حماسه
.:لبخندی به حسین (ع):.
داستان تسیح قدرت الله
قدرتالله حسینزاده» رفیق ۱۶ ساله من بود. هر کجا میرفت یک تسبیح دستش بود. از زمین فوتبال گرفته تا کلاس آموزش. یکبار گذاشتیمش در دروازه، دیدیم دستش تسبیح است، هرچه هم توپ زدند از دروازه رد شد. عصبانی شدم و گفتم حداقل یک دانه از توپها را بگیر. گفت غصه نخور هرچه توپ رد میشود آنها را میشمارم. بعد گفت من در دروازه فوتبال هم از یاد خدا غافل نیستم. سه شب قبل از عملیات دیدم تسبیح دستش است. پرسیدم قدرتالله چه ذکری میگویی، گفت محمد حواست به زندگی خودت باشد. شب کربلای ۵ در لحظات آخر در بغل همدیگر بودیم، سرش روی سینه من بود و با هم وداع میکردیم، گفتم قدرتالله سلام ما را به اباعبدالله برسان، یک لحظه چشمم به تسبیحش افتاد. پرسیدم قدرتالله چه ذکری میگویی، گفت همه این مدت میگفتم «السلام علیک یا اباعبدالله (ع)»، به امید لحظهای که مقابل سیدالشهدا (ع) این جمله را بگویم. مرحله سوم کربلای ۵ تیر به سرش خورد، در آغوش من بود، نگاهش به آسمان بود، همانطور که نگاهش به آسمان بود، لبخندی روی لبش نقش بست و با ذکر «السلام علیک یا اباعبدالله» به شهادت رسید.
🎙 راوی : سردار #محمد_احمدیان
#شهدای۱۷شهریورتهران
☀️قیام خونین 17 شهریور سال 1357 و قتلعام مردم تهران در این روز ازجمله روزهای مهم انقلاب اسلامی است که به باور بسیاری از کارشناسان و تاریخ پژوهان، مقدمهای بر آغاز مرحله نهایی قیام ملت ایران و سقوط رژیم ستم شاهی بود. کشتار بیرحمانه مردم در آن روز تجلی واقعی رژیمی بود که سعی میکرد با فریبکاری از خود چهرهای صلحدوست، آزادیخواه و مخالف با فاسد نشان دهد. کارشناسان معتقدند این واقعه نظریه امام خمینی را در دروغگویی و فریبکاری رژیم به اثبات رساند و مردم را برای سرنگونی رژیم مصممتر کرد.
☀️به دنبال تظاهرات مفصل و همه جانبه 16 شهریور در تهران و شهرستان ها، هیأت دولت تصویب نامهای صادر و به موجب آن مقرر شد از بامداد روز 17 شهریور، در تهران و یازده شهر قم، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز، آبادان، اهواز، کرج، قزوین، کازرون و جهرم حکومت نظامی به مدت شش ماه برقرار شود.
☀️عدهای از مردم در راهپیمایی بزرگ 16 شهریور فریاد میزدند: «فردا صبح در میدان ژاله.» سپهبد مقدم برای جلوگیری از تکرار راهپیمایی از شاه درخواست برقراری حکومت نظامی کرد و سرانجام با موافقت شاه، تصویب شورای امنیت و هیات دولت، حکومت نظامی به تصویب رسید و با فرمان شاه، ارتشبد اویسی فرماندار نظامی تهران شد. فرماندار نظامی تهران به سپهبد بدرهای فرمانده گارد جاویدان دستور داد تا واحدهایی از گارد را به فرمانداری نظامی منتقل کند. بدرهای فرمان اعزام واحدهایی را به سرلشکر امینی افشار فرمانده لشکر 1 گارد جاویدان صادر کرد و یگانهایی از لشکر در میدان و خیابان ژاله (شهدا) مستقر شدند.
☀️ارتشبد اویسی با صدور اولین اطلاعیه فرمانداری نظامی اعلام کرد که به منظور ایجاد رفاه مردم و نحوه نظم از ساعت 6 صبح روز 17 شهریور ماه مقررات حکومت نظامی را به مدت شش ماه به اجرا میگذارد. مردم در صبح زود بیخبر از حکومت نظامی در دستههای بزرگی از خیابانهای فرحآباد، شهباز و میدان خراسان به طرف میدان ژاله حرکت کردند. در نزدیکی میدان و خود میدان کامیونهای مملو از نظامیان ایستاده بودند، ولی مردم بیاعتنا به راه خود ادامه میدادند.
