(سال ۸۸ ) نهادهای امنيتی اطمينان داشتند بخشی از دستگيرشدگان مجرمند ولی معلوم نبوده كدام يک از آنها تا چه حدی مرتكب جرم شدهاند و حداقل اينكه اطمينان نداشتند همه بازداشتشدگان گناهكارند؛ به تعبير علما، بينالمحذورين بودند. دبير وقت شورای عالی امنيت ملی مسئله را با آقای حجازی مطرح ميكند و او نيز پاسخ را موكول به پرسش از رهبر انقلاب ميكند. پاسخ رهبر انقلاب خطاب به دبير شورای عالی امنيت ملی اين بود: اگر شما احتمال ميدهيد يكی از اين افراد هم بیگناهند، همهشان را آزاد كنيد.
(صفحه ۱۲۵ كتاب فتنه تغلب)
🆔 @nazokbin
پاسخ به مجموعه شبهات با عنوان "بصیرت چیست؟"
شبهه ۹: "بصیرت آن است که آنقدر بر طبل غرب ستیزی بکوبی که برای رهایی از تبعات و خسران ناشی از آن به دامن شرق پناهنده بشی. برای غرب شاخه و شانه بکشی ولی به شرق وابدهی."
پاسخ شبهه ۹: اتهام وادادگی به شرق، اتهام جدید غربگرایان به جمهوری اسلامی نیست چرا که میخواهند بگویند حالا که استقلال نداریم پس چرا به سمت غرب نرویم!؟ لیکن وقتی از ایشان میخواهیم مصادیق وادادگی در برابر شرق را برشمارند ساکت میشوند! بعضا هم مواردی را بیان میکنند که البته وارد نیست، مثلا میگویند ایران در مبارزه با داعش از روسیه دستور گرفته است در صورتی که ورود روسیه به مبارزه با داعش با درخواست جمهوری اسلامی انجام گردید و نه این که ایران به درخواست روسیه به مبارزه با داعش وارد شده باشد! بدیهی است وقتی دو همسایه میبینند امنیت منطقه توسط نیروهای تکفیری پرورش یافته توسط آمریکا و عربستان به خطر افتاده است در جهت تأمین منافع و امنیت خود، در برابر داعش ایستادگی کنند که این همراهی روسیه با ایران از سوی شخص امام خامنه ای (در دیدار با پوتین) مورد تقدیر هم قرار گرفت.
یکی دیگر از دلایلی که غربگرایان ایران را به وادادگی در برابر غرب متهم میکنند، حجم قراردادهای تجاری ایران با روسیه یا چین است! به نظر میرسد غربگرایان توقع دارند در شرایطی که آمریکا و اروپا راه تعامل و توافق با ایران را بسته اند و به توافقات و قراردادهای قبلی خود نیز پایبند نبوده اند و مدام انواع تحریمها را بر کشور تحریم کرده اند، ایران توافقات و تعاملاتش با روسیه و چین را هم کنار بگذارد و از آنها هم چشم بپوشد که البته این امر کاملا مضحک است و اگر چنین چیزی رخ دهد آن موقع باید آن را ناشی از بی بصیرتی دانست نه الان که ایران در برابر بدعهدیها و خصومت ورزیهای غرب، میکوشد روابطش را با همسایگان و سایر کشورهایی که از تحریمهای غرب تبعیت نمیکنند، تقویت نماید.
نکته آخر این که روابط ایران با سایر کشورها همواره بر اساس سه اصل حکمت، عزت و مصلحت شکل گرفته است و همانطور که مصلحت و حکمت کشور و مردم در نظر گرفته میشود، عزت کشور نیز مورد توجه قرار میگیرد و اگر هر کشوری بخواهد نظراتش را از موضع بالا بر ایران تحمیل کنید، دولت مکلف است طبق نظر رهبر معظم انقلاب و قاعده شرعی نفی سبیل که در قانون اساسی هم آمده است، ایستادگی نماید و نگذارد استقلال سیاسی و عزت کشور و مردم عزیز ایران مخدوش گردد ولی به نظر میرسد برخی که همواره غرب را قبله آمال خود می دانند، از این ایستادگی جمهوری اسلامی بر عزت و استقلال کشور ناخورسندند چرا که آن را مانع بزرگی برای تنازل در برابر آمریکا و غرب در همه حوزه ها میدانند.
سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
خبری بود كه یکی از روزنامهها درج كرده بود و برخی از خبرگزاریهای مخالف فتنه آن را بازنشر داده بودند. در خبر و عكس منتشره ادعا شده بود كه برجی ۱۲ طبقه در یکی از نقاط تهران متعلق به فائزه هاشمی است. آقا پس از ملاحظه اين خبر در روزنامه، دستور پيگيری ميدهند. پس از بررسی معلوم ميشود خبر نادرست است.به دستور ايشان، یکی از مسئولين دفترشان همه روزنامهها و خبرگزاريهایی را كه اين خبر را منتشر كرده بودند دعوت به جلسه ميكند و متذكر ميشود آقا فرمودهاند چرا مطلبی كه خلاف است بايد بنويسيد؛ شمایی كه متعهد هستيد، شمایی كه متشرع هستيد چرا بايد يك چنين كاری كنيد. آقا در ادامه نقد و اعتراضشان تأكيد ميكنند" در مورد دشمنانمان هم حق نداريم خلاف بگوييم"
(صفحه ۱۲۷ فتنه تغلب)
🆔 @nazokbin
مردم چه گناه کردهاند که بعضی، شهر را با جنگل و سگدانی و خانه خودشان اشتباه گرفتهاند؟! آیا وزارت کشور، شهرداریها و دادستانی نمیخواهند به مساله حضور سگها در کوچه و خیابان واکنش دهند؟! آیا حفظ امنیت جسمی و روانی مردم اقتضا نمیکند سگهای بیصاحب و باصاحب از محیطهای عمومی جمع شوند؟!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1085096581366394880?s=19
🆔 @nazokbin
والاستریت ژورنال:
"تنها انرژی اتمی میتواند کره زمین را نجات دهد"
به بهانه اینکه نفت و گاز داریم، هستهایمان را غیرضروری و پرهزینه خواندند و متوقف کردند بعد به بهانه آلایندگی نفت و گاز، #توافق_پاریس را بر ما تحمیل کردند، امروز خودشان #هستهای را تنها نسخه نجات بخش میخوانند!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1085120724333879297?s=19
🆔 @nazokbin
وقتی یک #همسر_شهید ترجیح میدهد ازدواج نکند برایش اشک تمساح میریزند که مگر چه گناهی کرده باید تا آخر عمر پاسوز شوهرش شود و وقتی همو صلاح میداند ازدواج کند درباره بیوفایی او به شهید و والدینش روضهها میخوانند! این جفا در حق عزیزان شهدایی که امنیت ایران و جهان مدیونشان است، رواست؟!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1085257178938716161?s=19
🆔 @nazokbin
آمریکا طوری با #مرضیه_هاشمی خبرنگار پرستیوی که قانونی و برای عیادت از برادرش به آمریکا رفته بود برخوردکرده که ایران با تفنگداران آمریکایی متجاوز به مرز ایران نکرد! حالا هی از انسانیت آمریکاییها بگو و برخورد قانونی و انسانی ایرانیها رو تحریکآمیز بدون!
به اصطلاح روشنفکران و سلبریتیهایی که برای هرچه جانی، تروریست و جاسوس هشتگ free زدند الان که برای آزادی خبرنگار پرستیوی که توسط مدعیان حقوق بشر و آزادی بیان به طور غیرانسانی بازداشت شده است باید هشتگ بزنند به کدام منفذ خزیدهاند؟!
حقوق بشر آمریکایی یعنی اگر یک مجرم ایرانی باشی ولی در خط آمریکا، برای آزادیت همه کار میکنند ولی اگر در خط آمریکا نباشی حتی اگر یک آمریکایی بیگناه باشی، همهآزادیهایت را بدون توضیح و دلیل از تو میگیرند!
