صفحه 35
در کار دنیا و آخرت (تا از دنیا برای آخرت توشه بردارید). و سؤال کنند تو را که با یتیمان چگونه رفتار کنند؟ بگو: به اصلاح (حال و مصلحت مآل) آنها کوشید بهتر است (تا آنها را بیسرپرست گذارید) و اگر با آنها آمیزش کنید رواست که برادر دینی شما هستند، و خدا آگاه است از آن کس که (در کار آنان) نادرستی کند و آن که اصلاح و درستی نماید. و اگر خدا میخواست کار را بر شما سخت میکرد چه آنکه خدا توانا و دانا است. (۲۲۰) و با زنان مشرک ازدواج مکنید مگر آنکه ایمان آرند و همانا کنیزکی با ایمان بهتر از زن آزاد مشرک است هر چند از (حسن و جمال) او به شگفت آیید، و زن به مشرکان مدهید مگر آنکه ایمان آرند و همانا بنده مؤمن بسی بهتر از آزاد مشرک است هر چند از (مال و حسن) او به شگفت آیید. مشرکان (شما را از راه جهل) به آتش خوانند و خدا از راه لطف و مرحمت به بهشت و مغفرت دعوت کند و خداوند برای مردم آیات خویش بیان فرماید، باشد که هشیار و متذکر گردند. (۲۲۱) و سؤال کنند تو را از عادت شدن زنان، بگو: آن رنجی است (برای زنان) در آن حال از مباشرت آنان دوری کنید و با آنان نزدیکی نکنید تا آنکه پاک شوند، چون خود را پاک کردند از آنجا که خدا دستور داده به آنها نزدیک شوید، که همانا خدا آنان را که پیوسته به درگاهش توبه کنند و هم پاکیزگان دور از هر آلایش را دوست میدارد. (۲۲۲) زنان شما کشتزار شمایند، پس (برای کشت فرزند صالح) بدانها نزدیک شوید هرگاه (مباشرت آنان) خواهید، و چیزی برای خود پیش فرستید و خدا ترس باشید و بدانید که محققا نزد خدا خواهید رفت. و (ای رسول) اهل ایمان را بشارت ده. (۲۲۳) و زنهار نام خدا را هدف سوگندهای خود مکنید تا (با این سوگندهای راست و دروغ) از حقوقی که مردم را بر شماست برائت جوئید و خود را نیکوکار و پرهیزکار قلمداد کنید و مصلح میان مردم جلوه دهید؛ و خدا (راست و دروغ و نیک و بد را) شنوا و داناست. (۲۲۴)
http://eitaa.com/joinchat/2775515138Ca02a85b026
aqayi_tahdir_joz-21_119573_310517184616.mp3
4.04M
#جزء_بیست_ویک
تلاوت تحدیر جزء 21 قرآن کریم
توسط «معتز آقایی»؛
از آیه 46 سوره «عنکبوت»
تا آیه 30 سوره «احزاب»(33:38)
http://eitaa.com/joinchat/2775515138Ca02a85b026
هدایت شده از ﷽عیــارمعـــرفت﷽
1_1680932.mp3
3.66M
﷽
#صوت_دلنشن_عهدﷺ
و خوش تر ازنواے
#عهدت اے عشق
به عالم كسی شنيده است؟
أللَّھُمَ ؏َجِّلْ لِولیک ألْفَـرَج۩
@ayare_marefat✍
#عیارمعرفت 💌
#روز_بیست_و_یکم
دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان
اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِي فِيهِ إِلَى مَرْضَاتِكَ دَلِيلاً وَ لا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ عَلَيَّ سَبِيلاً وَ اجْعَلِ الْجَنَّةَ لِي مَنْزِلاً وَ مَقِيلاً يَا قَاضِيَ حَوَائِجِ الطَّالِبِينَ
خدايا در اين ماه براى من به سوى خشنودى ات دليلى قرار مده، و براى شيطان راهى به سوى من قرار مده، و بهشت را منزل و آسايشگاهم قرار ده، اى برآورنده حاجات خواهندگان.
http://eitaa.com/joinchat/2775515138Ca02a85b026