🌷روز 17 شهریور 1357 در تهران چه گذشت؟
☀️ساعت نزدیک 7:30 صبح بود که جمعیت در میدان ژاله و خیابانهای منتهی به آن مستقر شدند. یکی از فرماندهان نظامی با بلندگو به مردم اخطار کرد که حکومت نظامی است، چرا تجمع کردهاید؟ یکی از روحانیون مردم را دعوت به نشستن کرد.جمعیت روی زمین نشست، ولی ظواهر امر نشان میداد که نیروهای فرمانداری نظامی قصد متفرق کردن مردم را ندارند. راه عبور را از چهار طرف بر روی مردم بستند. ناگهان صدای رگبار از خیابانهای منتهی به میدان بلند و همین که جمعیت از چهار طرف به سوی میدان هجوم آوردند، نیروهای مستقر در میدان نیز از چند سو مردم را به رگبار مسلسل بستند.
☀️در مدت چند ثانیه صدها نفر در خاک و خون غلطیدند. مردم بیمهابا مجروحین و شهدا را بر روی دست به سوی بیمارستانها حمل میکردند. اتاقها، راهروها و حیات بیمارستانها مملو از مجروح و جنازه بود. مردم اطراف بیمارستانها خانههای خود را برای پذیرش مجروحین مهیا میکردند. هر کس هر چه از لوازم پزشکی، پنبه، پانسمان و ملافه داشت به بیمارستان میآورد.
نفرت مردم به اوج خود رسیده بود. خبر قتلعام مردم در میدان ژاله در تهران پیچید و سرتاسر تهران به جنب و جوش درآمد. مردم بیاعتنا به حکومت نظامی به خیابانها ریختند و با مأمورین فرمانداری نظامی درگیر شدند. به هر چه از مظاهر دولتی میرسیدند حمله میکردند.
☀️طبق گزارش ساواک، تظاهرات از میدان ژاله به خیابانهای دیگری از قسمت شرق تهران کشیده شد، سپس تظاهرات به جنوب تهران، خیابانهای مولوی، میدان خراسان، میدان شوش و میدان راهآهن سرایت کرد و در مدت کوتاهی خیابانهای فردوسی، منوچهری، خیابان سعدی شمالی، خیابان نظامآباد، خیابان فرحآباد، منطقه نارمک، میدان سپه، خیابان لالهزار، به صحنه درگیری تبدیل شد. تظاهرات و درگیری تا پاسی از شب ادامه داشت.
☀️روزنامهها در فردای آن روز بدون پرداختن به چگونگی درگیری اعلام کردند: «100 آتشسوزی در تهران روی داد، شعب چند بانک، یک فروشگاه بزرگ، یک فروشگاه شهر و روستا در آتش سوخت.» فرماندار نظامی در اطلاعیه شماره 4 خود ضمن متهم کردن مردم به اینکه «با پول و نقشه خارجی» اقدام به تظاهرات کردهاند، اعلام کرد «در واقعه 17 شهریور 58 نفر کشته و 205 نفر مجروح شدهاند.» دو روز بعد دادگستری اعلام کرد تعداد کشتهشدگان به 95 نفر رسید. گرچه تعداد شهدای آن روز رسماً اعلام نشد، ولی آگاهان آمار وحشتناکی را از شهدای 17 شهریور ارائه کردهاند.
☀️میشل فوکو فیلسوف فرانسوی که برای پوشش دادن رویدادهای انقلاب در یک روزنامه ایتالیایی به محل حوادث رفته بود مدعی شد که ۴۰۰۰ تن در این روز هدف گلوله قرار گرفتهاند. پارسونز سفیر انگلیس نیز تعداد شهدا را «صدها نفر» ذکر کرده است. سولیوان سفیر آمریکا گزارش میکند که در میدان ژاله «بیش از 200 نفر از تظاهرکنندگان کشته شده بودند.» جان استمپل یکی از اعضای سفارت آمریکا در ایران از قول منابع پزشکی تعداد شهدا را «بین 200 تا 400 نفر» برآورد کرده است.
☀️شاپور بختیار ادعا میکند که «میتوانم به یقین بگویم تعداد کشتهشدگان حداکثر از 700 یا 800 نفر متجاوز نبوده است.» مردم نیز در این میان مدعی بودند چند هزار نفر کشته شدهاند. البته حتی اگر ادعای مردم را نپذیریم، کشتن دهها نفر انسان آمار وحشتناکی است. موضوع مهم در واقعه 17 شهریور، تمرد سربازان از دستورات فرماندهان نظامی بود. در همان لحظه اول در میدان ژاله یک سرباز فرمانده خود را هدف قرار داد و سپس خود را به قتل رساند.