#FreeMarziehHashemi
#FreePresstvjournalist
🆔️ @nazokbin
#تاجزاده: "سرانجام سد شکست و بعد از ۱۰ سال نخستین مناظرهام با حضور خبرنگاران برگزار شد. از آقای #زاکانی متشکرم که پذیرفت دور دوم مناظره هفته آینده ادامه یابد. به معجزه گفت و گو اعتقاد دارم و آن را گمشده ایران کهن اما استبدادزده میدانم. نهادینه شدن گفتگوی ایرانی با ایرانی آرزوی من است"
اعتقاد به معجزه گفتگو؟! آن هم از سوی کسانی که بدون سند ومدرک برای تقلب ادعایی، ابطال انتخابات را کف خواسته خود اعلام کردند؟! آن هم توسط دروغگویانی که به عدم امکان تقلب ۱۱ میلیونی در جمع دوستانشان معترف بودند ولی با جرزنی باب گفتگو را بستند و پرچم لشگرکشی خیابانی به دست گرفتند؟!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1085555248679215104?s=19
🆔 @nazokbin
به همین راحتی #حدود_الهی رو در احترام به #حقوق_بشر_آمریکایی تعطیل کردید!؟ خب حالا تف هم انداختن کف دستتون یا نه؟!
🆔 @nazokbin
پاسخ به مجموعه شبهات با عنوان "بصیرت چیست؟"
شبهه 9: "بصیرت آن است که برای آباد کردن ویرانههای کشورهای بیگانه، کشور خود را به ویرانه تمام عیار تبدیل کنی و مردم خود را در منجلاب فقر و بیکاری رها سازی."
پاسخ شبهه 9: حتی اگر با نگاه صرفا مادی و به دور از نگاه انقلاب اسلامی به حضور ایران در منطقه نگاه کنیم، این حضور قبل از این که به نفع همسایگان ایران باشد، از جهت تأمین امنیت ایران و دور کردن مرزهای امنیت کشور، به نفع ایران است آن هم وقتی که دشمنی مثل آمریکا به بهانه امنیت خود، دهها هزار کیلومتر دورتر از مرزهایش حضور پیدا میکند تا امنیت رقبا و دشمنان خود را به خطر اندازد! به عنون مثال طالبان را ایجاد میکند تا از قدرت شوروی بکاهد یا داعش را ایجاد میکند تا با ایجاد ناامنی در بین همسایگان ایران، ایران را دچار ناامنی و ضعف کند.
نکته دیگر این که حضور منطقه ای ایران نه تنها به کشور خودش عزت، آرامش و امنیت هدیه کرده است بلکه بازارهای اقتصادی بزرگی هم به روی تولیدکنندگان و پیمانکاران و تجار ایرانی گشوده است تا با فروش محصولات خود و انجام فعالیتهای عمرانی در این کشورها، برای خودشان نیز درآمدزایی نمایند. البته ضعف دولتها در استفاده از این بازارها بعضا محسوس است لیکن در بازارهای منطقه و پروژه های عمرانیشان به روی تولیدکنندگان و پیمانکاران ایرانی باز است.
و اما نکته دیگر منطقی که وجود دارد این است که نمیتوان بین مشتی کشور فقیر و در حال جنگ و بیچاره با آرامش و امنیت زندگی کرد چرا که قطعا آن کشورها و مشکلاتشان بر روی کشور خودمان هم تأثیر خواهد گذاشت کما این که سالها بخشی از مسائل و مشکلات کشوری مثل افغانستان متوجه ایرانیان گردیده است یا امنیت و آرامش کشورهای اروپایی و آمریکایی که همسایگانشان دچار فقر و جنگ و ناامنی بودند نیز تحت الشعاع قرار گرفته است.
