هدایت شده از وی آی پی دیماه
۳۱ درصد بازار صف خرید هست
اما
۶۶ درصد نمادهای ما صف خریدن تا اینجای کار
پس بببنید
فرق داره چی بخریم
📌در یک ماه اخیر، سرانه خرید همواره در حال افزایش بوده اما سرانه فروش نتوانسته فتح جدیدی داشته باشد.
فاصله میان سرانه خرید و فروش که در پایین نمودار دیده می شود، در حال افزایش است و سرانه خرید به 45میلیون تومان به ازای هر کد در میانگین 22 روز معاملاتی اخیر رسیده و برداشت می شود که بازیگران و سرمایه های بزرگ طی 10 روز معاملاتی اخیر منابع جدید وارد بازار سهام کرده اند، به همین سبب سرانه خرید به شکل شارپ، جهش کرده است.
#ولید_هلالات
#شاخص_کل و شکست پرقدرت مقاومت 2.300 و هدف بعدی 2.500 . پول های درشت بعد عبور از 2500 با هدف 3 وارد خواهد شد
#پرویز_خالقی
#تحلیل_بازار
🔴تخته گاز
بورس یکی از مثبت ترین و در عین حال محکمترین روزهای خودش را سپری کرد و در حالی که 7800 میلیارد تومان سهام خرد مورد معامله قرار گرفت، 93 درصد از نمادها مثبت شدند. محوریت بازار کماکان بر مدار نمادهای پرتراکنش است و شاهد ورود پول حقیقی سنگین و خرید قابل توجه حقیقی ها هستیم. بعد از اینکه بورس افت ناشی از ترس جنگ را پس گرفت، حالا انگار بسیاری به نتیجه رسیده اند که سهام هم می تواند حداقل در مواقعی دارایی برنده باشد و سرعت خرید بالایی را در بازار شاهد هستیم. تعداد کد خریدار در حال نزدیک شدن به 200 هزار نفر است. آخرین بار اوایل امسال این تعداد خریدار در بازار تجربه شده بود.
🔴بازار توافقی
خبرهایی از راه اندازی عملیاتی بازار ارز توافقی در حال چرخیدن است اما در مورد نرخ های کشف در این بازار هنوز اطلاعات رسمی منتشر نشده است. تا قبل از راه اندازی این بازار، معاملات توافقی ارز ناشی از صادرات به صورت غیررسمی صورت می گرفت و آخرین نرخ های شنیده شدن در محدوده 55 تا 65 هزار تومان برای هر دلار بود. حالا به نظر می رسد بازار ارز توافقی البته با حضور تعداد بیشتری صادرکننده در همین محدوده نرخ کلید خورده یا خواهد خورد. فعلا اوضاع به نفع صادرکننده ها (اکثر شرکت های بورسی) و به ضرر واردکننده ها شده است.
🔴خبر مذاکرات در سقف دلار
دلار آخر هفته به سقف تاریخی خودش حمله کرد و حالا یکشنبه خبر شروع مذاکرات ایران و سه کشور اروپایی از کانال های مختلف در حال مخابره شدن است. ایران تمایل ندارد پرونده اش به شورای امنیت برگردد و در عین حال تمایلی نیز ندارد که امتیاز سنگینی بدهد. ایران به دنبال حفظ فضای کنترل شده در مورد پرونده ی هسته ای تا آخرین تاریخ مکانیسم ماشه یعنی حدود یکسال دیگر است. به نظر می رسد مذاکره ی در حال استارت خوردن نیز برای این است که حداقل تا یکسال دیگر فضای صادرات نفت دچار آسیب نشود و همچنین انتظارات تورمی روی دلار شکل نگیرد. فعلا دلار و طلا در مسیر اصلاح قرار گرفته اند، اصلاحی که می تواند چندان عمیق نباشد اما زمان زیادی را سپری کند.