☀️طبق گزارش ساواک «سه نفر از سربازان وظیفه لشکر گارد در حین اجرای مأموریت کنترل اغتشاشات، ضمن سرقت سه قبضه تفنگ ژـ3 با 300 تیر فشنگ متواری شدهاند.» اسامی این سه نفر عبارت بود از «قاسم دهقان»، «علی غفوری« و «محمد محمدی» فردای آن روز محل اختفای این سه سرباز کشف و به محاصره نیروهای نظامی درآمد که هر سه نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفتند که محمد محمدی در دم به شهادت رسید. از مجموعه اسناد به دست میآید که در این روز هفت سرباز خودزنی کردند.
☀️بی تردید، قیام 17شهریور را می توان به عنوان یکی از نقاط عطف مبارزات ملت مسلمان ایران علیه رژیم پهلوی دانست. ابعاد عظیم کشتار و سرکوب مردم بیگناه در این روز باعث شد تا انقلابیون و رهبران آن ها در حرکت خود مصممتر شوند و در این بین رهبری مدبرانه امام خمینی(ره) نقشی بهسزا داشت.
☀️حمایت های سران به اصطلاح دموکرات آمریکا از رژیم پهلوی در سرکوب مبارزین نیز باعث شد تا ادعاهای حقوق بشری و دموکراتیک آنها در بین مردم رنگ ببازد و ماهیت اصلی آنان برای مردم ایران نمایانتر گردد.
☀️در مجموع باید گفت قیام خونین 17 شهریور در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به عنوان عاملی موثر در تشدید مبارزات مردمی و تسریع در سقوط رژیم پهلوی به شمار می رود.
کتاب خاطرات دردناک، ناصر کاوه
منبع: خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴۱۷ شهریور ۱۳۵۷،یکی از غمانگیزترین و تاریخسازترین روزهای ایرانِ معاصر!؟
💬ماه رمضان تازه تمام شده بود؛ اما غوغای تهران تازه شروع شده بود. این بار شعارهای تظاهرات رادیکالتر از همیشه؛ اصلِ سلطنت را هدف گرفته بود.
💬رژیمِمستاصل حرف از آشتیملی میزد؛ دولتِفرمایشی عوض شد؛ اما به روشنی معلوم بود که تظاهرات عید فطر (۱۳شهریور) شاه و دربار را ترسانده...
💬پهلویدوم [سوار بر هلیکوپتر] تظاهرات نیم میلیون تهرانی که نمازعید را به امامت آیتالله مفتح، در تپههای قیطریه خوانده بودند، دیده بود.
💬صبح۱۴شهریور؛ مردم جای آنکه سر کارشان بروند، به خیابان آمدند. رژیم، اعلام حکومت نظامی کرد حتی در شهرهای کوچکتری مثل کازرون و جهرم!
💬حکومتنظامی شده بود اما کسی اعتنا نمیکرد. اعتراض دستهجمعی ادامه داشت. راهپیمایی بزرگ در راه بود.
زمان: جمعه۱۷شهریور
مکان: میدان ژاله.
💬تجمع بیش از ۳نفر ممنوع شد؛ علاوه بر ماشینهای رزمی تانکها هم به خیابان آمده بودند، اما مردم اعتنا نکردند. تیربارانِجنونآمیز شروع شد...
💬طبق آماری غیررسمی ۴۰۰۰ نفر در کل تهران و ۵۰۰ نفر در میدان ژاله در کمتر از چندساعت شهید شدند. فرماندار نظامی فقط مرگ ۸۷ نفر را تایید کرد!
عکاسها و خبرنگارها وقتی به ژاله رسیدند، ماشینهای ابپاش مشغول شُستن خونها بودند. جویهای تهران [و ایران] دوباره سرخِسرخ شده بود.
۱۷شهریورروزننگ شــــــــــــــــــــاه
۱۷شهریور افتخارمان
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو آلمان یه همه پرسی برگزار کردن در مورد آزاد سازی ماریجوانا، ۴۵ درصد مردم موافقت کردن!!!😳
#باغ_اروپا
📝 پاورقی
🔰 در روز هفدهم شهريور۵۷ رهبرانقلاب در كدام شهر بودند | ماجرای نامه ايشان به يكی از افراد قم
🔻من از روز #هفدهم_شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
⚠️این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه #عبرتها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان #تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این #احساس_خطر را کردم.