البته این که حضور ایران در منطقه و تلاشش برای حفظ و ارتقای امنیت و آبادنی همسایگانش را بخواهیم صرفا مادی و منفعت طلبانه ببینیم ظلم بزرگی به انقلاب اسلامی و آرمانهای بلند آن است چرا که ظلم ستیزی، حمایت از مستضعفان عالم، عدالت خواهی و استکبارستیزی یکی از اهداف اصلی انقلاب اسلامی است که از مضامین اسلامی و شعارهای انقلاب اسلامی، به متن قانون اساسی نیز راه یافته است و عملا ایران نه تنها به تلاش برای نیل به آرمانهای بلند انقلاب اسلامی میپردازد بلکه همزمان به نفع امنیت و اقتصاد کشورهای منطقه و خودش نیز گام برمیدارد.
سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
پاسخ به مجموعه شبهات با عنوان "بصیرت چیست؟"
شبهه10: "بصیرت آن است که سیاست خارجی را به گونه ای اتخاذ کنی که کشورهای مسلمان خاورمیانه به دشمنان درجه یک ایران و دوستان درجه یک اسرائیل تبدیل شوند."
پاسخ شبهه 10: از آنجا که هدف شبهه تا اینجا شخص رهبر معظم انقلاب بوده است، اینجا هم قاعدتا هدف شخص رهبری است، توگویی ایشان، عربستان را دشمن ایران کرده است؟! حال این که دشمنی عربستان با انقلاب اسلامی از پس از انقلاب به وضوح عیان شد، چرا که سرنگون شدن یک رژیم شاهنشاهی در همسایگی سایر رژیمهای شاهنشاهی از جمله عربستان سعودی نمیتواند مورد استقبال قرار گیرد و همین عامل است که باعث به هم پیوستگی اکثر رژیمهای دیکتاتوری گردیده است و همین امر است که باعث میشود وقتی شاهی فرار میکند اولین مقصدش مرکز یکی از همین رژیمها باشد! ضمنا برای نمایاندن دشمنی دیرینه عربستان با ایران، میتوان به کشتار بی رحمانه 275 حاجی ایرانی در سال 1366 که هنوز آیت الله خامنه ای در جایگاه رهبری قرار نگرفته بودند اشاره نمود.
نکته دیگر توجه به هم افزایی دشمنان جمهوری اسلامی ایران است که باعث شده از موقعیت و پول عربستان که در همسایگی ایران قرار دارد برای اعمال رفتارهای خصمانه بیشتر استفاده گردد به نحوی که همان نقش ایران در پیش از انقلاب به عنوان ژاندارم منطقه را امروز به عربستان سپرده اند تا انقلابی که سلطه پذیری مستکبران عالم را به چالش کشیده است را مهار نماید و در این راستا بسیار هم کوشیده همه کشورهای منطقه را با حربه اتهامات هسته ای و با برانگیختن حس رقابت کاذب، وارد مخاصمه با ایران شوند، لیکن هنرمندی ایران باعث شده است که بسیاری از این نقشه ها به شکست بینجامد به نحوی که بسیاری از کشورهای منطقه از جمله عراق، افغانستان، روسیه، قطر، ترکیه، سوریه، لبنان، عمان و... امروز برخلاف آنچه که آمریکا و عربستان میخواستند، با ایران روابط حسنه و برادرانه داشته باشند که این باعث جهش قدرت منطقه ای ایران گردد تا آنجا که تحرک دشمنان برای مهار این قدرت چندین برابر گردیده است.
غربگرایانی که تمایل دارند ایران، کشوری سرتاپا غربی باشد میدانند ایرانی قدرتمند، مستقل، امن و توانمند هرگز به تسیلم آمریکا و غرب در نمی آید و از این رو میکوشند با هرآنچه که ایشان را از آرزویشان بازمیدارد مقابله کنند، اینطور است که این جماعت علیه استقلال کشور مقاله و کتاب مینویسند، خودکفایی حتی در محصولات استراتژیک را گران میخوانند، از تولید ملی حمایت نمیکنند، به عقب نشینی ذلیلانه در برابر حکومتهای بدوی منطقه توصیه میکنند، برای عقب نشینی از قدرت موشکی و منطقه ای اعلام آمادگی میکنند تا ایران آنقدر مقتدر نباشد که برای خودش حرفی برای گفتن داشته باشد و این است انگیزه اصلی بسیاری از شبهاتی که علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح میشود.
سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin
پاسخ به مجموعه شبهات با عنوان "بصیرت چیست؟"
شبهه ۱۱: "بصیرت آن است که با جهان به گونه ای تعامل کنی که گذرنامه و هویت شهروندان ایرانی در اِشِل فرومایه ترین کشورهای جهان قرار بگیرد."
پاسخ شبهه ۱۱: شاید این بخش از شبهه تا ۶ سال پیش بین بخشی از مردم خریدار داشت ولی با حضور دولتی که مدعی بود این وضعیت تقصیر نظام است و میتوان با دیپلماسی تنش زدایی یا تعاملی این شرایط را به نوعی عوض کرد که گذرنامه ایرانی از درجه اعتبار بالایی برخوردار شود ولی نتیجه این شعار و رویکرد امروز که ۶ سال از اجرای آن توسط مدعیانش میگذرد نتیجه ای جز شکست نداشته است.
البته تنش زدایی و تعامل پذیری و رفع ابهامات کشورهای دیگر چیز بدی نیست لیکن مشکل جایی است که سیاست خارجی نه براساس توضیح و شفافیت بلکه براساس تنازل و عقب نشینی از مولفه های قدرت صورت گیرد که نمونه این رویکرد را در دولتهای یازدهم و دوازدهم در حوزه هسته ای شاهد بودیم که با وجود این که از بخشهایی از حقوق مسلم هسته ای خود عقب نشینی کردیم ولی بازهم طرفهای مقابل به تعهدات خود پایبند نماندند و زیاده خواهی های هسته ای جدیدی را در کنار امتیازخواهی در سایر حوزه ها شاهد بودیم.
یا دیدیم که در همان ابتدای اجرای توافق برجام که آمریکا متعهد بود شرایط را برای بهره مندی ایران از برجام تسهیل کند دقیقا رفتار متفاوتی را از خود نشان داد به نحوی که با ایجاد محدودیت ویزا برای کسانی که به ایران و چند کشور دیگر سفر میکردند عملا نشان داد که نه تنها برجام باعث ارتقای اعتبار ویزای ایران در آمریکا نگردیده است بلکه برای کاهش بهره مندی ایران از برجام و افزایش درجه ریسک تعامل و سرمایه گذاری مشترک با ایران، درجه اعتبار گذرنامه ایرانی را تنزل هم دادند.
بحث دیگر این که متأسفانه جماعت معاند و منافق حتی در آنجایی که دشمنی آمریکا در زمینه ای به صورت آشکار و غیرقابل کتمان هست نیز ایران را مقصر آن دشمنی معرفی میکنند به نحوی که ایران را در دشمنیهای ۷۰-۸۰ ساله آمریکا با ایران در کودتاها و دخالتهای مختلف در امور ایران، حمله به هواپیمای مسافربری، حمایت از سازمانهای تروریستی مثل منافقین و داعش، تحریمها و تهدیدهای مختلف، تجاوز عراق به ایران و... مقصر معرفی میکنند که البته این قطعا ناشی از دیاثت سیاسی این دسته است که همواره طرف دشمنان ظالم کشورشان را میگیرند.
البته مشکلی که وجود دارد این است که اعتبار گذرنامه ایرانی را متأسفانه براساس نظر آمریکا و غرب نباید سنجید که سیاستهای خصمانه ای علیه ایران دارند بلکه باید این اعتبار را از طریق کشورهای دیگر و با تفاهم نامه های دوجانبه ارتقا داد لیکن متأسفانه شاهدیم که دولت مدعی ارتقای ارزش پاسپورت ایرانی از این مهم غفلت کردند و در زمینه تسهیل در ورود و خروج ایرانیان و همسایگان هم تعلل کردند که نمونه بارزش را درباره زوار ایرانی و عراقی در سفر به کشورهای یکدیگر شاهدیم.
سیاوش آقاجانی
🆔 @nazokbin