🔴پرتراکنش ها
بورس ایران بازار عجیبی است. در بیشتر مواقع راسته ای خلوت و خاک گرفته است اما ناگهان رونقی شدید در آن شکل می گیرد. به همین دلیل نیز بازده یکسال در چند هفته محقق می شود و باز دوباره این راسته را خاک میگیرد. از آنجایی که حجم بالایی از تقاضای سرمایه گذاری به هوای استفاده از آن فرصت کوتاه وارد بازار می شود، عمدتا در رالی های شدید مثل الان، نمادهای پرتراکنش مورد توجه قرار می گیرند. یعنی امکان خرید از سهامی که خریداری می شود، اهمیت بالاتری پیدا می کند. جریان رسانه ای بازار نیز این را می داند به همین دلیل بر موج پول سوار شده و بیشترین اخبار مثبت ممکن در مورد نمادهای پرتراکنش را مخابره می کند. بازار بر مدار پرتراکنش هاست و فعلا اخبار شبانه و روزانه نیز به داد این نمادها می رسد.
#حسن_کاظمزاده
.
🔴 گزارش مستند کیهان از کارنامه اقتصادی دولت | ۱۰۰ روزِ گران، مدعیان اصلاحات چه پاسخی دارند؟!
🔸بسیاری از اقدامات ۱۰۰ روزه دولت چهاردهم در حوزه اقتصاد به نفع یک اقلیت بسیار کوچک و پرسروصدا و به زیان اکثریت مردم بوده و دولتی که قرار بود صدای بیصدایان باشد با تحمیل گرانیها، همان صداهای ضعیف را هم نشنید.
🔸افزایش ۴۰ تا ۶۶ درصدی قیمت نان، ۳۰ درصدی لبنیات، ۳۸ درصدی تعرفه برق، ۳۰ درصدی بلیت قطار، ۱۵ تا ۳۵ درصدی خودرو، تعرفه گاز، قطع برق به بهانههای دروغ و برملا شده، افزایش نرخ ارز با دستکاری دولتی نرخ نیما، قیمت میوه و صیفی جات و... و ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۴ که ابعاد تورمی در پی خواهد داشت؛
🔸در کنار آزادسازی واردات گوشیهای لوکس آمریکایی (آیفون)، بنزین سوپر، کاهش سه میلیارد دلاری ارز واردات کالاهای اساسی، افزایش دو هزار هزار میلیارد تومانی بودجه شرکتهای دولتی، بازگرداندن حق مأموریت ارزی مدیران دولتی و... نشان میدهد اقدامات اقتصادی این دولت که مدعیان اصلاحات تا عمق آن مهرهچینی کردهاند، در خدمت طبقه اشرافی و بر ضد محرومان و طبقه متوسط است.
🔸وقت برخی اعضای دولت در 100 روز، صرف حاشیهسازی شده است. زیر سؤال بردن سامانه هوشمندسازی عرضه آرد و نان که موجب صرفهجویی یک میلیون و 500 هزار تن آرد، 75هزار میلیارد تومان یارانه و جلوگیری از قاچاق شده بود یکی از عملکردهای سازمان برنامه و بودجه است. زیر سؤال بردن آمار مسکنهای در حال ساخت و تحویل داده شده دولت سیزدهم از سوی وزیر راه و شهرسازی و برخی معاونان او، سرگرم کردن مردم با بحث فیلترینگ و FATF از سوی وزیران اقتصاد، ارتباطات و تعداد دیگری از اعضای دولت و...، صرفاً حاشیهسازی و بازی کردن با روان مردم بوده است.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
هدایت شده از وی آی پی دیماه
الان بازار شدیدا مثبته
نمیام بگم فلان سهم صف خرید و فلان سهم ...
ما تو روزای منفی حرف میزنیم
روزای منفی شکار کردیم و الان تماشای مثبتهامونو میکنیم
.
🔴 روزهای سیاهی در راه است.
۱- سخنگوی وزارت خارجهی ایران خبر نشست ایران و تروئیکای اروپایی (انگلیس، آلمان و فرانسه) ظرف چند روز آینده را تأیید کرده است.
🔸بنا به گفتهی ایشان، برگزاری این نشست در نیویورک برنامهریزی شده است؛ اما در نیویورک طبعأ اروپاییها صحبتی از صدور قطعنامهی ضدّایرانی شورای حکام به میان نیاورده بودهاند.