🔹آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
🔹روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفده شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطّلع شدیم.
🔺من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیله مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود. ۷۶/۰۶/۱۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
🍂 چکمههاى پدرم
🔹در سال 1342 شاه از طریق تیمسار پاکروان پیام محرمانهای را به آیتالله خمینی که در آن موقع در قم به سر میبرد منتقل نمود. در این پیام آمده بود: اگر از انتقاد و تحریک مردم علیه دولت دست برنداری، چکمههای پدرم را به پا میکنم.
🔹آیتالله خمینی که یک خطیب عالی بود، همان موقع جوابی نداد اما اواخر همان روز به مسجد رفت. در آن جا او ضمن تکرار پیام شاه با تحقیرآمیزترین لحن گفت جواب من به او این است: چکمههای پدرت برایت خیلی بزرگ است.
📚خاطرات منصور رفیع زاده. ص464
#جهاد_تبیین (۱۱۳)
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
#ساواک
#روشنگری
#فساد_دربار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو نروژ به یه پنگوئن درجه سرلشگری دادن، رسما دیوونه خونست!!!🧐
#باغ_اروپا
📝 پاورقی
هدایت شده از جهاد تبیین
🚨ماجرای اخراج اساتید
♦️فرار به جلو، شگرد همیشگی غربگرایانِ "مدعی اعتدال و اصلاحات"
🔹نمونه جدید این رویکرد، فضا سازی زنجیره ای رسانه هایی مانند اعتماد، شرق، هم میهن، خبرآنلاین، انتخاب، عصر ایران، انصاف نیوز، VOA، BBC، رادیو فردا و...، درباره اخراج اساتید و جایگزینی اساتید انقلابی است.
♦️این فضا سازی وارونه در حالی است که آنها در دولت های خاتمی و روحانی، مرتکب تخلفات بسیاری برای گماشتن چند هزار نفری (قطاری) وابستگان خود به عنوان هئیت علمی دانشگاه شده و ضمنا عرصه را بر اساتید صاحب نام بسیاری -مثل پروفسور مهدی گلشنی- تنگ کرده اند.
https://is.gd/PncMLP
🔹در ادامه فقط به چند نمونه از این تخلفات اشاره می شود و البته ماجرای دکتر و استاد دانشگاه شدن بسیاری از این مدعیان در دوره هاشمی و خاتمی، داستان مفصلی است که باید در مجال دیگری بازخوانی شود:
🔻آخر خط تحصیل رانتی "فریدون"/ ماجرا از کجا آغاز و به کجا منتهی شد؟
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/02/15/2257071
🔻جذب «بیژن زنگنه» بهعنوان عضو هیات علمی دانشگاه تهران غیرقانونی است. http://rajanews.com/node/253111
🔻ماجرای شبهات هیئت علمی شدن دختر رئیسجمهور/ اسناد پرداخت ۱۲۰ میلیاردی به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/07/24/2370270
🔻وزیر علوم: پذیرش ظریف در هیات علمی دانشگاه تهران غیرقانونی است. https://rahbordemoaser.ir/fa/news/22187
🔻در اقدامی عجیب؛ دانشگاه شریف پروفسور مهدی گلشنی، رئیس گروه فلسفه علم این دانشگاه را بازنشسته کرد. https://snn.ir/fa/news/695312
🔻تخلف در جذب «فائزه هاشمی» به عنوان هیأت علمی دانشگاه آزاد + اسناد https://www.farsnews.ir/news/13970711001086
🔻ابهام درباره مدرک فاطمه هاشمی از دانشگاه لهستانی و جذب هیات علمی https://www.mehrnews.com/news/4419505
✍ محمد ایمانی
#ناصرکاوه 👈 این متن را #صدبار بخوانید، تا متوجه شوید یک نفوذی و جاسوس چه بلایی بر سر یک کشور میآورد
🌎 #کلاس_درس_دشمن_شناسی
قابل توجه سران محترم سه قوه و نهادی اطلاعاتی، امنیتی و انقلابیو...(جاسوس ها و نفوذی ها را جدی بگیرید)👇
✍ پس از پنجاه سال اسناد خارج شده از طبقهبندی محرمانه موساد میگوید 👈
#اشرف_مروان، #داماد_جمال_عبدالناصر #رهبر_ناسیونالیست_مصر و
#دستیار_انور_سادات، #اسرائیل را یک روز #قبل_از_شروع_جنگ ۱۹۷۳ موسوم👇
به #یوم_کیپور از حمله اعراب آگاه کرده بوده است.
