eitaa logo
سلامتکده بهسو 🌱
448 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
189 ویدیو
14 فایل
یا من اسمه دوا و ذکره شفا پشتیبانی @nazarpour3250 کانال سلامتکده بهسو https://eitaa.com/joinchat/1566310528C25983df856
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥💥 امروز درمورد مشکلی که اکثرا باهاش درگیرهستیم صحبت میکنیم👇👇👇👇
اونم یبوسته که اقسامی داره ویه علت نداره و راه درمانش
میخوام یه راه حل بگم که تشخیص اون برای همه راحته فقط کمی دقت میخواد...
پس بامن همراه باشید....
. 🧪 آزمایش نوع یبوست خیلی ساده هست برای کسی که یبوست داره بهش میگید شب همراه غذا سس تند آتیشی بخوره البته اگه حساسیت نداره یک قاشق هم کافیه این میشه مرحله اول آزمایش .
. ✔️ به بیمار میگید صبح که از خواب بیدار میشی توجه داشته باش که اگه دفع مزاج همراه با سختی بود و یبوست هم شدیدتر شد متوجه میشید که غلبه خشکی در روده هست و میشه غلبه خلط صفرا یا سودا که ۹۰ درصد غلبه صفراست در روده یبوست سوداوی به ندرت داریم .
. ✍️ ادامه مبحث یبوست ( ام الامراض) . چون مزاج سس تند در رده گرم و خشک اونم درجه دوم قرار داره اگر غلبه بلغم در روده داشته باشیم به راحتی یبوست درمان میشه ( بلغم یعنی سرد و تر و باعث ایجاد حرارت و خشکی میشه و هر چی مدفوع محبوس در روده به دلیل تنبلی و سردی که باقی مانده به راحتی دفع می کند) ولی اگر دفع مزاج در صبح نداشته باشیم یعنی خشکی روده داریم و این سس تند خشکی رو شدیدتر کرده ✍️ درمانش هم خیلی راحته 👇 .
. 📚 درمان یبوست هم خیلی ساده هست بعد از تشخیص نوع غلبه خلط باید درمان رو پیش ببرید درمان اولیه حتما باید با تغذیه باشد چه نوع تغذیه ای ؟؟؟ .
. 📚 درمان یبوست که از غلبه خلط صفراست و خشکی روده بالاست در این موارد از تغذیه و داروهای مرطوب رو میدیم مانند تخم شربتی خاکشیر به دانه اسفرزه دمنوش های خطمی پنیرک عرق کاسنی دوغ گازدار
اگه براتون مفید بود یه ❤️بفرست انرژی بگیرم @nazarpour3250