🔹این که ایران نشست ژنو را دستکم به طور موقّت معلّق نکرده و همچنان اصرار دارد به اروپایی که جوهر قطعنامهاش علیه ایران خشک نشده باج بدهد، حاکی از این است که ایران مصرّ است تبدیل به «کارت بازی اروپا» شود و این را به هزار زبان بیان میکند که هیچ وزنی در تحوّلات اساسی جاری در نظام بینالملل برای خودش قائل نیست.
🔸نه دیپلماسی عزّتمندانهای در کار است، نه کرامت ملّت ایران پشیزی اهمیت دارد، نه ظاهراً محور مقاومتی که زیر آتشبار شریک منطقهای آمریکا و اروپاست، محلّی از اعراب دارد؛ بهویژه حزبالله که تنهاست، تنهاتر میشود.
۲- طبق اظهارات سخنگوی و.ا.خ ایران، این گفتگوها قرار است از موضوعات منطقهای و بینالمللی آغاز شود و نه از مسألهی هستهای ایران!
🔹در واقع با توجه به این که آمریکا صراحتاً اعلام کرده که به برجام هستهای باز نخواهد گشت و باید مذاکرات تازهای حول پروندهی هستهای ایران شکل بگیرد، اروپا نیز بنا دارد که گفتگوها با ایران را حول مسائل منطقهای از سر بگیرد.
🔸به عبارت روشنتر، برجام منطقهای بر برجام هستهای مقدّم خواهد بود و احتمالاً اروپا به نتیجه رسیدن برجام منطقهای با ایران را به پیششرط برجام هستهای و هر اقدامی برای رفع نسبی تحریمها بدل خواهد کرد.
🔹معنای برجام منطقهای در شرایط کنونی نیز، همراه کردن ایران برای تحمیل توافق آتشبس به حزبالله و تلاش برای خلع سلاح آن، پایین کشیدن فتیلهی نیروهای مقاومت در عراق، سوریه و یمن، سوق دادن ایران به سوی پذیرش داوطلبانهی تحدید بُرد موشکهای خود، و متعهّد کردن ایران به عدم همکاری و مراوده حول تولید و انتقال تسلیحات به روسیه، و نظایر اینها خواهد بود.
۳- محسن رضایی به درستی اشاره کرده که یکی از اهداف صدور قطعنامهی ضدّ ایرانی در شورای حکام که به ابتکار تروئیکای اروپایی به تصویب رسید، بدل کردن ایران به کارت بازی در دست اروپا برای مواجهه با آمریکای ترامپ است.
🔸 اروپا میخواهد در مسألهی اوکراین ترامپ را وادار کند که همچنان با پروژهی مشترک آمریکای بایدن و اروپا همراهی کند و جنگ اوکراین را به سرعت به پایان نرساند؛ چرا که چنین اقدامی بیبروبرگرد روسیه را پیروز این نبرد خواهد کرد و اروپا بیش از پیش در مقابل روسیه ضعیف میشود. لذا اروپا ایران را زیر گلوی ترامپ قرار میدهد که اگر در فقرهی اوکراین همپای اروپا نماند، اروپا نیز رویکردی در قبال ایران در پیش میگیرد که خوشایند و مطلوب آمریکا نخواهد بود.
۴- سیاست متوهّمانهی «ایجاد شکاف میان اروپا و آمریکا» که از جدّیترین و مهلکترین خطاهای شناختی و ادراکی رایج در دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی ایران است، از وضعیت پیشآمده بسیار ذوقزده شده و آماده است که در نقش یک کارت بازی و ابزار فشار بر دولت آمریکا، در دست اروپا قرار بگیرد و از این نزدیکی به اروپا احساس امنیت میکند.
🔹این وجد زایدالوصف تا آنجا پیش میرود که حاضر است در این مسیر، چرخشها و واروهای عجیبی بزند تا در فرایند «اعتمادسازی یکجانبه با اروپا»، به ابزار قابل اعتمادتری بدل شود.