🔹 پرده از اسرار یکی از پیچیده ترین پرونده های نبردهای اطلاعاتی در تاریخ خاورمیانه بر افتاد و سرانجام پس از گذشت نیم قرن از جنگ ۱۹۷۳ کشورهای عربی به رهبری مصر با اسرائیل در نبرد موسوم به «یوم کیپور»، موساد امشب برای نخستین بار با انتشار اسنادی محرمانه تایید کرد که «فرشته» یا همان «اشرف مروان»، داماد جمال عبدالناصر و مشاور انور سادات یک روز قبل از آغاز جنگ رمضان ۱۹۷۳، در دیدار با « #تسوی_ضمیر» افسر اطلاعاتی موساد در لندن، اسرائیل را از تصمیم سادات برای جنگ در روز شنبه مطلع ساخته است... ادامه را در آدرس زیر مراجعه کنید👇
☀️جنگ سال 1973 یوم کیپور و خسارات وارده شده به کشورهای عربی
https://jangaavaran.ir/%d8%ac%d9%86%da%af-%d8%b3%d8%a7%d9%84-1973-%db%8c%d9%88%d9%85-%da%a9%db%8c%d9%be%d9%88%d8%b1/
🔹این برای نخستین بار است که موساد به جاسوسی اشرف مروان به سود اسرائیل اعتراف می کند.
🔹مروان یا همان منبع اطلاعاتی موسوم به «فرشته» در اسناد موساد، در ژوئن ۲۰۰۷ در حادثه ای مشکوک از بالکن منزلش در لندن سقوط کرد و درگذشت. خانواده مروان در آن زمان، موصاد را در پشت پرده مرگ مشکوک وی، دخیل میدانستند.
🔹گذر زمان #اشرف_مروانهای_ایرانی را حوزه های مختلف کشور را نیز رسوا خواهد کرد!
جنگ یوم کیپور - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد(وقتی یک جاسوس و نفوذی میتواند سرمایه ای انسانی و مادی چند کشور را نابود کند) مسئولین خطر جاسوس ها، نفوذی ها و تربیت شدگان غربی با افکار غربزده و.... جدی، فوری و سریع میباشد👇
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D9%86%DA%AF_%DB%8C%D9%88%D9%85_%DA%A9%DB%8C%D9%BE%D9%88%D8%B1
ارادتمند: #ناصرکاوه
انگلیس وشاه ایران
---خط سیاه ما👉
عکس های تامل برانگیزی
که با شما سخن دارند
سخنی از سر تحقیر
عکس ها ی از این دست فراوان بود
سلطنت طلب های کورامروز میفهمند
نوکری کن پادشاهی کن حمایتت با ما
یعنی چه !!!!؟
به نگاه تحقیرانه آن روز دقت بکنید
خواهید فهمید چه میگویم
ولی جمهوری اسلامی ایران🇮🇷
با نگرش عوامانه نمی شود فهمید روی پای خود ایستادن وچشم در چشم دوختن با این پست فطرتان قوی پنچه چه بهایی دارد
که باید پرداخت
اگر نبودند بعضی ها!!! تاکید میکنم بعضی مدیران ونالایقان بظاهر انقلابی آراسته در جمهوری اسلامی !! ما همین مشکلات امروزی اقتصادی که با ان دست به گریبان هستیم ،،،هم نبود
انقلابیون اصیل وانانکه واقعا دل در گرو دارند ،میدانند که تا آخر باید در مقابل دشمنان ایران ایستاد 🇮🇷
به انها که میخواهند بدانند باید گفت
جمهوری اسلامی به پا خواسته ازمردم اصیل ایران پایانی بر این نوع نگاه بود
این جمله را همه درک نمی کنند👌
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ حالا که سفیر بریتانیا از قهرمانان ایرانی خوشش آمده برای او از #رئیسعلی_دلواری بگویید.
🔹یقینا حتی اسطورههای افسانهای مانند کاوه آهنگر نیز برای ما ایرانیان ارزشمند هستند اما امروز شهید رئیسعلی دلواری الگوی ماست.
🔸سفیر بریتانیا عمدا به کاوه اشاره میکند چون #درفش_کاویانی که این روزها اسم رمز حمله علیه کشورمان شده، پیشبند کارگری کاوه آهنگر بود.
🔹پیشتر عرض کرده بودم پس از جنبش زنان، برنامه دشمن متمرکز بر تحریک کارگران است!