پر برکت ميکنيم روزمان را با:
✨سلام برگلهای هستی✨
👋سلام بر
🌹محمد "ص"
🌹علی "ع"
🌹فاطمه "س"
🌹حسن "ع"
🌹 حسين "ع"
💠پنج گل باغ نبی "ص"💠
💐💐💐
👋سلام بر
🌹سجاد "ع"
🌹باقر "ع"
🌹صادق "ع"
💐گلهای خوشبوی بقيع
🍃🌺🍃
👋سلام بر
🌹رضا "ع"
❤قلب ايران و ايرانی،
🍃🌺🍃
👋سلام بر
🌹کاظم"ع"
🌹تقی "ع"
☀خورشيدهای کاظمين،
🍃🌺🍃
👋سلام بر
🌹نقی "ع"
🌹عسکری "ع"
☀خورشيد های سامرا
🍃🌺🍃
و
👋سلام بر
🌻مهدی "عج"
🌼قطب عالم امکان،
🌼امام عصر و زمان،
که سلام و درود خدا بر اين خاندان نور و رحمت باد.
💐💐💐🌺💐💐💐
👋خدايا به حق اين چهارده گل عترت و طهارت ايام را برای ما؛ خانواده و دوستان خوبمان پرخير و برکت و بدون گناه قرار بده.
.آمين يا رب العالمين.🙏
http://eitaa.com/joinchat/2775515138Ca02a85b026
هدایت شده از ﷽عیــارمعـــرفت﷽
1_1680932.mp3
3.66M
﷽
#صوت_دلنشن_عهدﷺ
و خوش تر ازنواے
#عهدت اے عشق
به عالم كسی شنيده است؟
أللَّھُمَ ؏َجِّلْ لِولیک ألْفَـرَج۩
@ayare_marefat✍
#عیارمعرفت 💌
صفحه 32
و خدا را یاد کنید (به ذکر تکبیر) در چند روزی معیّن (ایّام تشریق) پس هر که شتاب کند و اعمال را در دو روز انجام دهد گناه نکرده، و هر که تأخیر کند نیز گناه نکرده. این حکم برای کسی است که (از هر گناه یا از محرمات احرام) پرهیزکار بوده است، و از خدا بترسید و بدانید که به سوی خدا باز خواهید گشت. (۲۰۳) و از مردم کس هست که تو را از گفتار دلفریب خود به شگفت آرد (تا از دروغ به متاع دنیا رسد) و خدا را به راستی نیّت خود گواه گیرد حال آنکه این کس بدترین دشمن (اسلام) است. (۲۰۴) و چون از حضور تو دور شود کارش فتنه و فساد در زمین است و بکوشد تا حاصل خلق به باد فنا دهد و نسل (بشر) را قطع کند؛ و خدا فساد را دوست ندارد. (۲۰۵) و چون او را (به نصیحت) گویند: از خدا بترس، خود پسندی او را به بدکاری برانگیزد (و پند نشنود). جهنّم او را کفایت کند که آرامگاه بدی است. (۲۰۶) و بعضی از مردم از جان خود در راه رضای خدا درگذرند؛ و خدا با چنین بندگان رئوف و مهربان است. (۲۰۷) ای اهل ایمان، همه متّفقا در مقام تسلیم خدا در آیید و از وساوس شیطان پیروی مکنید که او همانا شما را دشمنی آشکار است. (۲۰۸) پس اگر باز به راه خطا رفتید با وجود آنکه ادلّه روشن از جانب خدا برای شما آمد، در این صورت بدانید که خدا (بر انتقام خطا کاران) توانا و دانا است. (۲۰۹) آیا کافران جز این انتظار دارند که خدا با ملائکه در پردههای ابر بر آنها در آید و حکم (قهر خدا به کیفر کافران) فرا رسد؟ و کارها همه به سوی خدا باز گردد. (۲۱۰)
http://eitaa.com/joinchat/2775515138Ca02a85b026
aqayi_tahdir_joz-18_119577_310517184339.mp3
4.16M
#جزء_هجده📖
تلاوت تحدیر(تند خوانی)
جزء 18 قرآن کریم توسط «معتز آقایی»؛
از ابتدای سوره «مومنون» تا آیه 20
سوره «فرقان»(34:37)
http://eitaa.com/joinchat/2775515138Ca02a85b026
دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَكاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِكُلّ أعْضائی الى اتّباعِ آثارِهِ بِنورِكَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین.
خدایا آگاهم نما در آن براى بركات سحرهایش و روشن كن در آن دلم را به پرتو انوارش و بكار به همه اعضایم به پیروى آثارش به نور خودت اى روشنى بخش دلهاى حق شناسان.
http://eitaa.com/joinchat/2775515138Ca02a85b026