چنان که عباس آخوندی میگوید، اکنون وقت آن است که در مذاکرات ژنو و گفتگوهای متعاقب آن، پروندهی اوکراین هم گشوده شود و نخستین سیگنالهای پشت کردن ایران به روسیه برای اروپا ارسال گردد.
🔸 با این آرزو که چنین تغییر فازی، ایران را در نظر اروپاییها عزیز میکند؛ حتّی شده ذرّهای چنین شود، اعتمادسازی یکطرفه با اروپا (و کلّیت غرب) به مراتب از نزدیکی، تعامل و همکاریهای دوجانبه و گستردهی ما با روسیه بهتر است.
۵- قطعنامهی شورای حکام که با پیشنهاد و مجاهدت تروئیکای اروپایی و همراهی آمریکا علیه ایران به تصویب رسید، چراغ سبزی به رژیم اسرائیل برای حملهی موثّر به تأسیسات هستهای ایران است.
🔹 قطعنامهای که عملکرد ایران را خارج از چارچوب تعهّداتاش به تصویر کشیده و انگارهی برساختهی «ایران به مثابه یک خطر منطقهای» را برجسته ساخته است، هم چون چک سفیدی در دستان رژیم جنایتکار اسرائیل است که ایران را خطر وجودی خود اعلام کرده و همزمان سیگنالهای ضعف و احتراز را از تهران دریافت کرده است.
🔸بنابراین در کنار دغدغهی هستهای شدن ایران، فضا را مساعد میبیند که با زدن ضربهای سنگین و ناگهانی به تأسیسات هستهای ایران، حتیالامکان بتواند در مذاکرات لبنان، وضعیت سوریه و کنشگری نیروهای مقاومت، ارادهی خود را غالب کند.
روزهای سیاهی در راه است./پریسا نصرآبادی
👌 @secret_file
هدایت شده از وی آی پی دیماه
الان بازار شدیدا مثبته
نمیام بگم فلان سهم صف خرید و فلان سهم ...
ما تو روزای منفی حرف میزنیم
روزای منفی شکار کردیم و الان تماشای مثبتهامونو میکنیم
هدایت شده از وی آی پی دیماه
فرق کانال ما با خیلی کانالها
۶۱ درصد نمادهای بازار صف خرید هستن
۸۴ درصد نمادهای ما
یه گرگ و شتری به خاطر بالا بودن اجارهها، مشترکا یه خونه رو اجاره کرده بودن. هر روز صبح بچههاشون رو توی خونه میذاشتن و خودشون میرفتن دنبال تهیهی غذا.
یه روز که گرگ زودتر و دست خالی برگشته بود، یکی از بچهشترها رو خورد. وقتی سر و کلهی شتر از دور پیدا شد، گرگ زود جلو دوید و در حالی که سعی میکرد توی صداش نگرانی پیدا باشه، گفت: رفیق یکی از بچههامون نیست.
شتر با هول و ولا گفت:
از بچههای من یا بچه های تو؟
گرگ قیافهی حق به جانبی به خودش گرفت و گفت:
باز که ازون حرفا زدی! ما که بنامون بر "وفاق" بود. من و تو نداره؛ یکی از بچههای "ما".
شتر که هیچ وقت این قدر قانع نشده بود؛ دیگر چیزی نگفت و زندگی همچنان به خوبی و خوشی ادامه پیدا کرد؛ فقط بدیاش این بود که هر چند وقت یک بار یکی از بچهشترها کم میشد؛ و شتر ناراحت میشد؛ اما چون عوضش" وفاق ملی"شان سر جاش بود. چیزی نمیگفت.
عن امیرالمومنین علی عليه السلام :
كَثرَةُ الوِفاقِ، نِفاقٌ.
وفاقِ زياد، [نشانه] نفاق است؛
غرر الحكم : ۷۰۸۳
مراقبت لازم هست تا
وفاق ملّی ، به نفاق ملّی تبدیل نشود
⭕️⭕️ایران خودرو شایعه افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی را رسما تایید کرد
#بهنام_صمدی